Prince of Persia - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
hát ez még langyi. mégcsak nemis "igazi" tréler lesz, hanem játékból fabrikált?!
hol az a bizonyos artwork?
Looooser
Another potential franchise is called Prince of Persia, produced by Jerry Bruckheimer. Based on one of the longest-running and most successful video game series of all times, Prince of Persia, The Sands of Time, will become an epic, sprawling adventure from Walt Disney Pictures. This artwork represents the spectacular look that we're going for in the film.
We put together a rough trailer using footage from the Prince of Persia game to give you an idea of the tone, scale and story of the movie. The film, of course, will be live action.
Disney offic oldalon csak ennyi van fennt...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
nah valami hírt ide!!!!

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Livin in sin
..<#vigyor2>..

\"NEKED ateista vagyok; Istennek viszont a Kitartó Ellenzék..\"

Broafka
lehet! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
dehogy sértõdtenm meg egy pajtira
---
túl hiszékeny vagy -.-

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
ez nem belekötés, poénkodás, ne vegyél már mindent gonoszságnak!
túl sértõdékeny vagy!

Looooser
jóh még köss blém 2x 3x

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
hal pete, kis embriók és kész! 😄

Looooser
hogy is mondjam a kaviár afrodiziákum.... lenyalnám róla xD

Broafka
azért érdekelne hogy mit gondolt mi fog lefolyni majd róla a kép készítésekor.
A hal tejjel kevesebb sikert arattak volna a csajnál a fotósok! 😊

Looooser
na jó inkább egy erõs 16-os

Looooser
rendben megpróbálom de nem szúrom be 😊
Hát ez már jó link remélem Figelem (18)

armageddon666
na fuss neki mégegyszer mert érdekelne 😛

@

Looooser
Kaileena tökéletes Monica Belucci lenne lásd kép:
A kaviár egészséges, finom és nagyon jó afrodiziákum...(18)

Looooser
figyelj elég ha beképzelt és egész tûrhetõen fogja játszani...

armageddon666
jah ^^ TTTs Farahra hasonlít csöppet 😄

@

ffxi
Esteleg még1 jelölt? Ez a csaj mitom én vmelyik évben Miss India volt. Kapott pár mellékszerepet, de nem tudni igazából színészíleg milyen
<#szomoru2><#nemtudom>

Fákjúal!

ezaz, most nemtom hogy ki-ki Kaileena, meg Farah:S de Kaileenának jo lenne Belucci télleg😄
armageddon666

vs

http://tapety.z7server.com/wallpaper/0031_monica-bellucci-02.jpg
http://img1.jurko.net/wall/paper/MonicaBellucci2.jpg
http://f.freeblog.hu/f/i/l/filmbuzi/files/film2007/shoot-em-up-posters/shoot-em-up-monica-bellucci-poster.jpg

bár igazából õszíntél szólva már összekevertük a dolgokat mert az 1. csajt Farahnak javasolták, aztán valahogy kaileena is szóbakerült, szal... de Kaileenának mindenképp Monica Belucci...

@

sztem meg Belucci lenne rossz választás...
armageddon666
akor meg egyetértünk... mert én az 592re mondtam hogy rossz lenne...

de ha megnézed:
broafkára válaszoltál aki meg az #592re; én erre mondtam hogy nemtetszik, erre te mondtad hogy olyan mint kaileena, én mondtam hogy bellucci lenne jó, de mondtad hogy te róla beszélsz, én mondom ezt most.

@

Looooser
idáig én is Belucciról beszéltem sübike #592-esben a csaj eggyáltalán nem jó

armageddon666
akkor rossz szögbõl van rossz a smink, de nemtom nem jön be és sztem nem 1-az-1-ben kaileena... Monica Belucci jobban hasonlít akkor már rá... a hangjuk meg ugye 1az1ben ugyanaz XD

@

Looooser
nem teccik a feje? szinte 1 az 1ben kaileena

armageddon666
nemtetszik a feje és sztem szilikon x)) vagymost nem ezt kell nézni? 😄

@

Looooser
bro egy icipici smink kb annyi mint a játékban és máris 22 a csaj 😊

Livin in sin
sztem jó lenne😄 hangja is passzolna..igaz csak angolul😄 és nem is lenne öreg, elvégre õ az "idõ császárnõje", ergó, biztos nem 20 éves<#vigyor2>

Broafka
idõs!

armageddon666
Kaileena meg majd lehetne Monica Bellucci ^^

@

Looooser
Livin véleményét osztom by hsz #526

Livin in sin
sztem találnak jobbat is..<#pias>

ffxi
Csájééé!!!!!

Fákjúal!

hát sztem is.
Mincsi
ismerõsöm szerint, Fahra szerepében jól nézne ki Nicole Scherzinger :o

Rush!

Looooser
hát örülnénk...

A játék alapján elméletileg akkor a filmbõl is trilógia fog készülni? Vagy ezt még nem tudni?
Looooser
kábé ugyan olyan lessz mint a Tombraider az elsõ rész oltári gagyi azt az elsõ rész egész tûrhetõ lett...
megha nem tudnád sügérke az ubisoft nem jelentette be hivatalosan de lessz új PoP rész...

najo ezt tán haggyuk. Nem tudunk rola 1enlõre tul sokat, de ez NEM jelenti azt, hogy béna film lesz.
Kongy
te talán tudsz többet 1 pár képnél?<#lama>
<#kocsog>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Livin in sin
ne magadból indulj ki, öreg... <#gunyos1>

Kongy
Most miért? Végülis nem tudunk róla SZINTE semmit...sztem még nagyon soká adják ki,és akkor már senki sem fog a popra emlékezni...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nem kicsit...
Livin in sin
mivan, megvesztél??<#violent>

Kongy
Ha lesz is film,tuti h béna lesz.

Looooser
én ne mis az elsõ rõl beszéltem az elsõ részba sot végén lévõ zenék kellenek....

szerintem marha jóü filmet lehetne csinálni mind a 3-ból😊
jókis kegyetlen karakterfejlõdéssel😄

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

tigeroo
fogd vissza magad

a godsmack zenéje csak a ww darkos hangulatához illik...
de a sot lesz filmesítve
egy ezeregyéjszakás filmbe minek olyan?
armageddon666
te nemtucc olvasni... "átmehet" ... értve úgy hogy a stílusa hasonló lehet... (fight-oriented)... innentõl a hangnem meg a "sügérke...." meg ilyenek olyan dolgok melyeket nyugodt szívvel vehetsz magadra... én megpróbáltam kultúráltan megfogalmazni ezt a választ, mivel az offenzíva nem ellenem irányult, ám nagy aklövés volt, és szíveskedtem felhívni a figyelmed még a flém kezdete elõtt...

köszöntem

@

Looooser
joh neked mindját lessz egy IP banod SG-rõl...
---
Pegasus igazadvan kivéve az utolsó sorodban.. a gyûrük urát többen ismerik mint ezt a játékot...
---
tigeroo te hülye vagy??? csak egy költõi kérdés hogy a jó büdös picsába kerülne ebbe a filmbe átmenet a skorpió királyba??? megy vagy veszve? játszottál te a játékkal? láttad a múmia 2õt? tudod eggyáltalán mirõl szól a skorpió király? és a Prince of persia? az hogy ugyan az a zenéjük nem jelent semmit sügérke....