111
A fekete virág
-
#71 Eléggé igénytelen vagy zenei téren -
#70 27. helyen hitott az album. Ez egész jó! Biztosan lesz majd sokkal jobb helyen.
27 új 1 27 TÓTH GABI: Fekete virág Magneoton -
#69 Tóth Gabinál és Shakiránák vannak SOKKAL rosszabbak! Ha mindenki legalább olyan albumot tudna csinálni, int a Tóth Gabi, akkor meg lenne mentve a magyar zenei poppiac!!! -
#68 Ha erre jók, akkor bátran vállalom! -
#67 Egy dologra jó a Gabid meg Sakirád meg az összes luvnya.....ba**ni! Szo*ás közbe kiváncsi vok ,hogy énekel :D -
#66 Le vele!! -
#65 Na és? Most mi ezzel a bajod??? -
#64 2006. 01. 05. - Tóth Gabi
2006. 01. 04. - NES
2006. 01. 03. - Shakira
2005. 12. 12. - Madonna
2005. 10. 18. - 2005
2005. 10. 17. - Kódmester
2005. 10. 09. - Oláh Ibolya
2005. 09. 26. - Anastacia
2005. 09. 08. - NintenDogs
2005. 08. 31. - Princess
2005. 08. 08. - VH 1
2005. 07. 26. - Tóth Veronika
2005. 07. 15. - Liptai Claudia
2005. 07. 06. - Mariós játékok
2005. 06. 14. - Shania Twain
-
#63 Ő most fog bizonyítani! -
#62 Kit érdekel a Gabi? Ott van akkor inkább a Széles Izabella :D Az jol néz ki, és az is ugynaugy tud énekelni :) -
#61 Az egyik kedvenc dalom a "Jó lenne". Ha valakinek megvan, kérem, rakja már fel a szövegét! Nagyon szépen köszönöm! -
#60 Hát, körülbelül. És Tóth Gabi olyan gyönyörű, hogy jutalom őt nézni! És nagyon jó az albuma. Ajánlom mindenkinek!!! -
#59 Az új dala. Saját magáról énekel. -
#58 Az édes mindegy! -
moralosan #57 Olyan sok okos ember van itt...
gratulálok
-
#56 Ha olyan embert keresel, akik tudnak énekelni, és hangszeren játszani, akkor nézz el egy zeneiskolába, netán konzervatórium/ zenei fősuliba, ahol mindenki tud zenélni és énekelni is. Csak ők nem jelentkeznek, vagy nem elég szánalmasok ahhoz, hogy bevegyék őket a "csapatba".
Tóth Gabi annyira szerintem nem csúnya, meg ez miatt nem is lenne szabad elítélni mert nem az a lényeg.
Egyébként néhaa válogatásba belenéztem, és egész jókat mosolyogtam rajta! :)
-
#55 Igen, a zsűri meg a másik. Soma, hát ő egy vicc, Barna pedig a United nevű formációjával, pffff.... Nála lehet télleg jobb a Tóth Gabi, de csak amíg egy újág címlapján mosolyog. -
#54 ehh..fuj^^ -
#53 azért van egy-kettő tehetséges de a többiben igazad van -
Állatvédő #52 :DDDDDDD -
Állatvédő #51 Az a baj, tudod, hogy az emberek 70%-nak van ennyire jó hangja. Képzetlen.
Egyébként kurva beképzelt kis picsa, és bűn randa -
#50 ki a rák ez4 -
Grenzjager #49 mert a nép, az Isten adta nép.... EGY NAGY BIRKA!! A MAGYAROK A SZART IS MEGESZIK... sajnos (szószerint is értendő) -
Grenzjager #48 mi van a kis kezében?? egy darabka szar? -
#47 hangja azért nem rossz, minden máásal egyetértek. -
#46 tud énekelni de dereka az nincs :SDS -
#45 miazhogy "A fekete virág"?? -
#44 engem inkább az érdekelne ki az a Takát(c)s Viki mert a DC-n van róla valami disznó video csak nem tudom hogy ő most közismert személyiség vagy csak Viki akárhonnan -
#43 #14 -
#42 Nem, 20. -
-
#40 Hányéves vagy ? 12 ? -
#39 Tóth Gabi egy suna ^^ -
#38 Valahol. Inkább a nő felé hajlik Presser egyáltalán nem tűnik beképzeltnek. Ha mégik az, akkor tényleg van mire. -
static #37 Bocs de én ezt a Presszerre írtam. A Pélynek engem is undorít az egész személye plusz egy nyálas kis férfiutánzat csótánynak tartom aki megrekedt valahol a két nem között. -
#36 Nekem az egész személye undorít. -
#35 A nője? A szemét!!! -
static #34 Meglátjuk. Mindenesetre én minden jót kivánok neki, mert szimpi.
Amúgy pld. az Edmondot én ismerem személyesen is és eléggé bejött nekik ez a buli. Azótam már pattintotta ezt az új nőjét is akivel a Szulákba volt és kb. 400 e. forintot keres hetente. -
static #33 Nekem az nem tettszik rajta, hogy hanyag :) Plusz ő is el van ám szállva magától igaz neki már van mire.. -
#32 Már hogyne lenne! Csak képeznie kell még magát! Szerintem ezzel 20 évig is ellehet a zenei poppiacon.