Prince of Persia - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
legelején PoP SOT plakát?

@

Looooser
csak nézzétek....

ha neveszitek észre, akkor újra meg újra 😉

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser

Looooser: az autobotoknak a képregényben is volt nevük, meg a rajzfilmben 😊

<---hát ha ez nem nekem szól akkor éérek elnzést.....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

EnZsolt
Nem is neked írtam 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Black Hawk
Far cry-t meg se merem nézni 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Looooser
tudom hogy ott is volt de most csak egy példát akartam felhozni....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

EnZsolt
És láttad más filmjét is? (Donnie Darko pl?) Vagy úgy gondolod, hogy azért nem jó erre a szerepre, mert játszott egy olyan filmben, ami melegekrõl szól, mellesleg ott is hatalmasat feszített? Kicsit sem vagy homofób, és ha így alkotsz véleményt, akkor csak sajnálni tudlak.

Bloodrayne-t meg ne emlegesd, azért Uwe bácsi megint kitett magáért, szóval szánalmas lett.

Looooser: az autobotoknak a képregényben is volt nevük, meg a rajzfilmben 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Looooser
bocs a hibákért vacakol a billentyûzetem

Looooser
hát eddigén sem vártam el túl sokat, de ezt nem Uwe Bll rendezi, íg tán nem lessz annyiragáz,a tombraider semvolt túl rossz, sajnos a köznség nagyrésze nem játszott a price opesiával, és nem kajolják azokat a történeteket, ahol a fõhõsnek nincs neve, még az autobotoknak is volt sajátjuk és nem az hoy robot egy, robot kettõ, vagy kék robot, sárga robot. és igen meleget alakított egy másik filmben van ilyen, de azzal a filmme többet keresett, mint te egészéletedben fogsz, én megnéztem a képeket láttam már videót is belõle, én azt mondom 1 misét megér, hamár annyszor kijátszottam a játékokat, ha nem tetzik max haza jövök és végig tolom megint....

simán*
Hát...nem várok el túl sokat a filmtöl...a játékbol készült filmeknek eddig bukás volt a vége(Bloodrayne), a fõszereplö hallatán kirázott a hideg, hisz ö volt a túl a barátságon eggyik szereplöje...Dastan?? Hadjuk...Az egész világ Herceg néven ismerte meg...szerintem Maradhatott volna csak simány herceg...
Looooser
bazzz! kurva jó az alkar védõje <#szeret>

tigeroo
jóvanaz remélem a filmben majd maradnak a "prince" névnél...

a fõhõs meg hasonlít picit sztem. de morcosan kéne látnunk😄

uj banner mikor legyen skacok? várjunk vmi fasza akciójelenetre? mertmég nincs sok anyag
Picar77
Daston nekem se tetszik de amúgy sztem jó lesz õ 😄D

()() (^^)

Broafka
szerintem teljesen jó amúgy ez hercegnek, a neve tényleg gázos

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Feriluce
<#wow1> nekem még mindig csak a nevével van bajom.. Dastan??<#szomoru1><#fejvakaras> amúgy meg <#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

ffxi
Ki ez a selyem ifjú? <#vomit>

Fákjúal!

Looooser
grrrr.... kezdek mérges lenni nagyon érdekel már hogy miért van a lenti videóban a Prodigy-s, Sotos és WW-s ruci Jaken, jah meg a képeken a T2T-s

ffxi
Egyelõre nincs

Fákjúal!

Looooser
új infó????????????????????

tigeroo
nah jó az offot belehet fejezni.
armageddon666
nemmintha nagy égetés lenne 😊

@

Looooser
jajh de tényleg... faszom a sok pop-os linkbe baloldalt....fene nem itt akartalak égetni.......

Looooser
nem ez neked szólt, te akartál kihívást... tessék itt van hello Kitty online....

armageddon666
rossz tápig

@

tigeroo
eh 😄dd
Looooser
tudjátok mit??? menjünk hello kitty online-ozni... végre lessz egy kis kihívás az életünkben, mellesleg majd megnézem hogy hogyan toljátok végig....

