1076
  • Kheled
    háát még nemláttam sehol se.azok is a fake-k amiket találtam.de amig kamerás verzió van semmiképp se nézd meg .mert a képmiatt nemsok mindent fogsz látni.mert kicsit sötét néhol és túl gyors az akció.gondolj bele.kamerásba verzióba kis képernyőn hogy fogja ezt visszahozni:) szóval érdemes lenne moziba megnézned inkább
  • gregtom6
    Hy mindenki!
    Meg fogom nézni moziban(ezt megígérhetem), de annyira kíváncsi vagyok a filmre, és olyan messze van olyan mozi, ahol vetítik, hogy kíváncsi lennék, mozisban v bárhogy le lehet-e már tölteni vhonnan? Ha igen, honnan? Kösz előre is.
    Örülnék magyar feliratnak mellé, ha esetleg nem angol lenne.
  • Kheled
    Majd DvD-n megtekinthetjük:)
  • Tyler1
    trailereket a vágatlan filmből csinálják, tehát meglehet h néha a filmből kivágott jelenet is szerepel benne.
  • Looooser
    biztos a magyar vágás... vagy késöbbi vágás
  • Csaba007
    Csak nekem tűnt fel,hogy pár az előzetesben látható képsor nemvolt benne a filmben? :O
  • Suffering
    imax visszaszámlálotol 2d-ben is libabörös lettem. tisztára 3d-snek hatott :D
  • tigeroo
  • Tyler1
    látom banner meghalt, úgyhogy csináltam másikat :)

link

ha jó lesz, akk berakatom.
  • tigeroo
    igen, de a csaj elmondta hogyha úgy nyomják meg a gombot a tőrön akkor nemcsak 1percnyi homok fog "visszatekerődni" hanem sokkal több
  • threeman
    [spoiler]
    na de az volt, hogy ha belevágják a kést akkkor elpusztul minden
  • tigeroo
    spoiler

valszeg aki megnyomja az az elméjével dönti el hogy meddig menjen vissza, ahogy a vágy hajtja (a gonosz csávó gyermekkoráig akart, a herceg pedig csak a csatáig)

mivel a herceg nyomta meg, és a homokban az ő emlékei peregtek visszafele
  • threeman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most akkor miért nem robbant szét a nagy homokóra? hogy zárult vissza a gomb a késen? nem láttam, csinált vmit? köszi
  • tigeroo
    én imádtam a régi sands of timeos popokat, ...mind1 filmes topicba írtam kritikát, tom hogy aztis szoktad látogatni :D
  • armageddon666
    Még nem láttam a filmet, csak hallottam fanoktól: minimálisan, DE ettől függetlenül jó film :)
  • Kandurex
    Jah, a Sand Of Time -hoz igen, a tör körül forog a film, viszont csak minimálisan játszottam a játékokkal, szóval ki tudja mennyire követi a film a játék eseményeit
  • tigeroo
    k köszi
  • Kandurex
    Nincs, nem tudom, viszont ne aggódj, az egyik legjobb adaptáció, ha nem a legjobb.
  • tigeroo
    a filmben amúgy benne van dark prince?

mennyire kapcsolódik a sands of time mellett a warrior within/the two throneshoz?
  • Beni521
    hát ez inkább volt assassin's creed mint prince of persia.. :/
  • Magnumrolcsi
    Tegnap láttam premier előtti vetítésen.
  • Kheled
    Nos nemrég értem haza.megnéztem a filmet. háát tényleg ahogy hallottam talán ez lett az edigi legjobb játék alapján elkészült film és én is így vélem. hozta a a sands of time játék minden részletét. Viszont ami negatív számomra hogy kicsit sötét. az események túl gyorsan lepörögtek. a csaták hiába voltak látványosak.azt is alig lehetett látni mert gyorsak voltak. néha néha belassult 1-1 rugás.ütésnél.de pl a kard párbajokbol szinte semmit se lehetett látni. anno mondták hogy milyen hülyesség hogy magyarul az assassinokat hassansinoknak forditották.igen. tényleg az a nevük.nemsziplán assassinok.de utobbira jellemző hogy a harc leginkább az assassin creed játékra emlékeztetett. oh és még 1 dolog.kicsit túl sokugymond "modern humort" raktak be de enélkül lapos lett volna ,mert én nagy rajongó vagyok.de azért elálmosodtam rajt kicsit. meg mikor jöttem ki a moziból.akkor is mindenkin látszott a fáradság. de azért szép volt és talán ha nemismertem volna a sztorit.lehetet hozott volna vmi újat.csak sajnos már minden film ugyanarról szól.csak más szereplőkkel,helyszínnel,nevekkel.de tartalmilag ugyanaz igy nehéz filmet értékelni.Nagy PoP rajongásom ellenére, így ha értékelnem kéne 10pontból ugy 6-7et adnék .Prince of Persia rajongóknak meg kötelező megnézni.ezt mondanise kell:)
    bocs az értékelésért .hátha vki kiváncsi rá.ezért gondoltam leirom az én véleményem
  • Tyler1
    Germany 9 May 2010
    UK 9 May 2010
    Russia 11 May 2010
  • Dynamic
    Biztos volt valami premier előtti vetítés.
  • bcrics
    már kinn a film vagy mivan?
  • Dynamic
    Nem valami fényes kezdés: imdb

