Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk két évet dolgozni rajta és így kiadni egy P3D-t...hááát...bár nem tudom, lehet csak részmunkaidõben csinálták, vagy hobbiból, meló után... 😊))
Bár nem vagyok porgamozó de szerintem 2 évbe sokkal nagyobb fejlesztés is belefért volna.....
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
én csak az 1.4-t néztem, a 2.0 a dxt11 követelménye miatt már nem érdekel...
ez a "tõke" amúgy melyik modul?
😊
Aztán lassan meg fogunk vele barátkozni! Akarva akaratlan hozzá igazgatjuk a hardvereket, a fejlesztõk elkészítik a dll-eket és szépen anélkül, hogy észre vennénk, át állunk rá! Ha akarjuk, ha nem...
Ezt diktálja ez a disznó kapitalista nyugat! Elõbb utóbb, mint ahogy a statisztikák is mutatják az FS9 re nem fognak fejleszteni (nagy szívfájdalmamra)! Az FSX meg zsákutca mivoltánál fogva szépen lassan elsorvad! 😞
Tehát megint a tõke diktál!
Egyébként ha jól bele gondolunk azért csak az FSX-es csapat csinálta és több mint két évet dolgoztak rajt...!
Amiben biztos vagyok, hogy hamarosan lesz itt v3.0, v4.0 stb-stb.
alapvetõen nem olyan ricegõs, de ahol belassul ott viszont nagyon...
mezei felhasználóként totál semmi elõnyét nem látom😊 csak van benne egy rakat halál gagyi Lokkhíííd mártinos freeewér szutyok Abacus szintû silányság
KSEA megeggyezõ beállítások, +tweak (bufferpools)
default reptér+valmi mooney g1000
fsx:30fps stabilan (online videó fut mellette a böngészõben)
p3d 1.4: 15-18fps között ugrabugrál... úgy hogy 24en volt fixálva😊)
és nem szebb, ugyanúgy villognak itt-ott a textúrák...
vicc😊
Elõször is szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni <#kacsint>#kacsint>
Azt szeretném megtudakolni , hogy tudnátok-e nekem ajánlani valami jó fajta útvonal tervezõt a vatrouton és a routfinderen kívül mert valahol azt olvastam ezek már nem igazán hitelesek vannak tõlük jobbak is.
Kettõt megpróbáltam de az egyikbe nem tudok beregisztrálni, a másikkal is az a helyzet valami pilóta engedélyt számot kér hát az nekem nincs, gondolom ez valami online dolog online-n nem vagyok rajta csak is kizárólag offlin-ban repülõk sajna ez az idõm hiányából ered. Na és ugye a nagyon rossz angol nyelv tudásomból.
Ja igen és valami repülési idõjárással foglalkozó szakirodalmat, mert az idõjárási diagramokat nem egészen értem ott azt a sok görbe vonalat meg számokat valójában mi mit is jelent csak akkor tudok rajtuk elmenni ha leteszem a földere, nagyon örülnék világos és érthetõ magyarázatnak, és ha lehetséges magyarul.
Köszönöm elõre is.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
de egy 737-200 miért nincs ami jó?
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Akiket továbbra is érdekel az A2A C172 ismertetõ sorozat azok ,a https://www.facebook.com/MyFlightSimulatorVideosN3 Facebook
vagy a http://www.youtube.com/user/Nesuten YouTube oldalamon csatlakozhatnak
köszönöm a figyelmet !
N3su
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ennek fényében nem igazán értem fanyalgásod... 😊))
Így azt hiszem garantált a mérethelyes kokpit és a szép, nagyfelbontású textúrák. Rendszerileg nem lesz iFly vagy PMDG az biztos, de - legalábbis - az én igényeimet totál ki fogja elégíteni tutira! 😊))
Amit használok: LHSimulations Library Base Pack és Hungary Landmarks Pack, felhõk alap FSX, ENVfiles (ez dobja fel szerintem a legjobban.
A gépem: Intel G2120, Gigabyte HD7750 1GB DDR5, Kingston HyperX 3K SSD, 4Gb DDR3 1600MHz.
Lesz végre NORMÁLIS B737 Classic - de csak FSX-re, ha jól értem... <#rinya>#rinya>
Milyen addonokat használsz a videó végén említetteken kívül? GEX Europe? REX?
Valamint milyen gépen nyúzod az FSX-et?
Érdemes megnézni az oldalt elolvasni, mekkora hulyités megy😊)) a nagyitható képen az látszik hogy negy féle szines rugó is van ám hozzá😊))) igaz a szenzorokrol ehy budos szo se esik, nagy a gyanum hogy ez regi uj muanyag dobozban termékrõl van szó....bár ne lenne igazam,
http://www.saitek.com/x55
egy dolog de ezért ne haragudj nem tudom megállni szakmai artalom de elég csak beusztatni fadelni a szoveget az elejen nem kell mindenaron effekt plane nem az a csunya text megfordulas😊))
SZOVAL GRAT
Az álom megvalósul...t
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Elszállt mint egy madár.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.