Flight Simulator X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
így dióhéjban...
Paks megoldja 😊
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Amíg csak zsepiért nyúlsz és nem testápolóért, addig minden rendben... 😄DDD
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Szerintem nem, én még nem láttam sehol letölthetõ formában.
Nem tudom, hogy lehet-e ilyet, de szeretnék ajánlani, mert nekem nagyon bejött :
http://iceaitraffic.altervista.org/english.html
Ingyenes kiegészítõ, olyan, mint a WOAI, csak szerintem sokkal jobban kidolgozott, életszerû gépekkel.
Nekem nincs nasa gépem..(2 mag,1 giga vidikari 2 giga ram) semmi optimalizálás, csak ráraktam. egy stock reptéren 20 fps-bõl volt 12.
3,5-4 Giga kell neki a "C" meghajtóból, és 11 giga a telepítendõ helynél.
Ha ez tilos kérlek töröljétek, ha nem akkor remélem valaki örülni fog neki!
További szép napot!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Korábban már volt szó arról, hogy talán projektor használatával növelhetõ a "kép" méret. Csak nem emlékezem, hogy konkrétan milyen típust ajánlottatok. Szerintetek az EPSON EB-485WI megfelelõ lenne? Mivel nincs errõl tapasztalatom ezért, nem szívesen csesznék el ennyi pénzt, pláne ha nem is az enyém. Használatra kapánk egy projektort csak meg kéne adni a konkrét típust. Ki bujt belõlem a repülés szeretete és ezért kérdem. Nagyon szívesen kipróbálnám az FSX-et projektorral. Elõre is köszönöm.

Még teljesen nem maradtál le, csak az akción belüli külön akcióról.
Ma estig még kedvezményesen lehet pár dolgot kapni, nem annyira kedvezõ áron, mint tegnapig, de még így is kevesebb, mint a teljes ára.
Ha valakit érdekel:
"FLASH MESSAGE AS FOLLOWS: %70 for all the DCS store, starting Saturday 29.03.14 (Moscow time) and until 12.00 am (Moscow time) on 30.03.14."
DCS_News
Szívesen látunk "újra" a hálózaton. Amiket ajánlottam azok csak a magyar túrák, de rengetek más is van, más divíziók/országok kínálatában. Már létezik floatplane, UL, és egyéb túra is, sõt idén egy Business Jet World Tour is indulni fog, persze ahogy a neve is mondja, ez már szinte földkerülõ, szóval idõigényes.
Ha bármiben segíthetek keress bátran. Akár itt privátban, vagy a "céges" e-mail címen: hu-adir KUKAC ivao.aero
Tényleg szívesen látunk benneteket, országunk belül magyar kommunikációval is lehet tartani a kapcsolatot az irányítókkal.
Tovább szép estét mindenkinek.
üdv: zsolti
Én regisztráltam (450835), de eddig idõ hiányában egyszer repültem 59percet. Úgy gondolom, ami programot küldtél, azok valamelyikén (vagy több túrán is) részt fogok majd venni.
Üdv,
Péter
Ez a linkje
https://www.youtube.com/watch?v=x-4_takCE0w
Én szívesen utaznék ezzel a személyzettel. És Ti?
Az elmúlt években kicsit visszaesett az IVAO magyar forgalma, ezt szeretnénk most visszanyerni. Szoktatok online repülni? Egy-két fórumtag talán ismerõs nekem a hálózatról, de a legtöbbeteket nem ismerem, ezért kérdezem.
Zsolt
Mindenesetre köcike szípen, este kalandrepülés!!! 😊))))))
Egyáltalán nem zavarsz. Az a jó, ha minél több információ jelenik meg itt a fórumon, ami repüléssel kapcsolatos.
Üdv,
Péter
Tegnap tele volt a net Besenyei Peti legújabb kalandjával, így mondhatni adta magát a kézenfekvés 😊 hogy mindezt én is lerepüljem FSX-ben. Minden scenery csúszkát feltoltam maxra, hogy valóban azt lássam amit a fejlesztõk szerettek volna láttatni velem a Korynthos-i csatornánál.
A látvány több mint lehangoló volt. Egy kis patak csörgedezett a csatorna helyén:
Aztán magamra húztam a netet és elkezdtem keresgélni, hátha valakinek eszébe jutott megcsinálni ezt a területet korrekt minõségben... Sajnos sokmindenre nem jutottam, egy órás keresgélés után ennyit tudtam kihozni a történetbõl:
Így esett, hogy a nagy kaland ezúttal elmaradt az FSX-ben... 😞((
Akinek esetleg birtokában van oly információ mellyel az érintett terület szebbé tehetõ, kérem ossza meg! Köszönettel. 😊
Szabad a figyelmetekbe ajánlanom, hogy az IVAO magyar részlegének 2014-es túrái megnyíltak?
Idén, az alábbi 5 túra repülhetõ: IFR, VFR, Cargo, Európai Fõvárosok, és a szerintem nagyon különlegesnek számító Tu-154-es túra.
Bõvebben itt olvashattok a túrákról:
http://www.ivao.hu/magyar-divizio-turak-2014/
Ha a túrákkal, vagy az IVAO hálózattal kapcsolatban bármi kérdésetek lenne, állunk rendelkezésetekre.
Elnézést, ha zavartam volna.
Zsolt
Igen, végül megrendeltem, ~4000Ft postaköltséggel együtt (5EUR postaköltség), mivel csak dobozos verzióban árulják.
Németh design JustFlight Combat Helicoptersdobozos verzió 6EUR - ~2000Ft. (2 napig)
Combat Helicopters
Megvan valakinek? Megfelelõek a repülési tulajdonságaik?
Üdv,
Péter
Sikerült megcsinálnom a freetrack sapimat, be is állítottam a szoftvert, de valamiért ha a freetrack be van kapcsolva, akkor a joy-omat nem érzékeli. A neten ilyen problémáról nem írtak sehol...
Tudtok valami megoldást?