47
Olyan ketyerék amik zenét szolgáltatnak oldaladra :) (kulcsszavak: jukebox, musicbox, zene-, videó lejátszó/player, webdesign, zene weblapon)
-
Shadow_THH #7 gondolom a wimpy is flash alapú mint amiket adtál. távoli mp3-akat azért nem tud lejátszani mert flashben be kell pötyögni, hogy a nem domainen található fileokat is el lehessen érni.
ui: Szerintem egyszerűbb, ha Flashben csinálod. Elég hozzá MX is, ha csak ennyit akarsz. Meg 2004 MX ill 8ban vannak külön lejátszó komponensek amiket csak be kell húzni a színpadra -
blackgamer #6 Wimpy-n van eléggé jó leírás, más kell hozzá ha a szolgáltatód támogatja a PHP-t, (ekkor akár adott könyvtárból saját maga elkészíti a playlistet)
és más ha csak Javascript tud futni -
blackgamer #5 persze de az ember nem érthet mindenhez, sok dologban otthon vagyok, de Flash-ez csak ritkán nyúlok, nem az én szakterületem :) -
Ezeket hogy tom bevini az oldalra? -
kicsit értesz a flashez, akkor pár kattból csinálsz egy működő lejátszót, és akkor tényleg csak a saját fantáziád szab határt neki, szóval sztem hülyeség az ilyen ingyen vackokkal égetned magad az oldaladon :) -
blackgamer #2 Jelenleg Wimpy player-t használok, de sajna van egy számomra nagy hiányossága, a távoli URL-en lévő mp3-akat nem akarja lejátszani
Ismer valaki hasonló szinvonalút ami engedi? vagy Wimpy-nél valahogy mégis megoldható? -
blackgamer #1 Gondolom találkoztatok olyan oldalakkal (főleg együttesek lapjain) ahol Flash-es jópofa zene-, és videólejátszók voltak.
Kezdve a Winampszerű megjelenéstől a legextrémebb csilli-villi design csodákig, a gombszerű kinézettől a skin-elhetőkig.
Mára elég nagy lett a paletta, szóval akit érdekel a téma, akinek problémát okoz esetleg a választás/ telepítés az itt talán segítséget kaphat.
kedvcsinálónak 1-2 jukebox
Gorillaz fan jukebox
Deep Dish jukebox (balra lent kell kattintani)