83
Hunting Unlimited 4
  • ferike50
    #83
    Hellosztok.
    letudná valaki írni a Hunting Unlimited 3 regisztrációs kódját. nagyon kéne
  • berczely
    #82
    Ez egy kalap sz*r játék!Hunting Unlimited 2008 ez???2008??Ez egy fos!Retek grafika átírogattam én mindent nem változott semmi!Cablea's Alaskan Adventure nah ez jó vadászós ennek van grafikálya meg hangulata is!
  • berczely
    #81
    Én kipróbáltam ugyan olyan mint a 4 bár azzal nem sokat játszottam de sztem úgyan az.Am lehet ebben valahogy grafikát állítani mármint valamien fájlt átírogatni hogy élsimítás meg ienek legyen benne mer elég kaki ez így alapból mindem high-on van de elég gázos!
  • Visitor
    #80
    nem működik valami no_sys_graphicot ír ki
  • SFKS
    #79
    Valaki már kipróbálta a Hunting Unlimited 2008-at?
  • Besz
    #78
    Ebben sincs multiplayer! Bullet Cam itt is van! Viszont a külső nézetet kivették. Így most már nem lehet úgy csalni, hogy például felkúszol egy domb tetejére, és átváltva külső nézetre, látod azt is, amit hasalva a fűben egyáltalán nem tudnál. Az ATV fizikáját megváltoztatták a 3-hoz képest. Jól fel lehet vele gyorsulni egy magasabb dombról lefelé menet, de dobál is rendesen. Lehet vele jó nagyokat esni.

    A küldetések nagyrészt script által vezéreltek. Ez jó abból a szempontból, hogy így kevesebb erőforrás kell neki, a grafikai megjelenítés így is eléggé leterheli a gépet. (Nagyot ugrott a gépigény a 3-hoz képest, de nekem közepes beállítások mellett jól fut szaggatás nélkül.) Viszont a scriptelés rontja az újrajátszhatóságot. Mert nem eléggé kiforrott, hiányos. Ez több pályát nagyon lineárissá tesz, csak azt teheted, amit a fejlesztők szerint tenned kellene az adott szituációban. Például a King of the Water Pole pályán van egy afrikai tó, amelytől nem messze a fák alatt oroszlánok hűsölnek. Az ellentétes irányból egy kudu csapat érkezik a vízhez. Mikor már elég közel járnak, a ragadozók támadásba lendülnek. Gyorsan felfordulás kerekedik, és neked ezalatt kell leszedned pár antilopot, lehetőleg minél jobb trófeát. Mármost, tudatában az oroszlánok rejtekhelyének pontos helyéről, ha kezdéskor arra veszi az ember az irányt, odaérve ugrálhat az oroszlán orra előtt, vagy akár lőhet párat a füle mellet is, azt sem veszi észre. Semmi reagálás. Erre nincs felkészülve a script. Később, a hajsza alatt persze már te is lehetsz a vad.

    Most ezt a script-es dolgot a következőért írtam le. Miután végigvittem az összes küldetést, a 3. részhez hasonlóan itt is a free hunt módnak estem neki. Rá kellett jönnöm, hogy itt viszont valami MI féleséget próbáltak az állatoknak adni, mindegyiknek külön: saját gondolkodást, reagálási képességet. Vagy valami ilyesmit. Most ezt annyira rosszul optimalizálták, hogy egy kicsit is növelve az állatok lehetséges számát, eszméletlenül belassul a játék. Még a kezdéskor talán nem annyira, de amikor üldözőbe veszek egy vadat, akkor játszhatatlan lesz. Hát elég sokat gondolkozik azon, hogy éppen merre is fusson! Biztos nem a grafika zavar be, hisz a küldetések alatt egész bölény csordákat hajtottam lassulás nélkül. Kipróbáltam azt is, hogy a megjelenítés minimumra állítása eredményez-e javulást. Hát nem. Ráadásul a 3. résznél ez nem jelentkezett. Ott free hunt módban, az összes állatfajtát legmagasabb gyakoriságra állítva is simán ment. Itt már lejjebb kell venni ezeket az értékeket, és/vagy kikapcsolni néhány állatfajtát a normális játékhoz. Pedig én inkább azt szeretem, ha van miből válogatni!

