Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami
1 x Garmin GNS 430 NAV/COM/GPS,
1 x Garmin GMA 340 mit Marker und 4-Platz-Intercom,
1 x King KX 155, 1 x King KCS 55A HSI System
, 2 x Glideslope Indicator,
ADF,
King KN 62A DME,
Mode S Transponder,
Kannad 406 Mhz ELT
Felszereltséggel rendelkezik
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Nézd csak, itt nincsenek statikus kisütõk, így elég nehéz eligazodni az Accu-Sim Panelleíráson .
A képen jól látható a két antenna a kabin tetején és nem a farkon .Ezen kívül pedig a kipufogó is egészen más mint az A2A gépén .
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

A2A C172 |Demo| Panel Fordítás - Fejlesztés alatt
Lista alapjan lassan FSX kuka
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
De ez csak az én teóriám, ha tévednék elnézést kérek!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A Mobilaréna cikke elgondolkodtatott. Sajnos én az a 0órás kocka vagyok aki álmodik, hogy majd repülni fog, de még éppen csak köszönõviszonyban vagyok az fsx-xel (?😄). A lényeg hogy ez az interferálódási vita már a kezdetek óta zajlik. Most mégis eltörlik, holott szerintem ennyi kikötés lehetne igazán. Fõleg, hogy ma már nfc meg beam meg minden kutyaluka van a telefonokban, erre azt mondják, hogy a laptopot nem lehet, de a kisebb gépeket (most veszek januárban 5.2 collos kis telefont) lehet használni. Véleményem szerint ez helytelen. De mondom, nem értek hozzá, csak felvetném ezt, hátha valaki megmondja a tutit nekem. Szerintem túl gyorsan fejlõdik a mobiltechnológia és ha kihoznak egy új átviteli módot (yellowtooth mondjuk 😄) akkor mindenki azt fogja használni és a szabály nem fog tudni idejében alkalmazkodni. Lehet h a csökkenõ légiutas forgalom áll a háttérben? Pénz?
Elnézést az offért, de ebbe a fórmuba járok, idevágó téma.
nem mentegetõzök ,de itt a családomon kívül nem beszél senki magyarul ,így nem igazán ugranak be a szavak amiket már nem használtam kb 4 éve .
A másik : az állóhelyen letakart és "rögzített" repgépre a "nyûgözés" szót szokták alkalmazni, tehát a nyûgözõ köteleket oldjuk le. Egyébként nagyon jó a videó, további jó munkát kívánok a folytatáshoz.
Itt nem kötelezõ ugyan arra a merevlemezre mentened a videót mint a FRAPS esetében és az FPS esés is minimális ,ami az FSX felvételnél nagyon sokat számít .
És több hangeszközt is csatlakoztathatsz ,hozzá ami sokkal jobb minõségû mikrofonos beszéd minõséget eredményez .Készítek egy kis bemutatót .
Nekem két hangkártya mûködik egyszerre .Az egyik a hangfalakhoz ,a másikat pedig a rádiózásra (headset) használom.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Tömegrendezvényen (talán mikor haza "raboltuk" a Malév gépeket?), a 31R majd 31L-nél a pálya egyenest keresztezõ, (folyamatos leszállások mellett) az ATC-bõl semmit nem értõ "kollégát"... Szóval az ilyenekre gondoltam, hogy nekik tényleg nem lehet odaadni egy több száz oldalas angol manuált. 😊
Ettõl még persze, úgy kéne mûködjön, ahogy te mondod, de ez egy kicsit utópisztikus. 😄
a nulladik rész erre találódott ki ,hogy kiegyensúlyozza a hiányosságokat ....
<#integet2>#integet2>
Igen, az vagyok én pl. lehet, hogy a leukoplasztos szemüveges Bélácska a 2500-ft-os 'F22' joystickjával játsza az FS-t, de mi nem. Ez így van.
>> Téged se dícsérnének meg ha a VA-d fórumjában (gondolom van)
... há' hogyne, 3 is! Mennyi kell? 😄
Mindenkivel egyetértek egyébként mindenben, csak azzal nem, hogy nem volt arányban az elismerés, és a véres kard rántás. 😄 Van olyan barátom pl. akit már egy ideje tanítok repülni, és szó szerint ezt mondta, hogy õ azért törölte le az A2A C172-t mert nem tudta bekapcsolni az AP-t (ugye itt nem elég egy szimpla klikk, hanem tartani kell kicsit). És õ ezt nem tudta, és ezért törölte. Na most én az ilyen emberekre gondoltam, hogy nekik egy ilyen részletességû videó kb. megváltás. Pláne magyarul. Jó, aláírom a kéziféket, persze ne tanítsunk butaságot. De még mindig több hasznos információ van benne, mint WTF? pillanat. 😄
erre vártam mert ,angolul vagy németül én is tudom ,csak a magyarban ,nem igazán dívik
Parkbremse
vagy hogy Annunciator panel ,ami nem magyar mert a német sem tud németül csak félig 😊
Lehet katonáéknál más divat dívik, nem tudom, de a kisgépes repülésben eléggé kevesen hívják a kabint fülkének. Nem is tudom hallottam-e valaha hogy így hívja egy pilcsi... 😊 Szumma-szummárum, a fülkét max. csak úgy tudnám elképzelni ha elõtte van a 'Pilóta' szó is. Anélkül semmi esetre sem.
Persze egy hébe-hóba szimulátorozó kocajátékostól az ilyesmit nem szabad elvárni ez tiszta sor. De aki komolyabban veszi a dolgot, annak szerintem ez egy elvárható minimum kéne legyen. 😊
Köszönöm a visszajelzést .
Megvallom a vadász repülésben én a pilóta fülkét ismerem ,amit még a nagyapám is pilóta fülkének nevezett ,pedig õ egy repgép szerelõ fõtechnikus voltr a Pest-vidéki gépgyárban és szakoktató a 208 sz Ipari Szakmunkásképzõben Szigethalmon .
1. Annonciator például Bemondást jelent ,de lehet a Fényjelzõtábla jobb .
2. Az Avionics pedig Repülõelektronikát jelent .