1076
-
#796 amúgy remélem kapunk pár új képet és akkor lesz alapanyag a bannerhoz is. -
#795 dettó.
a SoT nagy hatással volt rám anno:) az volt a legjobb:)
ha a sot nincs a többi sem ütött volna szerintem -
#794 köhöm :)
Hangulatilag mondjuk más mint a SoT de szerintem az a legjobb, az ilyen jó arabos, light-os kalandos, és jó storys :)
A WW pedig jó harcos, metálos, darkos, nálam egyébként egészen sorba jönnek a részek, a TTT a legszarabb! :D -
#793 Jake jó választás lesz, sztem. Tiszta warrior withines. Bár érthető, hisz az a legjobb rész! :DD -
#792 francia -
sandor8206 #791 elvileg pár díszlet fotó, nem tudok azon a nyelven amin írnak itt
Nézzétek meg az oldalt, a képek túl nagyok nem akarom beszúrni őket, nagyon szép díszletek.
http://www.korben.info/prince-of-persia-le-film-les-premieres-photos-du-decor.html -
#790 remélem számíthatok rád :) -
#789 hűű, komoly ajánlat, még megfontolom -
#788 kitudja misülki belőle... mmm van 1 hello kitty dvd-m ha gondolod megnézhetjük -
#787 ez a Tamina ez kikészít, egy retardált, szűz p*csának jobb neve van...
Komolyan mondom, még a Hello Kittyt szívesebben nézném... -
#786 "A történet sokban alapoz a Sands of Time sztorijára, ettől függetlenül külön játékadaptációt kap majd: az előzetes hírek szerint a film során Dastan perzsa herceg a gyönyörű Tamina (Gemma Arteton társaságában próbálja megakadályozni a gonosz Nazimot (Ben Kingsley) az Idő Homokjának birtoklásában. A 2010-ben érkező filmet Mike Newell rendezi Marokkóban."
Gamekapocs -
#785 hát akkor az egyik szörny por aleriás lehet, mert ott van a maszk a fején XDXD -
#784 persze hogy nem :)
azért a :D smile ott ovlt a végén :) -
#783 sands of TIME... a jövőből mentek vissz A:C -
#782 Reméljük, ezt tényleg nem írtad komolyan :) Mert akkor a homokszörnyek sem az igaziak, ott a háttérben :D -
#781 Farah egy kicsit modern szerkóban van! :D -
#780 jó a csuka meg a teljes cucc... kikéne gyúrnom magam, és jelentkeznék a kövi szerepre :D -
#779 -
#778 hát szó ami szó tényleg ful ww-t2t a karakter de ez van mior lessz már az idő tőréről kép??? az érdekel!!!!
-
#777 ruhája WW-s, csávó WW-s, tulajdonképp már az elején megmondták hogy WW-s irányzatú lesz majd :C -
#776 leglaább már forgatják, ez is valami. Ami viszont így ránézésre kicsit zavaró nekem, az a kora. Ez tényleg inkább egy oylan WW-s vagy T2T-s Hercegre emlékeztet.
de amúgy egy WW-s Hercegnek szerintem kurva jó lett ez a Jake! -
#775 szerintem ez egy elkapott kép a forgatásról... hát szerintem már veszik fel, nem akarják a transformers 2 elé berakni, sztem 2 évalatt bőven leforgatjásk sőt ha 2-3 részes lessz akkor már a következő részbe is bele kezdhetnek, meg javíthatják az első rész, mekkora a büdzséje??? -
#774 a kettőben is piros volt.... és az egyben fehér a nacija -
#773 bazd 2010-ben lesz a bemutató addig még van egy csomó ideje gyúrni... -
#772 mellesleg egy kicsit többet is rágyúrhatott volna a szerepre, mellesleg ez egy kicsit hasonlít a T2T.s hercegre... -
#771 ezt elkúrták :D az egyben kék az öve :D a 3 ban volt piros :D :DD -
#770 van egy film az a címe 300 belőle is lefognak feregni.... -
Prof William #769 Hát szegény Prince jól élt eddig, nagy lakomák kellemes ágy de most a nyakába szakadtak a homokdémonok. Majd a sok akrobatikázás közben ledogozza azt a kis felesleget. :) -
#768 sztem teljesen rendben van ez a jake gyerek,tisztára hasonlít a prince-re
itt gy másik pic:
-
#767 van azért hasa, de jó, én is lehetek Herceg akkor már! :D
többet kéne gyúrnom hasra teringettét... -
sandor8206 #766 -
#765 tégy úgy -
#764 majd kipróbálom :D -
#763 szerinted én nem vagyok egy hűtőfosztó partizán?? Áhhh dehogy :D csak mindig sportolok... igaz e sportokat, de mondjuk a reggeli felkelésnél amikor felülök az ágyban az 1 felülésnek számít szal vmennyit mozgok... jah a szex sokat segítt a fogyásban.... :D:D:p:D -
#762 én meg 178 centi, 80 kiló, mások szerint kövére, de én is azt monodm hogy erős csontozatú :P
Bár már lefogytam 2 kilót, még mindig kell mit tennem a dologért :P
nem tehetek róla, anyám szeret engem! :D (meg a jó étvágyamat :P) -
#761 171 vagyok erős csontozatú és izmos :D.. nah jó inkább gizda.... -
#760 hát vanank emberek akik nem hajlamosak a hízásra... én nem tartozom közéjük
bár te tartozhatnál, azért az a 64 kiló az marha kevés! (feltéve ha nem 150-160 centi vagy) -
#759 jajh haggyad már egésznap nem csinálok mást mint koczkulok és eszem, még se mentem 64 kiló felé.... -
#758 am orbitális poén volt -
#757 sikerült rájönnöm :-c