    Elmondható, hogy ez a rész a HU 3 átírása, néhány kiegészítéssel és grafikai tuninggal együtt. Sajnos olyasmibe is belenyúltak, amibe nem kellett volna (ennek eredménye lett a fentebb említett dolog). Javítás még nem érkezett hozzá, és csak remélni lehet, hogy a következő részben ezt orvosolni fogják.

    Nem akarok senkit elriasztani a játéktól, sőt, a küldetések miatt mindenképpen ajánlom! A hangulata remek, ez változatlan a sorozat eme darabjában is. A free hunt is tűrhető kevés állattal, vagy bizonyára egy erősebb géppel.


  • Tarajos Sül
    #77
    ja amugy tetszik a 3-ban,hogy van "golyó kamera"
  • Tarajos Sül
    #76
    Hi all

    Join multiplayer van a játékban?
    mármint neten lehet játszani vele? :)
    nekem a HU3 van meg,de azon nincs multiplayer :((
  • Besz
    #75
    Frissítened kell a videokártyád driver-jét! Ez megoldja a prism3d-es problémát a HU 3-nál. Lehetséges, hogy ugyanez a baj a HU 4 esetében is?
  • #74
    Ja és a HU3 meg azért nem jó mert azt irja ki hogy a prism3d.exe hibát észlelt


    az mit jelent?

    THX
  • #73
    Helosztok vki HELP
    a HU4-et elakarom indítani és kiirja h ---->piros körben egy nagy X és Hunting Unlimited 4 és nem tom mi az
  • Kis kos
    #72
    Már jó.
  • Kis kos
    #71
    Mier villog aképernyő.Vki tudnavalami tanácsot adni.
  • Kis kos
    #70
    Nekem meglesz remélem nem fogok csalódni.
  • bepe79
    #69
    Ugyan ez a HU3, de kicsit lyukacsos lett szerencsetlen oroszlan



    108 leadott lovesbol 30 talalt, es mind ugyanezt a liont.
  • bepe79
    #68
    1-2 angliai tapasztalat, most, hogy igy kint elek:

    bemegyek a minap a Hildred`s-be, az egyik nagy bevasarlokozpontba itt Lincolnshire-ben, es kerdezem az eladotol, hogy Have You got the Hunting Unlimited 4 and can i buy now? vagy valami hasonlo modon... erre vagy haromszor visszakerdezett, hogy WHA` ? A vegen mar probaltam `u`-zassal, ahogy itt keleten beszelnek, az unlimited-et tenyleg u-val ejtve. Eljutottunk odaig, hogy megertettuk egymast, felfogta a kerdest. Latszott rajta, hogy goze nincs rola, hogy mirol beszelek, es soha eleteben meg csak egyetlen vadasy jatekkel sem talalkozott, de meg csak nem is hallott roluk.. Hosszas nezelodes utan kibokte, hogy we haven`t got the new hu4 4 pc platform, merthogy mondtam ezt is, nehogy az x360-asok kozt is elkezdje keresgelni. De tokre ilyen gunyosan, legalabbis en azt vettem ki belole. Ugyanitt beprobalkoztam egy masik napon egy masik eladonal a pultnal, es mondtam neki, hogy legyen mar olyan szives a szamitogepben is megneznni a listaban, hogy van-e ilyesmi. Ekkor sem jartam sikerrel, itt ilyet nem lehet kapni. Atmentem egy masik pc game boltba is, hogy megkerdezem, es azonnal megveszem, ha van, de semmi. Ugyhogy ezek utan most csorog le szepen (respect please), nyilvan csak az USA-ban lehet kapni, itt az UK-ban nem. A szandek megvolt bennem, de mivel ez nekem mindenkepp kell, es elfeledtem otthonrol kihozni magammal, ezert..
  • Besz
    #67
    Én néha előveszem egy misszió erejéig, de ennyi. Valahogy úgy érzem, hogy a 3. résznek jobb volt a hangulata. Eléggé zavar, hogy a legtöbb küldetést, szituációt simán átkopizták az előző részből minimális változtatással. Például amikor le kell lőni 3 bölényt, és mindjárt kezdéskor egy csorda el akar taposni. Vagy amikor kirak a sivatagba egy szem pisztollyal, és két oroszlánt kell leszedni. És másolt az a pálya is, amikor egy barnamedve vadászik fehérfarkú szarvasokra, te pedig csak íjat vihetsz magaddal, már kezdéskor megkerget a medve. És még lehetne sorolni. Jó, azt elismerem, hogy nem könnyű újat kitalálni, de ezek szinte teljesen ugyanazok. Csupán jobb grafikával nyomhatod végig, amit mellesleg nem is bír el a gépem, csak közepes beállításokkal.
    Van 2 új állat, de a farkast, a rénszarvast még mindig hiányolom. No meg afrikai állat továbbra is csak 3 van. Legalább e téren lehetne változatosabb. Talán majd az 5. részben...
    Viszont az oroszlánokat nehéz leszedni, mintha okosabbak lennének, mint korábban. És gyorsak: utolértek, és leszedtek a mociról, amikor el akartam húzni a csíkot.
  • bepe79
    #66
    Hunting Unlimited 4 Unlocker
  • bepe79
    #65
    Latom, porog a topic, ezexerint sok mindenkinek bejon a game..
  • gerusz1994
    #64
    vlkki help nem tom elíndítani :( HELP !
  • exorcis
    #63
    Legyszi linkeljetek man be a cracket, mert megvan a jatek, de nem tudom jatszani.))))
  • SFKS
    #62
    Nekem bejön a játék!
  • BBird
    #61
    Ezen még egy programozó, sem egy grafikus nem segít. :-D
    Marad a Cabela's legújabb része szerintem a vadászoknak. :-)
  • bepe79
    #60
    A game könyvtárában 3 config file van, egy quality0.cfg, egy quality1.cfg és egy quality2.cfg

    A quality0.cfg file tartalma:

    uset g_quality "0"
    uset g_grass_density "0.0"
    uset g_tree_lodswitch "0.0"
    uset g_zclip "0.0"
    uset g_shadows "0"
    uset g_water_quality "0"
    uset g_particles "1"
    uset g_ui_map "0"

    A quality1.cfg file tartalma:

    uset g_quality "1"
    uset g_grass_density "0.5"
    uset g_tree_lodswitch "0.500000"
    uset g_zclip "0.50000"
    uset g_shadows "1"
    uset g_water_quality "0"
    uset g_particles "1"
    uset g_ui_map "1"

    A quality2.cfg file tartalma:

    uset g_quality "2"
    uset g_grass_density "1"
    uset g_tree_lodswitch "1.0"
    uset g_zclip "1.0"
    uset g_shadows "3"
    uset g_water_quality "1"
    uset g_particles "1"
    uset g_ui_map "1"

    Szerintem érdemes átállítgatni, sokkal jobb game lehet utána belőle!
  • Sheltem
    #59
    Megnéztem...2006 ban kijön egy vadászos játék...Húha ezt gyorsan megnézzük!

    Felrakom..pff miez... Hogy néz ez ki?

    Nem a grafika a lényeg? Egy vadászos játéknál az erdő legyen igenis erdő(annak ellenére, hogy marioval is eljátszok).

