Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lényeg:
((SZTEM))
repülõgép motorokkal a szárazföldi társaikkal szemben egy csomó dolog kicsit olyan "ráhagyásos" a határokat tekintve, mivel sokkal szélsõségesebb körülmények között kell mindig tökéletesen de a lényeg! MINDENKOR mûködniük.. A lényeg az állíthatóságon van... Egy natúr útcai autón azért nem tudod "beköpetni" a gyertyát (ha csak nem valmi ósdi szétbuherált lada), mert adott tengerszint feletti magasságra, és leadható teljesítményre van belõve a karburátor vagy az injektor.. Repülõnél a fordulat tartomány alja meg a teteje is túlvan "lõve" a már nem fog robbani a keverék szintre is. Persze ez repülõnél magasságfüggõ, ezért tolódik minden...
példa: szarrá lehet dúsítani felszállás közben ,hogy ->extrém szituban legalább hûtse a motort és szarrá lehet szegényíteni is miközben gyorsan ereszkedsz és rapid módon hül a blokk, propcsi kergeti a motort....
mai modern motorokban már van elektronika ami figyeli a teljesítményt, és ugyan van ráhatásod az extrém paraméterek kialakításában (lehetõséged),de ezt adott szinteken belül a motort tartósan nem roncsolva próbálja szabályozni/ az adott "kérést" kielégíteni
meg a redundáns megoldások: 4 hengeres boxer esetén is csak egy fordulatra 1 robbanás jut, két gyújtó kör megléte...
#27154: Dokitudor!
KÖSZÖNÖM a kimerítõ választ! Sokat segít (legalább egy olyan zöldfülûnek, mint én 😄)! A 13.11-et még alap FS-nél kipróbálom, hátha... (csak hogy ne kelljen órákat kukába dobnom!) A teljes képernyõre tételnél a szokásos kis négyzetet szoktam használni és nem egérrel húzogatom a széleket. Prósza cseresznye 😊
KÖSZÖNÖM! <#worship>#worship>
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Spyy55-nek.
Sajnos el kell keserítselek nekem is ez a gondom volt. HD6990 crosfire. Van egy nehéz megoldás nekem ez jött be. Automatikusan frissítettem mindig a catalyst és egyszer csak sötét lett a képernyõ. Vagy azt teszed, amit LWhite javasolt, vagy a következõket.
1) FSX szabályosan (nem csak törlés) uninstal.
2) A gépre felteszed a legújabb catalyst megnézed, hogy a centerbenJáték3D alkalmazás beállításoknál alul még véletlenül se legyen bepipálva a cros fire
3) Újra instalálod az FSXet és elindítod, a bejövõ ablakban semmit sem változtatsz. (sárkány, Friday Harbor, stb.)
4) Csak és kizárólag az egérrel húzod ki a képernyõ széleire a keretet. Egyenként. (fontos hogy ne tökölj, határozottan tedd az egeret a keretszéléhez, majd klikk és egy lendülettel a szélére.)
5) Minden egyes változtatás után vagy lefagy a képernyõ vagy szerencséd van és mûködik. Nem baj ha lefagy simán kilép és indít újra. Nekem mindig megjegyezte a kilépés méretét és így lassan 8-10 alkalom után szépen kiértem a szélére. Fontos, hogy amíg nem megy teljes képernyõn addig semmin se változtass, csak indít és kilép. Ha akár reptéren, idõjáráson, idõn stb. változtatsz az eredeti állapotra ugrik.
Ha türelemmel eltudtad így érni, hogy teljes ablakban repülj. akkor picit repülsz, majd szépen leállít és utána már mindent lehet vele állítani rögtön a teljes képernyõvel indul persze ablakmódban.
Fontos hogy csak a catalyst telepítés után indíts fsx-es telepítést, mert különben fekete képernyõd marad.
sokat dobot a catalyst nekem 13.11 van fent és így nagyon jó lett. remélem érthetõ voltam ha nem akkor szólj.Végre talán 4 év után mér én is tudok valakinek segíteni.
A keverék "elszegényesitése".
A második:
Keverék képzés.
Vagy valami hasonló...
<#rolleyes>#rolleyes><#fejvakaras>#fejvakaras>
Leaning Technique
Fojtási technika vagy ilyesmi lehet : ami kiégeti az üzemanyagot rendesen az égéstérbõl
-
erre nincs magyar megfelelõm vagy szak zsargonom
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Lean more on grouond, to avoid the fouling sprak plugs
amit én értek belõle
Fojts többet (keverék fojtása),hogy elkerüld a gyújtógyertyák bekormozódását ....
Találtam 2 linket más oldalakon, de jobb lett volna hivatalos verzsön. Ha kipróbáltam, megosztom tapasztalataimat, hátha másnak is van ilyen problémája.
i7 4770K, 16Gb 1866 Mhz, Gtx 680 4 GB GDDR5, 4 db SSD...
Elértem egy 80 % -os Fordítási készenlétet ,
90 % -nál kell egy-két önkéntes, Béka testelõ <#nezze>#nezze><#help>#help>
igy is annyi van egy élet kevés rá😊))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Namostan arra számítottam , hogy legalább elfutkos akármelyik fsx addon gép valmi alap scenery-vel, erre azt tapasztalom hogy az ORBX NWT fullon a2a C172-vel, plussz egy kis szólíd felhõzettel szépen megy, és még egy kis sorozat is futkorászik a bal felsõ sarokban pici ablakban....
én azt mondom ,hogy optimalizáció +kompromisszum a lelke...
pmdg ngx példul úgy megy fullon VC-vel, habár 2d panellel nyomom inkább ,hogy alap utx-es vagy afcados repterekre szállok le... ott úgy is a gépészkedés a fontos, nem a vfr látvány
Fs9 meg mai napig szebb sztem ha fõleg 30e láb felett repked az ember... de ez csak az én véleményem
Egy I7 vagy i5 jol meghuzva jo minosegu ram-ok minimum 8gb egy Titan és 2 jo ssd azért be lehet lõni jóra...csak hát ez nem két fillér😊))) és a végén örülsz a 30 fps nek😊)) P3D-t azért hoztam elõ mert a leirtak alapjan az ujrairt engine segithet az ujabb hardwarek-el rendelkezoknek a dxd11 tmaogatas is hozhat javulast, és ne felejtsuk fsx addonok mennek p3d-n is szoval p3d siman felfoghato egy FSX service pack 3 nak
Minden ami Prepar3d az FSX ,annyi különbséggel,hogy tovább fejlõdött egy ,,,talán árnyékcégnél !?
Amibõl a Mikrofos csak nyereséggel jön ki ,de úgy ,hogy amíg ezt a szálat sokszorosítják ,milliókat vételez be belõle .
Vagyis az FSX nem elbukik csak ,tesz egy kerülõt új névvel !
video
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Magyar ajkúaknak EZ az oldal, erõsen ajánlott épp úgy nagyoknak, mint kicsiknek

és nem is figyeltem ,hogy melyiken van és vagy nincs ...
Ezt majd beleteszem az ismertetõbe !!!
<#worship>#worship><#integet2>#integet2>
[/url][/img]
Nem akkor marad az AMD cucc és akkor úgy ahogy írtad .Igen és vedd ki a pipát .