940
-
Landor #620 fagolyó! az kell neki! -
#619 -
kryssmoto #618 Valaki meg tudná mondani hogy kell kicserélni a menüt és a walkman skint?? -
baggu #617 Ha valakit érdekel eladó egy W810i nagyon jó állapotú minden tartozéka megvan + 2 db 512 es memokártya.
Ár:40 000 Ft -
Landor #616 hi -
bernardbear #615 sziasztok. kérem segitsen valaki sony ericcson w850i-vel kapcsolatban. hogyan tudnám megcsinálni a telefon formázásá,mert szerintem virusos lett,és csinál érdekes dolgokat. csináltam szoftver frissitést de semmi nem javult. előre is köszi mindenkinek. -
baggu #614 Valaki tudja h miért van az h felteszek pár képet a telóra a gépen mikor kábelen van látom h felmásolta de a telefonon meg azt irja h nincs fájl a mappába.ha megnézem az információt kiirja h mennyi fájl van benne de nem jeleniti meg.mi lehet a baj ? -
#613 Hali! Nekem is ez volt a problémám, a szoftverfrissítés megoldotta. -
mustar #612 Hello!
Kéne egy kis segítség, hátha valaki más is találkozott már ezzel a problémával. A hívásaim, legyen az fogadott vagy általam hívott, rendszertelen időközönként megszakadnak. Először csak nem hallok semmit, majd pittyog valamit és vége. Mi lehet a megoldás, software frissítés? -
#611 pappfer.hu (fórumba is nézz be) -
baggu #610 Honnan tudok szoftvert letölteni meg hasonló finomságokat? -
#609 inditsd újra a telót,vagy rakj rá új szoft ot -
baggu #608 Sziasztok!
Az miért van most elkezdte csinálni azt a telefonom hogy felteszek 1-2 képet gépről rendenen jpg formátum és utána leveszem a kábelt a telefonon meg nincs rajta , de ha vissza teszem kábelre akkor meg a gép aztmutatja h rajta van. -
#607 és szebb mint az n70:) de legalábbis nem akkora tégla design -
#606 3gp -t lejátszik, szerintem elég hangos füles nélkül, a hozzáadott gyári fülessel pedig iszonyat jól szól, kiszűri teljesen a külvilág zajait, mély, erőteljes basszus, ami mégsem torzít, a képek nagyon szépek pc -n, és jár hozzá usb alapból
-
technopeter #605 Hali! most akarok venni egy ilyen telefont és érdeklene pár dolog: 3gp formátumú filmet lejátszik a telefon? milyen hangosan szól a zene a telefonon ha füles bevna dugva ill. ha nincsen? mekkora képet csinál pc-n gondolom h jól néz e ki ha felrakom. usb kábelt adnak alapból a gyári csomagba hozzá? válaszoljatok. előre is kösszi -
Landor #604 a SE kiforrotabb a W szériában -
Desolator #603 Köszi!De az 5300-tól is jobb?Hangzás,szoftver stb...(a kamerát tudom) -
#602 ajj már én akartam :-P -
#601 haver nak olyan van én csak azért mondtam amugy n70be van 3g meg hát sztem jobb :S de ha nem akkro én telom aleggjobb az osztályban :D -
#600 TÉK -
#599 ja amúgy meg #529 :P -
#598 én nem mondanám hogy az n70 jobb...
a w810i joban szól fülesen keresztül (na meg anélkül is), a w810inek jobb a kamerája (autofocus), a w810i -nek nem lassu a szoftvere (a _nokia_ symbianja elég lassu, legalábbis n70en, használtam már), ja, és a w810i sokkal szebb :P -
#597 Nokia n70 es az jobb -
Desolator #596 Hali! MOst egy Motorola v3im van.Le szeretném cserélni,de nem tudok dönteni.Szeretném tudni,hogy a SE w810i mennyire tud többet a telómnál!
Vagy a Nokia n70,vagy az 5300 jobb választás? -
#595 aha, azt akartam irni :D -
phoenix1 #594 köszönöm válaszokat, nagyon sokat segítettetek. :) -
Landor #593 3gp :P -
#592 ne kötözködj :P -
#591 mp4 ogg -
Landor #590 videókat kérdezi.. ;) -
#589 Mp3-at és AAC-t is meg még asszem a wma t is de nem tom biztosra:) -
phoenix1 #588 Sziasztok. A w810i milyen videó fájlokat játszik le? -
Sawyer2 #587 Pontosan IDE! -
#586 memoria kártya meghajtó/Mssemc/Media files/audio/MP3 ide rakod az mp3 akat? -
Sawyer2 #585 a telómat bedugom a gépbe.... rárakok fájlokat a walkmanbe (mp3) a gépen nem látom amik alapból rajta vannak, csak azokat amiket én pakolok rá... amikor kihúzom és bele meek a walkman-be akkor meg fordítva: csak az alap látszik amit rárakok aznem... de amit ráraktam az meg a fáljkezelőben van... ha nyitok 1 új lejátszási listát ott nincsenek azok amik alapból lennének... de biztos hogy jó helyre
raktem mert a múltkor véletlenül nem a walkman mappába raktam őket a totallal de most biztos h jó
szal nemtom hogy mi lehet az oka, valszeg a memory card hibája... de lécci ha tudtok akkor help, előre is köszi -
baggu #584 Sziasztok!
Sajnos a térerő gondom fenn áll
Valaki nem tud bontott vagy használt de JÓ Antennát a telóhoz ?
-
#582 nekm most olyat csinál mikor fénképezni kaaro kiirja hogy mentés és kilép főmenübe :S akksi 100% memokari még van 193mega hely -
Landor #581 -
megaszucs #580 Nem baj, lényeg h nincs harag