62
-
PoisonBorz #22 nézzétek meg azt a lentebbi videót... vazz, ennyi hülyeséget rég hallottam, 60% vizuális újítás felesleges. A legnagyobb desktop újítást meg már megcsinálta a Yahoo rég a Widget engine-el -
Caro #21 ÁÁÁÁÁ... azt nem lehetne a pórnéppel megetetni. -
#20 Télleg kéne kiadniuk egy fapad win-t. Sőt, ha csinálnának egy win2000 kinézetű rendszert, ami szépen megy, túlképpen semmi extra nincs rajta, se csicsailag, se programilag (itt most gondolok arra, hogy mi a szent hámozott almának rá win media player, internet explorer, estébé), viszont csakis a rendszer belső rendezettségére összpontosítanának, akkor lenne egy könnyen kezelhető, atomstabil OS-ük. Csak ahoz le kéne ülni optimalizálni, szépen letisztítani a kódokat. Egyből nem lenne akkora gépigénye, mint a mostani rendszernek, mégis nagyon soxor gyorsabb lenne, és megbízhatóbb.
Szerintem ha kidobnának egy ilyen wint, egyből megváltozna pár ember véleménye a dologról. Legalábbis az enyém tutira :)
Most gondoljatok bele. Lenne egy 2k kinézetű rendszer, igaz nem lenne alap XP stílus kinézetű, de cserébe ku.va gyors, és stabil lenne. A csicsa részleg abszolulte felesleges. Mi az, amit most nem tudsz megcsinálni rajta? Segít ezen a szebb kínézet? Lóf@szt, csak a gépigényt növeli...
Én még reménykedem ebben, hogy átállnak erre az üzletpolitikára, bár tudom, eléggé hiú ábránd... -
apgetszaksz #19 sztem meg:
"Hey, már megint lefagyott!"
:)
Persze csak vicc, MS a legjobb, és VISTA KELL! -
#18 a középső képhez én vmi ilyen feliratot tudnék elképzelni:
Hé Steve! Hova kell küldeni az sms-t hogy az Sg-n Vip legyek?
-
Cat 02 #17 "a szoftver lesz a lényeg"
még szerenecs hogy az :D
micirosoftos winyónak 1 percet se adok -
#16 Megszokás kérdése. Sok embert ismerek, aki a win explorert használja fájlkezelésre és elég gyorsan dolgozott a keze.
Hja, és TC alternatíva van Linuxra is: Midnight Commandernek hívját. (de még biztos létezik vagy 100 hasonló) -
MacrosTheBlack #15 Dehogy járok utána , flamelni járok ide az m$ hirekhez.
-
MacrosTheBlack #14 Valószínűleg nem a te igényeid kielégítése billy életcélja, hanem azoké, akiknek az kell amit csinál. Te meg írhatsz magadnak egy saját oprendszert ha nem tetszik, hajrá! -
MacrosTheBlack #13 Azért ahhoz elég sokat hozzátettek, nem az 1700-as évekből való dost árulják ma se... Mindennek volt valami elődje, az IBM is valakik hátán kapaszkodott fel, csak itt divat ezért az ms-t fikázni, a többit meg dícsérni. Ott van pl. az apple, ők is a xeroxtól lopták az x-et, aztán meg sírt a szájuk amikor billy továbblopta tőlük. Tolvajtól lopni, ugye... De az apple az egy szent tolvaj, az ms meg egy g.ci tolvaj... Az ms-nek is vannak tirpák húzásai, de nem kancsóbb mint a többi multi. -
blackeagle #12 Dehogy járok utána , flamelni járok ide az m$ hirekhez. Lehet rosszul tudom ,de egy reklámban a legjobbakat emlitik és ha ezek a legjobbak amiket billboy mondott akkor nem is érdekel a többi , ez se . -
saxus #11 FAPAD WINDOWSOT AKAROK!
Tökömé kell minden szart bele integrálni? Tőlem akár meg is gebedhet az M$, vannak olyan programok, amelyekről nem fogja leszoktatni a népet.
Winamp, Total Commander...
Jut eszembe: észre vettétek már, hogy a Total Commander az egyetlen olyan program, amelyből eddig az M$ nem próbált meg alternatívát nyújtani? Bár az is lehet, hogy van vmi köze ahhoz, hogy csak Win-re van TC.
(Gyengébbek kedvéért: a Ringyóz Intéző a hülye kattingatós ökörségével szerintem soha nem fogja tudni felvenni a versenyt a könnyen, gyorsan kezelhető nc klónokkal). -
Stephan07 #10 Windows, sry -
Stephan07 #9 Lesz benne elég újítás, csak az olyan felületes flame-bajnokok, mint te hiszik azt, hogy ennyiből fog állni az új Windowz...
Ha nem hiszed járj utána az általad említett topic hozzászólásai között... -
#8 "Az IBM...mindig is az első számú riválisuk volt."
Nem egészen. A Nagy Kék nélkül a MicroSoft nem lenne az ami - annak idején a DOS-t éppen az IBM-en keresztül ismerhették meg szerencsétlen felhasználók. A MicroSoft, mint akkori mikrovállalkozás nem lett volna képes saját magának és szoftvereinek akkora hírverést csapni, mint ahogy azt megtette az IBM hátára kapaszkodva. De hát minden gyerek a szülőre üt, csak van amelyik erősebben...
"A szoftver lesz a lényeg."
Nagy szerencse, hogy nem a pénz. De komolyra fordítva a szót, ebben van igazság - és ezt bárki beláthatja. Csak hát fejlesztéssel nemcsak a MS foglalkozik - ami azért is tiszteletre méltó, mert nem állnak dollármilliárdos reklámkampányok a hátuk mögött.
Végszóként leírom most is: a zárt forráskód - az egyre bonyolultabb rendszerekben - több hátrányt fog jelenteni mint előnyt. -
blackeagle #7 Minek az a vista ? Semmi nem lesz benne ,most is a 3d-s felületről meg a hülye usereknek kitalált keresőről fecseget billboy. ehhez kell majd az a erőmű amit tegnap lehetett olvasni , komoly fejlődés . -
Hawaii #6 A Vista-rol szolo resz meg 25p-nel -
Hawaii #5 http://metahost.savvislive.com/microsoft/20060104/ces_billgates_keynote_20060104_300.asx
Bill Gates eloadasa 8:50-tol kezdodik. -
apgetszaksz #4 -
fflx #3 "Kifejezetten az otthoni felhasználók meghódítására szolgál az MTV Network által beindított Urge zeneletöltő szolgáltatás, amely a Vista - pontosabban az új Windows Media Center - részeként érkezik majd, és több, mint kétmillió zeneszámhoz és kliphez biztosít hozzáférést"
Ja a tobbi ceg, akik pedig mar most is nyujtanak ilyen szolgaltatast mar irjak a vadiratot, a windowsba valo interalas es erofolennyel valo visszaeles miatt :)
csak szepen billy, ahogy szoktatok.
kivarnak, hogy letisztuljon mi a szar mi a jo, aztan nagy csinnadratta marketing hipp-hipp hurraval, na meg persze windowsba integralassal elojonnek a sajat szarukkal es verik a tamtamot, hogy ok bizony most elhoztak nekunk a tutit, ami meg sose volt de most milyen jo hogy ok ideadjak. -
#2 Nincs erről egy videó? -
sped #1 Gates már 15 évvel ezelőtt is a beszédfelismerésről karattyolt. Valahol olvastam erről egy remek összefoglalót. :) Ugyanakkor a karitatív tevékenységéért le a kalappal előtte.