940
-
#539 passz, sztem igen, de ez csak tipp
a 2 gb -ot biztos hogy viszi, a 4ben nem vagyok biztos -
#538 de akkor a 4gbot elviszi? -
#537 fehérben amugy jol néz ki? élőben még nem láttam, képek alapján meggyőző, és most gondolkodom hogy lecserélem fehérre..... -
#536 mikor merül az aksi szokott érdekes dolgokat csinálni nektek is? -
#535 ugyanolyan mindkettőé -
sheva94 #534 melyinek jobb a kamerája a k550-nek vagy ennek?? -
#533 kártyaolvasóval -
#532 4gb-os memoriát elviszi?
valahogy fel lehet gyorsitani az adatátvitelt? nekem max 100al megy át...... -
#531 d900 at ne vegyél havernak olyan van van rajta 40 kép és kibazsott lassu lefagy ááá najon szar a w810i meg leeht csesztetni csomó féle változtatást tudsz vele végre hajtani -
#530 hát elvileg jobb lesze a kép és a hang az tuti jobb lett 2 szer olyan hangos már
ha van rjata gari kakor azt felejtheted is el sztem megérte :) -
#529 egy w810 topikban ilyet kérdezni nyílván nem szerencsés :P
olvasgass független teszteket mindegyik telóról (pl mobilarena.hu) és dönts -
#528 Szerintem a Sonny Ericsson most a legjobb választás, nagyon egybe telok és áruk se sok. Én megvagyok elégedve a W810i-vel, mindent tud ami kellhet, 3d, mp3, szép képű kamera, tipukis Sonny Ericsson-os átlátható és tartalmas menü, csinos külcsin és jó fejehalgató:) -
baggu #527 Sziasztok!
Érdeklődnék hogy telefonvétel elött állok.
Szerintetek a SonnyEricsson W810i jó választás?
De gondolkodtam Nokia 6233 on , vagy Samsung D900 on is.
Véleményeket várnék.
Elöre is köszönöm -
#526 Hallod, ilyen driver cserék jobbá teszik? mennyire kockázatos? és milyen bonyolult? -
#525 modositottam pár dolgot a telomban :
Flash menük 52db :)
walkam skin -t lecseréltem windows media player 11 esre
kamera drivert kicseérlte
hang drivert kcsieérltem
akksi ikon szinét kicsréltem :)
kiütettem
new szoft (R4EA031)... -
#524 Én nem nyulok hozzá, nem csináltam semmit, csak beőrült... de azóta semmi baja ( kopp ) -
#523 jól jársz vele hidd el ;) -
blade44 #522 thx! megvettem a telot, szoftverfrissítés is megvolt. -
#521 már épp írni akartam hogy nekem ezt csinálta frissítés után.. aztán írány a szervíz. -
#520 Nem, de megoldódott, 5 perc után visszaállt normálisba... -
#519 raktál fel vmi drivverT? -
#518 Nem, vagyis az egy dolog..., de nem tudom vissza kapcsolni... ki kapcsolni nem lehet, akut kiveszem, majd bekapcsolom és ugyan ez lesz, ez a kép jön be ahogy leirtam alant. -
#517 fájlátvitelnél kikapcsolja a telót és u.n. flight mode -ba vált át, ahol nem működnek a gsm funkciók -
#516 Az imént rádugtam a gépre, majd fájlátvitel és bejött egy fekete hátter Sony E. logo, és semerre tovább. Kivettem az akut, majd vissza, de bekapcs után fehér kép, majd 1 rezgés és ismét a logo... mi a franc baja van? -
#515 exponálo gombot kileeht kapcsolni ugy h lenémitod a telot -
blade44 #514 üdv!
most készülök ilyen telot venni, a kérdésem az, hogy az exponálo hangot ki lehet kapcsolni?
memkaribol érdemes megvenni a high speed-eset? mennyivel gyorsabb mint a sima?
thx! -
#513 hehe:Dd -
Landor #512 mert w580 és nokia6120 classic (nyissad is gyorsan meg a topikját és tiplizzünk át oda :D) -
#511 mért? :))6210
k800
n91 music edition -
Landor #510 na kicsit lassab írjál mert a heveny diszlexiád bekavarja a számokat nálad :D -
#509 okss
w850 hmm nem rossz kis telo :)
nekem nokiábol 6210,vagy peddig N91 Music edition om lesz vagy sony ericson k800 még nem döntöttem :) -
Landor #508 lássa a SE szoftja is, asszem csak akkor fog menni
Ja képzeld, a héten fogtam w580at.. nem fogom olyanra cserélni :S
asszem inkább hokija 6120 classic lesz.. :I -
#507 azt irja h 'a telefont nem leeht azonosítani' :S
és Com1 porton keresi peddig uSB n kéne és a beállitásokban nem lehet csak Com1 port:S -
#506 :DD énén :P kösziike:) -
Landor #505 ja most látom csak Pheaper hogy te vagy az :D
miért kérdezel ilyen hülyeségeket :D
erről az avatarodról meg ez jut eszembe :DD -
Landor #504 #448 -
#503 én is kérnék egy kis segitségte anno k700 i men volt olyan program ami a telorol felrakta a gépre az SMS eket nah a w810i m re is kéne ilyen ha tud vki rola vmit pls linkelje köcce -
lacaaa2 #502 csak azért kellene mert ha elindítok egy fílmet akkor nemtudom léptetni stb -
Landor #501 :o
fék!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!levi's powa :D -
#500 ??
ték -.-