33535
  • N3suten

• polluxware
    ez az 5 másodperc honnan jön? :)

elég annyi ,hogy ha nincs túl hideg akkor addig menjen a pumpa amíg a mutató fel nem kúszik teljesen...

• polluxware
    172es egy picit modernebb, míg a cherokee bizonyos részeken old-school-sabb, de egy jó 10 csomóval gyorsabb...

mindkettő szép;)
  • N3suten
    nekem most 90% ban pöccre indul van amikor másodikra ...

Az Accusim core 2.0 -val így zajlik ,hogy

1. Akku be
    2. gázkar 2 cm előre ,keverék tétlen
    3. tüzelőanyag szivattyú kapcsoló fel + Keverékszabályzókra Dús állásba
    4. számolok azonnal 5 másodpercig
    5. Keverékszabályzókra tétlen + tüzelőanyag szivattyú kapcsoló le
    6. gázkar marad + Keverékszabályzókra tétlen
    7. indítás és ha röffen ,Keverékszabályzókra Dús állásba
    8 . stb
  • berczy #28352
    Jaj srácok... :) Annyit beszéltek erről az A2A kiegről, lassan nem bírok élni nélküle. :D Melyiket érdemesebb elsőnek megvenni? Cherokee jobban tetszik, de a klasszikussága és magyar vonatkozása miatt talán a 172... Ehh, a világ nagy problémái. :D
  • berczy #28351
    Jaj srácok... :) Annyit beszéltek erről azt A2A kiegről, lassan nem bírok lenni nélküle. :D Melyiket érdemesebb elsőnek megvenni? Cherokee jobban tetszik, de a klasszikussága és magyar vonatkozása miatt talán a 172... Ehh, a világ nagy problémái. :D
  • spyy55
    2.0-án nekem sem indul normálisan, vagy én rontok el valamit :( Most akkor mi a normal procedúrája?
  • N3suten
    hát ez az ,hogy a valóságban nem pöcsölnek és ha mindig átültetem a valóságot megfeledkezem a különbségekről a szimben ...
    kössz
    még öt másodperc is jó neki de 10 már nem
  • polluxware
    talán mert **arrá zabáltatod , ahogy a videóban is:)

az előző BETA peccsel pont ez volt a gond, ráadásul volt benne egy kódsor is ami az indulást is gátolta ,ez meg a flooding logic miatt késett ennyit a 2.0...
  • N3suten
    Na elindult az Accusim core 2.0 -ás ,egy kis önindítózás után egy perces pihenő után elindult
  • N3suten

Valaki tudja annak az okát ,hogy az Accusim Core 2.0 miért csinálja azt ,hogy nem indul el a masina (A2A C172)
    míg az Accusim Core 1.6 pöccre indul ?
  • N3suten
    Köszönöm a kritikát !!!

A következő videókat már alámondással készítem ,mert ez így nem megy ,vagyis készítek egy saját szinkront hozzá ...

Én is vágytam magyar nyelvű videókra ...

• berczy #28344
    Srácok, a WOAI Malév packok közül megvan valakinek a v2, amiben vannak még 767-esek, Fokkerek, CRJ-k? Én csak az újabbat találom, amiben már Dashs8-asok vannam 767-es nélkül.
  • berczy #28343
    Ez esetleg segít. (én csináltam, elég gagyi, de nekem ment ezzel a repülés.)

IL-18 manual HUN
  • polluxware
    -az óra nem csipog, és 5-6 natúr megnevezhető funkciója vagyon
    -üzemanyag-szivattyú-nyomás+-mérőórája -----> szívótérnyomás mérő
    -a gázkar nem üzemanyagcsap;) (tudtommal) még ezen a fajta injektoros motornál sem (io-320)
    -keverék szegényítésnél nem a levegőt veszed el a benzintől, hanem fordítva (azt choke -nak híják;)

Amúgy tök jó, hogy látok magyar nyelven tutorialt, csak érdemes lenne utána menni az apróbb dolgoknak, avagy egyszerűen arról beszélni amit biztosan tudsz már.

Néztem a "Frooglesim" féle bemutatót (kábé hasonló az is)
  • MPeter7
    Sziasztok!
    IL-18 gépnél van lehetőség a kerékféken kívül fékezésre?
    Az orosz nyelvű manuált még nem sikerült lefordítani.
    Nekem egy ilyen fájlnévvel van telepítve -> ilyushin_il-18_fsx_p3d.exe 50Mb a mérete.
  • N3suten

Így néz ki a rep-benzin, ha vizes ;addig ülepítsd amíg el nem fogy a víz a "palackból" ...