Looooser
még nincs elég....

tigeroo
jampik nemkéne valami banner?😄

mostmár van kép a fõszereplõrõl , szóval egy filmes képet összedobhatna valaki
Looooser
reméltem is😊

Broafka
"az is egy állás pont hogy brofi hüje(ne vedd sértésnek)"
köszi 😄

Looooser
"...szerintem lehet klór alapú is ..."
kémiából hányas vagy?
az hogy a földön nem sikerült elõ állítani egy olyan környezetet ahol ez létre jöhetne az egy dolog, másik dolog hogy ezt most csak példának írtam, és egy harmadik, sosem voltam jó belõle, mellesleg 43 éve nincs kémiám 😊

"...hüje ...félbojgót"
és nyelvtannal?
nem took helyesen írni, 2 nem is akarok 3 b+ 😊

nem vettem sértésnek =)

a DB szted lehet hogy kaki sztem jó, ez is nézõ pont kérdése....

a TTT nekem nem annyira lapos befejezés 2 jó játék után....

perzsának perzsa, mert mint ahogy a keresztény hitvallásban is létezik paradicsom a perzsáknál is létezet mivel minden hit egyre épül... a csillagászatra!!!

armageddon666
"...szerintem lehet klór alapú is ..."
kémiából hányas vagy?

"...hüje ...félbojgót"
és nyelvtannal?

ne vedd sértésnek :]

DragonBall sztem kaki :\ de a másik hatszáz tetszik ^^

TTT nekem tetszett...

Prodigy jó lesz... bár igazából most hallottam hogy nem is Prodigy, hanem csak Prince of Persia... de nekem akkor is marad Prodigy, mert ez nem Prince meg nem Persia -.- és SoTban több hasonló elem volt a klasszikushoz, mint Prodigyben bármelyikhez... Prodigy olyan kb. mint az Assassin's Creed... (mármint annyi köze van bármelyik PoPhoz X))

Nem megyek moziba... peace ^,^

@

EnZsolt
<#wilting>

pont ezt írtam, hogy nem lehet mászkálni az idõben. Az ufókat meg már tényleg ne keverjük bele 😄 Prodigy-re én is kíváncsi leszek, mégha elsõre nem is jött be a "boszorkány buxás" repülés. A mozijegyet meg már a kezemben akarom tartani. Nah peace <#lama>

<#vigyor0>

Looooser
hát ha idõt torzíthatunk és mászkálhatunk az idõben akkor létezhetnek ufó-k ispedig kiszámolták, hogy lehetetlen hogy létezzenek mert a gógyisok szerint csak szén alapú lehet egy szervezet, szerintem lehet klór alapú is nah mindegy, mellesleg szerintem mi nagyon megszoptuk és voltak idegen civilizációk csakhát kihaltak, és mi vagyunk az utolsók... ez is egy állás pont.

az is egy állás pont hogy brofi hüje(ne vedd sértésnek) és az is egy állás pont hogy itt mindenki hüje(ne vegyétek sértésnek) mivel már mindenki elmúlt 18 (arma nevében nem beszélek -csak gonoszkodom-)
mindenki eltudja dönteni hogy szerinte mi jó és mi nem mi teccik neki és mi nem én spec szerettem a dragonballt és az is teccett benne hogy egy világok erejével elpusztítottak egy félbojgót. szeretema supermant is )izgulok a harisnyás fiúkra -ne vedd komolyan 😉-) de ezek állás pontok én szinte az összes pop-ot végig toltamannó az 1-et a 3D-t a Sands of Time szériát plusz a hadheld konzolosokból a revelations-t is és igen az 1hez hatalmas fejlõdés volt a +D nem voltbenne egér kit érdekelt akkor jó volt és arra volt igény. ki adták a sands of time-ot lehetett benne falon futni idõt pörgetni lassítan gyorsítani és elõre nézni ez mind eltért a régi pop-októl. na bummm meg tetszett mindenkinek befejezték a trilógiát fájt mindenkinek hogy elkúrták a 3-mat ez van. most ki jön a Prodigy trilógia, igen jól hallottátok ebbõl is 3mat terveznek, mert erre van szükség. ha nem tetszik hogy 200 métert tudsz repülni egy boszorkány buxával a hátadon ne játsz vele szedd le az assassin's Creedet és játsz abbol is jön nemsokára kettõ.... vagy vedd le a polcról a tief szériát ennyi szvsz kipróbálom teccik-teccik, nem teccik-nemteccik ez mármindenkinek a magán ügye.
ez is olyan hogy eddig úgy voltam vele hogy a herceg egy köcsög lessz a hegyrõl, erre mos kijött ez a vide és azt mondom hogy kifogom fizetni a mozijegy árát és megnézem mert tetszik amit eddig láttam nah peace n00bz...

