398
Vélemények, tapasztalatok, kérdések a SoundBlaster új generációiról
-
#158 nem ertem.. dehat uj winfost raktam fel megsem jo.. szla akkormost mivan? mindegy most felteszem az sp2-t es leszedem a legujabb drivert a kamcsihoz. talan majd igy -
Inquisitor #157 Van érzékelhető haszna a VRAM-nak a kártyákon? Csak mert OEM X-Fi Music 20e, míg a memóriás verzióból a legolcsóbb OEM is bőven 60e fölött van ... -
#156 csak rendszervisszaállítással tudod helyreállítani v új windózzal :( én se értem miért jó 1x utánna meg nem :( #150 -
#155 szoval akkor most mivan? feltettem az uj xp-t... elobb tettem fel a logit mint a hangkarit de nemjo:( -
Attila 007 #154 köszi a választ, de nemértem miért nemadnak ki valami drivert, akkor ezekszerint a cd ről felteszem az eredetit, elég gáz, mégegyszer köszi:) -
#153 tok jo...:( -
#152 eredeti cd-t betolod.. ramesz a cd re es aszem belemesz a driver mappaba es valahol ott van egy setup ikon.. arra katt es allitsd be hogy uninstallalja a wdm drivert -
Attila 007 #151 Jó reggelt mindenkinek, holnap lejár a driverem, gondolom nemcsak nekem, kérdés hogy hogyan uninstalláljam, mert a program remove ba csak Creative Audio Console t találtam, semmi mást a driverrel kapcsolatban, és honnan lehet új drivert leszedni? Válaszaitokat előre is köszi, kellemes napot mindenkinek -
#150 nos nekem már úgy se jó. (pedig úgy jó volt...) 2x raktam újra a rendszert, de szar. fogtam a kamerát kihúztam és jó :) nem érdekell már... a hangkari fontosabb, mint a webcam. azért elég szánalmas , h összeakad két neves gyártó szoftvere :( -
#149 #36 meg KOSZI!!!! akkor ez esz a problema!! -
#148 kabelekkel ilyet nem lehet csinalni -
#147 #36. különben csak rendszervisszaállítással jó! -
#146 Nem lehet,hogy vki véletlenül,v. viccből megcserélte a hangszóró bekötéseidet? -
#145 kesz.. irtam a creativnak. mondtak sokmindent. mindent megcsinaltam semmi nem hatott... megint irtak hogy van e logitech kamcsim.. van.. le is tiltottam de semmi. lehet uninstalalni kene a drivert??... mindegy de a lol hogy a ket hatso hangszoro elolrol szol. mig a melylada a jobboldalibol.. marmint mikor a tesztre nyomok.. akkor hiaba nyomok a melyladara a jobb elso hangszorom szolal meg!!!
ja es ha elinditom a THX kalibraciot es ranyomok arra hogy a hatso hangszorokat az elsokon hallom akkor a ket elso hangszoro kibaszott halk lesz es semmi nem segit csak ha defaultra nyomok... beszaras -
#144 tokom kivan.. neha hatulrol nem szol 1 hangszoro.. most meg a ket hatso a ket elson szol!! -
#143 boven jo lesz!!! mp3 ra.. filmre.. jo lesz! -
tomiee85 #142 és úgy nem romlik a minöség? -
#141 hangot tudsz bevinni a karira... pl haverom tudna hasznalni ha fel akarna venni a sajat mixeit...
amugymeg mondom hogy ott van az optikai kimenet.
de ha 150 ezret akarsz csak kolteni..es mp3 miatt.. akkor halal felesleges ez az egesz... vegyel egy audigy 2-t es egy jack-rca atalakitot es siman dugd ra az erositore -
tomiee85 #140 az az igazság hogy kb 150e ft ot akarok kiadni erösítö + hangfalra és ezért gondoltam egy olyan kártyát amin rca van mert az kevesebbet ront az amúgy se nagy (mp3) minöségből...
off: RCA in mire jó??? -
#139 Rca inputja van.. outputja nincs.. de van optikai kimenete
esetleg veszel egy sima atalakitot jack rol rca ra -
tomiee85 #138 Nem tudjátok van e a hangkarinak rca bemenete??? vagy létezik olyan hangkari mainek rca bemente lenne??? -
#137 akkor marad a 2.7 es.. nekem nincs bajom azzal -
#136 szintén :) -
#135 Részemről a Megaworks 550 bőven elég (sok) házimozizáshoz, úgyhogy elég volt a sima Extreme Music... X-Fivel analógban is döbbenetesen jó :)
DB -
Attila 007 #134 Én magamrészéről a platinumot ajánlom, a Fatal1ty az szemfényvesztés úgy ahogy van, a platinumot is főleg azért mert optikai kimenete van, és én azt használom a házimozierősitőn keresztül, és megvagyok vele elégedve. -
#133 BF2-nél semmi gond...
