Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van türelme a srácnak... :-O
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Sziasztok! Abban kérem a segítségeteket, hogy miképpen lehet az NGX-be idõjárás radart applikálni, már ha egyáltalán van rá mód.
Nálam az FSX - PMDG gépekkel, 3 monitoron, simán fut 30 fps fölött. Igaz ATI Radeon nem olcsó kártya segítségével. Az ATI-s eyefinity lehetõség, igen-igen feldobja a szimuláció élvezetét és környezetét.
fs9 el fsx el csak ha window-ba rakod de az nem annyira zavaró mint elõnyös hogy két monitorod van😊
Úgy érted, hogy full képernyõn fut az fs nem ablak módban? Hol találtál rá megoldást? Mert én csak a matrox kártyásat találtam
de az megoldhato igy is, de amint mondjuk az opust töcskölöd addig a fokusz elmegy fs rol ezt nem tudod elkereulni maximum nem pipalod be a pause on task switch opciot
Nekem arra lenne szükségem, hogy az fs fusson az egyik monitoron teljes képernyõn, a másikon meg az Opes EFB ilyenek
A válasz nagyon jó! Többször igyekeztem felvenni a kapcsolatot a csapattal, de semmi válasz. :-((
Ebben az esetben sincs senki aki tudna és esetleg segítene?
Ebben az esetben sincs senki aki tudna és esetleg segítene?
Biztosan megoldották. Nem mentem a mélyére. Tipikus support stílusban válaszoltam egy kérdésre 😊
na te is fejlodsz😊))))) es megoldottak software driver es hardware nelkul a normal full screent tobb monitoron?
Csak beírtam a google keresõbe, hogy fsx dual monitor és elég sok találat van videókkal, segédletekkel.
szerintem kell hooza valami software hogy megoldjad. matrox triple az hardware es softwaresen oldja meg a kerdest. vagy kett fullsize windowt hasznalsz - neha a teljesitmeny meg jobb is.
Két monitorral repül valaki? Meg lehet oldani valahogy, hogy ne ablak módba kelljen futtatni az fsx-et?
Vaagy tedd fel a kérdésed az ivao hu fórumon. 😄
http://hu.forum.ivao.aero/
vagy FB oktatás csoportban, és hátha segítenek azonnal
https://www.facebook.com/groups/ivahuoktatas/
http://hu.forum.ivao.aero/
vagy FB oktatás csoportban, és hátha segítenek azonnal
https://www.facebook.com/groups/ivahuoktatas/
Szép Estét!
Keresek egy embert, aki járatos az IVAO dolgokban.
Szeretnék segítséget kérni több dologban is.
Skype-on meg tudnánk beszélni, ha kérhetem.
Kérnék szépen privát megkeresést egy IVAO-s gurutól. :-))
Köszönettel.
Keresek egy embert, aki járatos az IVAO dolgokban.
Szeretnék segítséget kérni több dologban is.
Skype-on meg tudnánk beszélni, ha kérhetem.
Kérnék szépen privát megkeresést egy IVAO-s gurutól. :-))
Köszönettel.
Köszönöm 😊. Rá ér ... holnapra is jó 😄😄.
Háttöööö...a szegény IL-18-as se nagyon akaróddzik elkészülni mert hol kedvem nincs vele bíbelõdni hol idõm...szóval...nem ígérek semmit, de azt betartom! 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Tibi bácsi! 😄 Tudom most unatkozol és azon gondolkozol, hogy ehhez a Project Tupolevhez Tu-154b2 (FSX) kellene csinálni egy hibátlan malév festést 😊. Kerestem minden felé de nem igazán találtam szépet. Léci léci léci..
Üdv Carlos
Üdv Carlos
sok jo leszallast akkor, PNW, PFJ CRM must have orbxtol es ha erdekel a GA akkor Australia SP4 egyutt a freeware ausztraliaval fantasztikus
Köszönöm a választ.
Most sikerült meg vásárolnom az ftx globalt még nem tettem fel az fsx-re.
Remélem, hogy müködni fog eddig csak egy dolog nem müködöt az fsx-ben az egy traffic irányító volt.
Mikor ki akartam iktatni ezt a gyökér alap fsx-es irányító szarságot, mondjuk az fájt mert kereken 50€ ba került, így aztán megint egy másik alternatíva után kellett néznem,+50€ ismét.csak így halkan megjegyezném, hogy(ez sem müködik 100%-an jól mikor valami oknál fogva át kell startolnom és ezt jelzem a toronynak egyszerüen kilép a programból és ennyi). olcsóbb lett volna az egész ha onlinen játszok de sajnos ezt most az idõ hiánya miatt nem tehetem meg 😞
Szóval így most már nagyon megnézem, hogy mit vásárolok, meg a global-ról viszont jókat olvastam a neten, a tapasztalatok eltérõek de szerintem azt gépe válogatja, az enyém egy elég izmos paripa, csak a kártya veti vissza én hülye fejel atit választottam hozzá, gforce helyet de az idén azt is orvosolni fogom végre.