EnZsolt
Igen, az már más tészta, hogy úgy néz ki egy gép, mint az ember. Ez valóban lehetséges. Az idõutazás meg eléggé bonyolult dolog. Szóval igen elméletben lehetséges, ahogy az is, hogy átmész a falon, csak kurva kicsi a valószínûsége. Az idõutazáshoz visszatérve azért lehetetlen, mert ha sikerül visszamennünk az idõben, akkor a világvonalunk megszûnik, vagy "el lesz vágva", ami Einstein szerint is lehetetlenség, mert azok nem vághatóak el. Így a múlt megváltoztatása, akármivel, még a személyes jelenlétünkkel a relativitás szerint nem lehetséges. És még sorolhatnám miért nem, de nem fogom 😊 fõleg, mert elég off 😄

A lényeg, hogy legyen jó a film 😊

armageddon666
anime =/= "mese" ilyen marha lekezelõ értelemben...

power rangers nem japán baromság... bár az eredeti maszkos hõsös cucc tõlük van ^^

Final Fantasyt csak AMV-kbõl ismerem: hangulatos... pont. baromság? ahogy hallottam storyban is van olyan jó mint a PoP ha nem jobb... fizika 0? KI NEM SZARJA LE EGY JÁTÉKBAN?! (SoTban is volt már falon csapda 😊)

Teletubbies... 1 részt muszáj megnézned hogy TÉNYLEG elmondhasd hogy szánalmas szar és még az óvodások sem érdemlik ezt ... (alsóban láttam 1 részt, annyi elég volt)

ez a minden baromság ez szar hozzáállás...

idõutazás elméletileg lehetséges? ELMÉLETILEG... csak ELMÉLETEK vannak rá... és vannak olyanok is amelyek szerint nem lehet... de zavart bárkit is az idõutazás? nem... az ugra-bugra miért zavar?

ami bajom nekem van a Prodigyvel (de magyartalan ez a mondat -.-)
-nem hercegnek néz ki a fõhõs -.-
-a herceg béna és szüksége van egy csaj segítségére -.-

ennyi talán ^^ bár ha kivennénk belõle a csajt akkor kapnánk egy celshaded Devil May Cryt :\ sõt nem is mert csak bossfightok vannak -.- meg abban nem is lehet annyira ugrálni 😄 ez mondjuk nem is zavarna...

@

Broafka
Széjló? 😄
max széjlõ' de inkább szé'lõ' ha már angolosra próbáljuk 😄

Broafka
csak tudnám te miért szólsz bele 😄
eddig csak egy kis 3. személy ovltál, aki itt <#eljen>-ket mutogatott, miközben szerintem EnZsolt-tal egész normálisan el "vitatkozunk".

szóval ssssss

Broafka
én nem egészen arra a részére gondoltam a terminátorban igazából 😄 Sõt, msot hogy mondod valóban, de amúgy eszembe se jutott ott az idõs dolog, én most a terminátorra magára gondoltam, hogy az hihetõ, hogy majd lesznek olyan gépek, amik úgy néznek ki mint az emberek.

hát tényleg nem így értettem, a power rangerst, meg a sailor moont azért mondtam mertaz is iylen japán baromság (én amúgy szeretem ezeket a "meséket" és igen, az is egy baromság) most igazából a Jetix-en megy a pwoer rangers, de lefekvés elõtt egy gagyi kikapcsolódásnak, ahol egymás mellé zárja a két lábát a Ranger, dobbant egyet, és 3 méterre felrepül, meg beleütnek egyet valakibe, és a háttérben felrobban egy csomó minden, õk meg szikráznak, nah no comment! Borzalmasan gagyi és szánalmas, de mondom, estére jó kikapcsolódásnak! 😄

valóban nem ismerem a final fantasyt, de sajnálom, nem bírok tágítani a véleményemtõl, szerintem, baromság! de mint mondottam volt, a maga nemében az is jó lehet és hangulatos. De hogy ne legyen senkinek se lelki gondja, akkor úgy mondom: nekem nem tetszik! 😊

végszóra pedig, a PoP 4-nek (7?) "utána"néztem, és amit néztem, vagyis amit láttam nagyon nem tetszett ("baromság"). és rengeteg olyan van szerintem, mondjuk egy Teletubies, amit nem kell néznem ahhoz hogy véleményt nyílvánítsak róla szerintem! 😄

vég-vég szó 😄 minden baromság ha azt vesszük, a SoT is, de most az hogy falon fut, azt hihetõnek tartom, mert mondjuk nem 6 métert, hanem mondjuk jó ha 1-et, de lehet futni a falon (fölfele meg aztán pláne, fõlegamennyit a herceg mászik) jah és ez a régiekben is benne volt asszem. Az idõ visszatekerés, meg az iylenek, meg azért hihetõ, mert rengeteg film, meg tudósok foglalkoznak ezzel a dologgal (sõt, Einstein szerint elméletben lehetséges is az idõutazás). A falon való csapdák... nah igen, én nem mondtam jhogy a TTT jóra sikeredett, szerintem az már szintén gagyi volt, de még el-el ment.

