Prince of Persia - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
nem ismerem, de mondjuk ott vannak a japán horrorok (mostanra már azt mondanám hogy sokka ljobbak mint amiket az amerikaik csinálnak, parásak, és a végén van valami csattanó, nem úgy mint az amerikaiban, éppen ezért is csinálnak annyi ilyen horror japán remake-et)

és egy kettõ manga rajzfilmjük is jók.

Szerintem nincs velük baj

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
jah ezt én is így hallottam, hogy állítólag 3D-ben jó volt

Looooser
hát nem toom nekem az advent child bejön a beowulf is jó volt de csak 3d-ben rendes filmként nagyon ótvar volt

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
Én nem láttam... De akkor mondhatnám hogy olyan mint Advent Children, de akkor jön a sok hülye hogy "fúj azt a sárgák csinálták" ... (jobb is minõségre mint a Beowulf :\)

@

Broafka
2003

Broafka
hmm, ha jól emlékszem 2004-es volt a SoT

Amúgy meg a Beowulf az akkora szar volt mint annak a rendje.

Szóval én is örülök neki hogy normális élõszereplõs lesz

armageddon666
hááát... szerintem jobb ha az egész egy animáció mintha csak simán a 75%-a CGI lenne xD úgy nincs kontraszt... meg ha animációs lenne akkor szereplõk 1az1ben olyanok lehetnének mint a gémben, hangot újra megszerzik hozzájuk és akkor minden fasza.

@

Élõszereplõs? Helyes, én a magam részérõl jobban örülök ennek. Sokkal hihetõbb és életszerûbb lesz így az egész, még akkor is, ha teli lesz CGIvel...márpedig teli lesz.

Az meg nem baj, ha a plakáton spórolnak. <#smile> Inkább azon spóroljanak, mint a szép díszleteken, félelemetes szörnyeken, jól koreografált harci jeleneteken.
armageddon666
Sajnos élõszereplõs. Beowulf szerû animáltnak jobban örültem volna :\
a plakát meg eléggé költségkímélõnek tûnik xD

@

Nem rossz plakát, de valóban keveset sejtet.<#smile>

Azt nem tudjátok, hogy végülis élõszereplõs lesz vagy olyan, mint a Beowulf volt?
Meg a költségvetésrõl van-e valami infó már?
DranzerF1
de csak a SuperMario után 😄

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

davidka003
Minden Prince of Persia nagyon király. Többször érdemes végigjátszani.
Év játéka volt mind 3 rész ez egyértelmû.<#worship>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Looooser
az elmúlt 4 év legjobbjai...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
Melyik év? legjobb játéka? 😛

@

Broafka
meredek ilyet mondani, az év talán legjobb játékára! 😊

DANGER ALERT!! DIVATFIKÁZÓ IS HERE 😊

Black Hawk
Meg az apád má nem azééé!!!!

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

stonesour
Manapság minden szart megfilmesítenek?

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

DranzerF1
lesz ilyen?

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

Looooser
hát nem hinném... a Disney és az ubi sok pénzt bele ölnek ebbe a projectbe.... sztem direkt csak szívóznak... cvsak mondjuk egy olyan marketinget elfogadnék mint pl ami a Dexternek volt... mondjuk a fõvárosokat befújnák homokkal....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Black Hawk
Kicsi a kõõtsííg vetís😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Looooser
a plakát, ez se sejtet sokat.....

Looooser
engem egy részt ez is zavar másrészt ha valaki felkinálja magát aki még hasonlít ís a hercegre azt mi a francért dobják el egy homiért a hegytetõrõl???????????

Livin in sin
nekem a szereplõkkel egyáltalán nincs bajom.. sõt.. engem csak az zavar h milyen neveket adnak már nekik?? Dastan??? Tamina?? -illúzióromboló- Bár lehet csak én vagyok ennyire régimódi <#kuss><#lama>

\"NEKED ateista vagyok; Istennek viszont a Kitartó Ellenzék..\"

Looooser
nah végre egy választás ami egész jót tesz a filmnek....

Ez igaz. 😊 Reméllem ost nagyon jót fog alakítani. 😊
Broafka
jó most Blood Rayne = Uwe Boll = katasztrófa = káosz = halál = szánalom = ...
szóval szegénykét csak tõrbe csalták!

