Prince of Persia - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valszeg aki megnyomja az az elméjével dönti el hogy meddig menjen vissza, ahogy a vágy hajtja (a gonosz csávó gyermekkoráig akart, a herceg pedig csak a csatáig)
mivel a herceg nyomta meg, és a homokban az õ emlékei peregtek visszafele
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mennyire kapcsolódik a sands of time mellett a warrior within/the two throneshoz?
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
bocs az értékelésért .hátha vki kiváncsi rá.ezért gondoltam leirom az én véleményem
UK 9 May 2010
Russia 11 May 2010
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bár én megelégszem egy "agyatlan" látványfilmmel is. Számomra pénteken kiderül...

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
elbaszták
Valami utalás lesz benne szerintem, ha nem is fizikai megnyílvánulása
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
és akkor majd várhatunk a DVD-re 😞
De amúgy meglepetés, hogy sikerült normálisan lefordítani a címet! 😄
Egyébként a Herceg magyar hangja még egész jó lenne a sands of Time beli herceghez, csak hát ugye ez kicsit aaa.... 3 között van valahol, vagy inkább az 1 és a 3 vagy az 1 és a 2 között! 😄
De tetszik... max Újra forgatjuk homemadebe
Király x fia, és mellé fogadja be még a herceget is... szal alapból nem is herceg a Dastan...
Farah Farah legalább?
SoT×WW×TTT keverve?
Annyiban kapcsolódik szvsz a SoThoz, hogy van benne idõ, meg homok... meg akrobatika... kb. itt ki is fúlt 😄 DE: trailer, meg eddig látott jelenetek alapján nem lesz rossz film 😊
@
Csak szerintem kár volt mindjárt az összessel kezdeni, bár gondolom az elsõ rész nem elég pergõs, a második túl keszekusza lenne, a harmadikban voltak érdekesebb, akció dús ötletek, így szerintem ezért keverik a dolgokat
...
mint az új játéknál...
@
mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok
remélem egy jó 2órás múvi lesz, ha összesûrítik a történetet nekem az se baj, csak pörögjön! (meg azért legyen valamennyire kidolgozott, részletes)
Mintha az összes részt egybegyúrták volna a készítõk. A sztori is amolyan nem játékot követõ külön történetnek tûnik. Ez sztem nem baj. Mintha egy új POP sztorit néznénk meg. 😊
Nem mondod hogy TTT is benne lesz. Vagy ez most csak az lesz?
Milyen hülyék, meg kellett volna csinálni az elsõ részt, aztán ha az siker akkor jó kis biztos bevétel lenne a többi is.
De ha ez a trailer igazi, akkor nem néz ki olyan rosszul, hááát, kíváncsi vagyok
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Tulképp összefûzni a játék átvezetõ videóit (renderelt, meg ingame grafos), és a köztes játékrészeket átírni, hogy filmbe illõek legyenek... ezt így filmként megcsinálni... vagy CGIként, vagy élõszereplõsen... én az animáció híve vagyok... csak legyenek jók a szinkronszínészek 😊
@
Szal én pozitívan állok hozzá, végülis a remény hal meg utoljára. 😛
Ez is ilyen részletekben hû lesz az eredetihez, de a lényegben már nem...
@
Én ezt a nemhivatalos site-ot szoktam olvasgatni, itt mindig fennt vannak a legfrissebb hírek, "netszerte" ez a legjobban összeszedett.
Am érdemes meglesni néhány képet a forgatásról, konkrétan a Herceg ruhájának a design-jára gondolok, nagyon hajaz a játékra. A rendezõ, a stáb, a színészek, az eddigi kiszivárgott infók alapján nagyon bizakodó vagyok a filmmel kapcsolatban, ha minden összejön talán kapunk végre egy normális játékadaptációt.
kaka