Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
De persze csak poénkodok...tudom hogy szép csúszásmentesen fordulsz! Csak leszállni nem tudsz.... <#vigyor1>#vigyor1><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
RÉGI MÓD:
ÚJ MÓDI:
érnavot meglesem... perpill mostanság magyar vfr-kedek a katanyával.. és gondoltam rákérdezek😉
AIRNAV PRo-t használok valós repülésnél ( egyénként megy fsx el is) abba van kis fuel planner szerû. A súly az már egy másik kérdés de arra is AIR NAV-ot használok, de régen volt egy tök jó kis navlog-om amiben volt uzemanyag kiszamitasitablazat anno azzal csinaltam papiron😊 megkeresem hátha segit. De a szokásos volt rajta kb ez:
TRIP:
CONTINGENCY (5%)
Final Reserve
Taxi
Vegyük hogy 28L eszik óránként utazón. - a trip 1 óra: 28L+2L taxi+0,9L Contingency+18L final reserve
itt egy kis utvonal plan g be szepen berakja fs be is a plant
Topcat a q400 at szerintem nem tamogatja http://www.flightsimsoft.com/topcat/?p=types
Én speciel free online plannert hasznalom FSBUILD al es TOPCAT el egyutt.
Megrendezett cucc a hideg téli órákra
csak a pííííz a pííííz😉
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A gépem i5 4670 3.4 GHZ
8GB Ram
Sapphire R9 270X
A válszotokat elõre is köszönöm.
Az elmult napokban akadt egy kis problémám a PMDG 737-tel. A hiba a következõ:
-A cockpitban szinte minden felirat, számok,szövegek életlenek lettek, holott kb. 2héttel ezelõtt még minden teljesen éles volt. Újratelepítettem a gépet a szimulátorba, service pack-al, de nem használt semmit.
Esetleg tudnátok segíteni, hogy mi lehet a hiba, és hogy lehet javítani?
Itt egy kép egy kis részrõl:
Elõre is köszönöm.
Mûszerfali világítás
Most láttam a másik fórumon a Flight 1 UTX nevû programot. Gondolom itt többen használjátok. A képek alapján nagyon megtetszett, viszont lenne pár kérdésem.
Nagyon megfogja a gépet, fps? Veszélyesen összeakad más addonokkal? (gondolok itt az LH sim-es cuccokra)
Bonyolult a használata? Láttam, hogy ki lehet választani pl. más víz textúrákat...
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Ha gyakori IFR repüléseket tervezünk tanácsos ecsetszerû statikus kisütõt tenni a gépre, hogy javítsuk a rádiókommunikációt. Ha porfelhõn vagy csapadékon (esõ, hó, jégkristályok) haladunk át, ez zavarhatja a rádióösszeköttetést, mivel a szárny magassági és oldalkormány kilépõ éleken, légcsavarvégeken és az antennákon felgyülemlõ, majd kisülõ statikus elektromosság csökkenti a jelek vételi lehetõségeit. Általában az ADF a legérzékenyebb, és a forgalmazásra használt rádió a legkevésbé e fizikai jelenségre.
A statikus kisütõk felszerelése csökkenti a statikus feltöltõdésbõl származó rádiózavart, de ha lehet így is kerüljük el a nagyobb csapadékzónákat, mert teljes védelmet ez sem nyújt. Ha nem kerülhetünk, csökkentsük a sebességet és számoljunk a rádiójelek átmeneti elvesztésével.