1076
-
#956 hát jelenleg egy pop sincs nálam :S egy normális fontot találtam:
vélemény? :) -
#955 megvan a játék??? mert ha igen akkor ha feldobod a gépre benne van a betű típus :) pontosan nem toom megmondani melyik mappában, de benne van :) -
#954 thx :) csak pop-os betűtípust vagy hasonlót nem találok... :S -
#953 sztem jó lett, ha lenne időm én is megpróbálnék 1-et össze dobni, de hát nincs időm :S szóval
I'll promote this pic for banner! ;) -
#952 én meg kb. ilyenre gondoltam, csak normális betűtípust nem találtam hozzá. -
#951 én úgy gondoltam hogy Jake, valami háttér, és ez a logó. -
#950 sztem a #893-as képből jobb bannert lehetne kihozni :) mármint csak Jake-ből, mert a többi azon is gáz(betűtípus, háttér stb...) -
#949 Egyrészt, másrészt volt valamelyik filmben is xD anno hírként mint kiszivárgott poszter... Nekem tetszik egyébként... ebből kéne bannert.... legalább a színek PoPosok... -
#948 pedig ez minden hivatalos filmes portálon is ottvan poszternek. Nem hiszem h fanmade-eket raknának fel(pláne ha ilyen gáz). -
#947 jah, mert ez nem igazi poster... (még a dátum se jó rajta) -
#946 *sry
-
#945 hát ez sem lett vmi PoP feelinges poszter
[/img]http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//poster_Prince-of-Persia-movie-poster-hi-res.jpg[/img] -
#944 hmm
IMDB-n érdekes dolgot vettem észre (vagy le vagyopk maradva) de azt hittem Ben Kingsley lesz Vizier
HMM -
#943 ezért irtam h aminek a témája bejön arra megyek el! ha a témája érdekel akk már annyira szar nem lehet h kijöjjek a moziból!
de 20 perc alatt amúgy sem lehet következtetést levönni egy filmről, lehet a vége még jó lesz vagy mittomén, de ha már elkezdtem akkor végignézem. -
#942 s honnan tudom hogy szar-e egy film, amit még nem láttam?????? mert a kritikáknak nem hiszek.... ha megszeretnéék nzni egy filmet a spoilereket nem olvasom el, ha elmegyek, s nem tetszik akkor kijövök a moziból.... nem fogom végig szenvedni akkor is, n sem vagyok pnzes, ezért árok ingyenes koncertekre, de ha nem tetszik akkor is kijövök, és azt mondom hogy szarvolt, sztem legyen vége az offnak.... vmi új infó????? -
#941 pedig de :)
2 kicsit messze van tőle :S de ritkuló tendenciát mutat... vagy ahogy idősödöm nőnek az igényeim, vagy egyszerűen egyre szarabbak a filmek...
mondhatsz amit akarsz látatlanba, maximum a valóságtól távol álló állítás lesz :) -
#940 bocs, szar napom volt. Hagyjuk inkább. Bocs még1X -
#939 hát baromira nem erről pofázol...
kíváncsi vagyok hányszor mentél te el moziba... szerintem életedben 2X voltál... mert egy ezres -
#938 úúú pászmek letöltve nézted meg ahelyett hogy elmentél volna haverokkal a moziba... pedig csak egy ezres... >.< -
#937 "de van olyan szar film amit nem lehet megnézni?? jó van, de arra meg ne üljön be! én pl. csak olyat nézek moziban amiről tudom h legalább a témája érdekel."
Na erről pofázok már pár hozzászólás óta, de Broáf-mestert nem éri el az írásom...
Haverodnak nem lenne alig pénze ha nem menne el minden szar filmre... mondhatnám így látatlanba, de nem teszem... (upsz, megtettem)
de ez már nagyon off :) és onnan indult ki, hogy moziból film közben elmenni... (ami még mindig faszság... ha úgysem nézed meg, azt az ezrest akár nekem is adhattad volna... jobbat mondok, valami jótékonysági célra is használhattad volna :)) -
#936 hát enyhe C kategóriás film volt, de szerintem a maga módján szórakoztató volt. Én nem vártam tőle sokat, mnodjuk azt én letöltve néztem meg.
Szerintem a Falu ami borzalmasan szar film. Csalogató volt a plakátja azért ültünk be rá. A téma jó volt, a kivitelezés borzalmas -
#935 de van olyan szar film amit nem lehet megnézni?? jó van, de arra meg ne üljön be! én pl. csak olyat nézek moziban amiről tudom h legalább a témája érdekel.
Pl. a Szellemlovas anno aszittem fasza film lesz, aztán annyira szar volt, h végig röhögtük, de kibírtam a végéig :) (és még ingyen popcorn is volt amit odadobáltak xD) -
#934 jah és hagy tegyem hozzá, hogy inkább költenél 10000 Ft-ot ami megéri... haveromnak alig van pénze, ilyen mondatokat meg sem engedhet magának, de hogy a haverjaival legyen, és jól szórakozzon egy hónapban egy moziban, erre még ő is képes kiadni pénzt -
#933 adabszurdum, hozol kaját otthonról, vagy bemész a macsba és 200 Ft-ért egy liter kóla, meg 100 Ft-ért valami rágcsa, hűűűha, 1300 Ft egy hónapban, azta mindenit...
