33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#29280 fsuipc állítólag nem kompi vele egyelőre... -
#29279 Mivel változott az elérési útvonal így a cfg-ké is, így gyanítom valamilyen szinten meg fogja feküdni a gyomrukat... -
#29278 kérdés add-on ok miként viselik -
#29277 :) -
#29276 na ennyit simán megér :-) -
Solt #29275 Steam-n 5 ajró az FSX... -
carlosfly #29274 Háttérbe futó ló....kat kilőni, rendszer friss, rendszer visszaállítás, figyelmeztetések hibajelentések stb.. off +van sok kis apróság még amitől javul. -
#29273 Carenado Karácsonyivásár 2014 December 21. -ig
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.12.10. 15:06:10 -
#29272 Srácok! Olyan kérdésem lenne, hogy mit érdemes tuningolni, ill. figyelembe venni oprendszer szintjén az FS-hez?
Nagyon agyalok rajta, hogy újrarántom a Win-t, de nem vagyok biztos benne, hogy lenne értelme, mert jól fut a game, de néha megakasztja az OPrendszer, de nem tudok rájönni, hogy miért. Mit érdemes csinálni a Win-el, hogy ne buzerálja az FS, mikre kell figyelni?
-
#29271 Ohh bazz, sorry...! Én azzal repkedek mostanság, ezek szerint jól projektáltam a kérdésedre. :)
-
almostatys #29270 Szóval Európa,Ázsia és Ausztrália default repterei javarészt eltüntek, Amerikában megvan mind.
Utoljára szerkesztette: almostatys, 2014.12.09. 19:06:58 -
almostatys #29269 Sziasztok!
Egy kis help please! Tegnap valamit csináltam és nem tudom mit :-) , de eltünt az összes Addon scenery,az összes ORBX FTX terrain az FSX Scenery Library-ból és ez még semmi,de FSX default airportok is eltüntek ( pl: EGLL, EGCC, EKCH...stb). Minden file megvan az FSX mappában,de a Scenery Libraryból eltüntek. Esetleg lehet valahogy orvosolni a helyzetet FSX újratelepítése nélkül? -
#29268 https://www.facebook.com/fsxinsider?fref=photo -
Tompoxxx #29267 Köszi, de 767-200-ra gondoltam. 737 van... -
#29266 Kérlek... -
Tompoxxx #29265 Sziasztok.
Ha valakinek van Captain Sim Malév 767-200-as festése, kérem tegye letölthetővé itt.
Köszönöm. -
#29264 köszi;) azért hátha!!! érted, mondjuk talán...!!!
-
#29263 meglesem de nem lattam még -
#29262 Kedves fotel és egyéb pilótatársak ! A flusimews.de ismét szavazást rendez a honlapján. Két kedves barátunk alkotásaira (persze azért team munkák) is lehet szavazni. Szerintem megérdemlik hogy a csodálatos ingyenes kiegészítőkért egy kis erkölcsi elismerést is kapjanak, tehát aki teheti és miért ne tehetné, az voksoljon rájuk. A Kókai Tibiék Zlinjéről és a Szabó Tomiék Pipishegy sceneryéről lévén szó.
Itt lehet szavazni a kis szívre kattintással : Pipishegy
: PWDT Zlin
A 2004 fórumon közvetlen kattintással elérhetők !
Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2014.12.08. 09:03:03 -
#29261 ááá ,bazz... nem jó ez a PM dolog semmire...
Szóval:)
Flight1 GTN gau csomag esetleg? -
szabeszka #29260 Ez is létezik:
Tu 154 repszim oldal
-
#29259 pm? nem -
szabeszka #29258 Tavaly sokat szenvedtem a téli képtől, elég problémás hogy a tél nem jelent egyben havat, sőt! az hogy minden ideál -hócikázta a Sim-ben szerintem szörnyű. -
#29257 Srácok! Az Aerosoft season váltója miért nem működik? Hiába nyomom, hogy legyen jól winter, hát nem lesz az. :)
Valakinek ötlet, mert elég idétlen hava tájon zöldellő reptérre érkezni? -
#29256 Úgy fest... :D -
#29255 Lemaradtam valamiről? :) -
szabeszka #29254 ThX ! -
#29253 The Caravelle was in development by many several that used to work with Cloud9, it was the same team that made the MB339 and the F4, and I was supposed to be in charge of the gauges code.
After Cloud9 exited from the flight sim business, we have basically lost contact with the rest of the team, I guess they just abandoned active flight sim development, and they were in charge of the external/internal modeling, and the flight modeling.
But the real issue is, the Caravelle was a product conceived when 2D panels were still popular so it was designed to be like that. After the experience we had doing the Acceleration F/A-18 for Microsoft, which is made entirely in 3D, in case we'll ever do an airplane again, it won't be use 2D panels for sure, which means revisiting the Caravelle would mean doing it again from scratch, and that wouldn't make much sense in the current market, since with the same effort we could do a more popular and current airplane.
It won't be feasible trying to get hold of the existing work on the Caravelle and pass it to someone else, both because nobody had the rights to everything: everyone was an external contractor for Cloud9, and the only thing that belongs to FSDT, is lots of our proprietary methods to do gauges (used also in the MS F/A-18), which we wouldn't handle on the outside in any case, but rather reuse in case we'll ever do an airplane again. -
szabeszka #29252 Erről valaki többet.... tud? Jó kis videó, félek nem lett belőle semmi:
Caravelle Cloud 9
Utoljára szerkesztette: szabeszka, 2014.11.29. 12:42:33 -
#29251 Hát nagy fába vágták a fejszéjüket ezekkel az új cuccokkal ez tény...meglátjuk mit tudnak kihozni belőle. -
#29250 Alsie Express Denmark :) -
#29249 Képzeld azt, hogy a Black Devil Airways gépe.....és fogd rá... valakire. -
#29248 Valahogy nem jövök tőle lázba, ha a progi olyan használhatatlan továbbra is, mint régebben.
Utoljára szerkesztette: Papirzacsi, 2014.11.28. 19:53:02 -
#29247 Nem tudjátok mi lehet a hiba? Nem tölti be az FS a textúrát...
-
#29246 Na ja. Csak nem FS és nem is XPL alá... -
#29245 Már megint egy 737 classic.... -
-
nem nitpick, meg nem is annoying.. vagy lájk det..
,de a PM-t megkaptad? már jártam így, hogy Carlosnak is cirka 1 év múlva válaszoltam:)) -
#29242 Pollux beszélj érthetően:))))) -
#29241 Ne már Uraim! Ne süllyedjen le ez a topic is egy szint alá, pls!