1076
  • Broafka
    én nem egészen arra a részére gondoltam a terminátorban igazából :D Sőt, msot hogy mondod valóban, de amúgy eszembe se jutott ott az idős dolog, én most a terminátorra magára gondoltam, hogy az hihető, hogy majd lesznek olyan gépek, amik úgy néznek ki mint az emberek.

hát tényleg nem így értettem, a power rangerst, meg a sailor moont azért mondtam mertaz is iylen japán baromság (én amúgy szeretem ezeket a "meséket" és igen, az is egy baromság) most igazából a Jetix-en megy a pwoer rangers, de lefekvés előtt egy gagyi kikapcsolódásnak, ahol egymás mellé zárja a két lábát a Ranger, dobbant egyet, és 3 méterre felrepül, meg beleütnek egyet valakibe, és a háttérben felrobban egy csomó minden, ők meg szikráznak, nah no comment! Borzalmasan gagyi és szánalmas, de mondom, estére jó kikapcsolódásnak! :D

valóban nem ismerem a final fantasyt, de sajnálom, nem bírok tágítani a véleményemtől, szerintem, baromság! de mint mondottam volt, a maga nemében az is jó lehet és hangulatos. De hogy ne legyen senkinek se lelki gondja, akkor úgy mondom: nekem nem tetszik! :)

végszóra pedig, a PoP 4-nek (7?) "utána"néztem, és amit néztem, vagyis amit láttam nagyon nem tetszett ("baromság"). és rengeteg olyan van szerintem, mondjuk egy Teletubies, amit nem kell néznem ahhoz hogy véleményt nyílvánítsak róla szerintem! :D

vég-vég szó :D minden baromság ha azt vesszük, a SoT is, de most az hogy falon fut, azt hihetőnek tartom, mert mondjuk nem 6 métert, hanem mondjuk jó ha 1-et, de lehet futni a falon (fölfele meg aztán pláne, főlegamennyit a herceg mászik) jah és ez a régiekben is benne volt asszem. Az idő visszatekerés, meg az iylenek, meg azért hihető, mert rengeteg film, meg tudósok foglalkoznak ezzel a dologgal (sőt, Einstein szerint elméletben lehetséges is az időutazás). A falon való csapdák... nah igen, én nem mondtam jhogy a TTT jóra sikeredett, szerintem az már szintén gagyi volt, de még el-el ment.

a többi már mese
  • Black Hawk
    Hagy Brofi olyan mint a Fiala :D csak egy vélemény van és az is csak az övé lehet :D
  • EnZsolt
    Túl nívósak a Final Fantasy mellé :D
  • armageddon666
    mi bajod a Pávő Réndzsőzze' meg a Széjló Múnnal? ... xD
  • EnZsolt
    ad 1) nem értelmeztem félre semmit, csak azt írtad, hogy baromságnak tartod, hogy a levegőben tudnak kaszabolni fél órát, majd leesnek a földre és behorpad a talaj. Nem ismered a háttértörténetet, de te kijelented, hogy baromság. A te véleményed, és én nem védem a Final Fantasy-t, csak nem értem miért kell ilyen kijelentéseket tenni, hiányos ismeretekből fakadóan, illetve azért, mert nem tetszik.

ad 2) ahhoz képest, ami régen volt, hogy a herceg elől elrabolták a hercegnőt és nekünk vissza kellett őt szereznünk egy órán belül, átjutni a csapdákon, ahhoz képest az idővisszaforgatós tőr igenis drasztikus változás. És én erre utaltam. Nem mondtam azt, hogy változtassunk meg mindent, hanem azt, hogy várd ki a végét, mert ez egy teljesen más széria, mint ahogy a klasszikus trilógia, az idővisszatekerős trilógia is. Lehet, hogy ez is tetszeni fog.

ad 3) az időutazás elég bonyolult dolog. Szóval a Terminátort inkább ne firtassuk tovább szerintem, mert ott nem csak arról van szó, hogy gépek képesek magukat reprodukálni irdatlan mennyiségben, hogy kiírtsák az emberiséget, de ha neked ez hihető, akkor nekem mindegy is.

És egy Final Fantasy mellé felsorolni a Power Rangers-t és a Sailor Moon-t, hát ne haragudj, de ez egy baromság :D Tudom, nem úgy értetted, de még véletlenül is egymás mellé kerüljenek.

