Soundblaster X-Fi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@dsector
<#beka3> nyami, este úgyis újra telepítem a rendszert, és akkor legalább már ezt használom
reaper4
Creative Sound Blaster X-Fi series Beta Driver with OpenAL support (41.90 MB) 30 May 06

nekem új. ez

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

CSOCSO
nemtom mirol beszelsz.semmi uj driver nincs...
CSOCSO
ugy kell creative hangkarit uninstalalni hogy beteszed az eredeti cd-t.. elinditod.. azon van egy auto mappa azon belul driver mappa.. katt a setupre es jelold be az uninstall WDM drivert... es OK... ezekutan ugyanigy ujrarakod...

Az én kártyám ettõl nem mûködik,akármit csinálok.
reaper4
van új driver a karihoz!! a creative honlapján. tesztelni tesztelni :). én már húzom

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sziasztok! Levettem az új X.Fi 2.09 drivert,instaláltam a gép újraindult és azóta nem müködik a hangkártya.Akármit csinálok mint hardvert látja az XP,de nem használja.
Az üzenet:
There are no supported audio device available.
You need to close the application.
Click OK to close the application now.

Valaki vélemény?Köszi.

Abit KN8-SLI AMD3800x2/4600 4x512/500 ASUSx1900xt Samsung160GbSataII
reaper4
nem elhinni mindent!
nézd meg a konfigomat és mivel nem pattog v recseg ezért .....
jééééé :)

Elosztóval használom,de nem a legszerencsésebb +oldás mert állandó gondok vannak így.
Valaki esetleg a #79-re?

a cikk alapos végigolvasás ajánlott.
ez a probléma csak AMD konfigoknál jön elõ..

Nálam sem volt recsegés még soha, szerintem itt azoknál a külföldi felhasználóknál kompatibilitási probléma van a két chip között, itthon meg ugye még nemsok embernek van újabb high-end cucca, lehet most mi magyarok jártunk egyenlõre jól azáltal hogy kicsit szegényebb ország vagyunk, itt most elõnyünkre vált:) ez csak tréfa volt, szerintem gyalázatos dolog a Creative tól, nagyon nyeregben érzik magukat, lehet nemsokáig.

Semmi probléma vele!Semmi recsegés

reaper4
nekem nem recseg még szerencsére. még az hiányozna a boldogságomhoz

már rajta vannak a dolgon álitólag
tuti?

CSOCSO
nektek nincs bajotok az xfival?
havernak recseg ossze vissza azota mar tobb reinstall.. vincsicsere is volt utanna is reinstall meg attettuk mas slotba de hiaba... soxor recseg meg pattog.
ezekutan a haver keresett kulfoldi topicot... alliltolag mindenkinek baja van az xfivel...
reaper4
szintén zenész :(. azt hittem h ide jövök és megoldást találok :)

de mi az h lejárt a driver?? lol

CSOCSO
eloszto
CSOCSO
nekem is ez a bajom... nem nagyon:(
vsly
Lejárt a 2.09es beta.A creative oldalán a 2.07es a legújabb
Tud valaki valami megoldást?

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Hali!
Nagyon meg vagyok elégedve az X-Fi Extrememusic hangminõségével.1 bajom van csak:a mikrofon és a line bemenetnek csak 1 aljzatot alakítottak ki.A mikrofont mindíg használom a Skype miatt,a line bemenetre pedig a videomagnó jelét szoktam kötni mert a monitoron nézek TV-t.No,ezen a karin ezt nem tudom +tenni 1szerre.
Kérdésem az lenne,hova kell bekötni a Pc-m elõlapi mikrofon és fejhallgató bemenetét az X-Fin,mert ha oda kötném a mikrofont,akkor hátra mehetne a line bemenete.A tüskéket megtaláltam rajta,de nincs rajz róla.

Hopsz már megis oldódott 1 uj driverrel :D bár ez érdekes mert eddig nem volt semmi baja :)

WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"

üdv mindenki! Tudom hogy ez X-fi fórum mégis lenne egy problémám az audigy 2 ZS kártyámhoz tartozo EAX console-al :( rohadtt idegesítõ. Ha esetleg tudna segíteni vki megköszönném. TEhát az EAX-nél van egy default gomb véletleül rákattintottam és most nem müködik az effektek fele, köztük a Advanced EQ meg a poén hangok :(
bementem az edit menübe és azt láttam hogy mintha minden beállítás lenullázódott volna. Már 3x ujraraktam registribõl is töröltem meg minden és így sem megy. Ha esetleg vkinek volt már ilyen pls segítsen.
Elõrre is kösssz

WoW-->lvl 45 druid @ Trollbane in \"Legend\"

Én nemtudom, de speciel amig nekem a régebbivel minden jól müködik, nemfogom lecserélni erre, meg idáig amiket lecseréltem régebben (olyanokra driverekre gondolok amik stabilan müködtek) újabbra azokkal 90% ban befürödtem.

