33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#29000 motor zsalut a default key combo-val (ctrl+x,c asszem) , az olajat meg csak egérrel a motor konzolnál..
a pittyegés meg sztem a RadarAlt warning -> vagy kapcsolt ki , vagy a control box-nál ne állíts be limitet -
szabeszka #28999 A "karos" pult alsó részén, jobb szélen lent emlékeim szerint. EGy rövid manual van a gugliban is .... -
litlebubu #28998 Sziasztok! Segítségeteket kérném! A SibWings An-2-n hogyan tudom nyitni a motor zsalukat? És mikor indul a móka a kabinnézetben valami őrülten pittyeg! :-) Az mi? -
almostatys #28997 Ez ok,de hogy létezik,hogy a többi reptereiken nem befolyásolja az FPS-t a festés az állóhelyeken?
De ha tényleg így is van,akkor legalább csinálnának egy olyan opciót,ahol ezt be lehetne kapcsolni,úgy mint pl a UK2000 csapat.
Kár volt elcseszni FSDT-nek KIAH-ot ezzel a hiányossággal,mert amúgy baromi jól sikerült nekik az a reptér! -
#28996 Az FS motorjánál minden egyes poligon,vertex, draw call,layer, és még millió más pl.materiál,effekt stb. hatással lehet az FPS-re.
Az hogy ezzel hogy sáfárkodnak, függ a készítőktől, és a reptér sajátosságaitól is pl.objektumok bonyolultsága.
Ha ők azt mondták hogy az állóhelyeken lévő felfestések már negatívan befolyásolták volna az FPS-t,nyilván úgy is van. -
almostatys #28995 Üdv!
Tegnap röpködtem egyet sárkánnyal az FSDT féle Houston fölött és észrevettem,hogy nincsenek a jetwayeken felfestve a repülőgépek állóhelyei típus szerint,majd mikor rákérdeztem az FSDT fórumon,hogy szándékosan hagyták e ezt le ,azt válaszolták,hogy igen, mert ha felfestik a sceneryben a jetwayre a számokat,akkor az megzabálja az FPS-t. Szerintetek mi köze ennek az FPS-hez?
Én a Steve's féle DX10 fixerrel nyomom DX10-ben és pl KLAX-on is fel vannak festve a jetwayekre a gépek megállóhelyei,mégis ugyanannyi az FPS mint Houstonban, ahol nincsenek felfestve. -
#28994 AZ EREDMÉNYT IDE TÖLTÖM FEL!!!
Feladom, elegem van FSPassenger és NGX kavalkádos viszonyából. Mindent rendben, alaposan végig csinálok, de egyszer egy pause után puschback-nél lépett ki, most meg taxizás közben 13R felé! Egyszerűen nem értem; FSPass-ben a súlyok kikapcsolva, fuel, payload, weight, stb... minden rendben, de még így is szivat... ENNYI!!! Nem akarok kockáztatni egy hosszabb út során, hogy leszállás után valamilyen hiba miatt kilép a sim és mehet a kukába az addigi company...
Keresek valami kompatibilisebb Company programot PMDG-hez, ami már konfigolva is van hozzá. Néztem az XPax-ot (Hifi), de hát... FSPass után sírok rajta... (nem értem egyébként, hogy miért állt le ennyire FSPass fejlesztése pl. NGX-hez, stb...)
Tudtok ajánlani valami Company progit FSX + PMDG NGX-hez???
Utoljára szerkesztette: spyy55, 2014.10.04. 21:54:26 -
carlosfly #28993 Kapcsold ki a fuel and weight opciót az fspassengers-ben. Az eredményt feltöltheted ide : FSpass
Utoljára szerkesztette: carlosfly, 2014.10.04. 16:17:57 -
#28992 ...PMDG payload és fuel üres. + FSPass súly cuccai tiltva (majd FSPass indítása után betöltés PMDGbe) = Az üzemanyag kijelző 0 és 5137kg (block fuel) között ugrál, FMC programozása képtelenség emiatt. Ráadásul az ugrálás miatt a throttle FULL gázzal sem tol semmit, mert néha 0 üzemanyagot érzékel... kezdek oda érkezni, hogy FSPassengert feladom PMDG NGX-el :(
Utoljára szerkesztette: spyy55, 2014.10.03. 22:22:05 -
#28991 Menjel a default boengel, hozz letre egy company-t FSPass ban, allisd be hogy ne hasznalja a sulyt, a passengerek sulyat es ne toltse be az uzemanyagot, mensd el a company-t aztan hivd be kedvenc pmdg liverydet es vedd meg a gepet a meglevo companynak ( kesobb a defaultot eladhatod) ja es mindenzt windowed modban. -
#28990 Üdv! Sok utánajárás sem segített, ezért remélem tudtok javaslatot adni a következő problémára:
PMDG ngx 737 + FSassenger X ! FSPass, Avsim és Flight1 fórumon is ajánlották az FMC-ben való súlyok kihagyását/megadását (leírtak szerint) + a UIAutomationCore.dll bemásolását FSX könyvtárába, ezen felül Win7 64bit-es rendszeren (mint nekem is) adminisztrátorként futtatni az FS-t.
Több tutorialt kivesézve (videókkal egybekötve) sem sikerült elkerülni azt a crash-t, ami az FSPass elindításakor kidob az asztalra és minden kilép.
