940
  • Landor
    fagolyó! az kell neki!
  • Pheaper
  • kryssmoto
    Valaki meg tudná mondani hogy kell kicserélni a menüt és a walkman skint??
  • baggu
    Ha valakit érdekel eladó egy W810i nagyon jó állapotú minden tartozéka megvan + 2 db 512 es memokártya.
    Ár:40 000 Ft
  • Landor
    hi
  • bernardbear
    sziasztok. kérem segitsen valaki sony ericcson w850i-vel kapcsolatban. hogyan tudnám megcsinálni a telefon formázásá,mert szerintem virusos lett,és csinál érdekes dolgokat. csináltam szoftver frissitést de semmi nem javult. előre is köszi mindenkinek.
  • baggu
    Valaki tudja h miért van az h felteszek pár képet a telóra a gépen mikor kábelen van látom h felmásolta de a telefonon meg azt irja h nincs fájl a mappába.ha megnézem az információt kiirja h mennyi fájl van benne de nem jeleniti meg.mi lehet a baj ?
  • alkess
    Hali! Nekem is ez volt a problémám, a szoftverfrissítés megoldotta.
  • mustar
    Hello!

Kéne egy kis segítség, hátha valaki más is találkozott már ezzel a problémával. A hívásaim, legyen az fogadott vagy általam hívott, rendszertelen időközönként megszakadnak. Először csak nem hallok semmit, majd pittyog valamit és vége. Mi lehet a megoldás, software frissítés?
  • precision
    pappfer.hu (fórumba is nézz be)
  • baggu
    Honnan tudok szoftvert letölteni meg hasonló finomságokat?
  • Pheaper
    inditsd újra a telót,vagy rakj rá új szoft ot
  • baggu
    Sziasztok!
    Az miért van most elkezdte csinálni azt a telefonom hogy felteszek 1-2 képet gépről rendenen jpg formátum és utána leveszem a kábelt a telefonon meg nincs rajta , de ha vissza teszem kábelre akkor meg a gép aztmutatja h rajta van.
  • Tikal #607
    és szebb mint az n70:) de legalábbis nem akkora tégla design
  • precision
    3gp -t lejátszik, szerintem elég hangos füles nélkül, a hozzáadott gyári fülessel pedig iszonyat jól szól, kiszűri teljesen a külvilág zajait, mély, erőteljes basszus, ami mégsem torzít, a képek nagyon szépek pc -n, és jár hozzá usb alapból

• technopeter
    Hali! most akarok venni egy ilyen telefont és érdeklene pár dolog: 3gp formátumú filmet lejátszik a telefon? milyen hangosan szól a zene a telefonon ha füles bevna dugva ill. ha nincsen? mekkora képet csinál pc-n gondolom h jól néz e ki ha felrakom. usb kábelt adnak alapból a gyári csomagba hozzá? válaszoljatok. előre is kösszi
  • Landor
    a SE kiforrotabb a W szériában
  • Desolator
    Köszi!De az 5300-tól is jobb?Hangzás,szoftver stb...(a kamerát tudom)
  • Pheaper
    ajj már én akartam :-P
  • Pheaper
    haver nak olyan van én csak azért mondtam amugy n70be van 3g meg hát sztem jobb :S de ha nem akkro én telom aleggjobb az osztályban :D
  • precision
    TÉK
  • precision
    ja amúgy meg #529 :P
  • precision
    én nem mondanám hogy az n70 jobb...
    a w810i joban szól fülesen keresztül (na meg anélkül is), a w810inek jobb a kamerája (autofocus), a w810i -nek nem lassu a szoftvere (a _nokia_ symbianja elég lassu, legalábbis n70en, használtam már), ja, és a w810i sokkal szebb :P
  • Pheaper
    Nokia n70 es az jobb
  • Desolator
    Hali! MOst egy Motorola v3im van.Le szeretném cserélni,de nem tudok dönteni.Szeretném tudni,hogy a SE w810i mennyire tud többet a telómnál!
    Vagy a Nokia n70,vagy az 5300 jobb választás?
  • Tikal #595
    aha, azt akartam irni :D
  • phoenix1
    köszönöm válaszokat, nagyon sokat segítettetek. :)
  • Landor
    3gp :P
  • Pheaper
    ne kötözködj :P
  • Tikal #591
    mp4 ogg
  • Landor
    videókat kérdezi.. ;)
  • Pheaper
    Mp3-at és AAC-t is meg még asszem a wma t is de nem tom biztosra:)
  • phoenix1
    Sziasztok. A w810i milyen videó fájlokat játszik le?
  • Sawyer2
    Pontosan IDE!
  • Pheaper
    memoria kártya meghajtó/Mssemc/Media files/audio/MP3 ide rakod az mp3 akat?
  • Sawyer2
    a telómat bedugom a gépbe.... rárakok fájlokat a walkmanbe (mp3) a gépen nem látom amik alapból rajta vannak, csak azokat amiket én pakolok rá... amikor kihúzom és bele meek a walkman-be akkor meg fordítva: csak az alap látszik amit rárakok aznem... de amit ráraktam az meg a fáljkezelőben van... ha nyitok 1 új lejátszási listát ott nincsenek azok amik alapból lennének... de biztos hogy jó helyre
    raktem mert a múltkor véletlenül nem a walkman mappába raktam őket a totallal de most biztos h jó

szal nemtom hogy mi lehet az oka, valszeg a memory card hibája... de lécci ha tudtok akkor help, előre is köszi
  • baggu
    Sziasztok!
    Sajnos a térerő gondom fenn áll
    Valaki nem tud bontott vagy használt de JÓ Antennát a telóhoz ?
  • Pheaper
    nekm most olyat csinál mikor fénképezni kaaro kiirja hogy mentés és kilép főmenübe :S akksi 100% memokari még van 193mega hely
  • Landor
  • megaszucs
    Nem baj, lényeg h nincs harag