Akkor a global egyenlöre elég lesz, meg várom majd, hogy ezzel mit fog egyáltalán kezdeni.
Na igen van egy pár repülõtér feltelepítve, azokat elõször kapcsoljam ki az fsx scenery könyvtárában és úgy telepítsem a globált, hogy minden rendben mûködjön?
Most sikerült meg vásárolnom az ftx globalt még nem tettem fel az fsx-re.
Remélem, hogy müködni fog eddig csak egy dolog nem müködöt az fsx-ben az egy traffic irányító volt.
Mikor ki akartam iktatni ezt a gyökér alap fsx-es irányító szarságot, mondjuk az fájt mert kereken 50€ ba került, így aztán megint egy másik alternatíva után kellett néznem,+50€ ismét.csak így halkan megjegyezném, hogy(ez sem müködik 100%-an jól mikor valami oknál fogva át kell startolnom és ezt jelzem a toronynak egyszerüen kilép a programból és ennyi). olcsóbb lett volna az egész ha onlinen játszok de sajnos ezt most az idõ hiánya miatt nem tehetem meg 😞
Szóval így most már nagyon megnézem, hogy mit vásárolok, meg a global-ról viszont jókat olvastam a neten, a tapasztalatok eltérõek de szerintem azt gépe válogatja, az enyém egy elég izmos paripa, csak a kártya veti vissza én hülye fejel atit választottam hozzá, gforce helyet de az idén azt is orvosolni fogom végre.
Akkor a global egyenlöre elég lesz, meg várom majd, hogy ezzel mit fog egyáltalán kezdeni.
Na igen van egy pár repülõtér feltelepítve, azokat elõször kapcsoljam ki az fsx scenery könyvtárában és úgy telepítsem a globált, hogy minden rendben mûködjön?
Ez a lenyeg kb, DE mindezek mellett amugy en nagy ORBX fan vagyok, de a Global-al ovatos lennek.
Ugyanis alap dolgokat ir at az FSX edben es onnantol kezdve csak az van hogy abba remenykedhetsz mukodik majd mas nem orbx scenerykel.
sziasztok egy olyan kérdésem lenne ,hogy most jelent meg az ftx global vector, ez egész pontosan mit jelent
ahogy ott nézegettem a képeket mintha még jobban rendbe rakná a domborzati viszonyokat és még pontosabbá tesz egy párdolgot a városoknál, mondjuk leszállásnál rohadt érdekes lehet, de ha még életemben nem jártam ott abban a városban szerintem teljesen mindegy hogyan néz ki a levegõbõl,( de akkor meg mi értelme van az ftx globalnak ?) nem igazán értem.
Érdemes-e egyáltalán megvásárolni? mondjuk nem ocsóó 45 ercsibe fáj.
Mint láttam jön az ftx global openlc Europe. Akkor ez is egy ilyen domborzati dolgokat rak majd rendbe Európában,és a városokat pontosabban le modellezi?
Meg mondom õszintém nekem ezek a domborzatot rendbe rakó ki egészítõk egy dzsungel.
(Megvetted ezt óoóo de még vedd meg ezt is akkor jobb óóó de nicsak ott egy másik ami még szuperabb.)
szóval van valakinek ezzel kapcsolatban valami tanácsa?
Köszi.
ahogy ott nézegettem a képeket mintha még jobban rendbe rakná a domborzati viszonyokat és még pontosabbá tesz egy párdolgot a városoknál, mondjuk leszállásnál rohadt érdekes lehet, de ha még életemben nem jártam ott abban a városban szerintem teljesen mindegy hogyan néz ki a levegõbõl,( de akkor meg mi értelme van az ftx globalnak ?) nem igazán értem.
Érdemes-e egyáltalán megvásárolni? mondjuk nem ocsóó 45 ercsibe fáj.
Mint láttam jön az ftx global openlc Europe. Akkor ez is egy ilyen domborzati dolgokat rak majd rendbe Európában,és a városokat pontosabban le modellezi?
Meg mondom õszintém nekem ezek a domborzatot rendbe rakó ki egészítõk egy dzsungel.
(Megvetted ezt óoóo de még vedd meg ezt is akkor jobb óóó de nicsak ott egy másik ami még szuperabb.)
szóval van valakinek ezzel kapcsolatban valami tanácsa?
Köszi.
