Flight Simulator X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia,
Köszönöm a kézikönyvet. Nagy segítséget jelent. Az általam telepített IL-18-ban van olyan kapcsoló, amit a kézikönyv ír, de nálam nem kapcsolható. Pl. 5 oldal "TA-6B". Neked melyik állomány van telepítve? Tudsz egy hivatkozást küldeni róla?
Üdv,
Péter

spyy55
...érdekes, ezt csak A2A C172-vel csinálja.

spyy55
Járt már valaki úgy, hogy FSPassenger X-el egy Flight indításakor a gép elõrebukik és crash lesz a vége? Lacibá' nagyon emelgeti a gép hátulját... 😞

Clidey
<#idiota><#taps><#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

N3suten
azt minden évben meg kell hosszabbítani ???

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

spyy55
Akit érdekel és használ FSPX-et, készült egy kis C172 payload_model kép 😊

Hont
Gyönyörûek ezek a szép nagy egybefüggõ mezõgazdasági területek...😉
N3suten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

berczy
No, C172 lett Maestro szemléje és a magyarabb vonatkozása miatt. 😊))
*tárgytalan...

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

polluxware
azt nem szabad nézni... (régen amúgy is csak 3sec volt)

meg egyébként is<#zavart1>

N3suten

polluxware
ez az 5 másodperc honnan jön? 😊

elég annyi ,hogy ha nincs túl hideg akkor addig menjen a pumpa amíg a mutató fel nem kúszik teljesen...

polluxware
172es egy picit modernebb, míg a cherokee bizonyos részeken old-school-sabb, de egy jó 10 csomóval gyorsabb...

mindkettõ szép😉

N3suten
nekem most 90% ban pöccre indul van amikor másodikra ...

Az Accusim core 2.0 -val így zajlik ,hogy

1. Akku be
2. gázkar 2 cm elõre ,keverék tétlen
3. tüzelõanyag szivattyú kapcsoló fel + Keverékszabályzókra Dús állásba
4. számolok azonnal 5 másodpercig
5. Keverékszabályzókra tétlen + tüzelõanyag szivattyú kapcsoló le
6. gázkar marad + Keverékszabályzókra tétlen
7. indítás és ha röffen ,Keverékszabályzókra Dús állásba
8 . stb

berczy
Jaj srácok... 😊 Annyit beszéltek errõl az A2A kiegrõl, lassan nem bírok élni nélküle. 😄 Melyiket érdemesebb elsõnek megvenni? Cherokee jobban tetszik, de a klasszikussága és magyar vonatkozása miatt talán a 172... Ehh, a világ nagy problémái. 😄

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

berczy
Jaj srácok... 😊 Annyit beszéltek errõl azt A2A kiegrõl, lassan nem bírok lenni nélküle. 😄 Melyiket érdemesebb elsõnek megvenni? Cherokee jobban tetszik, de a klasszikussága és magyar vonatkozása miatt talán a 172... Ehh, a világ nagy problémái. 😄

spyy55
2.0-án nekem sem indul normálisan, vagy én rontok el valamit 😞 Most akkor mi a normal procedúrája?

N3suten
hát ez az ,hogy a valóságban nem pöcsölnek és ha mindig átültetem a valóságot megfeledkezem a különbségekrõl a szimben ...
kössz
még öt másodperc is jó neki de 10 már nem <#eplus2>

polluxware
talán mert **arrá zabáltatod , ahogy a videóban is😊

az elõzõ BETA peccsel pont ez volt a gond, ráadásul volt benne egy kódsor is ami az indulást is gátolta ,ez meg a flooding logic miatt késett ennyit a 2.0...

N3suten
Na elindult az Accusim core 2.0 -ás ,egy kis önindítózás után egy perces pihenõ után elindult

N3suten

Valaki tudja annak az okát ,hogy az Accusim Core 2.0 miért csinálja azt ,hogy nem indul el a masina (A2A C172)
míg az Accusim Core 1.6 pöccre indul ?

N3suten
Köszönöm a kritikát !!! <#law>

A következõ videókat már alámondással készítem ,mert ez így nem megy ,vagyis készítek egy saját szinkront hozzá ...

Én is vágytam magyar nyelvû videókra ...

berczy
Srácok, a WOAI Malév packok közül megvan valakinek a v2, amiben vannak még 767-esek, Fokkerek, CRJ-k? Én csak az újabbat találom, amiben már Dashs8-asok vannam 767-es nélkül.

berczy
Ez esetleg segít. (én csináltam, elég gagyi, de nekem ment ezzel a repülés.)

IL-18 manual HUN

polluxware
-az óra nem csipog, és 5-6 natúr megnevezhetõ funkciója vagyon
-üzemanyag-szivattyú-nyomás+-mérõórája -----> szívótérnyomás mérõ
-a gázkar nem üzemanyagcsap😉 (tudtommal) még ezen a fajta injektoros motornál sem (io-320)
-keverék szegényítésnél nem a levegõt veszed el a benzintõl, hanem fordítva (azt choke -nak híják😉

Amúgy tök jó, hogy látok magyar nyelven tutorialt, csak érdemes lenne utána menni az apróbb dolgoknak, avagy egyszerûen arról beszélni amit biztosan tudsz már.
<#eljen>

Néztem a "Frooglesim" féle bemutatót (kábé hasonló az is)

Sziasztok!
IL-18 gépnél van lehetõség a kerékféken kívül fékezésre?
Az orosz nyelvû manuált még nem sikerült lefordítani.
Nekem egy ilyen fájlnévvel van telepítve -> ilyushin_il-18_fsx_p3d.exe 50Mb a mérete.

