Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
<#eljen>

kína lesz az... zsebbe vannak már😉

m814
Európából senki. Air China megy Pekingbõl ill. az Air Koryo repül Vlagyivosztokba,Kínába, és talán még Thaiföldre beengedik õket.....

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

polluxware
Melyik légitársaság repül Észak-Kóreába? Csak azért kérdem, mert Malév ugye már niccsen... szóval ha tudja valki, ne habozzon...

polluxware
<#miaz><#conf><#kuss><#confused><#szomoru1><#rinya><#szomoru2><#hawaii><#vigyor5><#ravasz1>

így dióhéjban...

Azzal nem lesz gond.
Paks megoldja 😊

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hypo
az egész ország egy goat szimulator, mekkora hardware igény lehet itthon😊)))

A PC humor topikban láttam de szerintem az FSX-hez is jó
The system requirements for Goat Simulator

polluxware
...kinek mi jut eszébe..<#miaz>

Clidey
Hát visszabutítani egy 3D modellt hatalmas meló. Nem hiszem hogy lenne hozzá kedve bárkinek is.
Amíg csak zsepiért nyúlsz és nem testápolóért, addig minden rendben... 😄DDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

berczy
Háth... gondoltam valami butított verzsön. De akkor megyek, keresek zsepit. 😊

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Clidey
Ilyen textúrákkal? Ilyen vertexsûrûséggel? Kizárt. 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

berczy
Kérlek mondd, hogy 9-re is gyünni fog, kérlek MONDD!!! 😄

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

polluxware
Alien69
Francba. Nem akartam megrendelni, elmenni érte, stb... <#szomoru1><#idiota>

Szia,
Szerintem nem, én még nem láttam sehol letölthetõ formában.

Alien69
Meg lehet valahol digitális formában (download) verzióban VENNI az FSX-t?<#idiota>

Robertoo21
Jó reggelt!
Nem tudom, hogy lehet-e ilyet, de szeretnék ajánlani, mert nekem nagyon bejött :
http://iceaitraffic.altervista.org/english.html
Ingyenes kiegészítõ, olyan, mint a WOAI, csak szerintem sokkal jobban kidolgozott, életszerû gépekkel.
Nekem nincs nasa gépem..(2 mag,1 giga vidikari 2 giga ram) semmi optimalizálás, csak ráraktam. egy stock reptéren 20 fps-bõl volt 12.
3,5-4 Giga kell neki a "C" meghajtóból, és 11 giga a telepítendõ helynél.

Ha ez tilos kérlek töröljétek, ha nem akkor remélem valaki örülni fog neki!

További szép napot!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Hypo
<#taps>

Clidey
Igen!

hrundibaksi
Ööööööö....és mikor? :-P
Sziasztok!
Korábban már volt szó arról, hogy talán projektor használatával növelhetõ a "kép" méret. Csak nem emlékezem, hogy konkrétan milyen típust ajánlottatok. Szerintetek az EPSON EB-485WI megfelelõ lenne? Mivel nincs errõl tapasztalatom ezért, nem szívesen csesznék el ennyi pénzt, pláne ha nem is az enyém. Használatra kapánk egy projektort csak meg kéne adni a konkrét típust. Ki bujt belõlem a repülés szeretete és ezért kérdem. Nagyon szívesen kipróbálnám az FSX-et projektorral. Elõre is köszönöm.
polluxware
itt nem kell FMC-vel buszkerálódni.. 😉

Clidey
Újabb álleesõs képek:

polluxware

polluxware
Skyvector.com -on frissültek az amerikás VFR térképek! nagyon babán néznek ki😉

hrundibaksi
Sajnos reggelig dolgozom,csak holnap tudtam volna vásárolni! :-(
Szia!
Még teljesen nem maradtál le, csak az akción belüli külön akcióról.
Ma estig még kedvezményesen lehet pár dolgot kapni, nem annyira kedvezõ áron, mint tegnapig, de még így is kevesebb, mint a teljes ára.

Szia! Nekem Logitech Freedom 2.4 Cordless Joy-om van. Én is szétszedtem a legapróbb darabokig nemrég, mert kb. 5 évnyi nem használás után nem mûködött (ne részletezzük, az egyik elem nem érte el a drótot, de mindegy... Még mázli hogy össze is bírtam rakni.) Összeszerelésnél ha rosszul rakod össze és az oldalkormány rugója rossz helyre megy, akkor lehetetlen lesz elforgatni a joy-t. Ha esetleg a lehúzás nem mûködne. 😊

hrundibaksi
Érdekel!
hrundibaksi
Ha jól látom tegnap ért véget az akció,errõl is lemaradtam...
Sziasztok!
Ha valakit érdekel:

"FLASH MESSAGE AS FOLLOWS: %70 for all the DCS store, starting Saturday 29.03.14 (Moscow time) and until 12.00 am (Moscow time) on 30.03.14."

DCS_News

Péter!

