Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! A simmarketrõl rendelt már valaki cuccot? A K@H visa kártyát elfogadja? (Nem sikerült vele vásárolni,de nem jöttem rá hol a hiba.)
memóra gondnak tûnik...
-lapozó fájl mérete
-32bit oprendszer esetén OOM
-highmemfix kapcsoló..
-lapozó fájl mérete
-32bit oprendszer esetén OOM
-highmemfix kapcsoló..
Sziasztok.Még egy kérdésem lenne.
Az a helyzet,hogy ismerkedésem során,repkedek repkedek.Mivel ismerkedem a játékkal,így elég sokat váltogatok kameranézetet.Ez azt jelenti,hogy hol kintrõl nézem a repcsit hátulról,vagy kissé (srélyen) oldalról.Utána meg meg cabin nézet,és ezt sûrûn váltogatva.
Hogy mi a gond?
-Az,hogy olyan 7-8-9 váltás után megunja,és Fatal Error hibaüzenettel kidob.Ennek a megoldására lennék kíváncsi.
Köszönöm szépen elõre is.
Sziasztok.
Az a helyzet,hogy ismerkedésem során,repkedek repkedek.Mivel ismerkedem a játékkal,így elég sokat váltogatok kameranézetet.Ez azt jelenti,hogy hol kintrõl nézem a repcsit hátulról,vagy kissé (srélyen) oldalról.Utána meg meg cabin nézet,és ezt sûrûn váltogatva.
Hogy mi a gond?
-Az,hogy olyan 7-8-9 váltás után megunja,és Fatal Error hibaüzenettel kidob.Ennek a megoldására lennék kíváncsi.
Köszönöm szépen elõre is.
Sziasztok.
LHPP
a sorrend a következõ:
LHS_LHPP_X
LHS_LHSM_X
LHS_LHDC_X
LHS_LandmarksX
LHS_MASX
LHS_LBP_FSX
AddonScenery
....
a sorrend a következõ:
LHS_LHPP_X
LHS_LHSM_X
LHS_LHDC_X
LHS_LandmarksX
LHS_MASX
LHS_LBP_FSX
AddonScenery
....
Virtual SimRacing
Library Sceneriben nem jó a sorrended!
Az aktuális reptér legyen a sorban legfelül!
Bár ez inkább layer hibának tûnik!
Melyik reptér ez?
Az aktuális reptér legyen a sorban legfelül!
Bár ez inkább layer hibának tûnik!
Melyik reptér ez?
hát ehhez nem nagyon értek, de elvileg úgy van beállítva hogy a gpu-t is eléri
Virtual SimRacing
a gép bios-ában kell megadnod hogy mirõl menjen a kimenet... lehet hogy a kimenet csak a cpu-ba épített vidkarit éri el
hogy mi? 😄
még annyi, hogy tegnap amikor feltettem a FSX-et, akkor még felismerte az nvidia-t azóta hülyült meg amikor most este rátettem a monitort :S
még annyi, hogy tegnap amikor feltettem a FSX-et, akkor még felismerte az nvidia-t azóta hülyült meg amikor most este rátettem a monitort :S
Virtual SimRacing
Sziasztok! Rendszeresen olvasom a fórumot (és a Fotelpilótát 😄 ), de nem nagyon szoktam hozzászólásokat írni.
De most van egy problémám ami a következõ:
FSX nem ismeri fel a videókártyámat :-S csak a i7-et.
A configom a következõ
Laptop
Acer Aspire 5755G
Intel Core i7-2670QM 2.2GHz
Nvidia GeForce GT 540M
8GB DDR3
Szerintem nagyon más nem kell.
Jelenleg a következõt ismeri fel: Intel(R) HD Graphics 3000 (a NVIDIA GeForce GT 540M helyett)
NVIDIA Vezérlõpultban 3D beállítások kezelésénél a fsx.exe-re be van állítva az Nagy teljesítményû NVIDIA processzor, elvileg így jónak kéne lennie. de így sincs elég FPS.
Még annyi hogy monitor van rá kötve és így kiterjesztet asztalt használok.
Elõre is köszönöm :-)
De most van egy problémám ami a következõ:
FSX nem ismeri fel a videókártyámat :-S csak a i7-et.
A configom a következõ
Laptop
Acer Aspire 5755G
Intel Core i7-2670QM 2.2GHz
Nvidia GeForce GT 540M
8GB DDR3
Szerintem nagyon más nem kell.
Jelenleg a következõt ismeri fel: Intel(R) HD Graphics 3000 (a NVIDIA GeForce GT 540M helyett)
NVIDIA Vezérlõpultban 3D beállítások kezelésénél a fsx.exe-re be van állítva az Nagy teljesítményû NVIDIA processzor, elvileg így jónak kéne lennie. de így sincs elég FPS.
