Prince of Persia - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

threeman

na de az volt, hogy ha belevágják a kést akkkor elpusztul minden

tigeroo
spoiler

valszeg aki megnyomja az az elméjével dönti el hogy meddig menjen vissza, ahogy a vágy hajtja (a gonosz csávó gyermekkoráig akart, a herceg pedig csak a csatáig)

mivel a herceg nyomta meg, és a homokban az õ emlékei peregtek visszafele
threeman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most akkor miért nem robbant szét a nagy homokóra? hogy zárult vissza a gomb a késen? nem láttam, csinált vmit? köszi

tigeroo
én imádtam a régi sands of timeos popokat, ...mind1 filmes topicba írtam kritikát, tom hogy aztis szoktad látogatni 😄
armageddon666
Még nem láttam a filmet, csak hallottam fanoktól: minimálisan, DE ettõl függetlenül jó film 😊

@

Kandurex
Jah, a Sand Of Time -hoz igen, a tör körül forog a film, viszont csak minimálisan játszottam a játékokkal, szóval ki tudja mennyire követi a film a játék eseményeit <#nemtudom>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tigeroo
k köszi
Kandurex
Nincs, nem tudom, viszont ne aggódj, az egyik legjobb adaptáció, ha nem a legjobb.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

tigeroo
a filmben amúgy benne van dark prince?

mennyire kapcsolódik a sands of time mellett a warrior within/the two throneshoz?
hát ez inkább volt assassin's creed mint prince of persia.. :/

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Magnumrolcsi
Tegnap láttam premier elõtti vetítésen.
<#eljen>

Nos nemrég értem haza.megnéztem a filmet. háát tényleg ahogy hallottam talán ez lett az edigi legjobb játék alapján elkészült film és én is így vélem. hozta a a sands of time játék minden részletét. Viszont ami negatív számomra hogy kicsit sötét. az események túl gyorsan lepörögtek. a csaták hiába voltak látványosak.azt is alig lehetett látni mert gyorsak voltak. néha néha belassult 1-1 rugás.ütésnél.de pl a kard párbajokbol szinte semmit se lehetett látni. anno mondták hogy milyen hülyesség hogy magyarul az assassinokat hassansinoknak forditották.igen. tényleg az a nevük.nemsziplán assassinok.de utobbira jellemzõ hogy a harc leginkább az assassin creed játékra emlékeztetett. oh és még 1 dolog.kicsit túl sokugymond "modern humort" raktak be de enélkül lapos lett volna ,mert én nagy rajongó vagyok.de azért elálmosodtam rajt kicsit. meg mikor jöttem ki a moziból.akkor is mindenkin látszott a fáradság. de azért szép volt és talán ha nemismertem volna a sztorit.lehetet hozott volna vmi újat.csak sajnos már minden film ugyanarról szól.csak más szereplõkkel,helyszínnel,nevekkel.de tartalmilag ugyanaz igy nehéz filmet értékelni.Nagy PoP rajongásom ellenére, így ha értékelnem kéne 10pontból ugy 6-7et adnék .Prince of Persia rajongóknak meg kötelezõ megnézni.ezt mondanise kell😊
bocs az értékelésért .hátha vki kiváncsi rá.ezért gondoltam leirom az én véleményem

Tyler1
Germany 9 May 2010
UK 9 May 2010
Russia 11 May 2010

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Dynamic
Biztos volt valami premier elõtti vetítés.
már kinn a film vagy mivan?

Dynamic
Nem valami fényes kezdés: imdb

Bár én megelégszem egy "agyatlan" látványfilmmel is. Számomra pénteken kiderül...
Looooser

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
hát ahogy én értelmeztem a trailert, úgy lesz benne a darkprince, hogy amikor vissza tekeri az idõt akkor kicsit átalakul de am passz de azért várom.... hát igen remélhetõleg feliratosan jön hazánkba

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

köcsög tobimagiure köcsög szinkronja lesz a hercegé is?😮...
elbaszták

Broafka
szerintem benne lesz, az egyik képben legalábbis láttunk olyat a trailerben, hogy miközben a csajjal lamúrozik addig hátulról így bele megy a dark prince és homokká foszlik.

Valami utalás lesz benne szerintem, ha nem is fizikai megnyílvánulása

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tigeroo
nekem mostmár kicsit zavaros a kép, pl. dark prince akkor most benne lesz-e vagy csak a karja változik át amikor a tõrt használja...nah mindegy 😛 majd kiderül, bruckheimerben bízom!
Broafka
én attól félek ,hogy hozzánk csak így jön el! 😞

és akkor majd várhatunk a DVD-re 😞

De amúgy meglepetés, hogy sikerült normálisan lefordítani a címet! 😄

Egyébként a Herceg magyar hangja még egész jó lenne a sands of Time beli herceghez, csak hát ugye ez kicsit aaa.... 3 között van valahol, vagy inkább az 1 és a 3 vagy az 1 és a 2 között! 😄

Broafka
gyerekek, szerintem kurva jó lesz ez! 😊

Tyler1
huu emberek én most láttam még csak a szinkronos elõzetest és meglepõdve tapasztaltam h ismét sikeresen basztak el egy franchise szinkront! de miért is lepõdök meg a magyar szinkronokon...

armageddon666

egésszé faszájos, nyomokban még a játékra is emlékeztet 😄

@

Looooser
nem Farah... Tamina lett az új neve
De tetszik... max Újra forgatjuk homemadebe

Tyler1
huuu baszki ez kurva kemény lett! 😊 látványra tuti 5ös, remélem legalább a sztori normális lesz ha már kevertek mindent. azért kellettek a rossz poénok is ha már Diseney-.-

Sabcsee
nagyon jó film lesz jake tökéletes választás a csaj meg jólnézki<#awink>

kaka

armageddon666
Dastan...
Király x fia, és mellé fogadja be még a herceget is... szal alapból nem is herceg a Dastan...
Farah Farah legalább?
SoT×WW×TTT keverve?