Bár Blood Rayne-ben kissé megfakult a szememben de többi filmjében nagyon jól alakít... Ghandi + Potifár is volt már szóval nem lessz nehéz ilyen arabos fejû ürgét alakítania. 😊
Broafka
szerintem õ jó választás

Looooser
igen neh...

artschiatwork
így inkább:

Looooser

bocsi

Looooser
hát azért remélem a parkour jeleneteket velecsinálják meg...
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kWJHSyjVMY8&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kWJHSyjVMY8&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Looooser
hát ott van a kép David Zane-rõl aki szerette volna a szerepet játszani, akiben több arabos-perzsás vér folyik, mint jake-ben... majd meglátjuk... mindegy ha rossz lessz a film megint leülök, és végig játszom a SoT-ot...

Challanger
Õ lesz az új Bond filmben az egyik (csúnyább) bond-girl.
mi van farah-val? ki ez a tamina???
Black Hawk
Ez lenne az a Tamina vagy ki? Hát én egyre jobban elkeseredek 😞

Szerintem se. Abszolút nincs.

És most ugye már biztos, hogy Jake lesz a Herceg. Hát, mit mondjak, találhattak volna perzsásabb karakterû és külsejû fickót is a kevésbé híres színészek közül. Szerintem Jake elég rossz döntés volt, de mindegy. Majd meglátjuk...

Legalább az bíztató, hogy elvileg júliusban kezdõdik a forgatás.
Broafka
Ez a Tamina hercegnõ ez odabasz...
és Farah?

Challanger
ez a pasas inkább a Passióba illett volna... sztem jo lesz a film Jake-kel, bár még nem biztos hogy õ játsza, írták hogy vmi baj volt a lábával, ehhez a filmhez meg erõs fizikumu pasas kell.
Looooser
hát nem toom nincs meg benne az az arabos-perzsás vonás...

Broafka
hosszabb hajjal... jake!

Looooser

eredetileg õ szeretett volna lenni (David Zane) de Uwe bácsi nem engedte kész röhyely pedig pont bele illene most õszintén david lenne a jobb vagy Jake?

Uwe Mester majd kezébe veszi a gyeplõt o'szt kapunk olyan filmet amit (meg)emlegetünk!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

extra sensory
Jake nem rossz színesz de speciel a herceg szerepére egy markánsabb arculatú egyént gondolnék inkább. Fizimiskára nem tökéletes.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Looooser
hát igen ha az ember használja a szemét, az akár megváltás is lehet

tigeroo
ezt benéztem😊
Looooser
az én hsz-em alatt 01 el van egy cik ide másolom hogy megértsd:

Jake Gyllenhaal lesz a perzsa herceg / 2008-04-11 /
Jerry Bruckheimer a Disney-vel karöltve újabb kasszarobbantásra készül. A Karib tenger után ismét egy kalandfilmet vett szárnyai alá Hollywood elsõ számú "aranyembere": a Mike Newell irányításával készülõ Prince of Persia: Sands of Time címû film fõszerepére már le is szerzõdtedte Jake Gyllenhaal-t, aki Sharaman király fiát, Dastan herceget játssza majd - feltéve, hogy felépül a forgatás kezdetéig. A színész nemrég bokasérülést szenvedett, a szerep azonban - az akciójelenetek miatt - ép testrészeket és jó erõnlétet kíván. Kalandban tehát nem lesz hiány, a kiszemelt rendezõ személyét tekintve pedig némi komikumra is számíthatunk. Mike Newell a Négy esküvõ, egy temetés címû filmmel már bizonyította humorérzékét, legutóbbi munkája (Szerelem a kolera idején) azonban ad némi okot az aggodalomra. Az mindenesetre jó jel, hogy a perzsa herceg, David Zandi helyett - aki nagyon szerette volna eljátsszani a fõszerepet - mégiscsak egy színészt választottak a filmbeli herceg szerepére.

tigeroo
amugy szerintem addig nem fogjuk tudni hogy ki játsza princet amig nem fogunk kapni vmi kis elõzetest