Még annyi hogy monitor van rá kötve és így kiterjesztet asztalt használok.
Elõre is köszönöm :-)
Virtual SimRacing
Köszönöm.
De azt csak az idõjárást szabályozza.Nem?
De azt csak az idõjárást szabályozza.Nem?
Sziasztok.Megint én bátorkodom zavarni.
Azt szeretném tudni,hogy hol és mire,vagy mit kell átállítanom,hogy a repülési idõ valós legyen.Ugyanis én megnéztem és az van beállítva,hogy norm,de szerintem az nem jól van.Ugyan is szerintem,az Albán térségbõl,azért nem húsz perc a Ferihegyre az út.Nem?
Ebben kérnék valami tanácsot.Köszönöm szépen elõre is.
Sziasztok.
Azt szeretném tudni,hogy hol és mire,vagy mit kell átállítanom,hogy a repülési idõ valós legyen.Ugyanis én megnéztem és az van beállítva,hogy norm,de szerintem az nem jól van.Ugyan is szerintem,az Albán térségbõl,azért nem húsz perc a Ferihegyre az út.Nem?
Ebben kérnék valami tanácsot.Köszönöm szépen elõre is.
Sziasztok.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni keresek egy programot valahol láttam már de nem tudom mi a neve, virtuális pilótafülkében amikor elfordítom a gépet valamerre akkor a kamera nézetem is automatikusan arra fordul nem kell külön a joystickomon nekem arra fordítani. remélem értitek mire gondolok. Elõre is köszönöm szépen segítségeteket!
Minden ingyenes cucchoz mellékelnek redme fájlt, hogy mit és hová kell pakolni, ha bemásolós a cucc. Illetve az is leírják, hogy melyik szimhez készült az addon.
Ha installos, akkor meg általában csak a célmappát kell kitallózni.
Ha installos, akkor meg általában csak a célmappát kell kitallózni.
EZEK A FIZETÕS CUCCOK
aerosoft.com
flight1.com
simmarkets.com
simw.com
EZEK FREE
avsim.com - library
flightsim.com
Sziasztok.
Bocsánat a zavarkodásért.Akkor most ott járunk,hogy amit le lehet különbözõ oldalakról szedni,mint kiegészítõ,az csak a megadott szimulátor típusra érvényes.Gondolok it arra,hogy ami a Flight sim2004 re meg csinálva,az csak arra jó.De akkor azt szeretném kérdezni,hogy kiegészítõket lehet letölteni a Fligt x-re?Vagy nektek honnan vannak a repülõgépek?Mert,hogy ugye a Virtual Transport oldalán vannak kiegészítõk,de azok,most így Karácsony közeledtével,kicsit drágák.Azért is érdeklõdtem,hogy ingyenes cuccokat honnan lehet leszedni,és azokat hova kellene másolni,hogy játszható legyen.Köszönöm szépen szíves segítségetek.
Sziasztok.
Bocsánat a zavarkodásért.Akkor most ott járunk,hogy amit le lehet különbözõ oldalakról szedni,mint kiegészítõ,az csak a megadott szimulátor típusra érvényes.Gondolok it arra,hogy ami a Flight sim2004 re meg csinálva,az csak arra jó.De akkor azt szeretném kérdezni,hogy kiegészítõket lehet letölteni a Fligt x-re?Vagy nektek honnan vannak a repülõgépek?Mert,hogy ugye a Virtual Transport oldalán vannak kiegészítõk,de azok,most így Karácsony közeledtével,kicsit drágák.Azért is érdeklõdtem,hogy ingyenes cuccokat honnan lehet leszedni,és azokat hova kellene másolni,hogy játszható legyen.Köszönöm szépen szíves segítségetek.
Sziasztok.
repair !!
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
persze. de még a beállításokból is eltûntek a választható pilótahangok és Rod bácsit sem hallom lecke közben. Ezért nem raknám újra
Srácok eltûnt az atc-m. A menü megvan de nem beszél senki. ATIS se szól és a szalag txt se megy. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
ugye vannak maguk a gép addon-ok és vannak a destések az két különbözõ dolog, elöször kell maga az add on Pl Ifly 737 vagy PMD NGX ha ezeket megvetted akkor le tudod tolteni hozzajuk a mlev festeseket vagy a kamu solymot😊
Sziasztok.Nekem tud valaki segíteni?
van egy olyan opsön az A2A Cessna-ban hogy "auto c&d=on/off" , ha ez ON állapotban van akkor mindig egy lekötözött fagyos gépet kapsz betöltésnél..
katanáról volt szó😉 a kép amit linkeltél, arról annyit hogy ha "used" gombot benyomod, kapsz egy random óraszámmal rendelkezõ 30éves széthajtott csesznát amit lehet is rögtön szerelgetni mert majdnem minden sárga rajta..
