Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
Köszönöm, sokat segített!

Nesuten
vannak akik imádnak olvasni és a süketelést nem szeretik és vannak akik a felolvasást részesítik elõnyben

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten
A repülés nyelvén és egyébként is a jelentések és tartalmuk :

Alternate = Tartalék-lehetõség(Alternatíva) > ez a választható tartalék útvonal a rendeltetési repülõtérre ,állomásra vagy tartalék leszálló helyhez .egy B terv
Hold = Várakozni > Várakozásra kijelölt hely a küszöb elõtt felszálláshoz vagy leszálláskor amíg nem kapunk leszállási engedélyt ...
Extra = Plusz tartalék (mennyiség) > a számított értékekhez tartozó kötelezõ plusztartalék-üzemanyag ,arra az esetre ,ha a menetrend szerinti készletünk különbözõ okokból nem lenne elegendõ

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

spyy55
Az üzemanyag súlyok megadásánál ezek pontosan mit is takarnak?
1. ALTERNATE = (kitérõ reptérhez elhasznált cucc? Egyébként ezt honnan számolják ki)
2. HOLD = ez egyértelmû 😊 (de: a várakozási pontok hosszából számolják ki a fogyasztás alapján? És hány karikát?)
3. EXTRA = ?

Hypo
ezt hívják ismeret szerzésnek ez az agy tanulás és memória folyamata😊 addíg örülj amíg ez müxik😊)

polluxware
Én szoktam nézni...<#ijedt> Ha látok valami ÚJ ismeretlen enfót, akkor egyszerûen azt mondom ,hogy: (DE szó szerint ám)

tehát nemcsak úgy fújjabelemkimódon ,hogy:

((idézet következik))

:

: "Na ezt nem tudtam"

Hypo
nem akrok én vele semmit csak szerintem SZAAAAR😊))) a mûsora viszont amennyi hulye van a világon szép nézettség mellett még meg is él belõle szóval csak gratulálni tudok neki ehhez.

polluxware
<#ijedt>zárjuk börtönbe??? ezt akarod mondani? elég ha ráutalsz ,vagy posztolsz, és én már intézkedem is!

amúgy független vgyok...<#hawaii>

Hypo
nem tudom biztos velem van a hiba de ez a faszi mindig is idegesitett, eloszor is a legtobb dolog amit szokott mondani az megtalalhato olvashato semmi extra na mindegy

polluxware

Hypo
😊))))ne lenne annyira arcade az a game

Hát igen, igaz is lenne, hogy megvolt ha legalább szimulátor szint lenne. De ez inkább a sega korszakot eleveníti fel új köntösben 😊.
Á dehogy azért ..nem vicces. Vicc!
Sziasztok!

A War Thunderes, WW2-es repülégszimulátoros, Puma clan, twich tv élõ adást indított.
Akit érdekel nézze meg. BF-109 és FW típusokkal repülünk.
itt a link:
http://www.twitch.tv/volfram42
berczy
A szimulátorral, amit ajánlott alattad a kolléga. Arra írtad, hogy vicces, gondolom nem azért, mert vicces.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Nesuten
A probléma ott kezdõdik ,hogy ezek a cuccok ,olyanoknak készültek ,akik az elmondhatom ,hogy megvolt ,és több tízezerbe került társaságban élik elemüket ....
csak ennyi !!!
<#banplz><#boxer><#mf1>

A mivel ? 😊

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Ha érdekel valakit
Freeware FSX Starter

Sajnos a readme német

spyy55
Akarommondani=InHG.

spyy55
Valami elírtam??? <#pias><#nevetes1>

[HUN]FaTaL
ATC 2992 hPa

Az mondjuk azért brutális lenne 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

spyy55
Aki esetleg használ Majestic Q400-at, tudna segíteni abban, hogy az altimeter beállításában kell-e, esetleg létezik-e ebben a típusban STD átállítás? Tegnap LHBP 13R Approachnál az ATC 2992 hPa-t adott, amit az altimeter tekerõkben be is állítottam (mondjuk CO-Pilotnál elfelejtettem, de az számít?), de a LOC (ILS) valamiért mélyebbre akart lerakni. AP ki, aztán letettem kézzel...

berczy
MI a probléma a szimulátorral?

