Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyet is értenék veled, ha nem szimulátorról beszélnénk. Aki meg a valós életben akar okos beszélgetésekbe elegyedni szakmailag, az végezzen el egy PPL-t, aztán akkor majd nem fog hülyeséget mondani. 😊 .. .szerintem.

Clidey
😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Na az is egy tipikusan repülõs kifejezés. Ha egy reptéren így hívod azt a bizonyos alkatrészt nem pedig léghûtést szabályzó lapátoknak pölö, biztos vagyok benne hogy nem fognak teljesen outszájdernak nézni. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
arrow keys....😊))

Clidey
Értem én az érvelésed és persze igazad is van, de attól még lehet - sõt, szerintem kell is - egy ilyen jellegû fordítás szakmai legyen - hisz végsõsoron a kifejezések elsajátítása is valahol a tanulási folyamat elején van. 😊 Már csak azért is hogy ne röhögjék körbe mikor egy szakmai társaságban azt kezdi el ecsetelni például hogy hogyan kanyarodik a repülõ... 😊

Csak irigykedtek 😛 😄
Szerintem egészen remek lett. Egy teljesen zéró tudással rendelkezõ emberkének egy ilyen részletes áttekintés, megváltás lehet. És még tanulhat is okosságot. Várjuk a további részeket.

polluxware
nekem példul a tõled elõször hallott "Zsalu" kifejezés volt fura annó😊) (cowl flaps)

Clidey
Na igen, ezeken én is mosolyogtam... 😊 Parkolófék és kormányrögzítõ megnevezés szerencsésebb volna...mondjuk nekem a "Fülke" is meglehetõsen tipusidegennek hat...fülkéje a telefonnak van, a röpcsiknek általában kabinja és/vagy utastere szokik lenni. 😊
A "Lát jelzõ panel" se tudom így elsõre micsoda, meg a "Üzemanyag elzáró szelep" is kérdéses számomra... 😊
A "Repülõelektronikai fõkapcsoló"-n értem mit akar mondani de ez se a legszerencsésebb megfogalmazás...olyan mintha az egész be lett volna dobva a gugli fordítóba... 😊

polluxware
ez tök jó próbálkozás😊

ugyanakkor, a kézifék, és a kormányzár elég merész fordítás.. az üzemanyagszûrõben meg nincs dréééner😉

amúgy jobbulást a Picinek!

Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
A2A Cessna 172R Trainer |0.rész| Pre-Flight Magyarul

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

berczy
Miért, nem itt van? 😊))

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Bocs, nem a #27045-re, hanem a #27044-re szántama választ.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Azért ez már kezd paródiába átmenni, ha eddig még nem volt az.

Szívcsakrával reagált körözésére Welsz Tamás

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

spyy55
zstomi
http://index.hu/gazdasag/2013/11/14/zuros_cel_zuros_mult_solyom_uj_magyar-afrikai_tulajdonosa/

😊

polluxware
persze Heisenberrrrrrrrrrrrg😉 "pirátesbéy"

polluxware
na hát ezen hanyatttt vágtam magam tegnap😊

sziasztok azt szeretném kérdezni van-e lehetõségem arra hogy a boeing 737 ngx navigációs adatbázisát frissítsem cycle 1311-re INGYEN!
Hypo
Hypo
😊)))) afriakai magyarok az arab magyrok altal letrehozott nezeti solyomra.....egyre viccesebb:😊))))) a végéna kinai magyarok a CÖF el egyûtt a CBA dolgozok tamogatásával megvették a mi pénzunkbol....😊))

Afrikai magyarok csaptak le a Sólyom Airwaysre....Afrikai magyarok csaptak le a Sólyom Airwaysre
Nesuten
Nekem 1x volt a telepítõjével gond ,amikor is 1 nap után a Kászperskáj átengedte a blokkádon vagyis felajánlotta a lehetõségét a futtatásnak .... de nem is engedte az elejétõl és nem a végén buziskodott
Kapcsold ki a vírusirtót ,hátha megy ...