N3suten

Így néz ki a rep-benzin, ha vizes ;addig ülepítsd amíg el nem fogy a víz a "palackból" ...

N3suten
A Pájper Cserokire el kél egy Fotelpilóta festés <#vigyor>

<#integet2>

N3suten
Köszönöm !!! <#integet2>

spyy55
EJJJJJDEJÓÓÓ!!!!! Meglesem, mit hagytam ki a tananyagból 😊

polluxware
Ha valakinek nem tetszik az A2A cherokee, és C172 Elevator Trimm sebessége (amennyiben erre a célra a joy két gomját használod, nem az fsuipc linear 'offset' parancsait)

aircraft.cfg-file

....
elevator_trim_limit = 100 ---> 50 (nekem ez az érték sokkal reszponzííívabb😉
....

Cessna esetén ugyanígy 50-100 között...

Hypo
<#eljen>

Egy apró jó tanács, írd le elõtte legalább vázlatosan mit szeretnél bemutatni, mondani. Akkor sokkal jobb lesz a végeredmény.
<#eljen>

berczy
No, ACtiveSky2012 lett az idõjárás progi. Mindig ezt használtam, szerettem, és ha már fizetni is akarok, akkor legyen ez. REX engine része sosem tetszett, kipróbáltam a legújabbat, most sem tetszik. Opus meg sehogy sem jött be. :/
A2A addonokat még meg akarom venni, fõleg a Cherokee-t, de elég vastag volt a toll, ~13 pénz.😞
Egyelõre An-2, Wilga beszerezve, még egy nagygépen agyalok, asszem Captain 737-200 lesz, oszt' jó napot egyelõre. Berepülni az X-et elég lesz, plusz a free-k. An-28-at már kinéztem. 😊))

N3suten

A2A C172 - A Repülõtér ,
Egy kis Mûszertan ,Motor indítás és a Rádiózás
1.rész

Hypo
Pfpx + topcat

FS Commandert ajánják én is azt használom, de az fs navigator a legjobb. Ami nincs FSX-re. Van valami hasonló de az fizetõs és még trial sincs hogy tesztelni tudjam. Vakon screenshotok alapján nem veszek semmit.

berczy
Tudok ám olvasni a sorok között, mondd nyogodtan, hogy egy fos volt! 😄DD
Persze, még sok-sok gyakorlás kell, de imádom a gépet, meglesz.
Most rakok újra mindent egy szûz vinyóra, utána ezzel a géppel tervezek Aus/Swiss Pro túrára menni, mert itt más dimenzióba került a VFR, mint a 9-nél, pedig ezeken a kiegeken ott sem volt kutty! 😄DD

Valakinek esetleg valami ötlet, hogy hogyan telepítsem úgy, hogy jó legyen?

Clidey
Én az FSRecordert használom. Érdekes módon régen tök faszájosan mûködött de mostanság csinál hülyeségeket sajnos. De jobbat én sem ismerek... 😞

Jó lesz ez majd egyszer csak gyakorolj! Nem könnyû vele a leszállás, elismerem, nekem sem megy még igazán... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

berczy
Még egy kérdés: Megjött a vinyó, Seagate 2TB. Milyen metodika alpján telepítsek, mi a legjobb az X kis érzékeny lelkének? Sorrend, eljárás, minden érdekel. 😊))

berczy
Srácok, FSNavigator-hoz hasonló progi van X-hez? Nagyon szerettem, de ide nem találok.
Meg valami jó visszajátszó progi is kellene, mert a beépített egy fostaliga.

spyy55
Egyenlõre úgy tûnik, low flight szekció teszi a dolgát gyönyörûen! Egy vizsgaanyagot le is repültem ebben az enyhén szeles idõben 😊

CptSAB
berczy

CptSAB
N3suten

Egy kis Bevezetõ idõrablás

Áhhhh..... nem tudom miért nem jeleníti meg, elegem van!!!!!!! Majd megpróbálom egy kicsit késõbb.

Nem tudom, hogy Így látható vagy sem? remélem igen
NEM francba!!!
Ezt skubizzátok, hogy mit találtam. Bár??? elképzelhetõ, hogy nem újdonság már tudtok róla, csak én vagyok lemaradva. Szerintem rohadt jól néz ki <#eplus2>
Remélem beraktam?
CptSAB
Én már azt várom, de nagyon, hogy a Cessna 150L FSX-es v2.0 adoptáció kijöjjön, mert ez a Careanado féle, iszonyat gagyi a cockpitban... brrrr... Sajna az 1.0 picit bugos, és csak az aerobat van benne, a commuter nem.