398
Vélemények, tapasztalatok, kérdések a SoundBlaster új generációiról
-
Solt #318 Köszönöm! :) Fent is van nekem a program, csak az Alchemy-n belül ki lehet választani a gépen lévő játékokat, majd áthúzni a jobb oldalra ami után a program kezeli. Itt nekem csak az ArmA-t látja. Lehet ugyan hozzáadni, de fogalmam sincs mi alapján, mert az AmrA-ból sem az exe fájl van az elérési út végén, hanem egy reg bejegyzés. Tehát gőzöm sincs, hogy a többi játék közül milyen fájlt kéne megadni elérési útként.... -
#317 Ezt kipróbálom este :) Naggyon jól hangzik. Csak eddig még sose láttam működni. (vagyis hallottam) Pedig fenntvan mióta letölthető az autoupdaterben. -
#316 mind1-ket kell támogatnia. olvass -
Solt #315 Igen, már onnan is uninstaláltam! Most a Vista Manager dolgozik rajta Gurubefree-nek hála! :) Kíváncsi vagyok... -
#314 Lehet hülyeségnek tűnik, de "eszközvezérlőből" eltűnt ? -
Solt #313 Hova írja be magát ez a szemét? Bármit törlök ki, nem enged régebbi drivert felrakni! Komolyan megőrülök, ha emiatt kell win reinstallt csinálnom! -
#312 Épp Rainbow6 Vegas2 vel toltuk haverokkal, mikor felkerült az XP.
Hirtelen nem csak balról jobbról lőttek a játékban, hanem hallottam hogy utcán vagyunk szabad ég alatt, hogy verődik a hang, hogy bemegyek egy helységbe, minden faltípuson verődő hangnak más hangja volt. Na ez fel se tűnt hogy hiányzik fél éven át amíg 1x csak meghallottam. Aztán rFactor is, a mögöttem haladó autónál. Illetve CSS nél is, nagyon nagyon, egyből tudom hogy honnan lőnek mögöttem. -
Solt #311 Elbizonytalanítasz! :) Már nem tudom mit kéne hallanom! :) Az Alchemy alá nekem az ArmA magától bekerül, a többi játékot (most csak Lock-on, LFS, IL-2) nem látja... gondolom ezek nem támogatják... -
#310 Nemtom nekem az az Alchemy semmit nem csinált. Majd ha nagyon ráérek megnézem újra. XP alá is van Alchemy az meg az EAX1 meg talán 2 es gammára való szerintem az ADVEAX et nemtujja... -
Solt #309 Nincs cmss vagy mi a gyík támogatás! :)) ArmA alatt elment a hang...
EAX hez van az az alchemy program, amivel már vista alatt is van EAX...
Nem tudom leszeeeedniiii ÁÁÁÁÁÁ!! :))))) -
#308 Mi volt a betánál a hibajelenség amúgy?
Saját észrevételem, hogy vista alatt amúgy sincs semmilyen játéknak EAX hez hasonlító hangja sem. Most XP is fenntvan, 5 másodperc játék után eldőlt hogy vistát játékra nem fogok emiatt használni. Teljesen véletlenül került fel XP a gépre, és fél év kihagyás után olyan érzésem volt mintha visszakaptam volna a térlátásomat. :( -
Solt #307 Az lesz nálam is, de addig valahogy le kéne kapni ezt a beta bigyót a gépemről, mert addig nem enged mást telepíteni! :( Nincs kedvem e-miatt win reinstallhoz... :S -
#306 64 bitre nem nagyon van jó driver. sokan panaszkodnak rá... a spanom is visszarakta a 32bit-es vistát e miatt... -
Solt #305 Ahhh... kezd elegem lenni a Creative driverekből... feltettem ezt a júniusi bétát... nem jó... leszedtem... erre nem tudom vissza tenni a régit, mert azt írja ki, hogy már van egy újabb a gépen! Uninstall, driver sweeper, reg takarítás megvolt... ötlet? Hova a cerkámba pakolja még be magát? :)
Más: Youpax drivert használ valaki? Szépen lefut a telepítés, de nem működik... :(
Vista 64 bit... -
#304 Foobarban használtok asio-t vagy kernel streaminget? -
