Prince of Persia - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
én életemben 1X jöttem ki asszem moziból.

egyszer mert kicsi voltam, és valami horror filmre ültünk be, és nem bírtam

volt egy nagyon rossz film a Falu, nem történt benne semmi, nah arról majdnem kijöttem

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

armageddon666
kijönni a legnagyobb faszság... ha már kifizettem a jegyet és megvettem a popcornt meg kólát, akkor végigszenvedem már...

egyébként jó film lesz, még ha minimális köze is lesz a PoP frenchisehoz... egy letöltést megér ^^

@

Broafka
mekkora baromság. Annyira a fia volt, hogy ennél jobban már nem is lehetne. Az elsõ rész (mármint a SoT) az még ráadásul egy szép kis szerelmi történet is volt. Kicsit ilyen Rómeó és Júlia. A két ellenséges nép gyermekei egymásra találnak.

Könyörgöm, lassan bejelentik hogy igazából Uwe Boll rendezi a filmet, mert akkor most leszek öngyilkos...

Broafka
véleményem szerint WW karaktert kapunk SoT-os köntösben, TTT-s storyval.

Valszeg nem tõr lesz, hanem medál. (de lehet hogy még az sem lesz)

Nagyon netszes lesz ez a film. szerintem nagyon el fogják rontani.

Mondjuk remélem már nem húzzák a filmet. Emlékszem amikor 2007-ben mondták, hogy 2008-ra biztos jön, 2008-ban már 2009-re mondták 100%-ra, most meg 2010.

Looooser
dagger of time nélkül nincs PoP....mármint modern, amibõl a filmet is csinálják..... :S azért kicsit félve fogok beülni a moziba, max kijövök...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

tigeroo
szerintem nincs idõ tõre.

a plakáton is dupla karddal nyomul...hát nemtom.

sands of time lehet lesz, de dagger of time már necces sztem...
(vagy ha benne is lesz tuti hogy azt kell megszereznie a fõgonosztól vagy vmi tehát nem nála lesz)
armageddon666
ÉPP EZ AZ HOGY SEHOL MERT NEM ÍGY VAN!
ez csak a filmben lesz így 😊

@

Broafka
ööö, ez a játékban hol derül ki?

Looooser
Az idõ tõrét látta már valaki így a filmbeni jelenetben??? vagy egyáltalán, hogy hogynézki???

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Feriluce

Tyler1
pedig Hálivúdban egyre inkább arra mennek h nagyobb célközönséget támadjanak meg, egy ilyen franchise filmnél pedig tuti h minél tágabb korosztályban üssön, igy a fiataloknál is. De engem a WD logo bizonytalanított el leginkább, és sztem felkell készülni egy full light Pop filmre.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Looooser
a játékban sincs vér szerinti apa fia kapcsolat utalás (kapaszkodót kerestem no...)
nekem akkor is a páncél a legnagyobb fájdalmam... nekem miért nincs alapon... :-/

armageddon666
ne a páncélon akadj már ki... ha ki akarsz akadni:

a Herceg NEVE Dastan
a Herceg nem herceg... a király fogadja be fiának, mert megtetszenek neki a képességei... de a királynak már van 2 vagy hány fia...

@

Looooser
hát, ha van tõr meg homok, és valamennyire hûek maradnak a sands of time hoz, akkor a tõrnek, itt is porszívó effektet kell addniuk, remélem de azt magyarázza meg nekem valaki miért a Warrior Withines páncél van rajta????? joh nem mondom az a legjobb de akkkor is.... ezek is csak 1 résszel játszottak, azt is csak félig -.-

WuFraZselic
csak érted, ne az legyen hogy széteffektezett mozdulatok, és annyit mutatnak a gyilokból hogy lelöki a tetõn a végén vagy mittomén 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Broafka
nálam sorrendben vannak a részek tetszetõsség szempontjából (ha a trilógiát nézzük) Azért a SoT hangulata az mindent visz a mai napig. Egy igazi arabos hangulat, mestermû

Broafka
te ki vagy...?

Biztos nagy film lesz. A túl a barátságon-os kecsege meg biztos nagyon csúnyán fog tudni nézni............