Nem akarok veled vitatkozni, mert felesleges, és elég is az off-ból. Csak annyi, hogy nézz utána jobban annak, hogy miről nyílvánítasz véleményt.
  • Broafka
    majdnem* mind1 :D
  • Broafka
    majd nem! :D
  • armageddon666
    Chihiro szellemországban...
  • Broafka
    fasz ki van, hogy mindig mást értelmeztek mint amit leírok!
    Én nem a final fantasyt fikázom, sose játszottam vele, csak videókat láttam, meg képeket, (max azt említettem meg, hogy a legutolsó rész az valami final fantasy VIII vagy IX, de hogy minek? nah mind1) én azt mondtam, hogy miért kell egy remek játékot így elcseszni, egy final fantasynak megvan a maga hangulata gondolom, ezek a tipikus japán játékok, én személy szerint nem szeretem őket, de biztos jók, a PoP sorozatnak is megvan a maga hangulata, és nem kell egy másik játékra hajazni...

ad2, most ha te olyan drasztikus, és őrületesen nagy változtatásnak tartod az idő visszatekerő tőrt, akkor én kérek elnézést, és tényleg változtassunk meg mindent, jöjjön akkor már egy etethető állatka, és akkor már lassan sims is lesz belőle.

ad3, szerintem a terminator (ha létezne ilyen "gépszörny" akkor szerintem hihető, sőt, manapság már nem is csodálkoznék ha lenne ilyen.

u.i.: bocs, nem olvastam végig a hsz-ed, hirtelen a final fantasy játékra gondoltam, hogy arról beszélünk, az mega maga módján, mondom, végülis jó lehet, saját stílus, viszont én akkoris azt mondom hogy egy rohadt nagy baromság! (csak úgy mint a legtöbb ilyen japán mese, power Rangers, Sailor moon, meg mit tudom én)
    szerintem a Vándorló Palota, meg Mutchimo szellemországban (vagy mi a fene volt a címe) az is egy őrült nagy baromság volt, de végülis szórakoztató........ (a maga módján)
  • Black Hawk
  • EnZsolt
    Broafka: ha már a remek sorozatnál tartunk, akkor miért kellett az eredetit, áttenni, ebbe a nem realisztikus idővisszaforgatós dologba? Természetesen élveztem, nem erről van szó, de miért kell elítélni egy játékot, mert nem tetszik, ahogy így ugrándoznak? Új story, új karakter, új fejezet. Ugyanúgy egy nagy ugrás, mint anno a Sands of time volt. A Final Fantasy meg miért lenne baromság, annak az a világa, egyáltalán ismered a hátterét a történeteknek? Nem, hát akkor miért fikázod? Csak láttál egy videót, és az lehetetlen, ezért baromság. A Terminátor is baromság lenne így, akár csak jónéhány akciófilm.

Mindenesetre remélem a film fasza lesz. Jake jó színész, Jerry jó rendező, már csak jó zene kell, és szép képek. Aztán mehet a nyálcsorgatás.
  • Looooser
    no para nem eszlek meg... :D
  • Dragooon #824
    áh, ezt nem tudtam, akkor srry a rossz infóért :]
  • Looooser
    pont fordítva a ghosts of the past-ről lett prodigy-ra változtatva..... mellelsleg a dobozon nincs semmi fél alcím....
  • Dragooon #822
    nem, Ghosts of the Past
  • Broafka
    egyébként már más a neve, nem prodigy, nem?
  • Broafka
    hát de most te is erre asszociálsz, hogy parkourozás, és falon futás, ergo lehetséges (per5sze hogy nem ekkora távokat) már a TTT-ben is aránytalanul nagyokat ugrott, de az se volt zavaró.

De egy ilyen remek kis sorozat mint a PoP miért kell, hogy átmenjen ilyen japán hülyeségbe (haverom oda van a Final Fantasyért, most valami filmet mutatott róla, és ott csorgott a nyála, ahogy a két emberke egy órán keresztül szabdalta egymást a levegőben, aztán leértek a földre, és semmi bajuk nem lett, csak egy kis kráter lett a lábuk alatt, aztán megint felugrottak a levegőbe, és kardok lettek körülötte... blabla... egyszerűen baromság!

u.i.: a Terminátor se létezik, mégis hihető is lehetne!
  • Broafka
    más dolog egy kis arabos varázslatot bele vinni, meg hülyeségeket!
  • armageddon666
    mert az eddigi falon futások marhára realisztikusak voltak... ekkora távokat a profi parkourosok sem futnak le :\ ha mégis, mutass egy videót... na meg a falra tett csapdák :D tényleg végül is számítani kell arra, hogy valaki falon futva akar átjutni egy szakadékon :D tényleg...

ettől függetlenül ha a Prodigy a PoP4(7!) akkor nyugodtan lehetne 5 és tegyük be a sorozatba Assassin's Creedet is PoP4-nek... végülis ott is lehet falon futni meg ilyenek... akkor máris PoP lesz? Mert más hasonlóságot nem látok a Prodigy és az előzőek között egyelőre... de majd kiderül... (A klasszikus trilógia és a Sands of Time trilógia között legalább annyi volt a közös (ami NAGYON lényeges ha már a címet nézzük) hogy a főszereplő valami hercegféleség -.- ha már PRINCE of PERSIA, akkor ne sivatagi nindzsák ugráljanak antigravitációs kesztyűvel... vagy akkor ne legyen Prince of Persia a játék címe :\)

Mondjuk valszeg végigtolom majd, biztos tetszeni is fog, de nem mint POP hanem mint Prodigy :\
  • Looooser
    jaj haggyaddmán a Sot-os porszívózás a tőrrel mennyire volt realisztikus??? HE??? HEE????HE???????
  • Looooser
    jajah....de nem egyszerre forgatták a három részt hanem ott folytatták ahol az előző abbamaradt csapóra ki volt írva hogy final cut azt csiok a kövi csapóra meg hogy scene 1 de akkor sem az első rész alatt forgatták a 3madik rész akasztási jelenetét.... és ez az ami fura, hogy még hátravan 1-2 év és már ebben kis vidiben mind a 4 rész ruhái jake-en voltak....
  • Broafka
    vágre egy ember, aki nem vakon imádja, mert PoP van a dobozra írva. Vége valaki használja az eszét, köszönöm!

Szerintem valami förtelem, okádék, borzalom, szánalom, és még sorolhatnám.
    (Egyszer volt valamelyik cikkben, egy előzetes erről, nah ott hagytam abba, amikor a "Herceg" fut a falon, elér valami villodozó gömböt (mit keres egy gömb a falon? én nekem is világít a falam, meg néha mozog is, de az már a vodka miatt van) aztán megáll (WTF? öntapadós?) megvárja míg valami csaj odafut, és együtt átlendülnek (lendülnek? repülnek!!) a másik falra közben spirálosan forognak, egy másik gömbig!)

szóval csúcs!
  • Broafka
    amúgy meg, remélem hogy nem forgatják egybe, csak a készítő néha belenézett a játékba, megkérdezte a kisfiját, hogy miről szól, meg hogy ez mi, aztán csinálja...

Az a baj, hogy a SoT-nak egymagában nem túl velős a storyja, de önmagában a legjobb, és a legjobb filmet lehetne belőle csinálni. Viszont egy SoT-ból áttérni a WW-be meg a TTT-be, brrr... az meredek lesz.

Prodigy? ez az a Final Fantasy kilencvenhatodik rész PoP móddal?
  • Broafka
    hagyd már ezt a "joh"-zást, Jó-nak kell írni!

egyébként meg jah, lásd mondjuk Karib Tenger kalózai 2-3 azt egybe forgatták le, csak túl hosszú ett volna, ezért lett 2, és 3
  • Looooser
    joh de már hallottál valaha olyat hogy egy időben forganak 3 filmet, maximum egymás után azonnal leállás nélkül de nem egyszerre....
  • Feriluce
    hát mivel Sands of Time.. amugy meg nemtudom, h olvastam e valahol, vagy csak akartam-e olvasni, h trilógiát készítenek a popból. (vagy vmi fórumon olvastam lehet h ittx) mind1 xD amugy meg ha mindből külön külön rész lesz, akkor sztem ez a negyedik rész fölösleges. nincs vmi sok köze az első 3hoz, nekem már a játék se tetszett. elvesztette már azt az igazán jó Prince of Persiás varázsát:( SZERINTEM...

a vidi pedig fasza, jó herceg lesz ez a Jake
  • Looooser
    joh oké csak egy valamit mondjanak már meg hogy ez most mind a 4 rész 1ben???? a korábbi képeken full t2t-s a megjelenése, amikor fehér ingbe rohangál egy kicsit sot-os a kisfilmben 00:34 hát elég Prodigy-s a jelmez és 00:37-nél elég WW-s szal egy kicsit fura nekem de jók a deíszletek ésatöbb ésatöbbi
  • Broafka
    hmm, hmmm, nekem tetszett, jónak ígérkezik! :)

Egyébként meg nincs baj ezzel a Jake-kel, szerintem nem lesz ez rossz herceg!
  • ldavid

• Xerxész
    PoP: Ben Kingsley jelmezben

Ez is fake?
  • tigeroo
  • tigeroo
    semmi baj a ruhák színvilágával szerény véleményem szerint
    a fontosabb karaktereket szokták feltűnőbb színekkel kiemelni a "szürkeségből"...

ezek a tagok a képeken csak statiszták.

pl A sebhelyesarcú: nah,vajon ki lehet a kulcsfigura?

http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=254107
  • Broafka
    így nekem is, azért nem tűnik nekem túl hitelesnek, de gondolom így az egészre rájön még egy kis sötétség, egy kicsi homályosság (mint a SoT-ban oylan hangulatosan) egy kis számítógép, és már kész is...
    lassan már nem is értem hogy mi a fenének kellenek ide színészek...
  • Dragooon #803
    tisztára olyan érzésem van, mintha csak egy hagyományőrző móka lenne..
  • Looooser
    mer' hülye vagy! "ne vegyél még mindig komolyan^^" sztem nát fék képek a kardok miatt mondom, bár hiányolom a kék és piros rucikat....
  • Broafka
    azokból nem néztem képeket :)
  • Looooser
    nem hinném hogy az lenne, szerint lehet hogy az, emlékezz vissza a resident evil 3 ból is voltak ilyen képek, a sivatagi zombikról....
  • Broafka
    hmm, innen elég fake szaga van...
  • Xerxész
    Kosztümös forgatási fotók
  • Prince23
    Így van... bár nekem a WW a favorit, aztána SoT. T2T inkább nem említeném.