polluxware
Köszi a tesztet! akkor valmi a flight1 aktívátottal meg a win7el lehet... 2.5 pont ez miatt lett elvileg😊))

szóval ha fokkerezni akarok, akkor Vista install

Köszi mégx1

Nesuten
de már törlöm is mert 10 FPS -em van a 2D-s fülkében

Nesuten

Nesuten
A telepítõt rendszergazdaként indítva (tartalmazza az sp1 -t) sikeresen települt ,de egy ablak feljött miszerint lehet ,hogy nem mûködik rendesen és lehet választani újratelepítés és vagy elutasítás között .
Ugyan ez az Sp2.5 esetében .és tökéletesen mûködik !!!
b Na

Nesuten
nekem x64 -em van ,de mindjárt feltelepítem és kiderülhet ,hogy hol a bibi ...

polluxware
tindéri vagy , csak ez azután lenne hogy ha már feltelepült😊

Egyébként!

Ha ORBX PNW-t rakom fel, ott is ez a szabvány windóz ablak ugrik fel, aztán nyomok rá egy "feltelepült sikeresen" gombot, és nincs is vele töb gondot...

próbáltam már egyszerû asztal összeállítással is (aero nélkül)

valki járt már így win7-el?

Nesuten

Ezt találtam :

NOTE:- .DOES NOT WORK WELL ON WIN 7 64BIT (Which i have) FPS drop in main cockpit

.Also there maybe textures missing of the FMC, please go to the Digital Aviation folder in FSX and read the RAR fokker fonts to sort the proplem!!!!

.2D cockpit only!!!!!

polluxware
Kérdés!

Telepíteném a DA Fokker-t fsx-re, majd 98%nál megáll a telepítõ és "telepítõ nem válaszol"

sp2 peccs hasonlóképpen... Természetesen nuku Gau-k

-windows7 enterprise (32bit)
-admin módban telepítve

ötlet?

láttam már hasonlót más progikkal is hogy telepítés végét hirtelen átugorja, majd a "close" helyett kiírja hogy program nem megfelelõen lett telepítve, és újra akarom e rakni...

mondjuk kimondottan csak ezzel nem jó... ergó Da fokker FSX+win7 felejtõs?

Jó reggelt! Egy holnapi esemény, talán valakit érdekel.
FSX Online repülés!
Szép napot

Nesuten
ne ez már azért OFF :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nesuten
nem ,nálam van a hiba !!!

berczy
Na haggyá má... 😊))
(amúgy nálam teljesen rendben van.)

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hont
Másnál megjelenik jól, vagy én szúrok el valamit?
Nesuten
ee

Hont
Bár nekem nem igen szoktak tetszeni a pass cabinból készített videók, de ez megint csak elég ütõs!
Van jó pár olyan effect, amirõl eddig még csak nem is hallottam!

berczy
Na, az ilyen látvány miatt fáj a szívem, hogy nem fut rendesen a gépemen ez a gépzabáló genyó! 😊))

Nesuten
ee

Nesuten
csak úgy tudom megnézni a megosztott videókat ,hogy a válaszban amit írok már megjelenik

Nesuten
ee

Hont
Nézzetek egy jó kis vidit...
Tévedsz!!! Nincs leírva! De már mindegy...
Nesuten
olyanról már olvastál ,hogy " Lúzer Manyuál " ?,na abban le van írva !!!

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: Fent van FSX-en a Global FTX, ORBX England, Australia és még pár ORBX kiegészítõ és fel szeretném tenni az UTX kiegészítõt. Az FTX Central-ban kell hozzá valamit állítani vagy simán telepíthetem az ORBX kiegészítõkre az UTX-et? Nem fog eltünni az FTX Centralból a Hybrid mode?
polluxware

NagyiBMX
Én is most szeretnék processzort venni, szintén i7 4771, szerintem abszolút jó az elgondolás. 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Ombika
4770-re gondoltal? Inkabb a K-s verziot vedd belole...

Nah az van hogy egy GTX 560 ti vel ORBY stb EDDF Aerosoft jól futna mert egy új procit akarok venni egy INTEL Core i7-4771 re gondoltam meg egy 120 gb-s ssd re szerintetek jó confi? 8 gb rammal

Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB