Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebben van igazság, de végig ülni egy hosszabb utat nagyon idõ igényes
Idõgyorsítást soha nem használtam. Megölné az egészet számomra.

Köszö szépen!

De nekem akkor is leáll, ha mondjuk ESC-el kilépek a repülésbõl. ( vagy a még el nem kezdett repülésdõl, mikor meggondolom valamiben magam)

Pedig a telepítés nagyon friss.
A progi fullra húzva, minden kiegészítõ feltelepítve (PMDG 737; ORBX FTX, ENB series, FSC2Crew)
Lesz ebbõl valaha stabil verzió?

Szia,

Idõgyorsításnál nekem is sokszor leáll az FSX, eddig nem találtam rá megoldást.
Azt figyeltem meg, hogy ha az FSX-et nem indítom újra, akkor a leállási esély az egymás utáni negyedik-ötödik idõgyorsítás-visszaállítás után növekszik meg drasztikusan.

Sziasztok!

A gondom a következõ:
Szenvedek az FSX-el, mert sokszor elõfordul, hogy leáll és újraindul.
Elsõsorban repülésbõl való kilépésnél vagy idõ gyorsításnál van ez.
Amúgy sem egy stabil progi.
Van erre vmi megoldás?

Hypo
õcsény😞

JoopZzz
Kellemes húsvéti ünnepeket!
polluxware

spmd
Igen, jó ötlet az AFCAD szerkesztés, de sajnos a statik gépek minõsége is zavart.
m814
Így még ott vannak, csak nálad nem látszanak. Az FSX textúra kezelése elég érdekes, van olyan VGA amelyiknél a textúra hiányában a modell nem látszik, és van amelyiknél igen. Ha csupán a statikra parkolás zavart, jobb megoldás lenne egy AFCAD editorral megszüntetni ezeket az állóhelyeket, és kicsit arrébb létrehozni újakat.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

spmd
Közben rájöttem a megoldásra, hogyan kell eltüntetni az Aerosoft Bp City-bõl a statikus gépeket. Ezeket a .dds fájlokat kell törölni vagy átnevezni (az LHBP_CITY/texture mappában találhatók) :
- an2_yhf
- balloon
- pyc
- sbl
- z37
Kicsit kompromisszumos megoldás, de nálam mûködik.
Szia,
A Tu134-es, amit linkeltem, késõbb jöttem rá, hogy 2004-es.
Örülök egyébként, hogy küldted a jobb, ingyenes Tu134-esre való hivatkozást, másoknak is hasznos lehet, akik olvasgatják a fórumot.
Gondoltam, hogy a V2-es verziós is 2004-es, csak mivel a szöveget nem tudtam elolvasni, így nem voltam biztos benne. Láttam már sok olyan gépet (pl. FlightSim.com-on), amelyik eredetileg FS2004-es volt, és egy késõbbiekben kiadott verziója, már FSX-en is mûködött.

Clidey
Na most elvesztettem a fonalat asszem. FSX topikba linkelsz FS9 Ariane 134-est, én mutatok jobbat-szebbet de az se jó neked? Az általam linkelt oldalt nem olvasgatni kell (bár a Chrome lefordítja gond nélkül...), csak leszedni onnan a v2.0-ás Tupcsit - már ha FS9 verzió kell. Eredeti FSX-es verzió tudtommal nincs a 134-esbõl. Amit ahhoz ajánlanak az valami gányolt cucc tuti.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
igen az is mehet másik géprõl, de érdemes még a következõkön elgondolkodni:
FS FLIGHTKEEPER
TOPCAT
PFX

Hypo
Szia bocsi nem fogalmaztam jól illetve nem küldtem a linket.

iGMAP amit ipaden használok http://fswidgets.com/shop/product_info.php?products_id=51
itt van más progi is ami neked kellhet

Találkoztam a regisztrálás nélkül 30 percig mûködõképes FlightSim Commanderrel
FlightSim Commander

Úgy látom sokféle funkcióval rendelkezik, és tudja a WideFS-en (FSUIPC) keresztül történõ kommunikációt a szimulátorral.

