1076
-
Kheled #1036 háát még nemláttam sehol se.azok is a fake-k amiket találtam.de amig kamerás verzió van semmiképp se nézd meg .mert a képmiatt nemsok mindent fogsz látni.mert kicsit sötét néhol és túl gyors az akció.gondolj bele.kamerásba verzióba kis képernyőn hogy fogja ezt visszahozni:) szóval érdemes lenne moziba megnézned inkább -
gregtom6 #1035 Hy mindenki!
Meg fogom nézni moziban(ezt megígérhetem), de annyira kíváncsi vagyok a filmre, és olyan messze van olyan mozi, ahol vetítik, hogy kíváncsi lennék, mozisban v bárhogy le lehet-e már tölteni vhonnan? Ha igen, honnan? Kösz előre is.
Örülnék magyar feliratnak mellé, ha esetleg nem angol lenne. -
Kheled #1034 Majd DvD-n megtekinthetjük:) -
#1033 trailereket a vágatlan filmből csinálják, tehát meglehet h néha a filmből kivágott jelenet is szerepel benne. -
#1032 biztos a magyar vágás... vagy késöbbi vágás
-
Csaba007 #1031 Csak nekem tűnt fel,hogy pár az előzetesben látható képsor nemvolt benne a filmben? :O -
Suffering #1030 imax visszaszámlálotol 2d-ben is libabörös lettem. tisztára 3d-snek hatott :D -
#1029 -
#1028 látom banner meghalt, úgyhogy csináltam másikat :)
link
ha jó lesz, akk berakatom. -
#1027 igen, de a csaj elmondta hogyha úgy nyomják meg a gombot a tőrön akkor nemcsak 1percnyi homok fog "visszatekerődni" hanem sokkal több -
#1026 [spoiler]
na de az volt, hogy ha belevágják a kést akkkor elpusztul minden -
#1025 spoiler
valszeg aki megnyomja az az elméjével dönti el hogy meddig menjen vissza, ahogy a vágy hajtja (a gonosz csávó gyermekkoráig akart, a herceg pedig csak a csatáig)
mivel a herceg nyomta meg, és a homokban az ő emlékei peregtek visszafele -
#1024 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most akkor miért nem robbant szét a nagy homokóra? hogy zárult vissza a gomb a késen? nem láttam, csinált vmit? köszi -
#1023 én imádtam a régi sands of timeos popokat, ...mind1 filmes topicba írtam kritikát, tom hogy aztis szoktad látogatni :D -
#1022 Még nem láttam a filmet, csak hallottam fanoktól: minimálisan, DE ettől függetlenül jó film :) -
#1021 Jah, a Sand Of Time -hoz igen, a tör körül forog a film, viszont csak minimálisan játszottam a játékokkal, szóval ki tudja mennyire követi a film a játék eseményeit -
#1020 k köszi -
#1019 Nincs, nem tudom, viszont ne aggódj, az egyik legjobb adaptáció, ha nem a legjobb. -
#1018 a filmben amúgy benne van dark prince?
mennyire kapcsolódik a sands of time mellett a warrior within/the two throneshoz? -
Beni521 #1017 hát ez inkább volt assassin's creed mint prince of persia.. :/ -
#1016 Tegnap láttam premier előtti vetítésen.