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Vicces 😊 mármint nem a jegyed....
Repülõ szimulátor menyország! 10 x 30 perces jegyem van eladó FÉL ÁRON ide: http://sim-city.hu/szimulatorok/repulogep.html Priviben írjatok!
spyy55
Világos! <#eljen> Köszönöm.

Hypo
7000 ig és amint elérted az ATC adja az engedélyt a továbbiakhoz ennyi. tehat nem fl160 at tekersz be alt ba hanem csak a 7 ezret, es ha majd green light akkor johet fl160 vnav. de majd a nagy gépes fiúk megmondják a tutit hogy szoktát😊)

spyy55
"ALT 7000 or above" Vagyis ilyenkor 7000 vagy a csillagos ég??? Az "or above" elég tág fogalom...

Nesuten

DEAR USERS

=== Airport and Enroute Chart updates! ===

The airport charts and enroute charts available in the Navigraph Charts Cloud and Charts Desktop have now been updated. Charts are updated quarterly; now the AUG13 revision has been replaced by the NOV13 revision (batch #34).

We are pleased to announce that 104 airports have been added (see full list below) to a total of 2,329 airports, with 39,296 charts. The largest expansion in airport coverage can be seen in United States, South America (Argentina, Brazil, Colombia), Australia and the Middle East (Iran, Oman). In total there are 590 added or updated airports in the latest revision. More information about the coverage can be found on http://www.navigraph.com/ChartsCoverage.aspx

In addition to this expansion of the coverage there are 32 updated enroute charts in this latest revision.

If you have signed up for the Charts Subscription (http://www.navigraph.com/ChartsSubscriptionPlan.aspx), you will get full access to the new and updated data. In Charts Cloud (http://www.navigraph.com/ChartsCloud.aspx), the updates are already in effect. If you use Charts Desktop 4.1 (http://www.navigraph.com/ChartsDesktop.aspx), you can freely download the updates (marked by a yellow icon) after installing the new indexes.

Airports added in this new revision:
CYRT, CYVC, CYYL, DNZA, DRZR, EFUT, FCOD, FTTA, GAKD, HEKG, KAVL, KBLV, KCEF, KCID, KCMX, KGGG, KGVT, KHOU, KLBB, KLCG, KMKC, KPIA, KRST, KSBA, KTEB, LFLD, LFLW, LHPP, LICB, LIED, LIMS, LIPL, LTAH, MPMG, MSSS, MUKW, MYEM, NZDN, OIBP, OICC, OICK, OICS, OIFS, OIGG, OIKY, OIMT, OINE, OINZ, OISL, OISY, OITK, OITL, OIZB, OOFD, OOGB, OOMX, RCBS, RCFN, RCKU, RCNN, RCQC, RPML, RPVR, SARC, SARF, SARP, SASA, SAWE, SAZM, SAZN, SAZS, SBCJ, SBCZ, SBRB, SBVT, SCNT, SCTB, SCTE, SKJC, SKVV, SKYP, SPRU, SUDU, SURV, SVMT, UKLU, UMMG, URWI, UTNN, UUDL, UUMO, UWSS, WARJ, WMKA, YARG, YCBP, YOLD, YORG, YPAG, YPMH, YTEE, YTEF, YTMO, ZYJM.

All for now...

