Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
1.4 es v2 nem emlitheto egy lapon

polluxware
még a végén kiderül, hogy én warezoltam le legutoljára....

Clidey
Így van ahogy mondod. Annyit tennék hozzá hogy az alábbi okok miatt sajna az FS9 is elõbb-utóbb el fog sorvadni nem csak az FSX. 😞((((((

Mondjuk két évet dolgozni rajta és így kiadni egy P3D-t...hááát...bár nem tudom, lehet csak részmunkaidõben csinálták, vagy hobbiból, meló után... 😊))
Bár nem vagyok porgamozó de szerintem 2 évbe sokkal nagyobb fejlesztés is belefért volna.....

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
mivel ezt fejlesztik... okés

én csak az 1.4-t néztem, a 2.0 a dxt11 követelménye miatt már nem érdekel...

ez a "tõke" amúgy melyik modul?

😊

Hont
Elõször én is nagyon el voltam keseredve miatta...!
Aztán lassan meg fogunk vele barátkozni! Akarva akaratlan hozzá igazgatjuk a hardvereket, a fejlesztõk elkészítik a dll-eket és szépen anélkül, hogy észre vennénk, át állunk rá! Ha akarjuk, ha nem...
Ezt diktálja ez a disznó kapitalista nyugat! Elõbb utóbb, mint ahogy a statisztikák is mutatják az FS9 re nem fognak fejleszteni (nagy szívfájdalmamra)! Az FSX meg zsákutca mivoltánál fogva szépen lassan elsorvad! 😞
Tehát megint a tõke diktál!
Egyébként ha jól bele gondolunk azért csak az FSX-es csapat csinálta és több mint két évet dolgoztak rajt...!
Amiben biztos vagyok, hogy hamarosan lesz itt v3.0, v4.0 stb-stb.
polluxware
próbáltam totálisan ugyanúgy beállítani... scenery lod radius-tól kezdve, a víz tükrözõdésig

alapvetõen nem olyan ricegõs, de ahol belassul ott viszont nagyon...

mezei felhasználóként totál semmi elõnyét nem látom😊 csak van benne egy rakat halál gagyi Lokkhíííd mártinos freeewér szutyok Abacus szintû silányság

Hont
Azért ha minden ficsör kikapcsolsz és vissza veszed a felbontást valamint az élsimítást illetve az árnyékokat alapra, ( amilyen az FSXben) akkor bõ másfélszerese az FPS az X-hez képest...
polluxware
Ez a Prepar 3D mekkora egy kamu😊

KSEA megeggyezõ beállítások, +tweak (bufferpools)

default reptér+valmi mooney g1000
fsx:30fps stabilan (online videó fut mellette a böngészõben)
p3d 1.4: 15-18fps között ugrabugrál... úgy hogy 24en volt fixálva😊)

és nem szebb, ugyanúgy villognak itt-ott a textúrák...

vicc😊

zstomi
Érdekes lehet...

FSXstarter:
http://aviation.pero-online.de/wordpress/?page_id=105

http://www.virtualairlines.hu/vaos.php?show=training

Próbáld meg ezt ! <#wave>

Sziasztok

Elõször is szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni <#kacsint>

Azt szeretném megtudakolni , hogy tudnátok-e nekem ajánlani valami jó fajta útvonal tervezõt a vatrouton és a routfinderen kívül mert valahol azt olvastam ezek már nem igazán hitelesek vannak tõlük jobbak is.
Kettõt megpróbáltam de az egyikbe nem tudok beregisztrálni, a másikkal is az a helyzet valami pilóta engedélyt számot kér hát az nekem nincs, gondolom ez valami online dolog online-n nem vagyok rajta csak is kizárólag offlin-ban repülõk sajna ez az idõm hiányából ered. Na és ugye a nagyon rossz angol nyelv tudásomból.
Ja igen és valami repülési idõjárással foglalkozó szakirodalmat, mert az idõjárási diagramokat nem egészen értem ott azt a sok görbe vonalat meg számokat valójában mi mit is jelent csak akkor tudok rajtuk elmenni ha leteszem a földere, nagyon örülnék világos és érthetõ magyarázatnak, és ha lehetséges magyarul.
Köszönöm elõre is.
Hypo
Tény egy 400 as jo lenne, de van meg tipus boven😉 na majd a next one

Clidey
Hát igen. Az a "megint"... 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
En csak annyit mondtam Maestro hogy megint egy 737 ennyi😉))

Nesut3n
vágyom rá

de egy 737-200 miért nincs ami jó?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesut3n
Boldog ÚjEsztendõt Mindegykinek !!!

Akiket továbbra is érdekel az A2A C172 ismertetõ sorozat azok ,a https://www.facebook.com/MyFlightSimulatorVideosN3 Facebook
vagy a http://www.youtube.com/user/Nesuten YouTube oldalamon csatlakozhatnak

köszönöm a figyelmet !
N3su

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Clidey
Még tán igazat is adnék neked Zolibátyó, ha volna ma a piacon olyan 737 Classic ami elfogadható minõségû. Mert ugye a vilkó egy rakat fos kívülrõl-belülrõl, más meg tulajdonképp nincs is. A többi 737 meg ugye vagy NG vagy a 200-as széria ami ugye még fapadosabb. Tehát a fiúk szerintem pont telibe trafálták mire van szüksége a szimmer társadalomnak. 😊))
Ennek fényében nem igazán értem fanyalgásod... 😊))

exTrem
Szerintem nagyon nagy durranás lesz, elnézve az eddigi munkáikat és azt, hogy hova jutottak, milyen ütemben fejlõdtek biztos siker lesz 😊.

