46
  • Komolytalan
    Szerintem egy fikázó takonypócot nem kell kímélni. Fingja nincs a játékról, havi fizum rá hogy nem vette meg és fizetett elő legalább egy hónapot is, csak úgy gondolja, hogy ha lefikáz 1 gámát ami 1 év után is ottfigyel a top5-ben az eladási listán, akkor ő a jani. Pedig nem jani, csak egy porbafingó kis senki.
    A hozzászólásod második feléhez meg annyit, hogy valszínűleg te se játszottál 10 szinttől többet, mert akkor már nem annyiból áll a játék, hogy ölj meg x típusú lényből jó sokat (8-10 gondolom jó sok, egy típusúból max ennyit kell). Menjél vissza a Panzershoz, aztán élvezz arra, hogy a sherman kilövi 5 méterről a tigrist, lol.
  • phredon
    Sztem meg kicsit gondolkozz el magadon. Eléggé úgynézki a nevedet megcáfolva komoly függővé váltál, ha anyádat szidnák így, még megérteném a reakciót, de egy játékot...

Egyébként meg mindenkinek más jön be.Én kipróbáltam és nem tetszett, számomra rohadt unalmas,hogy minden küldetés uabból áll ölj meg x tipusú lényekből jó sokat.

• Komolytalan
    Biztos több mint annak, hogy a szüleid téged összehoztak. Ezt 5 millió játékos várja, miattad meg csak egy szakadt gumit átkoznak.
  • rudiking
    Ilyen szar játékot mi értelme van kiegészítgetni???
  • Komolytalan
    Nem szoktam inni, de van ismerősöm akinek ismerem a fogyasztását, és elosztottam vagy 2-vel, gondoltam az az átlag:-D De úgy őszintén, havi 14 EUR - ez egy mozi két személyre, kukoricával. Letöltöd a filmet, megnézed otthon a barátnővel, és rászoktatod őt is a WoWra - sokkal jobban jársz:-D
  • Komolytalan
    Hát nem tom, mondjuk 59-ről 60-ra több mint 200K XP, 1 mobért meg kapsz mondjuk 2-300XP-t, küldiért 3000XP-t, ha normal a rest státuszod (ha rested duplát, ha tired akkor felét se). Azért ezt összekaparni idő, pláne pvp szerveren, ahol gyakran órákig csak a küldiző/farmoló területért folyik a harc. Szóval nem a szintek száma a lényeg.
    Ráadásul nem csak szintben lehet fejlődni - 60-ig megy a szintben fejlődés, utána meg a cuccban fejlődés, ami eléggé neverending story, max atom kockáknak van már meg minden lényeges 1 év alatt. Viszont a talent felépítés miatt senki se lehet jó mindenben - mittomén pvp, insta, farm - ezek közül max 2-re jó minden talent felosztás, meg minden cucc. Nameg egy insta kockának azért gyakorolni is kell ahhoz, hogy pvpben ütőképes legyen.
    Ami azonban a legfontosabb, hogy bármit akarsz csinálni, mindig van több lehetőséged. Pl. pénz szerzésre sincs egy bizonyos atombiztos mód, amit mindenki csinálna. Horgászással lehet többet keresek, mint legtöbb kocka MC farmolással:-D Apropó horgászás - ugye itt nem csak ölni kell, hanem lehet mással is tölteni az időt (pl labdázni, horgászni, virágot szedni, stb:-) Bliz mindig rak bele vmi hülyeséget:-)
    Aztán unaloműzőnek ott van a pvp, 3 féle BG most (1 assault, 1 CTF meg 1 domination), de lehet raidelni ellenséges városokat, vagy vadászni ellenséges frakcióra, csak úgy spontán.
  • senoy
    Te aztan nem vagy kispalyas Komolytalan!
    Ha en egyszer kevesebbet megyek berugni,akkor meg sehol sem vagyok a wowhoz.
    Vagy csak en nyomom low budget-ben az ivast?
  • hopp
    párszor már én is majdnem elcsábultam, de még tartom magam.. :D júliusig van még anarchy online előfizum, ha lejár, akkor meggondolom wow-ot ;)

nem kevés a 60 szint? (ao-ban 200 alap, 20 shadowlevel, 30 alien level van. talán egy tucat 220/30-as ember van.. :D)
  • ubuntu
    Ezeknél az online játékoknál nincs mit tenned, ha használni akarod meg kell venned. Mivel a servert nem adták ki, hiába buherálják a klienst nem lesznek 'alternatív' ingyenes serverek amikhez csaklakozhatsz vele, mint pl. unreal esetében.
    Talán próbálj ki olyan szabad alternatívákat mint a planeshift. http://www.planeshift.it
    Nem olyan mint a Wow, inkább az elsp EQ-re hasonlít. Viszont ha van időd és kedved beszállhatsz a fejlesztésébe (főleg új grafika terén), és nem jellemző benne a kijavítatlan hiba sem.

