398
Vélemények, tapasztalatok, kérdések a SoundBlaster új generációiról
  • CSOCSO
    nem ertem.. dehat uj winfost raktam fel megsem jo.. szla akkormost mivan? mindegy most felteszem az sp2-t es leszedem a legujabb drivert a kamcsihoz. talan majd igy
  • Inquisitor
    Van érzékelhető haszna a VRAM-nak a kártyákon? Csak mert OEM X-Fi Music 20e, míg a memóriás verzióból a legolcsóbb OEM is bőven 60e fölött van ...
  • reaper4
    csak rendszervisszaállítással tudod helyreállítani v új windózzal :( én se értem miért jó 1x utánna meg nem :( #150
  • CSOCSO
    szoval akkor most mivan? feltettem az uj xp-t... elobb tettem fel a logit mint a hangkarit de nemjo:(
  • Attila 007
    köszi a választ, de nemértem miért nemadnak ki valami drivert, akkor ezekszerint a cd ről felteszem az eredetit, elég gáz, mégegyszer köszi:)
  • CSOCSO
    tok jo...:(
  • CSOCSO
    eredeti cd-t betolod.. ramesz a cd re es aszem belemesz a driver mappaba es valahol ott van egy setup ikon.. arra katt es allitsd be hogy uninstallalja a wdm drivert
  • Attila 007
    Jó reggelt mindenkinek, holnap lejár a driverem, gondolom nemcsak nekem, kérdés hogy hogyan uninstalláljam, mert a program remove ba csak Creative Audio Console t találtam, semmi mást a driverrel kapcsolatban, és honnan lehet új drivert leszedni? Válaszaitokat előre is köszi, kellemes napot mindenkinek
  • reaper4
    nos nekem már úgy se jó. (pedig úgy jó volt...) 2x raktam újra a rendszert, de szar. fogtam a kamerát kihúztam és jó :) nem érdekell már... a hangkari fontosabb, mint a webcam. azért elég szánalmas , h összeakad két neves gyártó szoftvere :(
  • CSOCSO
    #36 meg KOSZI!!!! akkor ez esz a problema!!
  • CSOCSO
    kabelekkel ilyet nem lehet csinalni
  • reaper4
    #36. különben csak rendszervisszaállítással jó!
  • vsly
    Nem lehet,hogy vki véletlenül,v. viccből megcserélte a hangszóró bekötéseidet?
  • CSOCSO
    kesz.. irtam a creativnak. mondtak sokmindent. mindent megcsinaltam semmi nem hatott... megint irtak hogy van e logitech kamcsim.. van.. le is tiltottam de semmi. lehet uninstalalni kene a drivert??... mindegy de a lol hogy a ket hatso hangszoro elolrol szol. mig a melylada a jobboldalibol.. marmint mikor a tesztre nyomok.. akkor hiaba nyomok a melyladara a jobb elso hangszorom szolal meg!!!

ja es ha elinditom a THX kalibraciot es ranyomok arra hogy a hatso hangszorokat az elsokon hallom akkor a ket elso hangszoro kibaszott halk lesz es semmi nem segit csak ha defaultra nyomok... beszaras
  • CSOCSO
    tokom kivan.. neha hatulrol nem szol 1 hangszoro.. most meg a ket hatso a ket elson szol!!
  • CSOCSO
    boven jo lesz!!! mp3 ra.. filmre.. jo lesz!
  • tomiee85
    és úgy nem romlik a minöség?
  • CSOCSO
    hangot tudsz bevinni a karira... pl haverom tudna hasznalni ha fel akarna venni a sajat mixeit...

amugymeg mondom hogy ott van az optikai kimenet.

de ha 150 ezret akarsz csak kolteni..es mp3 miatt.. akkor halal felesleges ez az egesz... vegyel egy audigy 2-t es egy jack-rca atalakitot es siman dugd ra az erositore
  • tomiee85
    az az igazság hogy kb 150e ft ot akarok kiadni erösítö + hangfalra és ezért gondoltam egy olyan kártyát amin rca van mert az kevesebbet ront az amúgy se nagy (mp3) minöségből...
    off: RCA in mire jó???
  • CSOCSO
    Rca inputja van.. outputja nincs.. de van optikai kimenete

esetleg veszel egy sima atalakitot jack rol rca ra
  • tomiee85
    Nem tudjátok van e a hangkarinak rca bemenete??? vagy létezik olyan hangkari mainek rca bemente lenne???
  • CSOCSO
    akkor marad a 2.7 es.. nekem nincs bajom azzal
  • reaper4
    szintén :)
  • DonnieBrasco
    Részemről a Megaworks 550 bőven elég (sok) házimozizáshoz, úgyhogy elég volt a sima Extreme Music... X-Fivel analógban is döbbenetesen jó :)

DB
  • Attila 007
    Én magamrészéről a platinumot ajánlom, a Fatal1ty az szemfényvesztés úgy ahogy van, a platinumot is főleg azért mert optikai kimenete van, és én azt használom a házimozierősitőn keresztül, és megvagyok vele elégedve.
  • DonnieBrasco
    BF2-nél semmi gond...

