1076
  • tigeroo
    amúgy remélem kapunk pár új képet és akkor lesz alapanyag a bannerhoz is.
  • tigeroo
    dettó.

a SoT nagy hatással volt rám anno:) az volt a legjobb:)
    ha a sot nincs a többi sem ütött volna szerintem
  • Broafka
    köhöm :)

Hangulatilag mondjuk más mint a SoT de szerintem az a legjobb, az ilyen jó arabos, light-os kalandos, és jó storys :)

A WW pedig jó harcos, metálos, darkos, nálam egyébként egészen sorba jönnek a részek, a TTT a legszarabb! :D
  • Prince23
    Jake jó választás lesz, sztem. Tiszta warrior withines. Bár érthető, hisz az a legjobb rész! :DD
  • Dragooon #792
    francia
  • sandor8206
    elvileg pár díszlet fotó, nem tudok azon a nyelven amin írnak itt
    Nézzétek meg az oldalt, a képek túl nagyok nem akarom beszúrni őket, nagyon szép díszletek.
    http://www.korben.info/prince-of-persia-le-film-les-premieres-photos-du-decor.html
  • Looooser
    remélem számíthatok rád :)
  • Broafka
    hűű, komoly ajánlat, még megfontolom
  • Looooser
    kitudja misülki belőle... mmm van 1 hello kitty dvd-m ha gondolod megnézhetjük
  • Broafka
    ez a Tamina ez kikészít, egy retardált, szűz p*csának jobb neve van...
    Komolyan mondom, még a Hello Kittyt szívesebben nézném...
  • Gerbill
    "A történet sokban alapoz a Sands of Time sztorijára, ettől függetlenül külön játékadaptációt kap majd: az előzetes hírek szerint a film során Dastan perzsa herceg a gyönyörű Tamina (Gemma Arteton társaságában próbálja megakadályozni a gonosz Nazimot (Ben Kingsley) az Idő Homokjának birtoklásában. A 2010-ben érkező filmet Mike Newell rendezi Marokkóban."
    Gamekapocs
  • Looooser
    hát akkor az egyik szörny por aleriás lehet, mert ott van a maszk a fején XDXD
  • Broafka
    persze hogy nem :)
    azért a :D smile ott ovlt a végén :)
  • armageddon666
    sands of TIME... a jövőből mentek vissz A:C
  • EnZsolt
    Reméljük, ezt tényleg nem írtad komolyan :) Mert akkor a homokszörnyek sem az igaziak, ott a háttérben :D
  • Broafka
    Farah egy kicsit modern szerkóban van! :D
  • Looooser
    jó a csuka meg a teljes cucc... kikéne gyúrnom magam, és jelentkeznék a kövi szerepre :D
  • Looooser
  • Looooser
    hát szó ami szó tényleg ful ww-t2t a karakter de ez van mior lessz már az idő tőréről kép??? az érdekel!!!!
  • armageddon666
    ruhája WW-s, csávó WW-s, tulajdonképp már az elején megmondták hogy WW-s irányzatú lesz majd :C
  • Broafka
    leglaább már forgatják, ez is valami. Ami viszont így ránézésre kicsit zavaró nekem, az a kora. Ez tényleg inkább egy oylan WW-s vagy T2T-s Hercegre emlékeztet.

de amúgy egy WW-s Hercegnek szerintem kurva jó lett ez a Jake!
  • Looooser
    szerintem ez egy elkapott kép a forgatásról... hát szerintem már veszik fel, nem akarják a transformers 2 elé berakni, sztem 2 évalatt bőven leforgatjásk sőt ha 2-3 részes lessz akkor már a következő részbe is bele kezdhetnek, meg javíthatják az első rész, mekkora a büdzséje???
  • Looooser
    a kettőben is piros volt.... és az egyben fehér a nacija
  • Sabcsee
    bazd 2010-ben lesz a bemutató addig még van egy csomó ideje gyúrni...
  • Looooser
    mellesleg egy kicsit többet is rágyúrhatott volna a szerepre, mellesleg ez egy kicsit hasonlít a T2T.s hercegre...
  • Black Hawk
    ezt elkúrták :D az egyben kék az öve :D a 3 ban volt piros :D :DD
  • Looooser
    van egy film az a címe 300 belőle is lefognak feregni....
  • Prof William
    Hát szegény Prince jól élt eddig, nagy lakomák kellemes ágy de most a nyakába szakadtak a homokdémonok. Majd a sok akrobatikázás közben ledogozza azt a kis felesleget. :)
  • Sabcsee
    sztem teljesen rendben van ez a jake gyerek,tisztára hasonlít a prince-re
    itt gy másik pic:
  • Broafka
    van azért hasa, de jó, én is lehetek Herceg akkor már! :D

többet kéne gyúrnom hasra teringettét...
  • sandor8206
  • Looooser
    tégy úgy
  • Broafka
    majd kipróbálom :D
  • Looooser
    szerinted én nem vagyok egy hűtőfosztó partizán?? Áhhh dehogy :D csak mindig sportolok... igaz e sportokat, de mondjuk a reggeli felkelésnél amikor felülök az ágyban az 1 felülésnek számít szal vmennyit mozgok... jah a szex sokat segítt a fogyásban.... :D:D:p:D
  • Broafka
    én meg 178 centi, 80 kiló, mások szerint kövére, de én is azt monodm hogy erős csontozatú :P

Bár már lefogytam 2 kilót, még mindig kell mit tennem a dologért :P
    nem tehetek róla, anyám szeret engem! :D (meg a jó étvágyamat :P)
  • Looooser
    171 vagyok erős csontozatú és izmos :D.. nah jó inkább gizda....
  • Broafka
    hát vanank emberek akik nem hajlamosak a hízásra... én nem tartozom közéjük

bár te tartozhatnál, azért az a 64 kiló az marha kevés! (feltéve ha nem 150-160 centi vagy)
  • Looooser
    jajh haggyad már egésznap nem csinálok mást mint koczkulok és eszem, még se mentem 64 kiló felé....
  • Sabcsee
    am orbitális poén volt
  • Dragooon #757
    sikerült rájönnöm :-c