2006 első felében mit vársz?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de végülis igaz 😄
jah, és nem Soldier of Fortune 2, hanem 3 <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
de amúgy jah, jók lesznek ezek is, igaz számomra nem mind, de néhány igen 😄
Fallout 3
Baldur's Gate III
Warhammer MMO
Sam & Max uj resz
Ubisoft's Silent Hunter 4
Soldier of Fortune 2
Brothers in Arms 3
Black & White folytatás
Deus Ex és Thief folytatások
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Biztos van többis de most nem jut eszembe.
Next PC upgrade: 2022
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Az életben nem vakarod le magadról többet 😊
10-bõl 10szer beválik. De csak akkor, ha komoly kapcsolatot szeretnél!! 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
Igaz hogy még az érintett tantárgybol van még doga,de ha azt elb@szom annyi!
STARFORCE védelem megsemmisítése 1életre 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
játékot nem várok, az összesben csalódok
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
febr. 28 vagy 27.-e, nemtom...de valahogy úgy 😊
-Heroes V-öt, pedig énsem vagyok akkora híroszos, de mégis azé lehetjólesz..
-True Crime 2...kíváncsi vagyok 😊
-Bad day L.A. - AmericanMcGee új stuffja, kíváncsi vagyok rá, hogy mi sül ki belõle...
-SiN EPiSODES 😄
-Hellgate: London (mikor jön? csakmert már nagyon várom...remélem nem kell neki majd olyan hiper gép 😄)
-Flatout 2...majdnyáron...habár még az félév 😛
-Godfather...meglessük, talán jólesz 😛
-City of the Dead...jólesz ezis talán 😄
részemrõl asszem ennyi kb 😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
City of the Dead- akár még jó is lehet
Heroes 5- bár annyira nem vagyok heroes fan,a 3-mal sokat játszottam
Call of Cthulhu-mer befosatós, remek hangulatú game
Jaws- fehércápa még sose voltam 😄 (megmert magyar😊
SCarface- ha fele olyan jó mint a maffia,akkor ok
Godfather- dettó
Commandos Strike Force- nemtom, elõzõ részek nem tetszettek, de fps nézetbõl bejön
Elder Scroll IV Oblivion-legjobb legmindenebb, nagyon várom 😄
Timeshift-idõmanipulálás rulez
Bad Day LA-american mcgee agymenése,rossz nem lehet
Tomb Raider-meglássuk
PSN ID.: Beegabor
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!