Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
https://www.fullterrain.com/product_05s.html

rögtön az elsõ képen, jobb oldalon alulról felfelé, a 4. vagy az uccsó hangár elõtt ,és kábé belóg a kifutó közepéig

egy konkrét hasadék.... fû van felette, de akkor lyuk

hmm nekem az opus kb 5 perc után magától leáll...elkövettem már mindent vele de nem akarja az igazságot 😄 szerencsére PLAN G bõl is kiolvashatóak a metar adatok, textúrának meg ott a REX

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Hypo
mondjuk ezt már egy ideje😊)) OPUS rulez

Papirzacsi
Nem tapasztaltam ilyet, bár nem álltam oda minden hangárhoz. Melyik elõtt is van pontosan?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

spyy55
Ma egy szép zivatarfelhõ köszöntött 😊

#28054: Opus pont oda rakta, ahol ennek lennie kellett 😊

polluxware
ámbörök nekem ez az Opus FSX nagyon bejött... eddig mindig kézzel pötyörésztem be a kívánt metar-t.....

hiába, új szelek😊

apropó!!!!

ORBX 05S Vernonia röptér! van három pici hangár (shelter) amire az fsx is GA small parking-ként hivatkozik... az egyik elõtt van egy bazinagy gödör

orbx pnw+uccsó peccs, minden felrakva.... látta ezt már valki? begurulásnál elág szopatós tud lenni, amikor a kis farmról (300R) átrepülve hozom a frissen fejt tejet pajtából, és belehuppanok parking elõtt..... -> persze crash a vége

Üdv 1 modellt szeretnék kinyerni.
McX-em meg van
Játék fel van telepítve.
De olvasni olvas de semmi nem történik,valaki tudna segíteni?:S

http://agrarmtsz.tk/ Nagyon jó ls közösség!

spyy55
FSCommanderben van lehetõség (vagy FSXben?) arra, hogy online módban letöltéskor (3 percenkéntre beállítva) ne legyen PAUSE az FSX-ben? Állandóan leáll az sim, mikor töltöget FSC 😞 Optionsban nem látok erre megoldást.

Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Melyik a legfrissebb Navaids?Letöltöttem egyet (ami elvileg 2014.01. havi frissítés) felraktam de egy pár NDB el is tûnt a térképrõl pl : Nagycserkesz, Nyíregyháza! illetve a GPS rõl is eltûnt egy pár ILS Vector! pl: a Debreceni! :/

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

polluxware

polluxware

András!

Tudom, hogy nem te csináltad, de sztem egyedül te tudod módosítani a PROTU FSX154-ben KLN gauge-t, mert sok gépen (nekem mindenképpen) a kijelzõ sokkal nagyobb, mint a kijelzõ ablaka. a Betûkészlet cirka háromszoros méretû.
<#falbav>
berczy
Mit is mondhatnék...? 😊))

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hont
Szia!

A MicroFlight kb 2 órát volt fent a törzsközönségnek, aztán gyorsan töröltük!
A P3Dv2.2 szerintem lassan-lassan alakulgat!, De közel olyan nagy a gépigénye, mint az FSX-nek!
Szerintem egy próbát megér!
Bár szerintem még mindig torony magasan az FS9 a leghasználhatóbb...<#nyes>
Egyébként a P3D -nek van saját topikja itt az SG-n!
wolfaud
Szimulátor szinten az fsx a legjobb és legkidolgozottabb?
Van aki tesztelte a a Microsoft Flight-ot vagy a p3d-t?
Kiváncsi lennék a tapasztalatokra hogy még mindig az fsx a legjobb vagy érdemes valamelyikre váltani!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Clidey
Hát mert anno az FS9-es B757-el sokat repültem mert jó kis cucc volt, és viszonylag bugmentes is, ebbõl következõen volt bennem a remény hogy ez is az lesz...hát picikét tévedtem. De még így is repülhetõbb mint a B777-esük, bár az eléggé idegesítõ hogy nem frissíti, vagy nem jól, vagy a t.köm tudja mit nem csinál jól, de az útvonalat néha rohadtul nem látni a kijelzõn - mint azt a képeimen is látni...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Leállt

Tényleg a Microsoft Flight az hol tart ?
Hypo
P3d a ránc-felvarrott

wolfaud
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne van újabb Flight Simulator?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Hypo
minek?😊))

Megnéztem a Facebook linket!
nem igaz, hogy pont lemaradok róla!