Sziasztok! Az Nvidia VGA_hoz melyik drivert érdemes feltenni? Van egy szokásos és játékra +írt. Gondolom értelemszerûen játékra a GAME változat kell. Mi az eltérés a kettõ között? Most vettem egy új gépet és ez Nvidiás.
Esetleg tud valaki a Multi Crew Experiencerõl? Csak voice ként lehet használni? Esetleg gombokkal is használható?
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm a segítséget.
Még több bocsika a zavargásért, az EFASS oldalról közvetlenül letölthetõ.
Bocsi csak a kép maradt le, a szövege ez lenne : MasterserverWarning - Synchronization lost.
Szia Mindenki!
Használják (ismerkednek) valakik itt a fórumon az EFASS segédlettel? Nekem 2 nap óta a frissítésnél ezt adja. Nincs letöltés, kilép. Tud valaki okosságot a problémára, vagy mindenkinél ez a szivattyú van most? Köszönettel a válaszra várva, addig is jó leszállásokat.
Használják (ismerkednek) valakik itt a fórumon az EFASS segédlettel? Nekem 2 nap óta a frissítésnél ezt adja. Nincs letöltés, kilép. Tud valaki okosságot a problémára, vagy mindenkinél ez a szivattyú van most? Köszönettel a válaszra várva, addig is jó leszállásokat.
http://ruczi.tripod.com/nav.htm
A lényeg lemaradt, tehát kezdõnek kellene valamilyen egyszerûbb megoldás. Egyelõre a kiegészítõk, moddolás, stb nem érdekel.
Sziasztok, egy röpke kérdésem lenne. Régebben használtam már az FS X-et, most megint szeretnék szimulátorozni, milyen progit ajánlotok? Az ne zavarjon, hogy pont az X topikjába írtam, nyilván kipróbálhatok mást is. Csak ne a legbonyolultabbat - ha lehet ilyet mondani szimulátoroknál. Nem tudom az elmúlt 5 évben sokat változtak-e a lehetõségek, nem is értek hozzá. Elõre is köszönöm.
Illetve egy másik kérdés, tudtok-e egy jó tömör 20-30 oldalas általános leírást repülésrõl, elsõsorban pilótafülkérõl? Nyilván nézek tutorialokat is, de ha van jó anyag azt kinyomtatnám.
Illetve egy másik kérdés, tudtok-e egy jó tömör 20-30 oldalas általános leírást repülésrõl, elsõsorban pilótafülkérõl? Nyilván nézek tutorialokat is, de ha van jó anyag azt kinyomtatnám.
Üdv!
Ha valakinek van esetleg eladó Thrustmaster MFD Cougar Pck-ja, akkor már talált is rá vevõt, személyemben.
Írjatok, ha akad valakinél egy elfekvõ db.
Ha valakinek van esetleg eladó Thrustmaster MFD Cougar Pck-ja, akkor már talált is rá vevõt, személyemben.
Írjatok, ha akad valakinél egy elfekvõ db.
Egy menetrendi kérdés: Ennél az útvonalnál a Depart Time az az idõ, amikor a kaput zárják (majd pushback kezdõdik), vagy az, amikor TakeOff (elemelkedés) van? Ugyanez Arrive Time-nál hogy értendõ?
www.smart-bus.hu
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
sziasztok.
egy olyan kérdésem lenne, hogy most megjelent a legújabb hifi tech fejlesztése csak azt nem tudom hogy eléglesz-e a upgrade vagy újból meg kell vásárolni az egészet mert nekem a 2012 active sky van meg.
Azt gondolom én legalább is hogy a upgrade elég bár nem vagyok benne biztos
az utolsósegítséget szeretném most meg köszöni.
egy olyan kérdésem lenne, hogy most megjelent a legújabb hifi tech fejlesztése csak azt nem tudom hogy eléglesz-e a upgrade vagy újból meg kell vásárolni az egészet mert nekem a 2012 active sky van meg.
Azt gondolom én legalább is hogy a upgrade elég bár nem vagyok benne biztos
az utolsósegítséget szeretném most meg köszöni.
EZT VEDD MEG, minden benne van. A többi kiegészítõvel igényed szerint csinosítgathatod a simet. --> (ATTENTION: fps zaba lesz)
Sziasztok! Meg szeretném vásárolni az eredeti játékot, de már úgy hogy SP2-t is tartalmazza. Ha megveszem a Deluxe edeition-t az már benne van? Mit érdemes venni : My traffic x-et vagy ultimate traffic x-et?
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Én szeretem a típust, de nekem gond mert 2D mûszerfalat nem használok maximum az FMC-ét.
Mondtam, hogy nincs benne. Aki szereti a típust annak nem gond.Szerintem