• N3suten
    A Pájper Cserokire el kél egy Fotelpilóta festés

• N3suten
    Köszönöm !!!
  • spyy55
    EJJJJJDEJÓÓÓ!!!!! Meglesem, mit hagytam ki a tananyagból :)
  • polluxware
    Ha valakinek nem tetszik az A2A cherokee, és C172 Elevator Trimm sebessége (amennyiben erre a célra a joy két gomját használod, nem az fsuipc linear 'offset' parancsait)

aircraft.cfg-file

[airplane_geometry]
    ....
    elevator_trim_limit = 100 ---> 50 (nekem ez az érték sokkal reszponzííívabb;)
    ....

Cessna esetén ugyanígy 50-100 között...
  • Hypo #28335

Egy apró jó tanács, írd le előtte legalább vázlatosan mit szeretnél bemutatni, mondani. Akkor sokkal jobb lesz a végeredmény.
  • berczy #28334
    No, ACtiveSky2012 lett az időjárás progi. Mindig ezt használtam, szerettem, és ha már fizetni is akarok, akkor legyen ez. REX engine része sosem tetszett, kipróbáltam a legújabbat, most sem tetszik. Opus meg sehogy sem jött be. :/
    A2A addonokat még meg akarom venni, főleg a Cherokee-t, de elég vastag volt a toll, ~13 pénz.:(
    Egyelőre An-2, Wilga beszerezve, még egy nagygépen agyalok, asszem Captain 737-200 lesz, oszt' jó napot egyelőre. Berepülni az X-et elég lesz, plusz a free-k. An-28-at már kinéztem. :)))
  • N3suten

A2A C172 - A Repülőtér ,
    Egy kis Műszertan ,Motor indítás és a Rádiózás
    1.rész

• Hypo #28332
    Pfpx + topcat
  • Nyiri
    FS Commandert ajánják én is azt használom, de az fs navigator a legjobb. Ami nincs FSX-re. Van valami hasonló de az fizetős és még trial sincs hogy tesztelni tudjam. Vakon screenshotok alapján nem veszek semmit.
  • berczy #28330
    Tudok ám olvasni a sorok között, mondd nyogodtan, hogy egy fos volt! :DDD
    Persze, még sok-sok gyakorlás kell, de imádom a gépet, meglesz.
    Most rakok újra mindent egy szűz vinyóra, utána ezzel a géppel tervezek Aus/Swiss Pro túrára menni, mert itt más dimenzióba került a VFR, mint a 9-nél, pedig ezeken a kiegeken ott sem volt kutty! :DDD

Valakinek esetleg valami ötlet, hogy hogyan telepítsem úgy, hogy jó legyen?
  • Clidey
    Én az FSRecordert használom. Érdekes módon régen tök faszájosan működött de mostanság csinál hülyeségeket sajnos. De jobbat én sem ismerek... :(

Jó lesz ez majd egyszer csak gyakorolj! Nem könnyű vele a leszállás, elismerem, nekem sem megy még igazán... :)
  • berczy #28328
    Még egy kérdés: Megjött a vinyó, Seagate 2TB. Milyen metodika alpján telepítsek, mi a legjobb az X kis érzékeny lelkének? Sorrend, eljárás, minden érdekel. :)))
  • berczy #28327
    Srácok, FSNavigator-hoz hasonló progi van X-hez? Nagyon szerettem, de ide nem találok.
    Meg valami jó visszajátszó progi is kellene, mert a beépített egy fostaliga.
  • spyy55
    Egyenlőre úgy tűnik, low flight szekció teszi a dolgát gyönyörűen! Egy vizsgaanyagot le is repültem ebben az enyhén szeles időben :)

• CptSAB
  • berczy #28324
  • CptSAB
  • N3suten

Egy kis Bevezető időrablás

• Feketegyöngy747
    Áhhhh..... nem tudom miért nem jeleníti meg, elegem van!!!!!!! Majd megpróbálom egy kicsit később.
  • Feketegyöngy747

Nem tudom, hogy Így látható vagy sem? remélem igen
  • Feketegyöngy747
    NEM francba!!!
  • Feketegyöngy747
    Ezt skubizzátok, hogy mit találtam. Bár??? elképzelhető, hogy nem újdonság már tudtok róla, csak én vagyok lemaradva. Szerintem rohadt jól néz ki
    Remélem beraktam?
  • CptSAB
    Én már azt várom, de nagyon, hogy a Cessna 150L FSX-es v2.0 adoptáció kijöjjön, mert ez a Careanado féle, iszonyat gagyi a cockpitban... brrrr... Sajna az 1.0 picit bugos, és csak az aerobat van benne, a commuter nem.