-
Kheled #1015 Nos nemrég értem haza.megnéztem a filmet. háát tényleg ahogy hallottam talán ez lett az edigi legjobb játék alapján elkészült film és én is így vélem. hozta a a sands of time játék minden részletét. Viszont ami negatív számomra hogy kicsit sötét. az események túl gyorsan lepörögtek. a csaták hiába voltak látványosak.azt is alig lehetett látni mert gyorsak voltak. néha néha belassult 1-1 rugás.ütésnél.de pl a kard párbajokbol szinte semmit se lehetett látni. anno mondták hogy milyen hülyesség hogy magyarul az assassinokat hassansinoknak forditották.igen. tényleg az a nevük.nemsziplán assassinok.de utobbira jellemző hogy a harc leginkább az assassin creed játékra emlékeztetett. oh és még 1 dolog.kicsit túl sokugymond "modern humort" raktak be de enélkül lapos lett volna ,mert én nagy rajongó vagyok.de azért elálmosodtam rajt kicsit. meg mikor jöttem ki a moziból.akkor is mindenkin látszott a fáradság. de azért szép volt és talán ha nemismertem volna a sztorit.lehetet hozott volna vmi újat.csak sajnos már minden film ugyanarról szól.csak más szereplőkkel,helyszínnel,nevekkel.de tartalmilag ugyanaz igy nehéz filmet értékelni.Nagy PoP rajongásom ellenére, így ha értékelnem kéne 10pontból ugy 6-7et adnék .Prince of Persia rajongóknak meg kötelező megnézni.ezt mondanise kell:)
bocs az értékelésért .hátha vki kiváncsi rá.ezért gondoltam leirom az én véleményem -
#1014 Germany 9 May 2010
UK 9 May 2010
Russia 11 May 2010 -
#1013 Biztos volt valami premier előtti vetítés. -
bcrics #1012 már kinn a film vagy mivan? -
#1011 Nem valami fényes kezdés: imdb
Bár én megelégszem egy "agyatlan" látványfilmmel is. Számomra pénteken kiderül... -
#1010 -
#1009 hát ahogy én értelmeztem a trailert, úgy lesz benne a darkprince, hogy amikor vissza tekeri az időt akkor kicsit átalakul de am passz de azért várom.... hát igen remélhetőleg feliratosan jön hazánkba -
bcrics #1008 köcsög tobimagiure köcsög szinkronja lesz a hercegé is?:O...
elbaszták -
#1007 szerintem benne lesz, az egyik képben legalábbis láttunk olyat a trailerben, hogy miközben a csajjal lamúrozik addig hátulról így bele megy a dark prince és homokká foszlik.
Valami utalás lesz benne szerintem, ha nem is fizikai megnyílvánulása -
#1006 nekem mostmár kicsit zavaros a kép, pl. dark prince akkor most benne lesz-e vagy csak a karja változik át amikor a tőrt használja...nah mindegy :P majd kiderül, bruckheimerben bízom! -
#1005 én attól félek ,hogy hozzánk csak így jön el! :(
és akkor majd várhatunk a DVD-re :(
De amúgy meglepetés, hogy sikerült normálisan lefordítani a címet! :D
Egyébként a Herceg magyar hangja még egész jó lenne a sands of Time beli herceghez, csak hát ugye ez kicsit aaa.... 3 között van valahol, vagy inkább az 1 és a 3 vagy az 1 és a 2 között! :D -
#1004 gyerekek, szerintem kurva jó lesz ez! :) -
#1003 huu emberek én most láttam még csak a szinkronos előzetest és meglepődve tapasztaltam h ismét sikeresen basztak el egy franchise szinkront! de miért is lepődök meg a magyar szinkronokon... -
egésszé faszájos, nyomokban még a játékra is emlékeztet :D -
#1001 nem Farah... Tamina lett az új neve
De tetszik... max Újra forgatjuk homemadebe -
#1000 huuu baszki ez kurva kemény lett! :) látványra tuti 5ös, remélem legalább a sztori normális lesz ha már kevertek mindent. azért kellettek a rossz poénok is ha már Diseney-.- -
#999 nagyon jó film lesz jake tökéletes választás a csaj meg jólnézki -
#998 Dastan...
Király x fia, és mellé fogadja be még a herceget is... szal alapból nem is herceg a Dastan...
Farah Farah legalább?
SoT×WW×TTT keverve?
Annyiban kapcsolódik szvsz a SoThoz, hogy van benne idő, meg homok... meg akrobatika... kb. itt ki is fúlt :D DE: trailer, meg eddig látott jelenetek alapján nem lesz rossz film :) -
#997 nem a címéről beszélek, az teljesen korrekt, elvégre ezt az egészet úgy hívják, hogy a Sands of Time trilógia.
Csak szerintem kár volt mindjárt az összessel kezdeni, bár gondolom az első rész nem elég pergős, a második túl keszekusza lenne, a harmadikban voltak érdekesebb, akció dús ötletek, így szerintem ezért keverik a dolgokat