398
Vélemények, tapasztalatok, kérdések a SoundBlaster új generációiról
-
#278 1.10.21 -
#277 most eppen XP SP3 van fennt mert Vista-bol elegem lett(szerintem nagyon szar,vagyis meg nincs kiforrva) -
#276 off
Aláírásodban: Vsita SP1 -
#275 Nekem Creative Audigy SE-m can es eddig egyszer sem sercegett.
Elkepeszto,hogy mennyivel jobb a hang es a gep is gyorsabb egy ALC888-ashoz kepest.WOOW -
#274 :D -
#273 és melyik drivert használod ? :) -
Solt #272 Akkor téged nem szeretünk! :D -
#271 Xtreme Musicom van kb 2 éve és nem sercegett eddig soha. -
#270 xD -
#269 kikérem magamnak :) már régóta nem csinálja, viszont csinálta ez tény... -
#268 bizony a music nálam is serceg :\
ilyenkor azt csinálom, hogy megprobálom lejjebb venni a hangot (inkább nagyon magas hangú flash video-knál fordul elő a nete és akkor nem serceg, máskor szerencsére annyira nem jellemző, de ... szal pff. -
#267 Sajnos igen. Spanom XtremeMusic hangkarija is ugyanúgy néha serceg.
Amúgy ez tényleg elég fura, mert nekem legtöbbször akkor serceg, amikor semmi hangot nem ad. Pl. csak töltök le (no zene) aztán gondol egyet, serceg picit, aztán elhallgat. Elég szánalmas! -
Solt #266 Fasza, talán rá kéne ezt is írni a csicsás dobozkára! -
#265 Az enyém is serceg néha. Ez mind ilyen. Én amúgy a legújabb drivert használom. -
Solt #264 Sziasztok. Van egy Extrem Gamer kártyám, de a driverekkel nem boldogulok. A telepítő cd-n lévő, és a Creative honlapról letölthető is serceg. Tud valaki egy olyan driver verziót mondani, ami nála hibátlanul működik? -
#263 annyit mondhatok, hogy az integrált soundmax-omhoz képest ég és föld a különbség
a dob olyan élethűen hangzik, mintha itt lenne előttem a koncert élőben, hihetetlen tiszta... -
Inquisitor #262 Azt nem tudom, de a többi olcsósított kártyánál (Audigy SE, LE és tsa.) se írták le sehol egyértelműen ... ezért nem bízom bennük. -
#261 jo kérdés, lehetséges, le lehet ezt valahol ellenőrizni esetleg a szoftvereiben ?
a kártya lapja. -
Inquisitor #260 Nem is tudom, elöbb láttam 99 euroért X-Fi Xtreme Gamer Fatality-t, vagy mi a görcs a teljes neve, a 64Mb memóriával és real HW EAX5.0-val. A kisebb Creative-ok nem szoftverből nyomják a témát? -
#259 na megjött a VGA, nem is mondok semmit, csak hallgatom az 5.1 metallica-t -
palm pilot #258 Mindegyik cégnek ez az üzletpolitikája, próbálja az újabb, nagyobb profitos termékeit elsózni. Az MS is ugyanezért szűntette be az XP és elődei támogatását. Meg a Hauppauge tuneremnek se készült vistás drivere, vegyek újabbat... -
#257 azért az kiderül, miért is nem készülnek normálisan azok a kib@szott driverek creative részéről -
#256 http://prohardver.hu/hir/megunta_a_creative_nem_keszul_tobb_alternativ_audigy-eszkozmeghajto.html -
#255 ááá már be van rendelve az Xtreme Music, lejjebb ment az ára :)
PH!n itt találja a korrekt eladót akit érdekel esetleg
ha ez esetleg reklám, akkor töröljétek és sry. -
#254 Jaaa, egy mediaplayer is tudja, csak mondjuk kell hozzá Ac3 Codec .
Alapból nem tujja a WIN. -
#253 "Enjoy truly cinematic movie sound
The Sound Blaster X-Fi sound card delivers THX® certified surround sound and includes Cyberlink PowerDVD software with DTS™ and Dolby Digital®-EX decoding via free download for an unbeatable DVD movie watching experience."
eh, jol sejtem, hogy ez annyit takar, hogy powerDVD-vel van DTS/DD dekódolás ?
de hát akkor csak tudja a kari más DVD lejátszoprogrammal, ugye ?
bocsi, csak biztos szeretnék lenni, emiatt vennék hangkarit. -
#252 help -
#251 Üdv!
