940
-
Landor #579 mind1, azért intéztem egy elakadásjelzőt -
megaszucs #578 Eddig azt vettem észre hogy egyes számoknál jön elö de nem tom mért,de azokat töröltem a listárol és eddig nem volt ilyen,de ebböl tuti szerviz lesz -
megaszucs #577 "kurvaanyád!:-D " <--- ezt nehogy komolyan vedd ám! Nem akarok senkit sem megsérteni -
Sawyer2 #576 Sziasztok
Én is most vettem egy ilyen telefont. Tökéletes kezelni, meg minden, de nekem is előjött ez a fűnyíró hang és nem csak 1x. De volt olyan is, hogy elindult magától a zene. Pedig még ha oldalt megnyomódott volna a play gomb akkor se a tracklista közepétől kezdett volna ez zenélni mert a végén hagytam abba. Szal nem én se tudom mi lehet. -
megaszucs #575 kurvaanyád!:-D -
Landor #574 az biztos :-D -
megaszucs #573 hudevicc -
#572 XD -
Landor #571 akkor csak fülessel használd.. -
megaszucs #570 de amikor füles el használom akkor nem csinálja -
#569 de a telo hibája már nekem is csinált ilyet még anno a k700i m nél is volt ilyen -
megaszucs #568 :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
Landor #567 igen. -
megaszucs #566 és h lehetne megoldani? mindenképp szerviz? -
Landor #565 sztem a teló hibája, csakhogy ne nyugodj meg :D -
megaszucs #564 kösz most egy kicsit megnyugodtam :),megprobálom ugy h csak egyfajta mp3 at pakolok rá, ja és tudok ugy rápakolni flash menüket h nem frissitek szoftvert? r4ea031 szoftver van rajt -
#563 rossz mp3 kódolás vagy váltakozó bitráta miatt, nem a teló hanem az mp3 hibája szerintem -
megaszucs #562 Hy all! PLS segitsetek az lenne a gond hogy amikor mp3 at halgatok akkor sokszor bejön egy fura "fünyiró" hang, mi lehet a baj? még garis -
Landor #561 szundi csak ébresztőre
txt-t olvas a beépített böngészővel, és mindenhova tudsz tárolni
szivesen -
#560 Sziasztok!
Most készülök W810-et venni! De előtte szeretnék megtudni néhány dolgot:
-A szundi beállítható több időtartamra is az emlékeztetőknél?
-Képes .txt fájlokat megmutatni java alkalmazás nélkül?
-A mappákban lehet mindenféle egyébb fájlokat össze-vissza tárolni mondjuk .txt -ket?
Köcce a segitséget! -
Landor #559 #543, illetve nem lehet rá 2.0ás W szoftot tenni -
modoshawan #558 Hi! Érdekelne hogy próbálkozott e már vele valaki: 4 gigás memókártya a w810i - be valamint fel lehet e rá tenni a 2.0 ás walkman szoftvert?? -
#557 lehet h a telónak van vmi baja de az is lehet h a vodafone miatt
szoftverfrissitésben meg csak annyit hogy próbáld a seust (sony ericsson uptdate service) ott levan irva minden lépés magyarul ha meg vmi ért kiirja h nincs frissités akkor csak a garancia elvesztésével lehet megoldani
-
baggu #556 Sziasztok!
Vettem egy w810i telót és nagyon megvagyok vele elégedve
Csak mégsem...Van 1 kis gondom.Vodafone s vagyok lehet e miatt de nem tudom néha olyat csinál a teló hogy full térerő mellett kiirja h Csak segélyhivás...Aztán vissza jön egy idő után hogy Vodafone.
Meg egy két helyen elmegy teljesen a térerőm.Volt már valakinek ilyen gondja? Szoftverfrissités megoldaná a dolgot?
AKI TUDNA SEGITENI AKÁRHOGYAN AKÁR A SZOFTVERFRISSITÉSBEN AKÁR ABBAN,hogy mi lehet a gondja baja az irjon Privit!Elöre is köszönöm. -
#555 nem számít, egyenértékű -
sheva94 #554 számít valamit az hogy a zenéket pc suittal teszem rá vagy csak simán ráhúzom? -
#553 #529 :P -
#552 a kettő között a kinézet a különbség és az hogy w610 -be ms micro memókártya kell
szerintem w810i, mert szebb és a memórikártya olcsóbb bele...de ez ízlés kérdése, szerintem mindkettővel jól jársz, habár ha w610 sokkal drágább mint a w810 akkor nem éri meg -
#551 Hi all!
Szerintetek milyen telefont vegyek következőnek? Sony Ericsson W810i, vagy Sony Ericsson W610?
-
#550 vidd szervizbe -
#549 Üdv Emberek!
Nekem egy olyan problémám van, hogy a telefon egyik pillanatról a másikra nem látja a memóriakártyát, míg előtte akár egész nap működött rendesen. és ez teljesen hektikus. A pc továbbra is látja, de van hogy a telefon összekeveri az adatokat. A tulajdonképpen teljesen azonos d750-es gond nélkül viszi az ezzel a kártyával egyszerre vásárolt sony memory stick pro duo 2gb-os kártyát. komolyan kezdek tőle megőrülni, és csak úgy néz ki, hogy szervíz lesz a vége. Valakinek volt hasonló tapasztalata? Help pls... -
#548 azt meglehet -
#547 előlap az mind1, csak védje vmi a kamerát -
#546 leeht rakni persze csak sztem előlapot enm lehet a navi gomb miatt -
#545 Szerintetek lehet w810i -re k750i hátlapot rakni? Mert találtam egy linket ahol elvileg ezt megcsinálta valaki... szerintetek ez lehetséges v. fakeről van e szó? -
#544 sztem rendelj előlapot 15 ezer ért mennek
de Mon még enm láttam -
Landor #543 valszleg erre is volt válasz de már nincs idegem kikeresni :D
szal viszi, csak belassul tőle a teló elég rendesen.. -
Landor #542 #318 -
Landor #541 #508 -
#540 alap oldalon azt irják elviszi