Áhhhh 😞😞😞😞
Kedves Zsolt!

Köszönöm az infót!
Mindenképp élni fogok a lehetõséggel!

Köszönöm a segítség felajánlását is! Nagyon-nagyon örülök!!!

Viszont ma a munkám miatt nem alkalmas, de a hétvégén mindenképp regisztrálok!
😊😊😊

Szia Peppy!

Az IVAO magyar részlege rendszeresen tart oktatásokat is, épp ma is lesz este 7 órától, és pont fónia alapismeretek. A teamspeak server belépéshez IVAO azonosító és jelszó szükséges, tehát elõtt regisztrálni kell az IVAO-ra Ha feltelepíted a pilóta klienst (IVAP), akkor az feltelepíti neked a teamspeak-et is.

Az oktatásról itt olvashatsz:
https://www.facebook.com/ivaohu/posts/654963011240536?notif_t=like

Az FB csoporthoz csatlakozni kell, addig lehet nem látod a hírt sem, utána viszont mennie kell.

Az IVAO-hoz itt tudsz regisztrálni:
https://ivao.aero/members/person/register.htm

A magyar része honlapját itt találod:
www.ivao.hu

Ha elakadnál vagy bármi kérdésed lenne, keress minket bátran.

Zsolt -HU-ADIR

üdv: zsolti

Clidey
Sok-sok idõ (év?) után végre elõvettem a CS767-est, mert mióta megvan csak egy mappában porosodott mert használhatatlanra ette a frémet a régi gépemen... 😄
Szóval most leporoltam és repültem egy rövid, LHBP-LOWW utat próbaképp. Hát sok köszönet nem volt benne... 😄 De használhatóbbnak értékelem még így is, mint a CS777-est.

Itt-ott grafikai- és FMC buggal megspékelt képek

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
ja kérem, nem minden "lyukba" kell PIPA 😊))

Köszönöm Köszönöm Isten áldjon meg ezerszer hát persze, hogy ez volt a baj!
m814
DX10 preview mód ki van kapcsolva?

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Szóval ez egy C-123-as ,de akár mit másolok csak a váza látható illetve egy pillanatra felvillan aztán eltûnik.
Hypo
ergo valamit nem jól csinálsz.

A dvd-n lévõkkel tehát az alapértelmezett azzal nincs baj
A readme szerint, de az exe verzió sem jobb amikor feltelepül magátol
Hypo
hogy másolod a gépet fsx be?

Sziasztok.
Miért nem tudok repülõgépet másolni fsx-be hogy ne essen szét a külsõ megjelenés, olyan mintha nem lenne rajta a lemezborítás? Mi hiányzik a gépemrõl. Korábban nem volt ezzel gond, annyit csináltam, hogy az ofice-t kicseréltem 2007-es re
LXGB soha nem volt más, mint VISUAL.

http://www.youtube.com/watch?v=M0lryz5Ozpg

;-)
Hypo
😊) sok jó leszállást van amúgy tréning is irányítóval lehet kérni szóval csak hajrá

Köszönöm a sok segítséget.
Megtanulom az anyagot, majd regisztrálok.

Hypo
Nyugodtan felmehetsz az alap dolgokkal legyél tisztában, de ha közlöd hogy kezdõ vagy senki nem fog a nyakadra mászni sõt az irányítók többsége tök megért és kedves, ha elijesztenének nekik se lenne idõvel ember akit irányítani tudnak ez nekik is az érdekük.