Aki használja ezt a két programot (PMDG ngx + FSPass), tud ebben segíteni? Köszönöm. -
szabeszka #28989 Köszi! -
#28988 Igen, ahogy CptSAB írja. (én például Soltot tettem hozzá a Kecskeméti addon reptérhez, 540 KHz frekvencián a Kossuth rádió műsorát adta(ja). Ez volt az ARK-s korszakban a 9-es csatornára hangolva állandóan a valós katonai repülésben, és nagy 250-300 km-es távolságról is fogható volt. A többi paramétere : Ident : SLT, Class : HH, Freq : 540.0, N 46* 50.0800' E 19* 01.8600', és én AFCAD ill. AFX-el oldottam meg)
Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2014.10.01. 09:06:52 -
#28987 FS9 Facility Editorral meg lehet csinálni. -
szabeszka #28986 Lehetséges valahogy , hogy az FSX-hez hozzá adjunk az alapként nem feltüntetett VOR adókat? -
#28985 Üdv! Aki használ PMDG NGX 737-et és járt már úgy, hogy VC nézetben a szárnyak eltűntek, tudta orvosolni a problémát? (Ezdok kamea configja OK!) -
Frenky #28984 OFF! Akik még nem ismerik, bátran csatlakozzanak a Magyar DCS World csoporthoz, ha gondolják:
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz! -
#28983 Az nem fog megváltozni, csak a betöltési idő! Az viszont a negyedére fog esni!
Samu 840 /250 már lehet kapni 33 ért!
Samu840
Egyébként szerintem a VGA memoria sávszélesség ami az apró laggolásért felelős!
Amikor VGA-t cseréltem a felére esett vissza, de hazudnék ha azt mondanám, hogy most egyáltalán nem akadozik...(pedig az FPS stabil 36 ra van belőve) -
almostatys #28982 Amúgy a rendszerem egy 60 GB-os OCZ-n van,azzal meg vagyok elégedve,de ezek a hülye akadások piszkosul zavarnak FSX-ben. -
almostatys #28981 Ennyi? Csak a betöltés lesz gyorsabb? 40ezret nem ér meg egy gyors betöltés. FPS nem lesz jobb? A mikro lagok nem szünnek meg? Mióta DX10-ben nyomulok, 26-30 között van az FPS szinte mindenhol HDD-n ,de vannak mikro akadások,sőt valamikor 10 sec-ra is megfagy a kép. -
#28980 Bár én FSX-t egyáltalán nem használok, de az FS9-nek és P3D-nek is külön SSD-je van, ill a rendszernek is külön!
Amit észre vettem, hogy ssd és ssd között is óriási különbség van! Volt pár darab, de a Samu840 mindent vert eddig!
A Corsair kifejezetten lassú a Samuhoz képest! Az Intel 2 hónap után megadta magát.Szóval a Samu830 és 840 egy baromi jó széria erre, amire Nekünk kell! -
Nyiri #28979 Így van. Én csak rendszer vinyónak használom. -
#28978 Iszonyat gyorsan be fog tölteni! Mást szerintem nem fogsz észre venni!
Nagyon figyelj a beüzemelésnél a megfelelő beállításokra! -
almostatys #28977 Sziasztok!
Használ valaki SSD-t FSX-hez? Kb 2 éve fontolgatom,hogy veszek egy 256 GB-t és most eljött az idő,de gondoltam előtte érdeklődöm,hogy érdemes e? Milyen változást fogok észrevenni FSX-ben ha SSD-n fut? -
#28976 -
#28975 OFF
De legalább akkor terroroskodjon mikor az egész majomhordát benn eszi a fene.....egyébként meg
ON -
#28974 csak nekem is feltünt a flightradar-on... hátha valmi terror gép ,és tesz egy kört a duna parton a diliház felett
röménykedni lehet -
#28973 Én láttam, most már vagy 2 éve járnak ide ILS és APP gyakorlatra. Az utóbbi időben (mondjuk 2 hónap alatt) láttam itt : C-160 török, nem azonosított szintén török helit, vszeg usa B 737 BBJ, Cessna business katonai ?, kétpörgettyűs Bech futárt(ez úgy hetente), NATO főmufti cipelő belga Bombardier katonai festéssel, C-130, Gripenek hetente 1x (ők a leghangosabbak), Csinukokat vagy hogy írják, Mi-17, EC-135 Füredről rendszeresen a dél-közelinél fordul a város felé és felettem jön el, most hirtelen ennyi, ja és ezt mind az ablakból. (+ amit nem vettem észre) És ezekről senki nem ír. Ja és néha C-17 is jön-megy, gyakorol hol ezt, hol azt. Ennyit az újdondászokról......a pápaiak a fülük botját sem mozdítják a repülők hangjára, nem tudom kik ezek a világvégeváró h....... ök?
Egyébként Ő volt :
-
#28972 hátha látta valki... -
#28971 Azért ezzel igencsak égeti magát az index... -
carlosfly #28970 Próbáld meg ezt:
-
#28969 pápa + érbász -
#28968 Sziasztok !
Ez ismert probléma, hogy repül az ember utazón és a szélirány egyik pillanatról a másikra 90 fokkal eltérül jön az overspeed örül lassítás majd pár másodperc múlva visszaugrik a szélirány aztán már szinte a stall ból kell kiszedni a gépet. Nagyon idegesítő. Tipp ? (Airbus X) -
#28967 Én csak HDMI-t használok! -
asolyom #28966 Hogy érdemes a monitort a GPU-hoz csatlakoztatni, HDMI vagy DVI? -
megoldás -
#28964 Igen! Sajnos Magyarországon ez a helyzet! Mert Magyarország jobban teljesít! -
asolyom #28963 Azért furcsa, hogy a megjelenés után 7-8 évet kellett várni, hogy legyenek olyan PC-k, amin jól futtatható a progi. -
#28962 Akkor az simán megy 4.2 vel is! Ott meg már tényleg elfogadható a teljesítmény... -
asolyom #28961 Igen, i5-4590, alap 3,3 GHz, max turbo 3,7.