Bár én megelégszem egy "agyatlan" látványfilmmel is. Számomra pénteken kiderül...
  • Looooser
  • Looooser
    hát ahogy én értelmeztem a trailert, úgy lesz benne a darkprince, hogy amikor vissza tekeri az időt akkor kicsit átalakul de am passz de azért várom.... hát igen remélhetőleg feliratosan jön hazánkba
  • bcrics
    köcsög tobimagiure köcsög szinkronja lesz a hercegé is?:O...
    elbaszták
  • Broafka
    szerintem benne lesz, az egyik képben legalábbis láttunk olyat a trailerben, hogy miközben a csajjal lamúrozik addig hátulról így bele megy a dark prince és homokká foszlik.

Valami utalás lesz benne szerintem, ha nem is fizikai megnyílvánulása
  • tigeroo
    nekem mostmár kicsit zavaros a kép, pl. dark prince akkor most benne lesz-e vagy csak a karja változik át amikor a tőrt használja...nah mindegy :P majd kiderül, bruckheimerben bízom!
  • Broafka
    én attól félek ,hogy hozzánk csak így jön el! :(

és akkor majd várhatunk a DVD-re :(

De amúgy meglepetés, hogy sikerült normálisan lefordítani a címet! :D

Egyébként a Herceg magyar hangja még egész jó lenne a sands of Time beli herceghez, csak hát ugye ez kicsit aaa.... 3 között van valahol, vagy inkább az 1 és a 3 vagy az 1 és a 2 között! :D
  • Broafka
    gyerekek, szerintem kurva jó lesz ez! :)
  • Tyler1
    huu emberek én most láttam még csak a szinkronos előzetest és meglepődve tapasztaltam h ismét sikeresen basztak el egy franchise szinkront! de miért is lepődök meg a magyar szinkronokon...
  • armageddon666

egésszé faszájos, nyomokban még a játékra is emlékeztet :D
  • Looooser
    nem Farah... Tamina lett az új neve
    De tetszik... max Újra forgatjuk homemadebe
  • Tyler1
    huuu baszki ez kurva kemény lett! :) látványra tuti 5ös, remélem legalább a sztori normális lesz ha már kevertek mindent. azért kellettek a rossz poénok is ha már Diseney-.-
  • Sabcsee
    nagyon jó film lesz jake tökéletes választás a csaj meg jólnézki
  • armageddon666
    Dastan...
    Király x fia, és mellé fogadja be még a herceget is... szal alapból nem is herceg a Dastan...
    Farah Farah legalább?
    SoT×WW×TTT keverve?

Annyiban kapcsolódik szvsz a SoThoz, hogy van benne idő, meg homok... meg akrobatika... kb. itt ki is fúlt :D DE: trailer, meg eddig látott jelenetek alapján nem lesz rossz film :)
  • Broafka
    nem a címéről beszélek, az teljesen korrekt, elvégre ezt az egészet úgy hívják, hogy a Sands of Time trilógia.

Csak szerintem kár volt mindjárt az összessel kezdeni, bár gondolom az első rész nem elég pergős, a második túl keszekusza lenne, a harmadikban voltak érdekesebb, akció dús ötletek, így szerintem ezért keverik a dolgokat