Elöször javaslom egy kis vfr körözés egy kis géppel hogy szokd a rádiót iskolakörözés, aztán jöhetnek a picit nagyobb utak, elöször országon beéüé aztán jöhetnek a nagyobb falatok.

EGY A LÉNYEG NO PARA senki nem kerül életveszélybe, senkinek nem esik bántódása 😊)

IVAO.hu regisztrálj nagyon sok segitõ arc van ott.

Hogy mennyire kell tudni az angolt? Igazából, csak annyira, amennyire rágni kell tudni az evéshez. 😄
Ne menj fel felkészületlenül. Láttam már nagy rendezvényen a pályaegyenessel merõlegesen átrepülni egy kezdõt, aki miatt 2 gépnek is át kellett startolnia, mert a kezdõ nem értette mit mond az ATC.
Kérj oktatást az IVAO magyar oldalán, mindig van csoportos, és egyéni oktatás is. Illetve, itt találod a Fónia kézikönyvet amibõl tudsz tanulni.

Szia! Ajánlom figyelmedbe a Flight Simulator 2004 és FSX csoportot! Néha összejön pár Online repülés :-)

Köszönöm szépen az infót!
Rájöttem , velem van a baj.
még nagyon keveset tudok.
Sajna minden ismeretet csak a netrõl ( youtube) és tapasztalatból szedtem össze.
Magyar nyelvû leírások,oktató anyagok pedig nagyon ritkán találhatóak.

Idõvel mindent megtanulok. ( remélem)

Online repüléshez mennyire profin kell tudni az angolt?

Gibraltárnak, emlékeim szerint, egy idõ után csak vizuális megközelítése van. Mindazon által a hiba valószínûleg az AIRAC-ban van. próbáld frissíteni, vagy ha a legfrissebb, akkor írj egy levelet a supportnak, hogy ilyen problémát tapasztaltál, nézzék át az ide tartozó megközelítési fájlokat.

Egyéb esetben, pedig használj térképet, és süllyedj az ott leírtak szerint, ne hagyj mindent a gépre, különben nincs élvezeti értéke a repülésnek. 😄

http://www.pentekesti.com/sites/default/files/charts/lxgb.pdf

Sziasztok!
Amit szeretnék kérdezni az a süllyedéssel és a leszállással kapcsolatos.
FMC beprogramozva, LNAV és VNAV bekapcsolva, majd az utazási magasság a leírtak szerint elérve.
Viszont ma is úgy jártam, hogy Gibraltár megközelítésekor 10000 láb magasan megállt a süllyedés, és magasan a siklópálya felett repültem.( magasság a roboton 2500-ra volt állítva) Persze nem sikerûlt a leszállás.
Nem igazán értem mért van ez!? A VNAV bekapcsolásával nem kellene az FMC-ben beprogramozottak szerint süllyednie a gépnek?
Mit hagyhatok ki?

Elõre is köszönöm a segítséget!

Hunkris ! Köszi a választ!
Sziasztok!
Lehet elérhetõ áron kapni mágneses vagy optikai szenzorral szerelt gázvezérlõt? (Throttle quadrant)
Esetleg valakinek van leírása, aminek segítségével át lehet a Saitek throttle quadrant-ot alakítani az említett érzékelõkre? Esetleg kicserélni a potmétereit valamilyen minõségibb alkatrészre.

@peppy-> fraps
repülõsökben képben vagyok, legalábbis cím szerint, mert am nem igazán érzem a dolgot. helikopterest szretnék kipróbálni, az egyik az apache air assault aminek a címét tudom, de van még egy amit múltkor néztem, csak már elfelejtettem a nevét

vki tud segíteni ?

Sziasztok,
FSUIPC vásárlás esetén (SimMarket) hol található a regisztrációhoz szükséges 12 számjegyû kulcs?
A rendelési információnál sehol sem találni.

még egy kérdés:

melyik progival szokták a youtube-ra a felvételeket készíteni?