Mégiscsak lehet, hogy a WoW a ludas... ugyanis eddig 4 alkalommal csinálta a pukkanást (sajnos k. hangos :( ), és mindig bizonyos hangeffekteknél. Ahhoz (szerencsére) túl ritka a jelenség, hogy be tudjam lőni biztosra, mi okozza. Így viszont elég idegesítő a tudat, hogy valami nem 100%-osan működik a gépemben. Nem ezt szoktam meg! :(

DB
  • wander01
    Creative SB X-FI Xtreme Music 29k
    Creative SB X-FI Platinum 46k
    Creative SB X-FI Fatal1ty FPS 59k
    Creative SB Audigy 2 ZS Video Editor 69k
    Creative SB X-FI Elite Pro 83k

profi 5.1 házimozihoz HTPC-vel melyiket ajánlanátok? ár/érték arányban. utolso kettö kiesett :)
  • reaper4
    reméljük addig meg csak kijön vmi nem béta is. szánalmas ez a szoftver támogatás sajna :(
  • reaper4
    gondoltam h nem "magadtól" vagy ilyen. a probléma okát pedig megértem. szar dolog.... na mind1. peace
  • Attila 007
    Csocso ez is BETA driver és kivan irva installálásnál, hogy szeptemberig jó:) egyébként meg nemezért vagy azért de Csocso baromi sokat segitett itt már több témában is akár nekem akár sok más embernek szal nempiszkálni....
  • CSOCSO
    nem akarok veled tallakozni mert a vegen meg baratok lennenk... muhaha. nem vagyok vicces.. ne haragudj... szerelmi valsagban vagyok.. hagyjuk egymast inkabb... igedes vagyok.. ez van
  • CSOCSO
    hat.. en a BF2 vel jatszottam mikortajt beszereztem az x-fit.. azt a jatekot is X fihoz csinaltak.. megis csak format segitett
  • reaper4
    az előbb még nem a lejárat miatt lázadtál hanem az "új" miatt.
    változott a lázadás oka? hmm...

és h kis seggdugasz fasz lennék.. hát nemtom így a távolból ne ítélj meg...
    (szívesen taliznék veled élőben :) )

különben meg mindenbe belekötsz akár mit is mondok így javaslom felyezzük (zd) be ezt.
  • DonnieBrasco
    Format??? Ez mi akar lenni? :)

Nem ma kezdtem az ipart én se, először is uninstalláltam az SB drivereket, kiszedtem az eszközök közül a régi Audigyt, majd restart, aztán kikapcs és csak ezek UTÁN tettem be az X-Fit... (majd installáltam a drivereket, stb.)

Elég valószínütlen hogy a Wow és az X-Fi inkompatibilisek lennének, mikor a WOW azon kevés játékok egyike, melyet külön X-Fire is fehlesztettek (csak nézd meg a Demo CD-t...)
    Amúgy hálistennek azóta nem jött elő a probléma!

DB
  • CSOCSO
    felhuztam magam mert egy kiss segdugasz fasz vagy akit szajbabasznek a pufi kezemmel...

hulyegyerek azon is sirt a szad hogy normalisan megkerdeztem hogy lejar-e a kurva driver masfel honap utan vagy nem. mert hiaba uj ha ez is lejar akkor nem teszem fel..
  • reaper4
    mivan pufi felhúztad magad? :D

ja és nincs igazad...

más észrevette h van újabb te nem. mik vannak mi?

nézd már meg mikori dátum van a honlapon a driver mellett és utánna nézd meg mikor írtad h nem új.. lám :)
  • CSOCSO
    esetleg ha csak betetted a karit a regi rendszerbe akkor lehet hogy format kell neki... format utan a hangkari legyen az elso amit felteszel
  • CSOCSO
    hat sajna lehet hogy a wow es az X-fi akad ossze...GAME modeban jatszol?
  • CSOCSO
    te mi a faszrol beszelsz??? miert ne lenne nekem jo a driverem?? valakivel osszekeversz!!

aszontad uj driver van.. meglestem nem lattam semmit.. aszontad de uj driver. mire megkerdeztem hogy ez is "demo driver" mint az elozo 2.9 es erre josz hogy honnan a faszbol tudnad-e meg mit kotekedek??? hat faszom ha hulye vagy hozza akkor hulye vagy hozza..

gyk: az elozo betra driver masfel honapig mukodott.. mivel ez is beta es az oldalon is ki van hogy csak sajat felelosegre szedd le.. kozel sem biztos hogy ugy fog mukodni a driver ahogy kell ezert kerdeztem hogy amugy ez is lejar-e masfel honapon belul.. erted?? okoska LOL
  • DonnieBrasco
    Eddig csak ott találkoztam vele, és csak 3 alkalommal... még jó, hogy hangszórón át mert k. hangos volt... ha fülesben ezt nekem benyomja, akkor halláskárosodok :(
    Bár akkor legalább tudnám, hogy a kártya a ludas! Az lenne a könnyebb megoldás, mert a hangfalszettet postázgatni a garis szervízbe "kissé" bajos... nagy is, nehéz is...

DB