Prince of Persia - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
leglaább már forgatják, ez is valami. Ami viszont így ránézésre kicsit zavaró nekem, az a kora. Ez tényleg inkább egy oylan WW-s vagy T2T-s Hercegre emlékeztet.

de amúgy egy WW-s Hercegnek szerintem kurva jó lett ez a Jake!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
szerintem ez egy elkapott kép a forgatásról... hát szerintem már veszik fel, nem akarják a transformers 2 elé berakni, sztem 2 évalatt bõven leforgatjásk sõt ha 2-3 részes lessz akkor már a következõ részbe is bele kezdhetnek, meg javíthatják az elsõ rész, mekkora a büdzséje???

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
a kettõben is piros volt.... és az egyben fehér a nacija

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Sabcsee
bazd 2010-ben lesz a bemutató addig még van egy csomó ideje gyúrni...

kaka

Looooser
mellesleg egy kicsit többet is rágyúrhatott volna a szerepre, mellesleg ez egy kicsit hasonlít a T2T.s hercegre...

Black Hawk
ezt elkúrták 😄 az egyben kék az öve 😄 a 3 ban volt piros 😄 😄D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Looooser
van egy film az a címe 300 belõle is lefognak feregni....

Hát szegény Prince jól élt eddig, nagy lakomák kellemes ágy de most a nyakába szakadtak a homokdémonok. Majd a sok akrobatikázás közben ledogozza azt a kis felesleget. 😊
Sabcsee
sztem teljesen rendben van ez a jake gyerek,tisztára hasonlít a prince-re
itt gy másik pic:

kaka

Broafka
van azért hasa, de jó, én is lehetek Herceg akkor már! 😄

többet kéne gyúrnom hasra teringettét...

Looooser
tégy úgy <#eljen>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
majd kipróbálom 😄

Looooser
szerinted én nem vagyok egy hûtõfosztó partizán?? Áhhh dehogy 😄 csak mindig sportolok... igaz e sportokat, de mondjuk a reggeli felkelésnél amikor felülök az ágyban az 1 felülésnek számít szal vmennyit mozgok... jah a szex sokat segítt a fogyásban.... 😄😄:p😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
én meg 178 centi, 80 kiló, mások szerint kövére, de én is azt monodm hogy erõs csontozatú 😛

Bár már lefogytam 2 kilót, még mindig kell mit tennem a dologért 😛
nem tehetek róla, anyám szeret engem! 😄 (meg a jó étvágyamat 😛)

Looooser
171 vagyok erõs csontozatú és izmos 😄.. nah jó inkább gizda....

Broafka
hát vanank emberek akik nem hajlamosak a hízásra... én nem tartozom közéjük

bár te tartozhatnál, azért az a 64 kiló az marha kevés! (feltéve ha nem 150-160 centi vagy)

Looooser
jajh haggyad már egésznap nem csinálok mást mint koczkulok és eszem, még se mentem 64 kiló felé....

Sabcsee
am orbitális poén volt

kaka

Dragooon
sikerült rájönnöm :-c

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Broafka
elírta... 2010

Dragooon
2008 májusa elmúlt már :--oooooooo

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Broafka
jah, meg egy kis fogyóra is el kéne járnom, a nyár meghízlaltatja az embert! <#vigyor3>

Looooser
járj le capoeira edzésekre és 1-1,5 év után te is fogsz így ugrálni....

és én örülnék neki a legjobban ha neked lenne igazad
..."A Jerry Bruckheimer által producelt Prince of Persia: The Sands of Time film eredetileg 2009. június 19-én került volna az amerikai mozikba, egy héttel a Transformers 2 bemutató elõtt. Most azonban egy jól irányzott egyenes tolórúgással átrepült a PoP bemutató 2010. május 28-ra, majdnem egy teljes évvel késõbbre. Ez pont egy héttel a Shrek 4 várható bemutatása után lesz. Emlékeztetõül: a rendezõ Mike Newell, a fõbb szerepekben pedig Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Alfred Molina és Ben Kingsley tündököl majd. Ahogy a film teljes címébõl is sejthetõ, a tõrténet alapvetõen a Sand of Time játék történetét dolgozza majd fel."
én a filmrõl beszélek
Broafka
de meg kell hagyni jól nyomja, a harci jelenetek egészen PoP-osak, gratula

bár én tudnék így ugrálni 😄

Broafka
legalább tanulná meg azt az annyira nem bonyolult klasszikus monológot rendesen...

Sabcsee
bazd télleg elhalasztották 2008 május 28-ra<#sir>

kaka

Looooser
persze hogy az csak fel kellet dobni a hangulatot^^

Looooser
akkor aki ezt mondta neked jól átvágott nem halasztottak semmit sem

Looooser
#706-ban ott van a pószter

állítólag elhalasztották a bemutatót 2010 nyarára
armageddon666
a csávó jól ugrál xD
nem kellett volna bele CGI vagy jobb kellett volna és akkor faja 😛

@

Sabcsee
vmi hivatalos poszter vagy kép már igazán jöhetne...

kaka

armageddon666
ok belenéztem a videóba. nem szóltam. nyílvánvaló ^^

@

armageddon666
fake -.-

@

Looooser

Looooser
a megszokott szöveg és az elsõ harjelenet bazdmeg <#gonosz1><#wow1><#wow2><#guluszem1>

Looooser
ez már egyre meg a maivilágban udod CSAK DÕLJÖN A VÉR XDXD

ÁÁÁÁ nagyon szépen köszönöm!!! Barátnõm üdvözli és puszilja azokat akik segítettek<#bee1>

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sigur Ros - Saeglopur

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

A Machine Girl nem horror, hanem gore.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Helló mindenki! Minap a Store-ra feldobták ezt a videót :, aztán barátnõmnek nagyon bejött a zene ami a game alatt megy. NEM tudja valaki ennek a szának az elõadóját és címét? Eléggé kellene pls!!! Köszi elõre is! További jó gamelést! Prince of Persia

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Seth
Inkább azt néznéd ahogy beszélgetnek? ^^

PSN ID.: Beegabor

Looooser
nekem tetszett 😄
engem a graf fogott meg benne.... a koreográfia azért nem meert egy pixel csoporttal mármit meglehet csinálni, és mitnézzem azt hogy húúúú most egymásnak ugranak és igen a csaj szörf eszkának használja a csávót betonon...

Seth
Nee, Machine Girl mint jó horror? Az nem horror hanem saját maga paródiája . Advent Children-ben meg nem is a graf a lényeges,sokkal inkább a koreográfia, nagyon tuti bunyós,üldözõs részek vannak benne.

PSN ID.: Beegabor

Looooser
bízz a szavamban baba 😉 mellesleg ha jó filmet akarsz japán horrorból akkor a Machine Girl-t nézd meg 😄
de az advent child et is nézdmeg *a legnagyobnb fav jelenet ami mutatja hogy mennyire brutál graf alapbvan benne amikor az egyik ipse öltönyének az ujját mutatják, és ahogy az anyag meg a gombok mozog nak irtó nagy fav.. mondjuk a vizet még mindig elbasszták...*