😊))))) párttagnak nem kellett lenni?😊))))) hol van az már, az útóbbi években lett egy csomó új cég, nyomatták az olcsón PPL-t aztan se normalis gép se mûszaki háttér se valós képzés, minden csak a pénzról szól itt is sajnos.
Nagyon kevés a jó és öszinte hangulatú hely. Többség kisebb okosságokal vagy mutyival probalja fenntartani a magyar kisgépes repülést, óragyûjtés cimen CPL hez kötött tevékenység okosba más meg ne tudja meg a többi ilyen. Ugyan az van itt kicsiben mint az egesz orszagban NAGYBAN. Siralmas. aztán könnyes szemekkel visszanéznek a Szocializmusba amikor még mézesmadzagként szolgált a pogári repülés, addig se csináltak forradalmat az emberek ameddig repültek.... vitorlazo kulbok ...stb álami pénzen sokan kitanulták a szakmát....
Nagyon kevés a jó és öszinte hangulatú hely. Többség kisebb okosságokal vagy mutyival probalja fenntartani a magyar kisgépes repülést, óragyûjtés cimen CPL hez kötött tevékenység okosba más meg ne tudja meg a többi ilyen. Ugyan az van itt kicsiben mint az egesz orszagban NAGYBAN. Siralmas. aztán könnyes szemekkel visszanéznek a Szocializmusba amikor még mézesmadzagként szolgált a pogári repülés, addig se csináltak forradalmat az emberek ameddig repültek.... vitorlazo kulbok ...stb álami pénzen sokan kitanulták a szakmát....
régen volt olyan, hogy ha klubtag voltál a reptéren, akkor igen szép kis kedvezmény járt a repült órákra, és egyéb nyalánkságokra ...
ebben van valami, gyakorlat teszi a mestert, csak hát én nem tudok barterban repulgetni olcsón mint EGYESEK<#ticking>#ticking><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#fogmosas>#fogmosas>
Na ehhez egy narráció, és tökéletes , ...
helyes, nálam is ott van mindig a terkep rajta az útvonal ésa többi nyalánkság -( kitöltött flightplan - mobilon leadva) mert ma már ez is luxus akkora arcú pilóták vannak Magyarországon, hogy nekik nem kell reptervet leadni, fónia ismeretek is smafu de van szép 172xp meg garmin nagy gps meg szep fekete pilóta táska és menõ napszemüveg......
ww
Szóval a piros karcsiban lévõ kütyüket ne maceráljam, akkor marad a használt állapot.
Sziasztok.
Üdvözlök mindenkit.Mint új tag,szeretném megköszönni,hogy itt lehetek.
Nem sokat tudok még a repülésrõl,és elõszór a 2004 szimulátor került közvetlen közelembe.Az is nagyon megtetszett és most már egybõl át is ugrottam a X-re.
A repüléshez a tudományt a:http://fs2004faq.uw.hu/ oldalról tanulmányozgatom.
Minap valahol (rejtély),megtaláltam a volt MALÉV-os gépet,és az új Sólyom gépeket.De ezek 2004-re készültek.Nos a kérdéseim:
Ezeket a gépeket be lehet-e tenni az X-be?Vagy külön kell a X-re letölteni?Mert akkor honnan?
És még egy valami.Mit hova kell másolgatni,hogy akkor megfelelõen mûködjenek.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget elõre is.
Sziasztok.
Üdvözlök mindenkit.Mint új tag,szeretném megköszönni,hogy itt lehetek.
Nem sokat tudok még a repülésrõl,és elõszór a 2004 szimulátor került közvetlen közelembe.Az is nagyon megtetszett és most már egybõl át is ugrottam a X-re.
A repüléshez a tudományt a:http://fs2004faq.uw.hu/ oldalról tanulmányozgatom.
Minap valahol (rejtély),megtaláltam a volt MALÉV-os gépet,és az új Sólyom gépeket.De ezek 2004-re készültek.Nos a kérdéseim:
Ezeket a gépeket be lehet-e tenni az X-be?Vagy külön kell a X-re letölteni?Mert akkor honnan?
És még egy valami.Mit hova kell másolgatni,hogy akkor megfelelõen mûködjenek.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget elõre is.
Sziasztok.
ha nem böksz semmire akkor úgy marad... az olaj csak az a2a csesznánál "savanyodik" meg..
van olyan opsön hogy random, akkor a gép marad ugyanaz, csak mintha más repült volna vele utoljára, így érdemes átnézni
van olyan opsön hogy random, akkor a gép marad ugyanaz, csak mintha más repült volna vele utoljára, így érdemes átnézni
szûûz maris... te ugye csak pest környékén repkedsz igaziból, UGYE?!
ez még játszásdiból is meredek volt...
ez még játszásdiból is meredek volt...