Annyiban kapcsolódik szvsz a SoThoz, hogy van benne idõ, meg homok... meg akrobatika... kb. itt ki is fúlt 😄 DE: trailer, meg eddig látott jelenetek alapján nem lesz rossz film 😊

@

Broafka
nem a címérõl beszélek, az teljesen korrekt, elvégre ezt az egészet úgy hívják, hogy a Sands of Time trilógia.

Csak szerintem kár volt mindjárt az összessel kezdeni, bár gondolom az elsõ rész nem elég pergõs, a második túl keszekusza lenne, a harmadikban voltak érdekesebb, akció dús ötletek, így szerintem ezért keverik a dolgokat

armageddon666
vonatkoztass el a címétõl és nem lesz csalódás... mióta én ezt teszem, azóta tökre pozitívan állok hozzá 😊 csak mondom magamba hogy nem Prince of Persia csak hasonlít >.<

...

mint az új játéknál...

@

Broafka
nekem pont ez a bajom, hogy a 3 egyberúgva, és egykorú mindenhol 😊
mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok

tigeroo
jaja! és amikor mondja a nõ hogy hova kell elvinni a tõrt elpusztítani, egy sötét várfalon mászik a prince, sztem az a ww helyszínére hasonlít!

remélem egy jó 2órás múvi lesz, ha összesûrítik a történetet nekem az se baj, csak pörögjön! (meg azért legyen valamennyire kidolgozott, részletes)
Nekem is ez jutott az eszembe...

Mintha az összes részt egybegyúrták volna a készítõk. A sztori is amolyan nem játékot követõ külön történetnek tûnik. Ez sztem nem baj. Mintha egy új POP sztorit néznénk meg. 😊
tigeroo
tökéletes a trailer!

a 3 ubi féle pop rész egybegyúrva! királyság!
Broafka
ájjjájájááj.

Nem mondod hogy TTT is benne lesz. Vagy ez most csak az lesz?

Milyen hülyék, meg kellett volna csinálni az elsõ részt, aztán ha az siker akkor jó kis biztos bevétel lenne a többi is.

De ha ez a trailer igazi, akkor nem néz ki olyan rosszul, hááát, kíváncsi vagyok

Feriluce
csodásmesés <#nyes>

Broafka
hát nem sok új jelenet volt ebben, a nagy részét már korábbi videókból láthattuk

stonesour

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

armageddon666
Én szívesebben néznék olyat ami 1-az-1-ben a játék (jó, mondjuk egy filmbe belegyúrva... szal nem kell az összes ügyességi meg harcos rész bele, úgy ahogy a játékban)

Tulképp összefûzni a játék átvezetõ videóit (renderelt, meg ingame grafos), és a köztes játékrészeket átírni, hogy filmbe illõek legyenek... ezt így filmként megcsinálni... vagy CGIként, vagy élõszereplõsen... én az animáció híve vagyok... csak legyenek jók a szinkronszínészek 😊

@

PoisonChihuahua
Nem is kell szerintem, hogy teljesen a játékot kövesse minden egyes részletében, elég ha a játék amolyan alapként szolgál és a nézõnek olyan "pop"-os érzése van a film közben. Ha a játék hangulatát akarom átélni, akkor leülök és játszok a játékkal. 😊
Szal én pozitívan állok hozzá, végülis a remény hal meg utoljára. 😛
armageddon666
A kiszivárgott story alapján nem fogunk kapni 😊
Ez is ilyen részletekben hû lesz az eredetihez, de a lényegben már nem...

@

PoisonChihuahua
IMdb 2010 May 28-ra ígéri (pont öcsém születésnapja), szal tényleg kéne már legalább egy teaser.
Én ezt a nemhivatalos site-ot szoktam olvasgatni, itt mindig fennt vannak a legfrissebb hírek, "netszerte" ez a legjobban összeszedett.
Am érdemes meglesni néhány képet a forgatásról, konkrétan a Herceg ruhájának a design-jára gondolok, nagyon hajaz a játékra. A rendezõ, a stáb, a színészek, az eddigi kiszivárgott infók alapján nagyon bizakodó vagyok a filmmel kapcsolatban, ha minden összejön talán kapunk végre egy normális játékadaptációt.
Sabcsee
srácok nincs vmi hír mostanában a filmrõl? meg lassan jöhetne egy teaser trailer mer annyira már nincs messze a premier...

kaka

Tyler1

Looooser
az nagy baj...^^

Broafka
nem

Looooser
^miért te nem születtél több énnel????:

Broafka
hûha... az országot is ilyenek tartják egyben az a baj! 😊