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

Tyler1
pedig azt most megmondom h pg13 besorolást fog kapni! WD miatt meg fõleg sztem...

armageddon666
Sands of Time pedig eléggé PG13 volt 😊 és bár a Warrior Within nagyon jó volt (sokak szerint a legjobb), azért szerintem nem az az igazi PoP hangulat... SoTban meg TTTben jobban megvolt az a keleties perzsiás hangulat... WW-ben... ott más volt 😄

@

WuFraZselic
remélem hogy a WD miatt nem valami pg 13 vérmentes valami lesz =/ az igazi POP hangulathoz a 16+ illik

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

armageddon666
nem ezt mondtam... azt mondtam, azért nincs mert a 300 sokpénzbõl 299 sokpénzt a filmre költöttek, 1 sokpénz maradt a poszterre ami gagyi lett... lehetett volna jó poszter is, így 200 sokpénzt költöttek volna a filmre, és 100 sokpénzt a poszterre...

persze ez faszság mert nem így mûködik, és nem visz el annyit egy poszter elkészítése, még 3-é sem... nem mintha olyan nagyon komolyan írtam volna...

@

Broafka
nah ebben is van igazság. Ha már csak abból indulunk ki, hogy az elsõ filmje a Hófehérke és a Hét törpe volt (habár szegényke már nem él, és mások csinálják helyette, a színvonal azért nem változott annyira), akkor nem valószínû, hogy kapunk majd egy vértõl fröcsögõ filmet

Broafka
ha azért nincs jó poszter, hogy spóroljanak a pénzzel, akkor már rég rossz! 😊

tigeroo
karib tenger kalózai szintet szerintem fogja hozni!
Tyler1
engem igazából az a Walt Disney felirat idegesít! nem tudtam h köze van filmhez, és én a WD-tõl csak gyerek ill. családi filmeket szoktam meg. szóval ha Aladdin lesz új köntösbe akk vmit megcsapkodok 😊

armageddon666
pedig kivételesen teljesen igaza van... ritka szar egy poszter... remélhetõleg azért mert a pénz a filmre ment el, és ezért nem jutott már fasza poszterre 😊

Egyébként aki ért PShez összedobhat egy jobb posztert 😊 esetleg egybõl egy bannert... csak ki kell vágni Dastant (blöe...), a régen kikerült filmes logót, valami fasza hátteret csinálni neki... olyan perzsiás, sivatagos, keleties, herceges, misztikus legyen...

Jó film lesz ez 😊 csak köze nincs a Prince of Persiához történetileg ... egy-két szereplõ HASONLÓ, meg van benne tõr meg homok, meg harcok, azt ennyi :C

@

tigeroo
sztem igaza van...így annyira nem adja a poszter a hangulatot
Black Hawk
nem te lennél ha nem kötnél bele...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Tyler1

Broafka
jónak tûnik, mondjuk a felirat lehetne egy kicsit PoP-osabb

tigeroo
nah mostmár jöhet 1 banner lassan😛

kemény a kép!
Feriluce
'aztapicsiiiii'XD<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

D4nY

xP

SzAbbbbI
Remélem jól megcsinálják a filmet. Kedvenc játékaim közt van a Prince of Persia. <#smile> Úgylátom fog szerepelni benne egy-két nagy szinész is. Ez jó reménynel tölt el. <#wink>

Looooser
hmmmhkorrekt a cikkben a kp de a felszrelés tipius Two Throes akkr is.. a legmegy gyõzõbb a kard... nah megyek olvasni

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
nem, nem lesz benne legalább is nincs hír róla, de ezek a keveredések, mert amikor félmeztelen az T2T ,amikor a bõr felsõ van rajta az WW és amikor a lovon ül a csajjal az meg a Prodigy.... csak azt remélem hogy falon futás lessz benne, mert ha nem lessz akkor szart sem ér az egész....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Tyler1
amúgy ebbe lesz Dark Prince vagy még nem???

tigeroo
hát nemtom, én nagyon SoT hangulatra számítottam. Ígymeg olyan lesz mint vmi skorpiókirály...
Broafka
nem olyan vészes.
lehetne rosszabb is... sokkal rosszabb

Tyler1
sztem se, de téll nagy lesz 😄

Picar77
érdekes :S

()() (^^)

armageddon666
Hát nem Prince of Persia, nagyon nem, de jónak tûnik 😄

@

Looooser
hát igenbárcsk mr tthon lehetne látni a plakátot.... húúú ha lesz plkát tuti randalírkzok és lopok 1et

Sabcsee
rohattul bejön a plakát😮 igazi PoP feeling

kaka

EnZsolt
Sorry, csak a mondandóm elejéhez is kapcsolódhatott az írásod, na mindegy, benéztem 😊

A plakát meg jól néz ki, már csak itthon kéne látni a moziknál 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Looooser
igen az ám 😄😄😄😄😄

Broafka
bakker, pedig én ezt a filmet láttam, igaz csak borral voltam hajlandó beülni rá, meg úgy hogy nem nekem kell fizetni, úgyhogy a felénél már elég részeg voltam (elég gyönge film) de ezt észre sem vettem! 😄