1076
  • DranzerF1
    de csak a SuperMario után :D
  • davidka003
    Minden Prince of Persia nagyon király. Többször érdemes végigjátszani.
    Év játéka volt mind 3 rész ez egyértelmű.
  • Looooser
    az elmúlt 4 év legjobbjai...
  • armageddon666
    Melyik év? legjobb játéka? :P
  • Broafka
    meredek ilyet mondani, az év talán legjobb játékára! :)

DANGER ALERT!! DIVATFIKÁZÓ IS HERE :)
  • Black Hawk
    Meg az apád má nem azééé!!!!
  • stonesour
    Manapság minden szart megfilmesítenek?
  • DranzerF1
    lesz ilyen?
  • Looooser
    hát nem hinném... a Disney és az ubi sok pénzt bele ölnek ebbe a projectbe.... sztem direkt csak szívóznak... cvsak mondjuk egy olyan marketinget elfogadnék mint pl ami a Dexternek volt... mondjuk a fővárosokat befújnák homokkal....
  • Black Hawk
    Kicsi a kőőtsííg vetís:D
  • Looooser
    a plakát, ez se sejtet sokat.....
  • Looooser
    engem egy részt ez is zavar másrészt ha valaki felkinálja magát aki még hasonlít ís a hercegre azt mi a francért dobják el egy homiért a hegytetőről???????????
  • Livin in sin
    nekem a szereplőkkel egyáltalán nincs bajom.. sőt.. engem csak az zavar h milyen neveket adnak már nekik?? Dastan??? Tamina?? -illúzióromboló- Bár lehet csak én vagyok ennyire régimódi
  • Looooser
    nah végre egy választás ami egész jót tesz a filmnek....
  • Prof William
    Ez igaz. :) Reméllem ost nagyon jót fog alakítani. :)
  • Broafka
    jó most Blood Rayne = Uwe Boll = katasztrófa = káosz = halál = szánalom = ...
    szóval szegénykét csak tőrbe csalták!
  • Prof William
    Bár Blood Rayne-ben kissé megfakult a szememben de többi filmjében nagyon jól alakít... Ghandi + Potifár is volt már szóval nem lessz nehéz ilyen arabos fejű ürgét alakítania. :)
  • Broafka
    szerintem ő jó választás
  • Sabcsee
    BEn Kingsley lesz a főgonosz a filmben!(angolul van)
  • Looooser
    igen neh...
  • artschiatwork
    így inkább:

• Looooser

bocsi
  • Looooser
    hát azért remélem a parkour jeleneteket velecsinálják meg...
    <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kWJHSyjVMY8&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kWJHSyjVMY8&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
  • Looooser
    hát ott van a kép David Zane-ről aki szerette volna a szerepet játszani, akiben több arabos-perzsás vér folyik, mint jake-ben... majd meglátjuk... mindegy ha rossz lessz a film megint leülök, és végig játszom a SoT-ot...
  • Challanger
    Ő lesz az új Bond filmben az egyik (csúnyább) bond-girl.
  • blur55
    mi van farah-val? ki ez a tamina???
  • Black Hawk
    Ez lenne az a Tamina vagy ki? Hát én egyre jobban elkeseredek :(
  • Xerxész
    Szerintem se. Abszolút nincs.

És most ugye már biztos, hogy Jake lesz a Herceg. Hát, mit mondjak, találhattak volna perzsásabb karakterű és külsejű fickót is a kevésbé híres színészek közül. Szerintem Jake elég rossz döntés volt, de mindegy. Majd meglátjuk...

Legalább az bíztató, hogy elvileg júliusban kezdődik a forgatás.
  • Broafka
    Ez a Tamina hercegnő ez odabasz...
    és Farah?
  • Challanger
    Megerősített hírek
  • el bruja
    ez a pasas inkább a Passióba illett volna... sztem jo lesz a film Jake-kel, bár még nem biztos hogy ő játsza, írták hogy vmi baj volt a lábával, ehhez a filmhez meg erős fizikumu pasas kell.
  • Looooser
    hát nem toom nincs meg benne az az arabos-perzsás vonás...
  • Broafka
    hosszabb hajjal... jake!
  • Looooser

eredetileg ő szeretett volna lenni (David Zane) de Uwe bácsi nem engedte kész röhyely pedig pont bele illene most őszintén david lenne a jobb vagy Jake?
  • Hoz_Hun
    Uwe Mester majd kezébe veszi a gyeplőt o'szt kapunk olyan filmet amit (meg)emlegetünk!
  • extra sensory
    Jake nem rossz színesz de speciel a herceg szerepére egy markánsabb arculatú egyént gondolnék inkább. Fizimiskára nem tökéletes.
  • Looooser
    hát igen ha az ember használja a szemét, az akár megváltás is lehet
  • tigeroo
    ezt benéztem:)
  • Looooser
    az én hsz-em alatt 01 el van egy cik ide másolom hogy megértsd:

Jake Gyllenhaal lesz a perzsa herceg / 2008-04-11 /
    Jerry Bruckheimer a Disney-vel karöltve újabb kasszarobbantásra készül. A Karib tenger után ismét egy kalandfilmet vett szárnyai alá Hollywood első számú "aranyembere": a Mike Newell irányításával készülő Prince of Persia: Sands of Time című film főszerepére már le is szerződtedte Jake Gyllenhaal-t, aki Sharaman király fiát, Dastan herceget játssza majd - feltéve, hogy felépül a forgatás kezdetéig. A színész nemrég bokasérülést szenvedett, a szerep azonban - az akciójelenetek miatt - ép testrészeket és jó erőnlétet kíván. Kalandban tehát nem lesz hiány, a kiszemelt rendező személyét tekintve pedig némi komikumra is számíthatunk. Mike Newell a Négy esküvő, egy temetés című filmmel már bizonyította humorérzékét, legutóbbi munkája (Szerelem a kolera idején) azonban ad némi okot az aggodalomra. Az mindenesetre jó jel, hogy a perzsa herceg, David Zandi helyett - aki nagyon szerette volna eljátsszani a főszerepet - mégiscsak egy színészt választottak a filmbeli herceg szerepére.

• tigeroo
    amugy szerintem addig nem fogjuk tudni hogy ki játsza princet amig nem fogunk kapni vmi kis előzetest