398
Vélemények, tapasztalatok, kérdések a SoundBlaster új generációiról
  • reaper4
    én még nem találkoztam ilyen problémával. csak wow közben csinálja? én mondjuk nem wowozok így...
  • DonnieBrasco
    Ejnye... tegnapelőtt kétszer, tegnap meg egy alkalommal óriási pukkanást hallotam a hangszórókból WoW-ozás közben....
    Hogy a manóba tudom kideríteni, hogy ezt a kártya, vagy a hangszóró csinálja-e?A Megaworks megvan több mint 1 éve és nem csinálta soha eddig.... ami nem jelent sokat feltétlenül, mert akár most is meghibásodhatott... szóval kissé tanáscstalan vagyok.
    Volt másnak hasonló hibája X-Fivel?

DB
  • reaper4
  • DonnieBrasco
    Pénteken megvettem végül, 99 EUR-ért, ami nem rossz :)
    És hát igen, meg vagyok vele elégedve, felettébb... a 24-bit crystallizer hihetetlen, mennyit dob a zenék minőségén! De játékban is óriási minőségi ugrás.... BF2, WOW főleg.

DB
  • reaper4
    mit beszélsz? amióta ezt beírtam kötekedsz ki is az okoska? lol.

érdekes itt csak neked nem jó a driver... lol
  • CSOCSO
    onnan hogy mondja az elejen ahogy a 2.9.1 es driver is mondta.. okoska...
  • reaper4
    honnan a rákból tudjam? ha nem tetszik ne töltsd le..
  • CSOCSO
    es ugyancsak masfel honapig jo vagy mi?
  • Newyorker
    Akkor nem erőltetem!
    Köszönöm!

• reaper4
    azért mert ez a 2_09_0001 -es és eddig a 2_09_0000 -ás volt.. nekem megvan mind a kettő. na meg a dátum is erről árulkodik és amikor bejön a win már nem "szól" h régi a driver..

• CSOCSO
    2.9 es driver nemtom miert uj... eddig is ez volt fent..
  • reaper4
    nekem is megaworks 550em van én nekem nagyon jó ez a páros, de nekem előtte 1 audigy 4 oem em volt és, h őszinte legyek már nemtom, h mennyivel szól ez jobban, mert az még egy gyengébb 5.1 et hajtott. :(
  • DonnieBrasco
    Rettenetesen tipródom, hogy vegyek-e :(
    Audigy 2 ZS-em van, és a Sennheizer fülesen, pláne meg a Megaworks 550-en át óriási különbség van a gyengébb minőségű mp3-ak és a jó minőségű hangok között... viszont egy csomó régi mp3-at nem tudok jobb minőségben leszedni.
    Tényleg képes érezhető minőségjavításra ezeknél az X-Fi? Ki tapasztalt ilyesmit (vagy ellenkezőjét?)

DB
  • reaper4
    ahhoz én nem vennék, de te tudod :)

amúgy pofás cucc az biztos :)(mármint a fejhallgatód)
  • Newyorker
    jav.: nem mikrofon, hanem fejhallgatósmikrofon
    sry
  • Newyorker
    Nekem egy sima mikrofonom van, egy LOgitech precision gaming headset.
    Szóval ehhez érdemes ilyen hamgkarit benni, h jobbak legyenek a hangok a gámákban?
  • Inquisitor
    Biztos jobb a hangja, ha sikerül olyan hangkeltőre kötnöd, amin a difi hallható.
    Inkább tudásban a nyerő, a brutál DSP-vel, meg az EAX5-el. ;)
  • Newyorker
    X-Fi-nek sokkal jobb a hangja?
    Érdemes beleruházni 30k-t?
  • reaper4
    C:\Documents and Settings\reaper\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ssydmec4.default\
    itt a bookmarks.bak meg a bookmarks.html

persze a reaper nálad más :)
    én így szoktam.

mér nem a firefox topikban kérded?

