398
Vélemények, tapasztalatok, kérdések a SoundBlaster új generációiról
-
#118 én még nem találkoztam ilyen problémával. csak wow közben csinálja? én mondjuk nem wowozok így... -
#117 Ejnye... tegnapelőtt kétszer, tegnap meg egy alkalommal óriási pukkanást hallotam a hangszórókból WoW-ozás közben....
Hogy a manóba tudom kideríteni, hogy ezt a kártya, vagy a hangszóró csinálja-e?A Megaworks megvan több mint 1 éve és nem csinálta soha eddig.... ami nem jelent sokat feltétlenül, mert akár most is meghibásodhatott... szóval kissé tanáscstalan vagyok.
Volt másnak hasonló hibája X-Fivel?
DB -
#116 -
#115 Pénteken megvettem végül, 99 EUR-ért, ami nem rossz :)
És hát igen, meg vagyok vele elégedve, felettébb... a 24-bit crystallizer hihetetlen, mennyit dob a zenék minőségén! De játékban is óriási minőségi ugrás.... BF2, WOW főleg.
DB -
#114 mit beszélsz? amióta ezt beírtam kötekedsz ki is az okoska? lol.
érdekes itt csak neked nem jó a driver... lol
-
#113 onnan hogy mondja az elejen ahogy a 2.9.1 es driver is mondta.. okoska... -
#112 honnan a rákból tudjam? ha nem tetszik ne töltsd le.. -
#111 es ugyancsak masfel honapig jo vagy mi? -
#110 Akkor nem erőltetem!
Köszönöm!
-
#109 azért mert ez a 2_09_0001 -es és eddig a 2_09_0000 -ás volt.. nekem megvan mind a kettő. na meg a dátum is erről árulkodik és amikor bejön a win már nem "szól" h régi a driver..
-
#108 2.9 es driver nemtom miert uj... eddig is ez volt fent.. -
#107 nekem is megaworks 550em van én nekem nagyon jó ez a páros, de nekem előtte 1 audigy 4 oem em volt és, h őszinte legyek már nemtom, h mennyivel szól ez jobban, mert az még egy gyengébb 5.1 et hajtott. :( -
#106 Rettenetesen tipródom, hogy vegyek-e :(
Audigy 2 ZS-em van, és a Sennheizer fülesen, pláne meg a Megaworks 550-en át óriási különbség van a gyengébb minőségű mp3-ak és a jó minőségű hangok között... viszont egy csomó régi mp3-at nem tudok jobb minőségben leszedni.
Tényleg képes érezhető minőségjavításra ezeknél az X-Fi? Ki tapasztalt ilyesmit (vagy ellenkezőjét?)
DB -
#105 ahhoz én nem vennék, de te tudod :)
amúgy pofás cucc az biztos :)(mármint a fejhallgatód) -
#104 jav.: nem mikrofon, hanem fejhallgatósmikrofon
sry -
#103 Nekem egy sima mikrofonom van, egy LOgitech precision gaming headset.
Szóval ehhez érdemes ilyen hamgkarit benni, h jobbak legyenek a hangok a gámákban? -
Inquisitor #102 Biztos jobb a hangja, ha sikerül olyan hangkeltőre kötnöd, amin a difi hallható.
Inkább tudásban a nyerő, a brutál DSP-vel, meg az EAX5-el. ;) -
#101 X-Fi-nek sokkal jobb a hangja?
Érdemes beleruházni 30k-t? -
#100 C:\Documents and Settings\reaper\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ssydmec4.default\
itt a bookmarks.bak meg a bookmarks.html
persze a reaper nálad más :)
én így szoktam.
mér nem a firefox topikban kérded?