Mégiscsak lehet, hogy a WoW a ludas... ugyanis eddig 4 alkalommal csinálta a pukkanást (sajnos k. hangos :( ), és mindig bizonyos hangeffekteknél. Ahhoz (szerencsére) túl ritka a jelenség, hogy be tudjam lőni biztosra, mi okozza. Így viszont elég idegesítő a tudat, hogy valami nem 100%-osan működik a gépemben. Nem ezt szoktam meg! :(
DB -
#132 Creative SB X-FI Xtreme Music 29k
Creative SB X-FI Platinum 46k
Creative SB X-FI Fatal1ty FPS 59k
Creative SB Audigy 2 ZS Video Editor 69k
Creative SB X-FI Elite Pro 83k
profi 5.1 házimozihoz HTPC-vel melyiket ajánlanátok? ár/érték arányban. utolso kettö kiesett :) -
#131 reméljük addig meg csak kijön vmi nem béta is. szánalmas ez a szoftver támogatás sajna :( -
#130 gondoltam h nem "magadtól" vagy ilyen. a probléma okát pedig megértem. szar dolog.... na mind1. peace -
Attila 007 #129 Csocso ez is BETA driver és kivan irva installálásnál, hogy szeptemberig jó:) egyébként meg nemezért vagy azért de Csocso baromi sokat segitett itt már több témában is akár nekem akár sok más embernek szal nempiszkálni.... -
#128 nem akarok veled tallakozni mert a vegen meg baratok lennenk... muhaha. nem vagyok vicces.. ne haragudj... szerelmi valsagban vagyok.. hagyjuk egymast inkabb... igedes vagyok.. ez van -
#127 hat.. en a BF2 vel jatszottam mikortajt beszereztem az x-fit.. azt a jatekot is X fihoz csinaltak.. megis csak format segitett -
#126 az előbb még nem a lejárat miatt lázadtál hanem az "új" miatt.
változott a lázadás oka? hmm...
és h kis seggdugasz fasz lennék.. hát nemtom így a távolból ne ítélj meg...
(szívesen taliznék veled élőben :) )
különben meg mindenbe belekötsz akár mit is mondok így javaslom felyezzük (zd) be ezt.
-
#125 Format??? Ez mi akar lenni? :)
Nem ma kezdtem az ipart én se, először is uninstalláltam az SB drivereket, kiszedtem az eszközök közül a régi Audigyt, majd restart, aztán kikapcs és csak ezek UTÁN tettem be az X-Fit... (majd installáltam a drivereket, stb.)
Elég valószínütlen hogy a Wow és az X-Fi inkompatibilisek lennének, mikor a WOW azon kevés játékok egyike, melyet külön X-Fire is fehlesztettek (csak nézd meg a Demo CD-t...)
Amúgy hálistennek azóta nem jött elő a probléma!
DB -
#124 felhuztam magam mert egy kiss segdugasz fasz vagy akit szajbabasznek a pufi kezemmel...
hulyegyerek azon is sirt a szad hogy normalisan megkerdeztem hogy lejar-e a kurva driver masfel honap utan vagy nem. mert hiaba uj ha ez is lejar akkor nem teszem fel.. -
#123 mivan pufi felhúztad magad? :D
ja és nincs igazad...
más észrevette h van újabb te nem. mik vannak mi?
nézd már meg mikori dátum van a honlapon a driver mellett és utánna nézd meg mikor írtad h nem új.. lám :) -
#122 esetleg ha csak betetted a karit a regi rendszerbe akkor lehet hogy format kell neki... format utan a hangkari legyen az elso amit felteszel -
#121 hat sajna lehet hogy a wow es az X-fi akad ossze...GAME modeban jatszol? -
#120 te mi a faszrol beszelsz??? miert ne lenne nekem jo a driverem?? valakivel osszekeversz!!
aszontad uj driver van.. meglestem nem lattam semmit.. aszontad de uj driver. mire megkerdeztem hogy ez is "demo driver" mint az elozo 2.9 es erre josz hogy honnan a faszbol tudnad-e meg mit kotekedek??? hat faszom ha hulye vagy hozza akkor hulye vagy hozza..
gyk: az elozo betra driver masfel honapig mukodott.. mivel ez is beta es az oldalon is ki van hogy csak sajat felelosegre szedd le.. kozel sem biztos hogy ugy fog mukodni a driver ahogy kell ezert kerdeztem hogy amugy ez is lejar-e masfel honapon belul.. erted?? okoska LOL -
#119 Eddig csak ott találkoztam vele, és csak 3 alkalommal... még jó, hogy hangszórón át mert k. hangos volt... ha fülesben ezt nekem benyomja, akkor halláskárosodok :(
Bár akkor legalább tudnám, hogy a kártya a ludas! Az lenne a könnyebb megoldás, mert a hangfalszettet postázgatni a garis szervízbe "kissé" bajos... nagy is, nehéz is...
DB