a többi már mese

Black Hawk
Hagy Brofi olyan mint a Fiala 😄 csak egy vélemény van és az is csak az övé lehet 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

EnZsolt
Túl nívósak a Final Fantasy mellé 😄

armageddon666
mi bajod a Pávõ Réndzsõzze' meg a Széjló Múnnal? ... xD

@

EnZsolt
ad 1) nem értelmeztem félre semmit, csak azt írtad, hogy baromságnak tartod, hogy a levegõben tudnak kaszabolni fél órát, majd leesnek a földre és behorpad a talaj. Nem ismered a háttértörténetet, de te kijelented, hogy baromság. A te véleményed, és én nem védem a Final Fantasy-t, csak nem értem miért kell ilyen kijelentéseket tenni, hiányos ismeretekbõl fakadóan, illetve azért, mert nem tetszik.

ad 2) ahhoz képest, ami régen volt, hogy a herceg elõl elrabolták a hercegnõt és nekünk vissza kellett õt szereznünk egy órán belül, átjutni a csapdákon, ahhoz képest az idõvisszaforgatós tõr igenis drasztikus változás. És én erre utaltam. Nem mondtam azt, hogy változtassunk meg mindent, hanem azt, hogy várd ki a végét, mert ez egy teljesen más széria, mint ahogy a klasszikus trilógia, az idõvisszatekerõs trilógia is. Lehet, hogy ez is tetszeni fog.

ad 3) az idõutazás elég bonyolult dolog. Szóval a Terminátort inkább ne firtassuk tovább szerintem, mert ott nem csak arról van szó, hogy gépek képesek magukat reprodukálni irdatlan mennyiségben, hogy kiírtsák az emberiséget, de ha neked ez hihetõ, akkor nekem mindegy is.

És egy Final Fantasy mellé felsorolni a Power Rangers-t és a Sailor Moon-t, hát ne haragudj, de ez egy baromság 😄 Tudom, nem úgy értetted, de még véletlenül is egymás mellé kerüljenek.

Nem akarok veled vitatkozni, mert felesleges, és elég is az off-ból. Csak annyi, hogy nézz utána jobban annak, hogy mirõl nyílvánítasz véleményt.

Broafka
majdnem* mind1 😄

Broafka
majd nem! 😄

armageddon666
Chihiro szellemországban...

@

Broafka
fasz ki van, hogy mindig mást értelmeztek mint amit leírok!
Én nem a final fantasyt fikázom, sose játszottam vele, csak videókat láttam, meg képeket, (max azt említettem meg, hogy a legutolsó rész az valami final fantasy VIII vagy IX, de hogy minek? nah mind1) én azt mondtam, hogy miért kell egy remek játékot így elcseszni, egy final fantasynak megvan a maga hangulata gondolom, ezek a tipikus japán játékok, én személy szerint nem szeretem õket, de biztos jók, a PoP sorozatnak is megvan a maga hangulata, és nem kell egy másik játékra hajazni...

ad2, most ha te olyan drasztikus, és õrületesen nagy változtatásnak tartod az idõ visszatekerõ tõrt, akkor én kérek elnézést, és tényleg változtassunk meg mindent, jöjjön akkor már egy etethetõ állatka, és akkor már lassan sims is lesz belõle.

ad3, szerintem a terminator (ha létezne ilyen "gépszörny" akkor szerintem hihetõ, sõt, manapság már nem is csodálkoznék ha lenne ilyen.

u.i.: bocs, nem olvastam végig a hsz-ed, hirtelen a final fantasy játékra gondoltam, hogy arról beszélünk, az mega maga módján, mondom, végülis jó lehet, saját stílus, viszont én akkoris azt mondom hogy egy rohadt nagy baromság! (csak úgy mint a legtöbb ilyen japán mese, power Rangers, Sailor moon, meg mit tudom én)
szerintem a Vándorló Palota, meg Mutchimo szellemországban (vagy mi a fene volt a címe) az is egy õrült nagy baromság volt, de végülis szórakoztató........ (a maga módján)

Black Hawk
<#eljen>