The Navigraph Development Team

Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni AES telepítéssel kapcsolatban telepítés befejezése után Fsx indításakor nem dobja fel a WIMaCoreX.dll- VistaMare Software engedélyezésének ablakát úgy ahogy figyelmeztet telepítés befejezésekor és nem is mûködik pedig ott van a telepített programok között nem tudom mit csináltam rosszul vagy még mit kellene csinálnom! Segítségeteket elõre is Köszönöm!
Nesuten
FS 2004 -re

Nesuten
LSH - FLY THE MADDOG PROFESSIONAL V3.3 Csak most 17 Juró < eredeti ár 39.99 €

Köszönöm.
Hypo
http://aviation.allanville.com/misc/keyboard_defaults/ innnen ki tudod copyzni ha forditani akarod😊 monduuk pdf bol is lehet szobeget copyzni. Ja és ezeket nem árt megtanulni repules nyelve egyenlore még nem a magyar...talán a focié az lesz

Szia.Elfelejtettem számomra még egy fontos dolgot.Szükségem lenne egy magyar nyelvû billentyûkiosztásra.Hogy mi mit csinál.
Tudom,hogy van hozzá,meg találtam is egy olyat amin van Angol nyelvût,de teljesen sehogy nem tudom bemásolni,hogy lefordítsam.Amúgy is csak a google fordítóval szoktam szavakat fordítani,de az meg oly gagyi. szavanként lefordítani,az nem lenne piti.
errõl az oldalról:http://fs2004faq.uw.hu/ szoktam a navigációt nézni.De Kínai.Csak lehetne ezt egyszerûbben.Nem?
Hypo
Második oldal amit belinkeltél oda vanleírva minden😊 7000 ig aztan csak ATC engedély után lehet feljebb emelkedni

spyy55
Kedves hozzáértõ Urak!
A térképeket tanulmányozom. Itt-ott más és más eljárásokról hallok, de szeretném, ha tisztázódna pár dolog.
Nos a linkelt SID térképen a GILEP SID-et célzom meg FMS-ben a Q400-as géppel (Majestic), méghozzá GILEP3D airwaysen. A magassági adatok a következõek:
BP632 = 4000 feet
BP610 = 7000 feet
BP609 = 7000 feet
GILEP = FL160
Ha jól emlékszem, az induló járatokat az érkezõ járatok alatt szokták tartani az ütközések elkerülése végett (vagy fordítva???). Tudom, hogy az FS ATC-je elavult és nem az igazi (Pl. taxizások irányai a pálya elhagyásakor).
Ennél a SID eljárásnál a valóságban követni kell a magasságokat, vagy egybõl utazó magasságra emelkednek a pilóták (betartva a sebességkorlátokat)? Mi a SZABÁLYOS, követendõ repülõút?

LHBP Sid 31L/R

chicco
ezt nem tudom elhinni.ilyen a világon nincs deszkára felszögelt csapok milyen FAA reg ez?
Kiszámitja ki a cgt .trimmtank. 600gallon az nagy változás.

FAKE

Értem,és köszönöm.
Hont
Valószínû feltelik a memóriád valami miatt!
Általában rossz adonnok miatt van...
(meg a sok nézet váltás is elõ hozhatja.) 😊
Sziasztok.Maga a memória gond az mit takar?64 bit es a rendszer.
[HUN]FaTaL
Ez már rég nem igaz, bankfüggõ.

Visa Electronnal pl. lehet fizetni, de van olyan bank, ami nem engedi (pl. a CIB-nél netes kártyát kell csináltatni külön, ingyenes, de jár mellé külön számla és biztonságosabb). OTP-nél lehet vele fizetni. K&H-t nem tudom.

http://goo.gl/gd6Zi5

Lehet hogy a simmarket ezt még nem tudja <#vigyor5>

Papirzacsi
Ez nem igaz ma már.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Willenbrock
Akkor nem az,ennyire nem domborodik ki. Viszont egyszer a Rise of Flight oldaláról ezzel is tudtam fizetni.Köszi,akkor ez lehet az oka.

Gondolom Hypo erre gondolt

Mert csak ilyennel lehet neten vásárolni.

Willenbrock
Az számok kissé kidomborodnak,bele vannak ütve a kártyába.

Hypo
dombor nyomott?