Prince of Persia - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor +2

Hivatalból félhülye vagyok, de négy elszeparált személyiséggel születtem.
Looooser
az alap személyiségem az elsõ, a második az alkoholista énem a harmadik meg a szimplán hülye énem.... Skizofrénia FTV!

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
te ebbõl melyik vagy? 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
Dani: megszavazom
Béla: megszavazom
Sanyi: Megszavazom

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

tigeroo
jó lett, gratulálok!

ha még 3an megszavazzák akkor szólok a modiknak hogy cseréljék ki!
Tyler1
na vélemény??

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

armageddon666
van valami fontkeresõ oldal. csak az a gondja, hogy nagyon egybe vannak a betûk... esetleg el lehetne választani õket egymástól (odébb húzni) és úgy talán felismeri.

@

tigeroo
baszki nem azt mondtam hogy most csináljátok meg😄

ez nem a ti dolgotok lenne hanem azoknak akik a plakátot tervezik...mert így ezzel a betütípussal gáz a plakát
Broafka
én erre a feliratra gondoltam... elvégre ez a sands of time

Tyler1
próbáltam kivágni, sõt igy beilleszteni és áttetszõvé tenni a hátteret de sehogy sem volt jó. ezt csak ilyen betûtípussal lenne érdemes beírni de nem találtam hozzá.

Broafka
én nem értek hozzá az az igazság, nem volt nagyon photo shoppom. Deee, sokszor láttam, hogy ilyenkor úgy egyszerûbb kivágni, hogy keretesen, az egészet, és beletenni egy képbe, hogy a sötét részek ilyen halványan áttûnjenek... vagy mit tudom én.

amúgy én nem erre gondoltam, de ez már sokkal jobb lenne oda

armageddon666
azért ezt elég macera normálisan kivágni... anno voltak próbálkozások az ex-Prodigy játéktopicban... és hát nem voltak a legjobbak... könnyebb lenne újból megrajzolni (a füstszerû fényeket) és akkor már lehetne homokszínben is... a betûket nem tudom hogy lehetne normálisan kijelölni. Pen toolon kívül 😊 az mindenre jó... csak én kurvára nem tudom használni 😄 nincs türelmem 😄

@

tigeroo

jaja nem értem miért nemlehet ilyen ezeregyéjszakás betütípust használni ez olyan snassz...
Broafka
tyleré nekem jobban tetszett.
Az a Destiny felirat nem a legjobb. És amúgy a Prince of Persia felirat sem, mondjuk azt tudom, hogy ez a "hivatalos"...
és a Herceg kéne a képre... más bajom nincsen! 😄

Tyleré tetszik, de meglehetne próbálni a Sands of Time-os játék feliratot berakni, hamár az a gondunk, hogy a felirat...

tigeroo
Tyler1
húú télleg sry 😊
na akkor még próbálok keretet csinálni 😉

Looooser
jah valami aranyozott vagy ilyen homok feelinges körbe mázolás mint ami a SoT-ot derengi körbe 😄

tigeroo
valami keret kéne hozzá...

de amúgy fasza lett!
én az áldásomat adom rá 😛
Looooser
kimaradt egy "s"... de amúgy jó

Tyler1

Tyler1
hát jelenleg egy pop sincs nálam :S egy normális fontot találtam:
vélemény? 😊

Looooser
megvan a játék??? mert ha igen akkor ha feldobod a gépre benne van a betû típus 😊 pontosan nem toom megmondani melyik mappában, de benne van 😊

Tyler1
thx 😊 csak pop-os betûtípust vagy hasonlót nem találok... :S

Looooser
sztem jó lett, ha lenne idõm én is megpróbálnék 1-et össze dobni, de hát nincs idõm :S szóval
I'll promote this pic for banner! 😉

Tyler1
én meg kb. ilyenre gondoltam, csak normális betûtípust nem találtam hozzá.

armageddon666
én úgy gondoltam hogy Jake, valami háttér, és ez a logó.

@

Tyler1
sztem a #893-as képbõl jobb bannert lehetne kihozni 😊 mármint csak Jake-bõl, mert a többi azon is gáz(betûtípus, háttér stb...)

armageddon666
Egyrészt, másrészt volt valamelyik filmben is xD anno hírként mint kiszivárgott poszter... Nekem tetszik egyébként... ebbõl kéne bannert.... legalább a színek PoPosok...

@

Tyler1
pedig ez minden hivatalos filmes portálon is ottvan poszternek. Nem hiszem h fanmade-eket raknának fel(pláne ha ilyen gáz).

Broafka
jah, mert ez nem igazi poster... (még a dátum se jó rajta)

Tyler1
*sry

Tyler1
hát ez sem lett vmi PoP feelinges poszter

[/img]http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//poster_Prince-of-Persia-movie-poster-hi-res.jpg[/img]

Broafka
hmm
IMDB-n érdekes dolgot vettem észre (vagy le vagyopk maradva) de azt hittem Ben Kingsley lesz Vizier
HMM

Tyler1
ezért irtam h aminek a témája bejön arra megyek el! ha a témája érdekel akk már annyira szar nem lehet h kijöjjek a moziból!
de 20 perc alatt amúgy sem lehet következtetést levönni egy filmrõl, lehet a vége még jó lesz vagy mittomén, de ha már elkezdtem akkor végignézem.