Solt #303 A zúgnak melyik részét nem érted? :D Szóval, hogy pontosabb legyek, olyan jelenség mintha földelési hiba lenne. Rendesen működik, aztán egyszer csak begerjed és a TS-en a többiek szólnak, hogy zúg, búg a mikrofonom. Kihúzom, visszadugom és megint jó 10-15 percig. Az ezer forintos gagyival működik rendesen, headset-et is cseréltettem már garanciába, a vadi újjal is ugyan az a hiba jelenség. Tehát elvileg az X-Fi is jó, és a headset is jó. Ezért érdekelne az, hogy használ-e valaki ilyet X-Fi-vel párban... kíváncsi lennék a beállításaira, bár van egy olyan érzésem, hogy ez nem beállítás függő. -
Bagoly81 #302 mi az hogy zug? nincs tulvezérelve? ha bevan kapcsolva a mikrofon erösítés kapcsold ki , vedd lejebba a hangerejét. , nemtudom mitöl tud még zugni. halkitsad le a többi hangszorot nem e összegerjed. -
Solt #301 mielőtt eret vágsz, az, hogy x-fi extrem gamer-el már a másodiknak zúg a mikrofonja... kíváncsi lennék, hogy használ-e más is ilyet x-fi-vel... -
#300 mi köze a soundblasterhez ? -
Solt #299 Van valakinek logitech gaming headset? -
#298 az is jó. bár én szeretek sok havonta ekecselni vele kicsit :) -
#297 nekem mostmár partícióképfájl van az alap rendszerről, nem köll telepítgetni halleluja. -
#296 amúgy ahonnan elindultunk :): nem vettem észre ,h az uac kikapcsolása akármilyen problémát okozna... -
#295 javítottam már olyan gépet ami fél év után már elég durva dolgokat csinált :). amúgy én szeretem ha a rendszer "szűz". akarva-akaratlanul is teleszemetelődik a win. szal ha észreveszem, h már nem az igazi (nem kell dúrva dolgokra gondolni), akkor telepítek. az az 1 óra bőven megéri (1 óra: minden szir-szar újrarakásával 1ütt.). amúgy amit az uccsó mondatodban írtál azokat meg szoktam én is csinálni... -
Bagoly81 #294 mért rakod ujra olyan hamar? én 1-2 évente szoktam decsak azért mert valami rossz leálás miatt összedolt a rendszer. hadver csere ilyenek.
reg rendberakó ,virusirtó ilyeneket használok és jo lesz töle a rendszer. felesleges progik törlése. -
#293 az lehet, de már tavaly év eleje óta használom így és semmi gondom nincs... az xp-t elég sűrűn telepítettem (2hónap kb.). vistat meg min 6hónap után rakom újra. szal én nem vettem észre ,h akkora probléma lenne az ,h nincs bekapcsolva... -
Bagoly81 #292 akkor meg sebezhetöbb vagy mint az xp.. -
#291 én kikapcsoltam az uac-ot. -
Bagoly81 #290 vista alatt állandoan inditási engedélyt két a volume panel, nektek is?
hogy lehet ezt megszüntetni? nekérjen minden inditásjál engedélyt!? -
#289 +k -
#288 ja. meg az alaplapi hangari is jól szól... de azért na :) -
#287 Audigy Se is jol szol -
#286 Hát még Crystalizer + New Age equalizerrel. -
#285 Nagyon elégedett vagyok a kártyával, főleg a crystalizer-rel. Gyönyőrű,telt mélyeket ad, és nagyon szép magasat, olyanokat hallok a zenében amiket eddig nem.
És szerintem ez nem csak egy EQ-val ér fel,mivel a rendszeremben dolgozik egy 2*31 sávos EQ és vele sehogydrm tudok ilyen hangzást elérni. -
#284 a gyári cd-jén az van... -
#283 Üdv
Xp-hez nincs consol launcher féleség,amivel átláthatóbb, "csicsásabb" a kezelőfelület? -
#282 uh, hát nekem már telepítéskor memórialistázás volt, utána meg format, pedig előző drivert rendesen leszedtem :D
de most a jo rendszert le ghostoltam, szal valamikor majd megprobálom megint. -
#281 kösz, majd az esti órák folyamán meglesem.
már gyün lefele. -
#280 Azt hiszem ez az. -
#279 mekkora a mérete ?
közbe keresem góglin, de mailben nem küldhető el ? :)