Szia,
Köszönöm.
Az alábbi hivatkozáson látható többféle Tu134-es.

Rossiya

Van egy 27.8MB ami elérhetõ, és egy 52.8MB, ami már nincs meg.
Tudja valaki, hogy a nagyobb fájlméretû újabb verzió volt-e?

Az általad adott link is elérhetõ innen, gondolom a V2.0 verzió is FS2004-es, bár a lapon levõ írást nálam nem lehet elolvasni (csak a fõcímben annyit, hogy "Microsoft Flight Simulator 2004").
Üdv,
Péter

Clidey
Persze. Ezer éves régi szar. Amúgy is minek fizetnél érte mikor van helyette olyan ami ingyenes és fényévekkel jobb?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Sziasztok,
Ezt ismeri valaki?
TU134 7EUR (50%)
http://secure.simmarket.com/ariane-tupolev-tu134.phtml

Clidey
<#taps><#worship><#eljen><#eljen>

Sziasztok,
Van megoldás arra az EzDok "hibára", hogy amikor külsõ nézetbõl visszalépek a virtuális pilótafülke nézetbe, akkor a gép belsejében találom a kamerát a pilótafülke helyett.
Az egér jobb gombjával kell külön kiválasztani a VC nézetet, utána már rendesen mûködik.
A gépek zömében így mûködik. Mintha az EzDok belsõ nézeti kamera joystick gombhoz való hozzárendelése nem váltaná automatikusan a VC nézetet, hanem csak sima pilótafülke nézetre váltana.

Szia,
Jónak látszanak a programcsoportok.
Az FSMAP és FSFlightBag -et akkor látni ha regisztrálok a honlapra?
Egyébként mennyibe kerülnek a programjaik, mert árajánlatot lehet kérni, árakat nem láttam kiírva?

Hypo
ProjectMagenta

FSMAP app en ipaden hasznalom mutatja terkep felett hol van a gepem.
De ha csak PC van akkor FSFLIGHTBAG azt hiszem a neve az futhat a masik gepen

Sziasztok,
Milyen szoftveres lehetõség van, bármilyen FSX mûszer (vagy panel, GPS...) második PC-n való kijelzésére a WideFS-en keresztül?

Láttam az ingyenes FreeFD-t:
http://www.weitling.info/FreeFD.zip

és a meglehetõsen drága FsXpand -ot:
http://www.cockpitsolutions.com/

Van-e más program, amivel pl. GPS mûszert vagy az FsXpand-hoz hasonlóan navigációs vagy technikai jellegû mûszereket (pl. motor mûködési paraméterek stb.) meg lehet jeleníteni második monitoron (PC-n)

Hypo
<#wave><#taps>

polluxware
CptSAB
ide ide apuci ölecskéjébe.. 😊
Vasztakurva! Már repül. Mondjuk a mûszerek nem nagyon mennek.

Clidey

Clidey
Ammondó vagyok de szerintem azokat nem tudod úgy eltüntetni hogy más, kellõ dolog ne tûnne el vele együtt, mert ahogy nézem nem külön bgl-ben vannak. De majd a scenery-tudorok kijavítanak ha tévedek.

spmd
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy az Aerosoft Budapest 2.0 City scenerybõl hogyan lehetne eltüntetni a statikus repülõket? Pl. LHBS-en elég illúzióromboló a statik Ancsával "egybeolvadva" az LHSim féle AI An-2. Segítségetek elõre is köszönöm.
polluxware
most volt annnnnniverzary-ja... komolyan ámbörök... csak azért mert nem voltak szélsõséges nézetei, még megemlékezhetnénk "róla" "is"

Hypo
juhéj az a poszter, a feelingért mi?😊)) mondjuk inkább vicces mint jó, de hát😊

Eladóvá vált egy Saitek PROFlight Throttle Quadrant! Mindene megvan, doboz, cd, kiegészítõi. Hibátlan állapotban van! Az árat megbeszéljük, nem adom drágán mert csak itt porosodik, nem használom már, és eddig sem volt agyonhasználva, nem volt rá sok idõm sajnos! Akit érdekel privátban írjon, és megbeszéljük! Irányár: 8.000Ft

Képeket is adok privátban!

