1076
  • Broafka
    elírta... 2010
  • Dragooon #755
    2008 májusa elmúlt már :--oooooooo
  • Broafka
    jah, meg egy kis fogyóra is el kéne járnom, a nyár meghízlaltatja az embert!
  • Looooser
    járj le capoeira edzésekre és 1-1,5 év után te is fogsz így ugrálni....
  • sandor8206
    és én örülnék neki a legjobban ha neked lenne igazad
  • sandor8206
    ..."A Jerry Bruckheimer által producelt Prince of Persia: The Sands of Time film eredetileg 2009. június 19-én került volna az amerikai mozikba, egy héttel a Transformers 2 bemutató előtt. Most azonban egy jól irányzott egyenes tolórúgással átrepült a PoP bemutató 2010. május 28-ra, majdnem egy teljes évvel későbbre. Ez pont egy héttel a Shrek 4 várható bemutatása után lesz. Emlékeztetőül: a rendező Mike Newell, a főbb szerepekben pedig Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Alfred Molina és Ben Kingsley tündököl majd. Ahogy a film teljes címéből is sejthető, a tőrténet alapvetően a Sand of Time játék történetét dolgozza majd fel."
  • sandor8206
    én a filmről beszélek
  • Broafka
    de meg kell hagyni jól nyomja, a harci jelenetek egészen PoP-osak, gratula

bár én tudnék így ugrálni :D
  • Broafka
    legalább tanulná meg azt az annyira nem bonyolult klasszikus monológot rendesen...
  • Sabcsee
    bazd télleg elhalasztották 2008 május 28-ra
  • Looooser
    persze hogy az csak fel kellet dobni a hangulatot^^
  • Looooser
    akkor aki ezt mondta neked jól átvágott nem halasztottak semmit sem
  • Looooser
    #706-ban ott van a pószter
  • sandor8206
    állítólag elhalasztották a bemutatót 2010 nyarára
  • armageddon666
    a csávó jól ugrál xD
    nem kellett volna bele CGI vagy jobb kellett volna és akkor faja :P
  • Sabcsee
    vmi hivatalos poszter vagy kép már igazán jöhetne...
  • armageddon666
    ok belenéztem a videóba. nem szóltam. nyílvánvaló ^^
  • armageddon666
    fake -.-
  • Looooser
    akkor így
    kiszivárgott jelenetek
  • Looooser
    a megszokott szöveg és az első harjelenet bazdmeg
  • Looooser
    ez már egyre meg a maivilágban udod CSAK DŐLJÖN A VÉR XDXD
  • Wild007
    ÁÁÁÁ nagyon szépen köszönöm!!! Barátnőm üdvözli és puszilja azokat akik segítettek
  • davidka003
    Sigur Ros - Saeglopur

http://www.youtube.com/watch?v=EBTH2E5QPEE
  • moralosan
    Sigur Ros - Saeglopur
  • moralosan
    A Machine Girl nem horror, hanem gore.
  • Wild007
    Helló mindenki! Minap a Store-ra feldobták ezt a videót :, aztán barátnőmnek nagyon bejött a zene ami a game alatt megy. NEM tudja valaki ennek a szának az előadóját és címét? Eléggé kellene pls!!! Köszi előre is! További jó gamelést! Prince of Persia
  • Seth
    Inkább azt néznéd ahogy beszélgetnek? ^^
  • Looooser
    nekem tetszett :D
    engem a graf fogott meg benne.... a koreográfia azért nem meert egy pixel csoporttal mármit meglehet csinálni, és mitnézzem azt hogy húúúú most egymásnak ugranak és igen a csaj szörf eszkának használja a csávót betonon...
  • Seth
    Nee, Machine Girl mint jó horror? Az nem horror hanem saját maga paródiája . Advent Children-ben meg nem is a graf a lényeges,sokkal inkább a koreográfia, nagyon tuti bunyós,üldözős részek vannak benne.
  • Looooser
    bízz a szavamban baba ;) mellesleg ha jó filmet akarsz japán horrorból akkor a Machine Girl-t nézd meg :D
    de az advent child et is nézdmeg *a legnagyobnb fav jelenet ami mutatja hogy mennyire brutál graf alapbvan benne amikor az egyik ipse öltönyének az ujját mutatják, és ahogy az anyag meg a gombok mozog nak irtó nagy fav.. mondjuk a vizet még mindig elbasszták...*
  • Broafka
    nem ismerem, de mondjuk ott vannak a japán horrorok (mostanra már azt mondanám hogy sokka ljobbak mint amiket az amerikaik csinálnak, parásak, és a végén van valami csattanó, nem úgy mint az amerikaiban, éppen ezért is csinálnak annyi ilyen horror japán remake-et)

és egy kettő manga rajzfilmjük is jók.

Szerintem nincs velük baj
  • Broafka
    jah ezt én is így hallottam, hogy állítólag 3D-ben jó volt
  • Looooser
    hát nem toom nekem az advent child bejön a beowulf is jó volt de csak 3d-ben rendes filmként nagyon ótvar volt
  • armageddon666
    Én nem láttam... De akkor mondhatnám hogy olyan mint Advent Children, de akkor jön a sok hülye hogy "fúj azt a sárgák csinálták" ... (jobb is minőségre mint a Beowulf :\)
  • Broafka
    2003
  • Broafka
    hmm, ha jól emlékszem 2004-es volt a SoT

Amúgy meg a Beowulf az akkora szar volt mint annak a rendje.

Szóval én is örülök neki hogy normális élőszereplős lesz
  • armageddon666
    hááát... szerintem jobb ha az egész egy animáció mintha csak simán a 75%-a CGI lenne xD úgy nincs kontraszt... meg ha animációs lenne akkor szereplők 1az1ben olyanok lehetnének mint a gémben, hangot újra megszerzik hozzájuk és akkor minden fasza.
  • Xerxész
    Élőszereplős? Helyes, én a magam részéről jobban örülök ennek. Sokkal hihetőbb és életszerűbb lesz így az egész, még akkor is, ha teli lesz CGIvel...márpedig teli lesz.

Az meg nem baj, ha a plakáton spórolnak. Inkább azon spóroljanak, mint a szép díszleteken, félelemetes szörnyeken, jól koreografált harci jeleneteken.
  • armageddon666
    Sajnos élőszereplős. Beowulf szerű animáltnak jobban örültem volna :\
    a plakát meg eléggé költségkímélőnek tűnik xD
  • Xerxész
    Nem rossz plakát, de valóban keveset sejtet.

Azt nem tudjátok, hogy végülis élőszereplős lesz vagy olyan, mint a Beowulf volt?
    Meg a költségvetésről van-e valami infó már?