Looooser
s honnan tudom hogy szar-e egy film, amit még nem láttam?????? mert a kritikáknak nem hiszek.... ha megszeretnéék nzni egy filmet a spoilereket nem olvasom el, ha elmegyek, s nem tetszik akkor kijövök a moziból.... nem fogom végig szenvedni akkor is, n sem vagyok pnzes, ezért árok ingyenes koncertekre, de ha nem tetszik akkor is kijövök, és azt mondom hogy szarvolt, sztem legyen vége az offnak.... vmi új infó?????

armageddon666
pedig de 😊
2 kicsit messze van tõle :S de ritkuló tendenciát mutat... vagy ahogy idõsödöm nõnek az igényeim, vagy egyszerûen egyre szarabbak a filmek...

mondhatsz amit akarsz látatlanba, maximum a valóságtól távol álló állítás lesz 😊

@

Broafka
bocs, szar napom volt. Hagyjuk inkább. Bocs még1X

Broafka
hát baromira nem errõl pofázol...

kíváncsi vagyok hányszor mentél te el moziba... szerintem életedben 2X voltál... mert egy ezres

armageddon666
úúú pászmek letöltve nézted meg ahelyett hogy elmentél volna haverokkal a moziba... pedig csak egy ezres... >.<

@

armageddon666
"de van olyan szar film amit nem lehet megnézni?? jó van, de arra meg ne üljön be! én pl. csak olyat nézek moziban amirõl tudom h legalább a témája érdekel."

Na errõl pofázok már pár hozzászólás óta, de Broáf-mestert nem éri el az írásom...

Haverodnak nem lenne alig pénze ha nem menne el minden szar filmre... mondhatnám így látatlanba, de nem teszem... (upsz, megtettem)

de ez már nagyon off 😊 és onnan indult ki, hogy moziból film közben elmenni... (ami még mindig faszság... ha úgysem nézed meg, azt az ezrest akár nekem is adhattad volna... jobbat mondok, valami jótékonysági célra is használhattad volna 😊)

@

Broafka
hát enyhe C kategóriás film volt, de szerintem a maga módján szórakoztató volt. Én nem vártam tõle sokat, mnodjuk azt én letöltve néztem meg.

Szerintem a Falu ami borzalmasan szar film. Csalogató volt a plakátja azért ültünk be rá. A téma jó volt, a kivitelezés borzalmas

Tyler1
de van olyan szar film amit nem lehet megnézni?? jó van, de arra meg ne üljön be! én pl. csak olyat nézek moziban amirõl tudom h legalább a témája érdekel.
Pl. a Szellemlovas anno aszittem fasza film lesz, aztán annyira szar volt, h végig röhögtük, de kibírtam a végéig 😊 (és még ingyen popcorn is volt amit odadobáltak xD)

Broafka
jah és hagy tegyem hozzá, hogy inkább költenél 10000 Ft-ot ami megéri... haveromnak alig van pénze, ilyen mondatokat meg sem engedhet magának, de hogy a haverjaival legyen, és jól szórakozzon egy hónapban egy moziban, erre még õ is képes kiadni pénzt

Broafka
adabszurdum, hozol kaját otthonról, vagy bemész a macsba és 200 Ft-ért egy liter kóla, meg 100 Ft-ért valami rágcsa, hûûûha, 1300 Ft egy hónapban, azta mindenit...

10000 Ft-ért ami megéri? most azért nagyon kíváncsi lennék, hogy mire gondoltál.

"+bkv+kajapia" hallod ez azért nem egy master card reklám, mert akkor:

Internet 3000 Ft
megnézni a mozimûsort 5 perc
elgyalogolni a buszmegállóig 150 kalória
pótolni a veszteségeket kajában 600 Ft
BKV jegy 300 Ft (átszállás esetén +300 Ft)
mozijegyet venni 1000 Ft
kaját venni 200 Ft
elgyalogolni a moziba +200 Kalória

és rájönni, hogy még mozira is lusta vagyok elmenni, és legrosszabb esetben 1500 Ft-ot költeni rá egy hónapban... Felbecsülhetetlen!

armageddon666
HA elmegyek moziba, és kifizetem az 1000Ft+kajapiát (ami opcionális csak), akkor már végigülöm a filmet... errõl volt szó...
Egyébként 1000Ft-t kidobni... 10Ft-t sem szeretek kidobni 😊 ellenben 10000-t fizetek azért ami megéri... mostani filmek nem épp kimagaslóak... nekem nem érnek meg 1000Ft-t... (+BKV+kajapia)

@

Broafka
hát ha neked az gond...

én szeretek moziba járni, mert általában nem egyedül jár moziba az ember, és mert jó nagy a vászon, és mert jók a hangok, és mert vannak filmek amiket érdemes moziban megnézni.

Szerintem ez egy fajta sznobság! Mostanában mindenki azt hangoztatja, hogy fúj mozi, meg nem megyek moziba, meg ilyenek, és a sok birka meg követi, mert ha õ akkor már én is.

Ha meg valaki azzal jön, hogy milyen drága, most
1, nem hiszem, hogy mondjuk egy hónapban egyszer nem bír kidobni érte 1000 Ft-ot
2, ha még az 1000 Ft-ot is drágának tatja, akkor meg nem multiplexbe kell menni, hanem kis moziba, ott olcsóbb

armageddon666
Alapvetõen én sem 😊 Ezért nem is megyek moziba, hanem lelopom a zinternetrõl... ott nincs gond a popcornnal meg kólával...

@

Looooser
az te vagy... már bocs, de ha nekem valami nem tetszik, akkor nem nézem végig

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

A filmben benne lesz a Dagger of Time.
Az Empire magazinban többször írták már.
Tyler1
én szeretem az ilyen típusu filmeket! szal ha nem is lesz egyazegyben PoP film, deazért faszántosra megcsinálják, akk nekem oké lesz.