CSOCSO
azt tudja vki miert jo ez az uj driver?
CSOCSO
vsly
Ezt is néztem,ez a legutolsó teljes változat,de ezzel nem müködött.
Nekem a jelenlegi beta(SBXF_PCDRV_LB_2_09_0000.exe)oldotta meg a problémát.Tehát ez (lesz) a legújabb.

B@dsector
Sziasztok! Softpedia oldalán találtam új X-Fi drivert, bár a creative oldalán nyomát sem találtam...

Creative X-Fi 2.07.0004.15
reaper4
utánna néztem lehoztam remélem megoldja a webcam gondomat is.....

reaper4
2.07.0004 nekem ezt adja be legújabbnak . honnan szedted ezt?:???

CSOCSO
nah!!! kircsi!!! igazsag szerint ezt nekem is ajanlotta anno a creativ csapat.. meg is tettem de nekem nem segitett... szal nekem csak a winreinstall volt jo..
vsly
Yeeeeeeeess!
Jelentem sikerült megoldani Winreinstall nélkül.
Fel kellett tenni a legújabb(beta) drivert."SBXF_PCDRV_LB_2_09_0000.exe"
Most már minden faxszányosan mükszik<#vigyor2>

vsly
Alaplapi Realtec7.1 volt.Utána vettem egy 6csatornás fülest,de a Realtec elég halkan szólaltatta meg a Front és Rear oldalt,ezért gondolkoztam már egy hangkarin.Ekkor érdeklödtem egy boltban,hogy milyen hangkártyán érdemes gondolkozni.Mikor mondtam,hogy Zalman 6csatornás fülesem van,akkor egybõl "rámsózták" a Zalman RSSC USB-s külsõ kártyát,mondván,hogy ez kifejezetten a fülesemhez van és ezzel fog a legjobban szólni...Hát a hangok nem lettek szebbek,de legalább a Front és Rear hangerejét fel lehetett tornázni.
Aztán most megvettem ezt az X-Fi-s X.Musicot.Hát ez tényleg gyönyörüen szól.Egyedül a BF2 közbeni X-Fi opciót nem tudtam még müködésre bírni.

Azért döntöttem az X-Fi-s kártya mellett,mert azt olvastam,hogy X-Fivel 128 hangot képes megszólaltatni a BF2 a 64 helyett.
Szal igazából az érdekelne leginkább,hogy valóban érezhetö-e a különbség,ha az X-Fi be van-e kapcsolva,avagy sem.

CSOCSO
ja es 1 szobaban van a ket gep amin jatszottunk
CSOCSO
mi volt elotte?
alaplapi? esetleg gagyibb??? nekem turtlebeachom volt.. amcsiban szvsz ez a masodik legelterjedtebb.. legalabbis ezt ajanljak a boltokban ha nem akarsz draga audigyt venni.. szal nekem ehhezkepest kurvasokat!
ha alaplapival nyomtad eddig akkor hubazz lesz!!! ha audigyd volt akkor 1-2 dolog mashogy fog szolni.. pl havernak audigy2 van.. de en messzebrol meghallom a dolgokat ( pl helikopter, tank stb...) de volt olyan is hogy neki nem is volt mar hangja az autonak top speednel de nekem meg igen
vsly
Az #58-as hsz beállításait megcsináltam(írtam is <#awink>).

Hát sajna kezdek beletörödni én is ebbe az xp reinstallba<#falbav>.Remélem utána jó lesz és kárpótol a sok bosszúságért a hangélmény<#whatever>.

Sokat dob a BF2-n az X-Fi?

CSOCSO
nekem hasonlo volt.. win xp reinstall ... sorry:(

amugy az 58 as hsz ben levoket beallitottad?
vsly
Hali!
Vettem én is egy X-Fi Xtreme Musicot.
A gondom vele az,hogy ha a BF2 játéknál bekapcsolom az "X-Fi"opciót,akkor kb 2 mp-re megáll a kép,s kilép a játékból...<#nemtudom>
BF2-t újraraktam.A legújabb hangkari drivert feltettem.Az #58-as hszben leírtakat megcsináltam.--->ugyanaz

megnézem így is, bár nagyrésze stimmel sztem a leírtakkal.
köszönöm.