Szívesen látunk "újra" a hálózaton. Amiket ajánlottam azok csak a magyar túrák, de rengetek más is van, más divíziók/országok kínálatában. Már létezik floatplane, UL, és egyéb túra is, sõt idén egy Business Jet World Tour is indulni fog, persze ahogy a neve is mondja, ez már szinte földkerülõ, szóval idõigényes.

Ha bármiben segíthetek keress bátran. Akár itt privátban, vagy a "céges" e-mail címen: hu-adir KUKAC ivao.aero

Tényleg szívesen látunk benneteket, országunk belül magyar kommunikációval is lehet tartani a kapcsolatot az irányítókkal.

Tovább szép estét mindenkinek.

üdv: zsolti

Szia Zsolt,
Én regisztráltam (450835), de eddig idõ hiányában egyszer repültem 59percet. Úgy gondolom, ami programot küldtél, azok valamelyikén (vagy több túrán is) részt fogok majd venni.
Üdv,
Péter

Bocs az elõbbiért.
Ez a linkje
https://www.youtube.com/watch?v=x-4_takCE0w

Kis OFF
Én szívesen utaznék ezzel a személyzettel. És Ti?

Köszönöm a visszajelzést! Nem akartam volna "spammelni" a fórumot.

Az elmúlt években kicsit visszaesett az IVAO magyar forgalma, ezt szeretnénk most visszanyerni. Szoktatok online repülni? Egy-két fórumtag talán ismerõs nekem a hálózatról, de a legtöbbeteket nem ismerem, ezért kérdezem.

Zsolt

Clidey
<#eljen>

Clidey
Hát vaze pedig csomó szóra rákerestem és nem dobta ki...vagy nem vettem észre...
Mindenesetre köcike szípen, este kalandrepülés!!! 😊))))))

Szia Zsolt,
Egyáltalán nem zavarsz. Az a jó, ha minél több információ jelenik meg itt a fórumon, ami repüléssel kapcsolatos.
Üdv,
Péter

khm. csak mondom, kb. 5 perc keresés kellett 😄

http://library.avsim.net/esearch.php?DLID=157884

Hypo
de legalább bugyi kék a patak nagy szó😊))

Clidey
Sziasztok!
Tegnap tele volt a net Besenyei Peti legújabb kalandjával, így mondhatni adta magát a kézenfekvés 😊 hogy mindezt én is lerepüljem FSX-ben. Minden scenery csúszkát feltoltam maxra, hogy valóban azt lássam amit a fejlesztõk szerettek volna láttatni velem a Korynthos-i csatornánál.
A látvány több mint lehangoló volt. Egy kis patak csörgedezett a csatorna helyén:

Aztán magamra húztam a netet és elkezdtem keresgélni, hátha valakinek eszébe jutott megcsinálni ezt a területet korrekt minõségben... Sajnos sokmindenre nem jutottam, egy órás keresgélés után ennyit tudtam kihozni a történetbõl:

Így esett, hogy a nagy kaland ezúttal elmaradt az FSX-ben... 😞((
Akinek esetleg birtokában van oly információ mellyel az érintett terület szebbé tehetõ, kérem ossza meg! Köszönettel. 😊

Sziasztok!

Szabad a figyelmetekbe ajánlanom, hogy az IVAO magyar részlegének 2014-es túrái megnyíltak?

Idén, az alábbi 5 túra repülhetõ: IFR, VFR, Cargo, Európai Fõvárosok, és a szerintem nagyon különlegesnek számító Tu-154-es túra.

Bõvebben itt olvashattok a túrákról:

http://www.ivao.hu/magyar-divizio-turak-2014/

Ha a túrákkal, vagy az IVAO hálózattal kapcsolatban bármi kérdésetek lenne, állunk rendelkezésetekre.

Elnézést, ha zavartam volna.

Zsolt

CptSAB
na ez a pech.. a járulékos veszteség, viszont szerintem, nem lesz az egy rossz vásár még így sem..
polluxware
ocsóó ezüst arany és ét készlet valki?

Szia!
Igen, végül megrendeltem, ~4000Ft postaköltséggel együtt (5EUR postaköltség), mivel csak dobozos verzióban árulják.

CptSAB
6 dodoért én nem gondolkodnék rajta..
Sziasztok!

Németh design JustFlight Combat Helicoptersdobozos verzió 6EUR - ~2000Ft. (2 napig)

Combat Helicopters

Megvan valakinek? Megfelelõek a repülési tulajdonságaik?
Üdv,
Péter

berczy
Remegõ lábakkal kérdem, ez gyün 9-re? Mert amik vannak An24/26, azok, bár SamDim és Zhigulsky félék, kicsit eljárt felettük az idõ. 😊

Sziasztok!
Sikerült megcsinálnom a freetrack sapimat, be is állítottam a szoftvert, de valamiért ha a freetrack be van kapcsolva, akkor a joy-omat nem érzékeli. A neten ilyen problémáról nem írtak sehol...
Tudtok valami megoldást?