Hypo

Hypo
megint egy 737_ÖÖÖÖ

spmd
Nagyszerû 😄
Clidey
Nemcsak. 😊 Welcome to the FSX ground traffic... 😊)))

spmd
Mármint autóforgalom az úton.
spmd
Csak nálam mennek olyan gyorsan az AI jármûvek, illetve el-el tünedeznek?
spmd
Amit még kihagytam, hogy a config fájlom módosítottam az alábbi weboldal segítségével: http://www.venetubo.com/fsx.html
CptSAB
Annyit még hozzá, hogy az eredeti adatbázis lényegében tartalmaz minden az fs-ben landclassként kezelt területi-mûvelési formát. Akkor én is letöltöttem azt a pár gigabájtnyi adatot, belenéztem, és fantasztikus.
CptSAB
Az ORBX egyszerû receptet vett elõ. Fogták és liszenszelték a nyílt fejlesztésû open map adatbázisát. Még valamikor nyáron FS2004 fórumban már írtam róla, hogy létezik egy vektoros adatbázis, ami ingyenesen is elérhetõ. Semmi más dolga nincs az orbx teamnek, mint bgl-re konvertálni.
Clidey
Hát még én! És pláne annak hogy nem egy fityf*sz vilkó vagy abakusz vagy hasonló mélységekben levõ kiadó vállalta el a projektet! 😊)))
Így azt hiszem garantált a mérethelyes kokpit és a szép, nagyfelbontású textúrák. Rendszerileg nem lesz iFly vagy PMDG az biztos, de - legalábbis - az én igényeimet totál ki fogja elégíteni tutira! 😊))

Clidey
Azért erre a nyugdíjazásra még ne végy mérget Tomibá! Más egy egész világra kiterjedõ cuccost elkészíteni (mármint megfelelõ részletességgel ÉS pontossággal) és más az ha egy profi kis csapat megcsinálja a saját országát.. 😉

CptSAB
Jövõ évben lehet mehet a MAS is nyugdíjba, ugyanis az ORBX kiadta a vectors csomagot, amit februárban illetve az év folyamán követ a landclass. Részletes út, vasút hálózat, vízrajz stb.. Mindezek után úgy fest érdemes lesz FSX-re váltani.
spmd
Köszönöm a dicséreteket 😊
Amit használok: LHSimulations Library Base Pack és Hungary Landmarks Pack, felhõk alap FSX, ENVfiles (ez dobja fel szerintem a legjobban.
A gépem: Intel G2120, Gigabyte HD7750 1GB DDR5, Kingston HyperX 3K SSD, 4Gb DDR3 1600MHz.
exTrem
Pont most akartam én megosztani. Örülök, hogy folytatódik a projekt 😊

Clidey
Azoknak, akikhez még talán nem ért el a hír:

Lesz végre NORMÁLIS B737 Classic - de csak FSX-re, ha jól értem... <#rinya>

Valóban nagyon jó a videó!
Milyen addonokat használsz a videó végén említetteken kívül? GEX Europe? REX?
Valamint milyen gépen nyúzod az FSX-et?

Nesut3n
<#taps> ügyes

Hypo
Na itt az uj darab, x65 gondolom kuka nem váltotta be a reményeket, igy visszanyultak a jol bevaállt modszerhez, fogták és öntöttek egy uj muanyag kulsot neki, es a WT throttlejet masolva alkottak meg az uj x-55-öt.
Érdemes megnézni az oldalt elolvasni, mekkora hulyités megy😊)) a nagyitható képen az látszik hogy negy féle szines rugó is van ám hozzá😊))) igaz a szenzorokrol ehy budos szo se esik, nagy a gyanum hogy ez regi uj muanyag dobozban termékrõl van szó....bár ne lenne igazam,

http://www.saitek.com/x55

Hypo
Fasza kis video gratula, semmi sallang, semmi szemfényvesztés csak a tiszta repulés.....ebbol még johet tobb is😊)

egy dolog de ezért ne haragudj nem tudom megállni szakmai artalom de elég csak beusztatni fadelni a szoveget az elejen nem kell mindenaron effekt plane nem az a csunya text megfordulas😊))

SZOVAL GRAT

Ez is lehetséges?
Az álom megvalósul...t

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

Hont
Brutál jó lett!
<#worship><#worship>
Clidey
<#eljen><#taps><#worship><#gonosz1>

spmd
SibWings An-2. Sajnos vannak a videóban hibák, amiket lányos zavaromban elkövettem a rögzítés közben 😊

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hát mi lenne?
Elszállt mint egy madár.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

polluxware
<#ejnye1>

Csak egy kérdés: Mi lett a Sólyommal? Mert nagyon lehurrogtak itt egyesek augusztusban mikor mondtam hogy nem lesz abból semmi nem vagyok nemzeti érzelmû meg arab stb... Mert nem hallottam róla hogy két héttel késõbb elindultak volna. De még Sólyom energiaitalt meg lisztet se látok a bótokba.
Hypo
<#vigyor><#vigyor>

Nesut3n
a legszebb az egészben ,hogy akkoriban tényleg ilyen hülyék voltak ...

Nesut3n
Boldog Karácsonyt Kívánunk Mind1 kinek !!!

polluxware
Merry Krissmasssz<#zavart1>