///M I Love BMW. :)

Hont
Én kormány viktor képét fogom feltenni...
Miért? Csak!
Mert akkor meg van az esély, hogy soha nem fogy ki a kerozin...
Amennyiben még is, akkor az utolsó pillanatig meg tudom magyarázni, hogy az a felemelkedés idõszaka és hogy jól teljesítünk!
Viccet félre téve!
Ígéretesnek tûnik! <#eljen>
CptSAB
Simán lecserélem majd ha eljut abba a fázisba.. elvégre az is csak egy textúra. 😊
Gagarin elvtárs képe odabasz 😄

CptSAB
Fizetõs vagy ingyé verzió lesz?
Clidey

És még mielõtt valaki azt hinné fotó:

Sziasztok,

Vasárnapig JustFlight akció FSX Download:

6EUR Comet Jetliner
http://www.justflight.com/product/comet-jetliner-for-fsx-download

6EUR DC-6B - Legends of Flight
http://www.justflight.com/product/dc-6b-legends-of-flight-download

6EUR 146-200/300 Jetliner
http://www.justflight.com/product/146-200-300-jetliner

Kérdésem, hogy négy hajtómûves gépeknél lehet megfelelõen használni a 2 hajtómûhöz való gázadagoló (throttle) egységet?
Lehet úgy beállítani a vezérlést (pl. FSUIPC-ben), hogy pl. hiba miatt leállított hajtómû gázadagolóját ne mozgassa, ha párban van a karokhoz rendelve?
Van valakinek tapasztalata olyan gázadagolóval, ahol 4 hajtómûvet lehet vezérelni (ár/érték/ajánlott márka)?

Nem feltétlen így van de, mondjuk rá, hogy valamivel jobb mert ez már inkább a VGA-t használja. Mind a 2 maxon van, igazából olyan sok mindent nem lehet elmondani róluk, valahol az is csak egy FSX.
Na igen lehet nem full config de engem, a volumetrikus fog, és ez a Cloud Shadow fogott meg mert hát valjuk be sokat dobb rajta :-) Ha fent van mind kettõ kicsit mesélnél melyik milyen fps értékeket tapasztalsz és milyen beállításokkal ? úgytudom ped jobbna kezeli a gyengébb gépek is... de javits ki hatévedek

Nekem van fent mind a 2 de ettõl a videótól az FSX is szebb 😊.
Hát ez mellett nem tudtam nem elmenni: Prepar3D V2.2 Beta - Cloud Shadows
http://www.youtube.com/watch?v=iOHMyMbWKRE
Elõbb utóbb ismét váltani kell pedig már vagy 10 éve használom az FSX-et az már annira jól néz ki....
Van Valakinek Prepar3D fent?

polluxware
az emúúúthéten volt...

lásd: nemzeti szélkakas😉

CptSAB
öööö... én azt hittem ázsiai pumatigris kántriban nyomjuk az ipart..
polluxware
<#banplz><#taps>

Hypo
CSAK

polluxware
Én csak annyit kérdeztem ,hogy ki repül oda?! te meg itten hátsó szándékkal Off-olsz ,és megjegyzéseket teszel az egységes széles sasos burkinafaszói nemzetünk külpolitikájára!

elfogadhatatlan....

CptSAB
Tudod baráti ország légyen most már Észak-Korea is.. csak stílusosan..
ui. Tibi bocs az OFF-ért..