Újabb kritikák érték az Xbox 360-at
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az xbox hibája az, hogy nem állítja le a lemezt.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Az új boxot is letarolja majd a ps és a nintendo is széplassan...Feladhatnák,konzoltéren ne akarjon már a mikrofos uralmat,nemfog menni..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Sztem egy PC használható kb. 3 éves kortól a halálig. Ha karbantartani is neked kell, akkor mondjuk 10-tõl.
De szerintem ez a konzoloknál is így van, csak egy idõ után az ember már nem játszik, vagy legalábbis nem annyit, hogy azért érdemes legyen konzolt venni.
Szal a revó tök jól lesz pozícionálva, olcsó kicsi, viszonylag egyszerû, és a PStwo-nál azért az is 2-3X erõsebb lesz. A tendó láthatólag jól ismeri a konzol piacot, ez bejött neki a DS-nél is, hiába gagyibb mint a PSP, még is marha jól fogy!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nálunk akarták gyártani, de aztán rájöttek, hogy A MAGYAR MUNKAERÕ TÚL DRÁGA!!!
Akkor most egyék csak a made in china termékeiket!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
A konzol felhasználói nincsenek korhoz kötve, nem úgy mint egy PC-é. A PS2 megjelenése idején meg lehetet csinálni, hogy a kistesó kap egy PSone-t. Most a PS3 megjelenésekor, meg kap egy PStwo-t (az eredeti Sony konzol egyszerûbb igénytelenebb változatát) Ezeknél sem a konzolt sem a gyereket nem kell félteni, ha a lábára ejti.
Ennek a stratégiának az M$ féle változata, hogy beszüntették az eredeti box gyártását. Nincs gyerek matiné, nincs 12 éven alul is megtekínthetõ vetítés.
Az M$ nem gondolkodik a tinimínusz felhasználókban. És ez hiba, mert aki 2000 környékén tini volt az akkor PS-t kapott (mert drága gépet nem kaphatott) és az most is PS-t fog kérni!
Ezeket a böhömöket csak a érettebb gyerekek(nek), és a fiatal felnõttek veszik.
Egy ideig a PS3-mal is ez lesz, csak annak idõvel a Sony készít majd ovis változatát is.
De akkor már senki nem fog rá emlékezni arra, hogy a M$-nek volt 1-2 elvetélt próbálkozása a konzol piacon.
És a N-tendó revo, a maga egyszerûségével pedig mint fekete ló befut hátulról!
Szerintem
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Sony marketingrõl meg annyit tény nagyonjó,de nem a marketingje miatt vették meg annyian és nem amiatt a legjobban fogyó konzol hanem a nagynevü és igencsak komoly játékok miatt (Gran turismo,metal gear és még lehetne sorolni)..
1 jó box játékra jut vagy 20 jó ps2 játék...
És abból a 20 játékból talkán ha egy megjelenik más konzolon vagy pc-n míg a bx esetében az az 1 kb 70-80% esélyel megjelenik pc-n jobb minõséggel vagy más konzolon...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az meg igencsak nyitott kérdés még szerintem hogy melyik új szabvány fog nyerni mer a BR lehet hogy úgy néz ki hogy jobban áll de aki egy kicsit utánagondol a dolgoknak az rájön hogy nem ilyen egyszerû a kérdés de ez más téma már.
AMD64(FX)
2 dolog jutott eszembe a kommanteket olvasva
1: Az a jó, ha az XBOX beindul, és sokan szeretik, hiszen az nyilvánvalóan nem állhat érdekében a felhasználóknak, hogy egy konzol igazi, megkérõjelezhetetlen monopolhelyzetbe kerüljön. (tudom, hogy a PS2 sok helyen király, de azért vannak országok, ahol az XBOX is szépen domborít)A konkurenciaharc csökkenti az árakat, innovatív hozzáállásra sarkallja a cégeket, és jó vitákat kialakulását inspirálhatja😊
2. Mindazonáltal baromira nem kell senkinek sem megmagyarázni, hogy miért nem jó így-úgy forgatni a konzolt, akinek van egy csöpp esze az mûködés közben nem forgatja. DE! Azt gondolom, hogy Én baromira csalódott, és elégedetlen lennék, ha a 15 rugóért vásárolt játékom összekarcolódna (akármennyire is forgattam), vagy a méregdrága konzolom fagyogatna. Sajnos, erre nincs és nem is lehetett (régi PS2-es szopások) sose mentség.
Úgyis mindenki akkor jár jól, ha mindkettõt megveszi. Ja, de vegyetek PSP-t is (az nem karcolja a lemezeket ha mûködés közben forgatod, pedig szivacs sincs benne😊), mert ugyan nem tud annyit, mint a nagyok de azt a klotyón is tudja!
Ja! Mellesleg magyarországon az eladásokat az is befolyásolni fogja, hogy melyikre lesz könnyebb warezolni😊
Vagy tévedek???
Szal egy DVD meg egy BR között max annyi a különbség mint egy CD-meg egy DVD között, vagy egy gagyi meg egy csúcsminõségû DVD között. A DVD meg már vagy 10 éve van a piacon. Szal nem hiszem hogy itt valami hatalmas technológiai katasztrófával állnánk szemben.