Eljött az ideje lecserélni a jó öreg SB Live!-omat.
X-Fi XtremeMusic-ot néztem ki magamnak,de sehol nem találok, csak X-Fi XtremeAudio-t. Miért lehet ez?Megszünt a sima Music-os?Vagy lehet nincs is különbség a kettő között? -
#250 Az egyszerre az összeset azt úgy hívják hogy hangerőszabájzó.
Amiről én beszélek az a távolság és a decibel.
Innentől kezdve passzolok mire gondolsz. -
Bagoly81 #249 nem, én arra gondolok hogy minden egyes hangszorot külön lehet kezelni nem egyszerre az összeset -
#248 X-FI hez is létezik Creative lemez.
Külön XP külön Vista :D keresgélj :)
Azon rajta lesz a THX Console. Azon tudod majd belőni. -
Bagoly81 #247 hello mindenki!
volna nekem egy x-fi gamer fatal1ty 64 ramos izém.
volt elötte egy audigy2 zs -m
és a kérdés a következő:
a régi hangkártyámmal lehetett szabályozni egyenként minden hangszorot itt nemlehet??
mert jolesne ha tunám mert a mélyláda eröségét sürün szoktam álitani mert panelba lakom és a mélyhangokat halgatja anyám a másikszobába és rettentöen idegesitő mikor átjár hiztizve hogy halkitsam le, holott nemhangos csak a mélyláda brumogását halja
szoval ilyen lehetöség van??
mixernek hivták az elöző hankártyámnál itt nemlátom.
-
#246 X-Fi Xtreme Music+Foobar2000+lossless zenék 4eva!!
Milyen beállításokkal használjátok az x-fiteket?
Egy icemat siberia füllessel használom szinte mindig entertainment módban. Ezekkel a beállításokkal:
Master volume 41% Bass 60% Treble 50%
CMSS-3D on 50%
24bit crystalizer on 50%
Graphic equalizer: New Age
Eredeti cdk nagyon szépen szólnak vele, a tömörített meg tompább és olyan 260-290 kbps-es musepacknél is hallom, hogy tompább. :( Viszont wavpack 384 (-b384x3) és a kódolatlan wav között nemtudok különbséget tenni.
-
virs lee #245 Ha arra a kis usb x-fi vacakra gondolsz, akkor nem. Nyilván nem azért nagyobb és drágább a többi. :) -
#244 Logi Z-5500-hoz mit ajanlotok?Vadi uj jaccik csak! -
#243 Éa az analóg kábelen jön ? Fülesen ? -
Attila 007 #242 Üdv mindenkinek, vásároltam egy új gépet és adták hozzá hangkártyának a kis X-Fit. MSI X38 Diamond az alaplapom, kilőttem az alaplapi hangkártyát, felinstalláltam az x-fi driverét, de hang az nyista. Jah a lényeg az egészben előtte is X-Fim volt a régi gépben, platinum, és az simán szólt. Oprendszer mindkét esetben Vista, ami még fontos, hogy én optikai kábellel kötöm össze a házimozi erősítőt, és úgy jönne a hang, ami most nemjön.....válaszokat előre is köszi -
#241 USB-s hangkártya is van olyan jó mint a PCI-os társai? -
#240 szomorú -
KGy #239 Na, a végeredmény. Másik gépben is kipróbáltam (egy öregebb P3-ban), és abban is fagyott. És Vista alatt is rossz, csak eddig nem jöttem rá: mivel Vistában sztereóvá visszabutított EAX van, ezért ott nem fagy le azonnal, csak ha a Creative Alchemy csodacuccal újraaktiválom az igazi térhangzásos EAX-et.
Több hét levelezgetés után a Creative Labs ügyfélszolgálatával végül visszavittem a kártyát. A szervizben bevizsgálták, új alaplapoknál semmi gond, de a 2004-es vagy régebbiek neccesek lehetnek. Buktam 10% "amortizációs értékcsökkenést", de egyébként visszavásárolták. Hogy én most mennyire utálom Creative-ékat... Biztos meg lehetne oldani egy driverfrissítéssel, de úgy látszik, a levelezésben fájt volna nekik beismerni, hogy egy három éves konfig nekik már nem rendszer, vagy csak egyszerűbb volt azt mondani, hogy biztos egyedi hardverhiba, cseréltessem ki...
Ennyit rólad, SB X-Fi Xtreme!