-
Attila 007 #99 Nem ide való kérdés de holnap újrarakom a gépemet, már ráfér, és egy olyan kérdésem lenne aki Firefoxot használ, a kedvencek et hol tudom megtalálni a gépemen, mert sehol sem találom, tényleg sorry hogy ideirtam, de fontos, nézzétek el nekem, és a válaszokat előre is köszönöm. -
#98 nyami, este úgyis újra telepítem a rendszert, és akkor legalább már ezt használom -
#97 Creative Sound Blaster X-Fi series Beta Driver with OpenAL support (41.90 MB) 30 May 06
nekem új. ez -
#96 nemtom mirol beszelsz.semmi uj driver nincs... -
#95 ugy kell creative hangkarit uninstalalni hogy beteszed az eredeti cd-t.. elinditod.. azon van egy auto mappa azon belul driver mappa.. katt a setupre es jelold be az uninstall WDM drivert... es OK... ezekutan ugyanigy ujrarakod...
-
Jena #94 Az én kártyám ettől nem működik,akármit csinálok. -
#93 van új driver a karihoz!! a creative honlapján. tesztelni tesztelni :). én már húzom -
Jena #92 Sziasztok! Levettem az új X.Fi 2.09 drivert,instaláltam a gép újraindult és azóta nem müködik a hangkártya.Akármit csinálok mint hardvert látja az XP,de nem használja.
Az üzenet:
There are no supported audio device available.
You need to close the application.
Click OK to close the application now.
Valaki vélemény?Köszi.
Abit KN8-SLI AMD3800x2/4600 4x512/500 ASUSx1900xt Samsung160GbSataII -
#91 nem elhinni mindent!
nézd meg a konfigomat és mivel nem pattog v recseg ezért .....
jééééé :) -
BoZsoó #90 Elosztóval használom,de nem a legszerencsésebb +oldás mert állandó gondok vannak így.
Valaki esetleg a #79-re? -
izb #89 a cikk alapos végigolvasás ajánlott.
ez a probléma csak AMD konfigoknál jön elő.. -
Attila 007 #88 Nálam sem volt recsegés még soha, szerintem itt azoknál a külföldi felhasználóknál kompatibilitási probléma van a két chip között, itthon meg ugye még nemsok embernek van újabb high-end cucca, lehet most mi magyarok jártunk egyenlőre jól azáltal hogy kicsit szegényebb ország vagyunk, itt most előnyünkre vált:) ez csak tréfa volt, szerintem gyalázatos dolog a Creative tól, nagyon nyeregben érzik magukat, lehet nemsokáig. -
mEkLaU #87 Semmi probléma vele!Semmi recsegés -
#86 nekem nem recseg még szerencsére. még az hiányozna a boldogságomhoz -
izb #85 már rajta vannak a dolgon álitólag
tuti? -
#84 nektek nincs bajotok az xfival?
havernak recseg ossze vissza azota mar tobb reinstall.. vincsicsere is volt utanna is reinstall meg attettuk mas slotba de hiaba... soxor recseg meg pattog.
ezekutan a haver keresett kulfoldi topicot... alliltolag mindenkinek baja van az xfivel...
-
#83 szintén zenész :(. azt hittem h ide jövök és megoldást találok :)
de mi az h lejárt a driver?? lol -
#82 eloszto -
#81 nekem is ez a bajom... nem nagyon:( -
#80 Lejárt a 2.09es beta.A creative oldalán a 2.07es a legújabb
Tud valaki valami megoldást? -
BoZsoó #79 Hali!
Nagyon meg vagyok elégedve az X-Fi Extrememusic hangminőségével.1 bajom van csak:a mikrofon és a line bemenetnek csak 1 aljzatot alakítottak ki.A mikrofont mindíg használom a Skype miatt,a line bemenetre pedig a videomagnó jelét szoktam kötni mert a monitoron nézek TV-t.No,ezen a karin ezt nem tudom +tenni 1szerre.
Kérdésem az lenne,hova kell bekötni a Pc-m előlapi mikrofon és fejhallgató bemenetét az X-Fin,mert ha oda kötném a mikrofont,akkor hátra mehetne a line bemenete.A tüskéket megtaláltam rajta,de nincs rajz róla.