A gond inkább a szabványokkal volt. Valszeg ezért nem vállalta a M$ a megmérettetést sem, hogy HD-DVD-t rakjon a hájdefinísön játékélményt (TM M$ szlogen) nyújtó konzoljába😉 Neki ugyanis nincs akkora kiadó vállalata mint a Sanyinak, szal a HD-DVD nagyobb valószínûséggel bukta, BR-t meg csak nem rak a gépbe.
És a bejelentett meghajtók igencsak lassúcskák jelenleg.De ez így volt a dvd meghajtókkal is amikor megjelentek.Szerintem a Sony igencsak meg fog izzadni a BR meghajtók miatt a Ps3-ban fõleg ha nem szeretnék hogy megbizhatatlan legyen a vas.
Szerintem elhamarkodott egy ilyen gyerekcipõben lévõ technikát egy Ps3 szintû konzolba integrálni.
Ezt is csak azért erõltetik hogy a formátumháborút a maguk oldalára billentsék.Véleményem szerint elég kockázatos dologba mennek bele.
AMD64(FX)
Nem szeretnék fizikaórát tartani, akit érdekel, hogy miért ferdül el a gyorsan pörgõ DVD ha a forgástengelyét megdöntik, az keressen rá a "precesszió" szóra a gugliban.
Sajna ennek kivédéséhez drága és bonyolult mechanika kellene, ennyit nem szántak rá.
Ja, a hordozható CD sokkal lasabban pörög, így ez az erõ is sokkal kisebb.
És ezt is csak azért teszi,mert a dvdjét gyártó cégek....lg,samsung,philips...kispóroltak belõlle 4 db kis szivacsot,amely a borito lemez alatt helyezkedik el,s ez hivatott meggátolni a lemez kimozdulását mküödés közben! A thomson meghajtókben benne van! A Microsoft bûne csak annyi,hogy nem ellenrõizték kellõen a más gyártóktól beszállitott eszközöket! Az már ,ás kérdés hogy milyen idióta gondolta azt hogy 4 db szivacsot sporol ki a maghajtóbol hogy olcsóbb legyen! Egyébbként meg a Microsoft termékek mindig minõségiek,aki látott már behalt fejes Ps2 öt az tudja hogy ég és föld a különbség. De, biztos megoldják,bár ha én kapnék annyi fizetést mint az akinek a felelõsége lett volna a hardware tesztelése,akkor a gyárból kijövõ gépek mind tökéletesen müködtek volna! <#awink>#awink>
Eddig nem azt csinálta?
#67: Ha bemesz egy sony bemutato terembe, mar lathatod mukodes kozben a BR lejatszot, es ha jo kijelzore kotottek le is foshatod a bokad, en ugy tettem amikot 2m-es atlon lattam full felbontasban. Szoval mar tobb mint fel eve leteznek lejatszok, lemezek... Valamennyi tapasztalat mar van.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
- A 360 fektetve és állítva is használható a használati utasítás szerint is.
- A 360 használati utasításában benne van hogy tilos bekapcsolt állapotban egyik állásból a másikba forgatni, mert megsértheti a lemezt.
- A PS2 nem a Sony hihetetlen emberbarátsága okán lett kisebb, hanem mert így spórolnak az anyagköltségen.
- Valóban beperelték az MS-t a karcolásokért.
- Egy tömegtermékbõl (értsd: blúréj lejátszó) több 10000 darabot kell elõálítani és júzerek által tesztelni hogy megbízható legyen. A PS3-ban debütáló BR lejátszó minden lesz, csak nem kiforrott és megbízható (más mechanika, chip és optika kell hozzá, tehát az nem indok hogy a Sony gyártott már DVD lejátszót).
- A karcolást hivatalosan is megerõsítették, bár elszigetelt eseménynek tartják, tehát nem kamu.
Végül egy szubjektív vélemény: szerintem nem lehet elvárni egy 10 éves gyerektõl, aki a 360-at használja, hogy véletlenül se fordítsa el a konzolt (még ha nem is feltételezünk szándékosságot). Hiába van benne a könyvben, ez nem hiszem hogy a technikai analfabetizmus számlájára írható, hiszen egy mai gyerek megszokta hogy pl. a hordozható CD lejátszóját szabadon forgathatja. Ez - erõsen eltúlozva - olyan mintha földelés és szigetelés nélkül árúsítanék hajszárítót, de adnék hozzá egy 100 oldalas leírást, amiben valahol benne van tilos megfogni.
Dvd lemezkarcoló konzol.Hát ez tényleg LOL <#nevetes2>#nevetes2>
Ilyen hozzáállással vegyél fakockát, vagy vasgolyót... azt talán nem karcolod össze ha mozgatod...
Lökött...
Még a theora alhpa 5-öt is lenyomja.
És a blu-ray lemezen nem 96 kilobittel van, de nem ám!
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Mert valamit frissíteni kell, ammeg vinyó nélkül nyente...
Kacagtató hogy a játékállásokat core pack esetén el se lehet menteni. No ennyit még a hirhedett MS-tõl is elvárt volna az ember. Hiába no, mindíg lehet egyel visszább lépni ;-)