CSOCSO
CSOCSO
a feletnem ertem de ha jatekokkal akarsz jatszani akkor:

1) game modra kell kapcsolni
2) Enablse CMMS !!!! tedd stereo surroundra es a csuszkat kozepre
3) 24 bit nem art semmit.. max szebbek elesebbek lesznek a magas hangok. nyugodtan kapcsold be
4) EQ ahogy akarod..
5)mixernel az EAX ot kapcsold be!! minden maradhat nullan de kapcsold be!
6) speakerst allitsd be es a bass redirectiont tedd 80 hz ra es subwoofer gaint kapcs be.

ha ez nem mukodik akkor reinstall winfos... feltesz driver. majd update es ujra probalkozik
Newyorker
Üdv!

Tudom, hogy nem ide való kérdés, de nem akartam külön nyitni neki topikot, szóval:
Van egy kb 4 éves Creative Sound Blaster 128 PCi-os hangkártyám.
Az lenne a kérdésem, hogy ennek a legújabb driverét hol lelem meg?
Gogliban már néztem, de nem tudom, hogy melyik lehet a legújabb driver és ehhez kérném segítségeteket!

Köszönöm a segítséget!

kérdésem lenne:
játékok alatt nem válik választhatóvá (commandos,etc.)az x-fi, ill más ezekkel járó dolog sem, netes driverrõl megy, utolsó hivatalos.
mi lehet a gebasz nálam??

CSOCSO
hiaba 400 as a tapod lehet mar megpusztult...
Hát az egészben az a furcsa hogy egy helyen kipróbáltuk régi régi !!!230w-os!!! táppal, igaz csak a 2 kártya volt benne.
és ment vele rendesen. az enyémmel nem hajlandó. próbálok szerezni nagyobb tápot.
vagy valamilyen nem intel csipes alaplapot. bár olyan túl sok lehetõségem nincs.

Noninnyó az a baj, hogy nálam minden ki van szedve csk a két kártya van benne, és akkor is ezt produkálja.
Noninnyó
Nekem is IC7-esem van. Decemberben vettem a 6600GT-met, és amikor beszerelés után elindítottam a gépet, 16 színben jelentkezett be, és nálam is kevés volt az erõforrás. 400W-os Azona tápom volt. Kiiktattam egy egységet (tv tuner kártyát), és minden ment faszán. Most egy 420W-os Thermaltake-em van, ez már visz mindent. Valószínû nem elég a tápod. Codegen-t nem tartják valami jónak, úgy olvastam. Próbáld meg valami márkásabbal.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Hello, nekem azt irja ki, hogy:1394 hálózati adapter V1394\NIC1394\612308508D00 Ez az eszköz le van tiltva.
Hamachi Network Interface ROOT\NET\0000 Ez az eszköz le van tiltva.
Multimédia-vezérlõ PCI\VEN_14F1&DEV_8802&SUBSYS_663C107D&REV_05\4&1F7DBC9F&0&3AF0 Az eszköz illesztõprogramjai nincsenek telepítve.
Mást nemir ki, tehát nincs erõforrás probléma. Szerintem nagyobb táp kéne neked ahogy azt Csocso is irta.

Hello

frissítettem floppy nélkül meg is csinálta, de az eredmény ugyanaz.
próbáltuk 9600pro val. annál bejött a win rendesen, viszont a problémás eszközöknél megjelent a nincs elég erõforrás a mûködéshez.

Atti próbáld ki légyszi hogy neked mit ír ki a
futtatás - msinfo32(beírva) - enter - összetevõk - problémás eszközök menüpont alatt, van-e erõforrás probléma a videokártyán.
rezo, más vga val próbáltad az alaplapodba? Más helyre próbáltad rakni az alaplapon a hangkarit?Melyik X-Fi d van?

Kb annyi a lényeg hogy egy BIOS frissités hátha segitett volna, ennél az alaplapnál lehet úgy frissiteni, hogy egy gyári progi segitségével floppy nélkül lehet frissiteni a BIOST. (ABIT IC-7) Csocso melyiket nemérted még? más szerintem érthetõ, bár ha nem is nekem irtad amit irtál akkor sorry:)