10000 Ft-ért ami megéri? most azért nagyon kíváncsi lennék, hogy mire gondoltál.
"+bkv+kajapia" hallod ez azért nem egy master card reklám, mert akkor:
Internet 3000 Ft
megnézni a moziműsort 5 perc
elgyalogolni a buszmegállóig 150 kalória
pótolni a veszteségeket kajában 600 Ft
BKV jegy 300 Ft (átszállás esetén +300 Ft)
mozijegyet venni 1000 Ft
kaját venni 200 Ft
elgyalogolni a moziba +200 Kalória
és rájönni, hogy még mozira is lusta vagyok elmenni, és legrosszabb esetben 1500 Ft-ot költeni rá egy hónapban... Felbecsülhetetlen! -
#932 HA elmegyek moziba, és kifizetem az 1000Ft+kajapiát (ami opcionális csak), akkor már végigülöm a filmet... erről volt szó...
Egyébként 1000Ft-t kidobni... 10Ft-t sem szeretek kidobni :) ellenben 10000-t fizetek azért ami megéri... mostani filmek nem épp kimagaslóak... nekem nem érnek meg 1000Ft-t... (+BKV+kajapia) -
#931 hát ha neked az gond...
én szeretek moziba járni, mert általában nem egyedül jár moziba az ember, és mert jó nagy a vászon, és mert jók a hangok, és mert vannak filmek amiket érdemes moziban megnézni.
Szerintem ez egy fajta sznobság! Mostanában mindenki azt hangoztatja, hogy fúj mozi, meg nem megyek moziba, meg ilyenek, és a sok birka meg követi, mert ha ő akkor már én is.
Ha meg valaki azzal jön, hogy milyen drága, most
1, nem hiszem, hogy mondjuk egy hónapban egyszer nem bír kidobni érte 1000 Ft-ot
2, ha még az 1000 Ft-ot is drágának tatja, akkor meg nem multiplexbe kell menni, hanem kis moziba, ott olcsóbb -
#930 Alapvetően én sem :) Ezért nem is megyek moziba, hanem lelopom a zinternetről... ott nincs gond a popcornnal meg kólával... -
#929 az te vagy... már bocs, de ha nekem valami nem tetszik, akkor nem nézem végig -
Xerxész #928 A filmben benne lesz a Dagger of Time.
Az Empire magazinban többször írták már. -
#927 én szeretem az ilyen típusu filmeket! szal ha nem is lesz egyazegyben PoP film, deazért faszántosra megcsinálják, akk nekem oké lesz. -
#926 én életemben 1X jöttem ki asszem moziból.
egyszer mert kicsi voltam, és valami horror filmre ültünk be, és nem bírtam
volt egy nagyon rossz film a Falu, nem történt benne semmi, nah arról majdnem kijöttem -
#925 kijönni a legnagyobb faszság... ha már kifizettem a jegyet és megvettem a popcornt meg kólát, akkor végigszenvedem már...
egyébként jó film lesz, még ha minimális köze is lesz a PoP frenchisehoz... egy letöltést megér ^^ -
#924 mekkora baromság. Annyira a fia volt, hogy ennél jobban már nem is lehetne. Az első rész (mármint a SoT) az még ráadásul egy szép kis szerelmi történet is volt. Kicsit ilyen Rómeó és Júlia. A két ellenséges nép gyermekei egymásra találnak.
Könyörgöm, lassan bejelentik hogy igazából Uwe Boll rendezi a filmet, mert akkor most leszek öngyilkos... -
#923 véleményem szerint WW karaktert kapunk SoT-os köntösben, TTT-s storyval.
Valszeg nem tőr lesz, hanem medál. (de lehet hogy még az sem lesz)
Nagyon netszes lesz ez a film. szerintem nagyon el fogják rontani.
Mondjuk remélem már nem húzzák a filmet. Emlékszem amikor 2007-ben mondták, hogy 2008-ra biztos jön, 2008-ban már 2009-re mondták 100%-ra, most meg 2010. -
#922 dagger of time nélkül nincs PoP....mármint modern, amiből a filmet is csinálják..... :S azért kicsit félve fogok beülni a moziba, max kijövök... -
#921 szerintem nincs idő tőre.
a plakáton is dupla karddal nyomul...hát nemtom.
sands of time lehet lesz, de dagger of time már necces sztem...
(vagy ha benne is lesz tuti hogy azt kell megszereznie a főgonosztól vagy vmi tehát nem nála lesz) -
#920 ÉPP EZ AZ HOGY SEHOL MERT NEM ÍGY VAN!
ez csak a filmben lesz így :) -
#919 ööö, ez a játékban hol derül ki? -
#918 Az idő tőrét látta már valaki így a filmbeni jelenetben??? vagy egyáltalán, hogy hogynézki??? -