83
Hunting Unlimited 4
  • Sheltem
    Vélemények?
  • bepe79
    2006-10-01 PC Game ISOs Hunting Unlimited 4 (c) ValuSoft RAZOR1911 41x15 MB
  • DaemoonHunter
    Akinek kell: Hunting Unlimited4
  • bepe79
    Kijött / megjelent.
  • bepe79
    Ki hát. Csak warezba nem jött még ki.
  • lazadio
    Hát én különséget csak abban látok hogy a HU4 -ben eléggé irreális színek vannak. Na jó, van még egy-két fény-árnyék effekt is :)
    Most akkor már kijött a 4?
  • bepe79
    HU3 és HU4 összehasonlítás: http://www.realmoutfitters.com/Extras/HU4/HUCompare.html
  • bepe79
    "

- Check Staples, Walmart ... Or get it on Amazon.com or e-bay ..
    Hey don't feel bad mine's not here yet in this part of Indiana. I even checked at a few places when I was in part of Michigan earlier tonight.

- Haven't seen it here yet in Wal-marts in S.E. Virginia & N.E. North Carolina.
    Just getting good into HU3 and now HU4 is coming........so much to hunt, so little time

"
  • bepe79
    Átmentem a http://huntingunlimited.scssoft.com/phpBB2/viewforum.php?f=4 amcsi fórumra, mert az SG-n itt eléggé kihalt a HU4 topic..
  • bepe79
    Az scs úgy tűnik nem nagyon akar engedni képet linkelni az oldaláról. Leszedtem párat, és a saját tárhelyemre feltoltam:

• bepe79

• bepe79
    Ezek jól hangzanak:

# Take part in tournaments, compare your score online
    # Dedicated fan community creating user-built challenges to keep the game fresh
  • bepe79
    HOPPÁ!!!:

http://huntingunlimited.scssoft.com/tournaments/content_hu4.php

Hunting Unlimited 4 Released!!!

• bepe79

http://www.amazon.com/Value-Software-71184-Hunting-Unlimited/dp/B000B7TFF8/ref=pd_sxp_f_r/002-7422826-9061616?ie=UTF8

Hunting Unlimited 4
    Other products by Value Software
    Platform: Windows XP
    Price: $19.99 & eligible for FREE Super Saver Shipping on orders over $25. Details

Availability: In Stock. Ships from and sold by Amazon.com.

Want it delivered Thursday, September 21? Order it in the next 4 hours and 30 minutes, and choose One-Day Shipping at checkout. See details

Ezexerint akár pár órán belül is kijöhet, ma, vagy akár holnap..
  • bepe79
    Úgy tűnik, hogy elkészülni látszik a negyedik rész:

http://www.scssoft.com/huntingunlimited4.php

Hunting Unlimited 4

Embark on the hunt of a lifetime through 50 action-packed missions filled with dangerous animals and tough challenges.

Hunting Unlimited 4 combines traditional hunting game elements with a fast-paced mission-based system, for intense hunting action. Players hunt twelve different realistic species of animals across six completely new vast landscapes. Track the quarry of your choice as you explore rugged land across Northern America and on African Safari.

Check out the expanded range of animals including the black bear and bighorn sheep, a new and improved set of weapons, and the most exciting and action packed Challenges ever brought to the series.

* Hunt of a lifetime!
    * Over 50 hunting scenarios ("challenges") to choose from
    * "Free hunt" mode offering endless combinations of random hunting situations
    * Choose your prey from 15 species of game to hunt
    * 25 weapons to pick from
    * 25 hunting accessories, calls and lures at your disposal
    * 6 expansive regions
    * Go on Safari hunt!
    * Take part in tournaments, compare your score online
    * Dedicated fan community creating user-built challenges to keep the game fresh

Useful links:

* Hunting Unlimited Tournaments

Buy Hunting Unlimited 4 online:

* Amazon Store

Sections to come:

* free demo download
    * technical support links

Tehát hamarosan jön a demo és a full.