    Én csalódtam ritka ocsmány ez a játék, idén én már nem ezt várom amikor fél gigás videókártyák vannak.
  • BBird
    #58
    Az a "szőnyeg, ami a talajon van, kegyetlen. :-D
  • BBird
    #57
    Nagyon rondaaaa! :-)
  • bepe79
    #56
    Ooops sorry, ezt linkelni akartam, mert így kicsit szétnyúzta a fórum-topikot. Egy mod pls szerkessze!
  • bepe79
    #55
    Csontoltam a grafikát a 6600GT-men, 1600x1200x32bit + 8SxAA + 16xAF + very high details + high end effects + max texture sharpness + gémben minden fullra húzva:









    Szerintem ez azért randának nem nevezhető, aki szerint meg igen, az biztos nem játszott a HU3-al.
  • gabesz752
    #54
    Játszottam 1órát a játékkal. Háááát nemtom...
    Ok, tudom, hogy a vadászat türelemről meg nyomkeresésről stb. szól, DE hogy egy pályán összesen 3db antilop van, amiket megközelíteni csak akkor tudok a körbemegyek a térképen, majd meghalok mert a qaddal nekimegyek egy fának...
    Az irányítás sem lett a legjobb, a "kvad" lassú
    DE tetszik benne néhány momentum, pl, ha belenézel a napba becsukódik a szemed.
    A golyó lassítás, a találatok ábrázolása.
    A grafika szép is meg nem is.
    Ha egy külső szemlélő nézi, aki annyira nem ért hozzá, azt mondja, hogy szép, de amikor megláttam a derékszögben!!! kanyarodó tavat....
    Nálam a játék 10 pontból 4, de ha találok végre egy elefánt lehet megváltozik a véleményem :D
  • gabesz752
    #53
    Játszottam 1órát a játékkal. Háááát nemtom...
    Ok, tudom, hogy a vadászat türelemről meg nyomkeresésről stb. szól, DE hogy egy pályán összesen 3db antilop van, amiket megközelíteni csak akkor tudok a körbemegyek a térképen, majd meghalok mert a qaddal nekimegyek egy fának...
    Az irányítás sem lett a legjobb, a "kvad" lassú
    DE tetszik benne néhány momentum, pl, ha belenézel a napba becsukódik a szemed.
    A golyó lassítás, a találatok ábrázolása.
    A grafika szép is meg nem is.
    Ha egy külső szemlélő nézi, aki annyira nem ért hozzá, azt mondja, hogy szép, de amikor megláttam a derékszögben!!! kanyarodó tavat....
    Nálam a játék 10 pontból 4, de ha találok végre egy elefánt lehet megváltozik a véleményem :D
  • BBird
    #52
    Hogy imádtam az első-második (esetleg még 3.) részt is. De aztán 1-2 éve megláttam a Cabelas szériát, 2005 és 2006 gyönyörű szép, nagyon jó pályafelépítésekkel.
    Hát ez a 4. rész képről nemigazán jön be... szinte semmi változást nem látok, a színek is túlságosan mesevilágbeliek. ;-)
  • CS@
    #51
    Belepillantottam én is a játékba és azt tapasztaltam, hogy ez bizony meglepően rusnya lett.
  • bepe79
    #50




  • bepe79
    #49
    Nem sajnos. Amit csak lehet, csontra húztam, hisz 6600GT-m van.
  • DaemoonHunter
    #48
    Mekkora grafikán van a játék? Ez medium?
  • bepe79
    #47
    Felcsúszott nálam a game, első benyomásra nagyon jó, azt kaptam, amit vártam. Csináltam pár screenshotot is:















    Üdv: Bepe
  • DaemoonHunter
    #46
    A screensotok jól jönnének! Jah meg a vélemény is:)
    Nekem nemlehet letölteni a gamet a netem miatt...
    Tehát majd máshogy kell megszerznem. Addig is nézegetem a képeket
  • gabesz752
    #45
    Most töltöm! Vélemény majd holnap...
  • bepe79
    #44
    Este próbálom, és írok véleményt is, meg csinálok screenshotokat is.