Gates: az IBM a legnagyobb riválisunk

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogy járok utána , flamelni járok ide az m$ hirekhez. Lehet rosszul tudom ,de egy reklámban a legjobbakat emlitik és ha ezek a legjobbak amiket billboy mondott akkor nem is érdekel a többi , ez se .
FAPAD WINDOWSOT AKAROK!

Tökömé kell minden szart bele integrálni? Tõlem akár meg is gebedhet az M$, vannak olyan programok, amelyekrõl nem fogja leszoktatni a népet.
Winamp, Total Commander...

Jut eszembe: észre vettétek már, hogy a Total Commander az egyetlen olyan program, amelybõl eddig az M$ nem próbált meg alternatívát nyújtani? Bár az is lehet, hogy van vmi köze ahhoz, hogy csak Win-re van TC.

(Gyengébbek kedvéért: a Ringyóz Intézõ a hülye kattingatós ökörségével szerintem soha nem fogja tudni felvenni a versenyt a könnyen, gyorsan kezelhetõ nc klónokkal).
Windows, sry
Lesz benne elég újítás, csak az olyan felületes flame-bajnokok, mint te hiszik azt, hogy ennyibõl fog állni az új Windowz...
Ha nem hiszed járj utána az általad említett topic hozzászólásai között...
Laci73
"Az IBM...mindig is az elsõ számú riválisuk volt."

Nem egészen. A Nagy Kék nélkül a MicroSoft nem lenne az ami - annak idején a DOS-t éppen az IBM-en keresztül ismerhették meg szerencsétlen felhasználók. A MicroSoft, mint akkori mikrovállalkozás nem lett volna képes saját magának és szoftvereinek akkora hírverést csapni, mint ahogy azt megtette az IBM hátára kapaszkodva. De hát minden gyerek a szülõre üt, csak van amelyik erõsebben...

"A szoftver lesz a lényeg."

Nagy szerencse, hogy nem a pénz. De komolyra fordítva a szót, ebben van igazság - és ezt bárki beláthatja. Csak hát fejlesztéssel nemcsak a MS foglalkozik - ami azért is tiszteletre méltó, mert nem állnak dollármilliárdos reklámkampányok a hátuk mögött.
Végszóként leírom most is: a zárt forráskód - az egyre bonyolultabb rendszerekben - több hátrányt fog jelenteni mint elõnyt.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Minek az a vista ? Semmi nem lesz benne ,most is a 3d-s felületrõl meg a hülye usereknek kitalált keresõrõl fecseget billboy. ehhez kell majd az a erõmû amit tegnap lehetett olvasni , komoly fejlõdés .
A Vista-rol szolo resz meg 25p-nel
http://metahost.savvislive.com/microsoft/20060104/ces_billgates_keynote_20060104_300.asx

Bill Gates eloadasa 8:50-tol kezdodik.
<#mf1>

"Kifejezetten az otthoni felhasználók meghódítására szolgál az MTV Network által beindított Urge zeneletöltõ szolgáltatás, amely a Vista - pontosabban az új Windows Media Center - részeként érkezik majd, és több, mint kétmillió zeneszámhoz és kliphez biztosít hozzáférést"

Ja a tobbi ceg, akik pedig mar most is nyujtanak ilyen szolgaltatast mar irjak a vadiratot, a windowsba valo interalas es erofolennyel valo visszaeles miatt 😊

csak szepen billy, ahogy szoktatok.

kivarnak, hogy letisztuljon mi a szar mi a jo, aztan nagy csinnadratta marketing hipp-hipp hurraval, na meg persze windowsba integralassal elojonnek a sajat szarukkal es verik a tamtamot, hogy ok bizony most elhoztak nekunk a tutit, ami meg sose volt de most milyen jo hogy ok ideadjak.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Darth Sith
Nincs errõl egy videó?

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Gates már 15 évvel ezelõtt is a beszédfelismerésrõl karattyolt. Valahol olvastam errõl egy remek összefoglalót. 😊 Ugyanakkor a karitatív tevékenységéért le a kalappal elõtte.

← ElőzőOldal 2 / 2