• raptor22
    köszi lazadio
    a patchet én is megtaláltam és kár hogy nem lehet tuningolni :(
  • raptor22
    köszi lazadio
    a patchet én is megtaláltam és kár hogy nem lehet tuningolni :(
  • lazadio
    Raptor22:
    Én is kerestem a kérdéseidre már a válaszokat, és arra jutottam hogy:
    multi nincs, cuccokat nem lehet betenni. Egy peccset találtam hozzá összvissz, ami kijavítja pl azt, amikor leszálsz a lóról, azt 2 km -el arrébb rak le, meg ilyenek.
    Van valami tournament lehetőség a menüben, aztán ott megadja a www.huntingunlimited3-com -ot, hogy ott nézzek körül, de az oldal nem létezik már.
    Szóval ennyi.
  • raptor22
    nemtudjátok lehet e a 3.részhez plus állatokat v fegyvereket letölteni? v esetleg pályákat?
  • raptor22
    hali nekem is a 3. része van meg és az lenne a kérdésem h lehet e vele interneten játszani másokkal? és ha igen mi kell hozzá?
  • lazadio
    Ok, sziven kell lőni...
    (Úgy látszik csak én szeretem az ilyen gyökér játékokat :D
  • lazadio
    Sziasztok, nekem a 3. részhez lenne egy kérdésem:
    A 3. challange sorozatban a 6. (vagy 7.?) küldetésnél elakadtam.
    Úgy kezdődik, hogy rohan felém egy bazi nagy, és mérges grizzly, nálam meg csak egy íj van, meg egy magnum. Nyíllal max. 2 headshotot tudok csinálni, amíg oda nem ér, a piszollyal pedig 6 -ot asszem. De egyiktől sem döglik meg, hanem odaér, és végem. Hogy kell kinyírni?
  • dmx
    hi!
    kéne egy kis segítség.letöltöttem a hunting unlimited 3 demo-t
    de tudjuk hogy teljes csak kell hozzá egy kód + e-mail.
    ha esetleg tudna vki segíteni ez ügyben azt megköszönném
    vagy szóljon hogy privibe tud segíteni. előre is kössz

• Pistike 007
    Szerintem nem
  • SiteDisagner
    Lesz ebből még valami???
  • Palinko
    én most a 3.részét nyomom,csak az a baj,hogy messze elkerül minden wad... :(( adnátok játéktippeket?
  • BBird
    Szerintem nem kell néhány naponta kiírni, hogy semmi új hír. Ha lesz valami, majd akkor kommentezzünk.
  • bepe79
    Még mindig semmi hír róla.
  • bepe79
    Ez meg a hivatalos web-lapjukon olvasható a HU4 résznél: "...this game may never be released."
  • bepe79
    Nem tudom minek halogatják a kiadást. Meg hogy eddig mi a lófütyit csináltak éveken át, mikor nem változott semmit a 3-as részhez képest... Már így 2006 elején is gáz kiadni egy ilyen ocsmány grafikájú programot, de ha ezt 2006 közepére vagy q4-re tervezik, akkor az full lebőgés lesz szvsz..
  • hatalmasberi
    hello
  • bepe79
    Még mindig semmi új hír a megjelenéssel kapcsolatban?
  • bepe79
    Mondjuk arra azért kíváncsi leszek, hogy 2006-ban raknak-e multiplayert bele.. Elkélne már.
  • bepe79
    Nem lesz ez rossz szvsz. Nekem még most is az egyik kedvenc game-em. Sokkal jobb, mint a Quake4, vagy FEAR vagy bármelyik marhaság.
  • BBird
    A Hunting Unlimited 1. részét imádtam, jó kis küldetések voltak. A 2. is elment, a 3. már kissé rókabőrnek tűnt, erre már mégkevésbé vagyok kíváncsi. A Cabela's Big Game hunter 2005 és 2006 grafikája nagyon tuti, a 2006 pedig már játékmenetben is frankó dolgokat tud, pöpec.
    Mindenesetre ha rejteget majd egyedi ötleteket ez a rész, esetleg egy próbát megér majd. :-)
  • bepe79
    Hááát..ez a grafika soha nem is lesz az igazi, amíg az ősgagyi prism3d engine-t erőltetik alá még mindig. Egy motorcsere jót tenne a játéknak, de úgy tök ugyanolyan lesz, mint a HU2 és a HU3, csak 1-2 plussz extrát raknak esetleg bele.
  • bepe79

• bepe79
    Már én sem. Az SCS nem enged a web-lapjáról linkelni, és ezért tűntek el a képek. De mindjárt megoldom, fölrakom a saját tárhelyemre őket.
  • sweech
    nem látom a képeket :-/
  • Laky
    jáj, ez a grafika :(
    tűrhető, de sajnos még mindig nem az igazi :(