• Komolytalan
    Nem veszel meg 1 fél bakancsot, meg nem mész el havonta csak 1el kevesebbszer berúgni, és már van is WoWod.
  • Komolytalan
    Mi a baja a pvpnek?
  • Goth
    Van olyan aki ad nekem ingyen WoW-ot és kifizeti nekem kb. 1 évre a havidíjat? thx :DDDDD
  • EaSy
    RougeGiGi miről is beszélsz? A wow pvp része melleselg kritikán aluli ebben egyetértünk, de próbáld meg beraidelni molten core-t vagy bwl-t engem eléggé leköt..
  • Komolytalan
    Tök jó, ezek szerint érzelmi nyomorék vagyok. Meg a barátnőm is, merthogy ő is játszik már 1 ideje az accountommal (van egy 30-as mágusa:-)
    Aki fikázza a WoWot, gondoljon már bele, hogy hogy lehetséges az, hogy bármely WoWos élből 10-20-100 durva bugot fel tud benne sorolni, mégis játszik vele? Szerintetek a rugók nem másznak a falra attól, hogy már 1 éve könyörögnek a Bliznek, és mégsem javítják ki azt a bugot, hogy töltéskor (pl insta ki-belépés, HS, metró) elveszik a méreg a tőrükről? Más játéknál már rég abbahagyta volna az ember mikor látja az ilyen mértékű fejére sz.rást, de a WoW még így is túl jó.
    Egyszerűen annyira sok benne a lehetőség, hogy mindig, mikor le tudok ülni elé az a dilemma, hogy mit csináljak, mert jó volna ezt is, meg ezt is, meg ezt is.
  • tominorbi
    nem tudja valaki hol lehet ingyen letölteni
  • Yv@n
    Csak épp az L2 sehol nem ingyenes, kivétel persze a lopott szervereken...amik ingyenesek ugyan, épp mint a warez...1 évig toltam a hivatalos szerveren, és kb elég is volt belőle. Javítani igyekezhetnek is, mert lassan két éve hogy kint van a piacon...
  • Djtiesto16
    L2= lineage 2 és sztem nem olyan bugos, épp annyira mint a többi játék...és hidd el igyekeznek javitani
  • senoy
    Javitanak inkabb a bugokat.
    Nem tudom ti hogy vagytok vele,de szerintem rohadt bugos 1 jatek.Jo lenne,ha az ujjabb extrak helyett kijavitanak a hibakat.
    Na jo,nem rinyalok tobbet.
    Megyek wow-zni.
  • Yv@n
    L2 mint lineage2?
  • Djtiesto16
    ugyhogy az L2 globalizálodik:P
  • Djtiesto16
    Hi all! Nem ismerem olyan jol a wow-ot mint az L2-ot, de sztem az L2-nek jobb a feelingje, meg van egy nagy előnye...az egész játék ingyenes a server dijak pedig olcsok illetve ingyenesek...
  • Alvin
    Szrtem a Blizzard jól csinálja a dolgait... Értehető hogy fizetőssé tette, éshamég van olyan is aki befizeti és nyomul ezen, hát ez van. Végülis mindenki azt csinál a pénzével amit akar. Ha meg már mindenféleképpen ilyesmi akkor inkább Guild wars. De sok sikert minden wowosnak :)
  • Yv@n
    Semmi...látott egy videot, mint a lentebb fikázók, és elhatározta hogy szar.
  • Molnibalage
    Mi a baj a PVP -vel?
  • RogueGigi
    Egy ennyire szar PvP résszel megáldott játék fogalmam sincs hogyan lehet ennyire népszerű.. Gondolom király marketing.. Értelmes PvP nélkül pedig nehezen értem, hogy huzamosabb ideig hogyan bir lekötni bárkit is.
  • Ice Speak
    Ez életem eggyik legjobb játéka úgy hogy ne szold le.
  • Advanced User
    Tündérmese gyerekeknek : )))
  • Venom1986
    Játsztottam vele nagyon fasza de a fene vigye el hogy ez $-ba kerül,méghozzá nem is kesvésbe!
  • Lacika 79
    Én csak annyit mondanék, hogy aki eddig sem tanult/járt el real barátokkal, haverokkal, az ezután sem fog, lehet akármilyen játék, stb.
    Persze erre a legegyszerűbb fogni a dolgot, mintsem a saját "portán" rendet tenni...
  • Dredd
    inkább ettől függjenek mint a piától vagy a drogtól. vagy akár a félhülye politikusoktól
  • Dredd
    lol, emberünk nem tudja mit beszél :D 4 millió nyomorék a világon és naponta növekszik a szám.... de igazad van, neked ott az igazi, hamisítatlan való világ, mónikával, balázzsal meg blikkel. igyál sört, nézz meccset és verd meg az asszonyt, ahogyan felétek szokásos, paraszt
  • Lacika 79
    néha jó az a kis menekülés. amúgymeg nem vagyok kocka. Te nem szoktál játszani? Ha esetleg tényleg nem, akkor nem is tudhatod, miről van itt szó.
  • Lacika 79
    szedd le a worldmapinfo addon-t és újra műkszik.
  • Neurotoxin
    Hurrá.

Mennyi kisgyermek életét teszi tönkre ez a gamma...meg mellesleg nekik függőséget s okoz!áá
  • TommyGun
    Érzelmi menekült az a jó édes...Te meg menj bambuld tovább a feleségeddel a mónikát meg a balász sót mert az a szinvonal nálatok....kretén
  • Fender
    a WOW az érzelmi nyomorékoknak készült !
    jó kis virtuális menekülés a valóság elől !

hajrá kockák !!!
    :-)
  • TommyGun
    Csak nálam és havernál őrült meg a World map ? nem lehet nézelődni semmit a térképen...az adott megyéből nem is lehet kijebb lépni...
  • Yv@n
    Valami bónuszt adhatna például, 1-2% spell cast sebesség növekedés(mint huntereknél ugye a tegez), vagy bármit ami miatt érdemes ezt hordani és nem egy normál táskát.
  • Lacika 79
    egészégedre, menj vissza Mariozni
  • Jancsik
    ez egy ratyi game, ettől csak hányni tudok