33535
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsiderAerosoft | SimMarket | FSDreamTeam
FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#29400 Szép... :)
Csak két megjegyzés:
- A szárnyakon ahol a törés van a csíkban, ott mintha lenne valami túllógás...azmiaz?
- Nem attól lesz HD egy textúra hogy egy eredetileg 2048-as textúrát 4096-ba mented el. Ezzel csak azt érted el hogy több memóriát fog foglalni de a minősége ugyan olyan lesz mint a 2048-asénak, hisz csak nagyítottál rajta egyet. Egy fikarcnyival se lesz jobb. Csak gondold végig miért... :) Szóval azt szerintem totál felesleges volt beletenni a csomagba. -
#29399 Nya, itten van a végleges cucc: (ebben benne van a takaró átszínezése is)
Első alkotásom, fel is töltötem AVSIM-re. Mókás, már 16-an leszedték.
L-13 Blanik
Utoljára szerkesztette: berczy, 2014.12.28. 19:51:37 -
#29398 Biztonsági mentésnek feltettem az összes FSX screenshotomat GDrive-ra, gondoltam akkor már meg is osztom veletek :)
Klikk
Ne számítsatok semmi különlegesre, nem lettek se válogatva, se szerkesztve. -
#29397 Én is bírnám a kis picsa légitársaságokat de úgy gondolom ha már erőforrást pazarlok rá akkor legalább olyanokra amelyek nagyobbak. Ez egyfajta optimalizáció részemről. Kevesebb légitársaság de az teljes pompájában. :)
Régebben csináltam azt hogy a default AI forgamas repcsikre húztam rá IRL légitársaság textúrákat, de elég illúzióromboló volt mondjuk Seattle-ben meglátni egy Turkish vagy épp S7 737-est... Szóval ez sem volt az igazi megoldás. Na meg a default AI traffic 100%-on is olyan gyér hogy 5-6 repcsi van csak egy reptéren.
Na mindegy, most megyek FSX-t telepítni meg úgy döntöttem ezúttal ezt a REX4 Texture Direct-et próbálom ki....na majd meglátjuk. :) -
#29396 Hehe, nekem 100% AI-m van, mert a nyomorult ICE AI nem tud csak teljes vagy nulla forgalmat, de mit csináljak, ha annyira tetszik. Nálam fordítva van, mint Maestronál, meg én bírom a mini, jelentéktelen légitársaságokat, felüdülés látni őket. De az új verzióban ígérik, hogy lehet majd százalékosan állítani és a sok hiányzó textúra is javítva lesz. Csak adnák már ki. :D -
#29395 FSX alatt csak minimál ai-t:) kell az erőforrás másra:Ö) -
#29394 Megnéztem, jópofa. Lehet listából állítani bármelyik repcsit, meg lehet adni a fordulót, meg hogy milyen min. magasságon kezdjen fordulni. És megy is rendesen. :) -
#29393 Van egy ilyen Aerotow progi, most üzemelem be. -
#29392 Ja értem...akkor majd kipróbálom ezeket is ha lesz FSX-em. :)
Mégvalami...emlékeim szerint lehet dirigálni a vontatógépnek hogy balra-jobbra...vagy rosszul emlékszem és csak egyenesen húz ki a nagyvilágból? -
#29391 Nem, ez sima LHSim-es AI Wilga. Nem akarom terhelni a gépet két fullos géppel. :)
AI Z142 is szépen visz fel, bár lessabban, mint a Wilga. -
#29390 Cool!! :)
Ez a OctopusG Wilga? Mert nálam az nem tud 5 méternél magasabbra emelkedni aztán szépen le is száll egy idő után... :(
Más.
Újra raktam a Win7-et ebből kifolyólag az FSX is kap egy új telepítést. Azonban az ICEAI annyira nem győzött meg a rengeteg helyen hiányzó textúráival, meg az iszonyatosan megnövekedett bootolási idejével ezért gondolkodom valami más alternatíván. A WOAI ugyebár nem generic FSX modelleket használ úgyhogy az kiesik. Az Aerosoft-félének a telepítése elég körülményesnek látszik.
Ti milyen AI-t használtok? Tudtok ajánlani valami elfogadhatót? A menetrendek nem érdekelnek, az huszadrangú kérdés. A modellek legyenek natív FSX-esek lehetőleg és ne tartalmazzon millió fölösleges légitársaságot csak az ismertebbeket, de azokat az egész földre vonatkozólag.
Köszi a válaszokt előre is! :) -
#29389 Vontatás.
-
#29388 Érdeklődnék, hogy az FSX eredeti dobozos verzióját hol lehet itthon megvásárolni. Valamint, hogy vannak-e problémák a játékkal win 7-en a legújabb driverekkel. -
#29387 http://fs2004faq.uw.hu/fmc.php és más nyalánkságok
-
#29386 Szerintem ezt keresed!
Boeing 737 -
MizseGerike #29385 Srácok vannak magyar nyelvű leírások vagy videók nagy gépek tisztességes használatáról, vagy kapásból csak angol dolgokat érdemes nézni? -
#29384 Grazban is lencsevégre kapták. :D
-
#29383 a winglet egyik fajtája -
#29382 ezek ilyen korai "winglet"-ek? -
#29381 örvényorsók -
#29380 nekem tetszik;) egyébként, azok ott tiptankok a szárny végén? -
#29379 Boldog, Békés Karácsonyt! -
#29378 Szerintem végleges formát öltött a festés. :) Ha lesz kedvem, lehet a belsejét is megcsinálom. :) Egyébként ajánlom a gépet, nagyszerű! :)
Boldog Karácsonyt mégegyszer mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: berczy, 2014.12.25. 09:08:38 -
#29377 -
#29376 Kellemes zabàlàst is;) -
#29375 És persze áldott legyen az Ori! -
#29374 Boldog Karácsonyt és Isten éltessen benneteket és szeretteiteket! -
#29373 hümm... óohhkééé
Boldog Karácsonyt neked is! meg a Tok'ra-nak is:) -
#29372 A Földére !!! A Föld Napistene -
#29371 Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
#29370 Ré-re gondolsz? -
-
#29368 Kicsit még dolgoztam a zöldön, pasztelesítettem. :)
Utoljára szerkesztette: berczy, 2014.12.24. 12:39:54 -
#29367 -
#29366 -
#29365 -
#29364 Még egy iskolakör próba. :)
-
#29363 Na ez így már profi! ;)
Még azon a zöldön kellene variálni nekem picit túl rikítónak tűnik...de amúgy ez már tényleg jó, grat! -
#29362 -
#29361 Nu, a lajstrom, az örvényorsó és a zöld csík vastagsága javítva.
Az orsóval megszenvedtem, mert marha nyűgösen húzza rá a textúrát, kicsit ferdén, nem egyenesen. És egy elég hülye alakzatot sikerült rajzolni, de legalább jó lett. A lajstrom negyede is már rajz, mert még csak hasonló betűtípust sem találtam. De szerintem egészen jó lett. :)
Utoljára szerkesztette: berczy, 2014.12.23. 17:07:44