• Attila 007
    Nem ide való kérdés de holnap újrarakom a gépemet, már ráfér, és egy olyan kérdésem lenne aki Firefoxot használ, a kedvencek et hol tudom megtalálni a gépemen, mert sehol sem találom, tényleg sorry hogy ideirtam, de fontos, nézzétek el nekem, és a válaszokat előre is köszönöm.
  • B@dsector
    nyami, este úgyis újra telepítem a rendszert, és akkor legalább már ezt használom
  • reaper4
    Creative Sound Blaster X-Fi series Beta Driver with OpenAL support (41.90 MB) 30 May 06

nekem új. ez
  • CSOCSO
    nemtom mirol beszelsz.semmi uj driver nincs...
  • CSOCSO
    ugy kell creative hangkarit uninstalalni hogy beteszed az eredeti cd-t.. elinditod.. azon van egy auto mappa azon belul driver mappa.. katt a setupre es jelold be az uninstall WDM drivert... es OK... ezekutan ugyanigy ujrarakod...

• Jena
    Az én kártyám ettől nem működik,akármit csinálok.
  • reaper4
    van új driver a karihoz!! a creative honlapján. tesztelni tesztelni :). én már húzom
  • Jena
    Sziasztok! Levettem az új X.Fi 2.09 drivert,instaláltam a gép újraindult és azóta nem müködik a hangkártya.Akármit csinálok mint hardvert látja az XP,de nem használja.
    Az üzenet:
    There are no supported audio device available.
    You need to close the application.
    Click OK to close the application now.

Valaki vélemény?Köszi.

Abit KN8-SLI AMD3800x2/4600 4x512/500 ASUSx1900xt Samsung160GbSataII
  • reaper4
    nem elhinni mindent!
    nézd meg a konfigomat és mivel nem pattog v recseg ezért .....
    jééééé :)
  • BoZsoó
    Elosztóval használom,de nem a legszerencsésebb +oldás mert állandó gondok vannak így.
    Valaki esetleg a #79-re?
  • izb
    a cikk alapos végigolvasás ajánlott.
    ez a probléma csak AMD konfigoknál jön elő..
  • Attila 007
    Nálam sem volt recsegés még soha, szerintem itt azoknál a külföldi felhasználóknál kompatibilitási probléma van a két chip között, itthon meg ugye még nemsok embernek van újabb high-end cucca, lehet most mi magyarok jártunk egyenlőre jól azáltal hogy kicsit szegényebb ország vagyunk, itt most előnyünkre vált:) ez csak tréfa volt, szerintem gyalázatos dolog a Creative tól, nagyon nyeregben érzik magukat, lehet nemsokáig.
  • mEkLaU
    Semmi probléma vele!Semmi recsegés
  • reaper4
    nekem nem recseg még szerencsére. még az hiányozna a boldogságomhoz
  • izb
    már rajta vannak a dolgon álitólag
    tuti?
  • CSOCSO
    nektek nincs bajotok az xfival?
    havernak recseg ossze vissza azota mar tobb reinstall.. vincsicsere is volt utanna is reinstall meg attettuk mas slotba de hiaba... soxor recseg meg pattog.
    ezekutan a haver keresett kulfoldi topicot... alliltolag mindenkinek baja van az xfivel...
  • reaper4
    szintén zenész :(. azt hittem h ide jövök és megoldást találok :)

de mi az h lejárt a driver?? lol
  • CSOCSO
    eloszto
  • CSOCSO
    nekem is ez a bajom... nem nagyon:(
  • vsly
    Lejárt a 2.09es beta.A creative oldalán a 2.07es a legújabb
    Tud valaki valami megoldást?
  • BoZsoó
    Hali!
    Nagyon meg vagyok elégedve az X-Fi Extrememusic hangminőségével.1 bajom van csak:a mikrofon és a line bemenetnek csak 1 aljzatot alakítottak ki.A mikrofont mindíg használom a Skype miatt,a line bemenetre pedig a videomagnó jelét szoktam kötni mert a monitoron nézek TV-t.No,ezen a karin ezt nem tudom +tenni 1szerre.
    Kérdésem az lenne,hova kell bekötni a Pc-m előlapi mikrofon és fejhallgató bemenetét az X-Fin,mert ha oda kötném a mikrofont,akkor hátra mehetne a line bemenete.A tüskéket megtaláltam rajta,de nincs rajz róla.