Prince of Persia - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
nah emberek akkor ezt lökjük be bannernak?
Broafka
nem ez tény 😄
na jó végülis igazad van, mindenkinek más tetszhet, de azt nem illik, sõt egyenesen tilos azt mondani rá hogy nem jó 😞
ez egy nagyon jó játék, sokaknak ez a véleménye, maradjunk annyiban hogy neked nem tetszik (bár csak az isten tudja miért :-/)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

nemtény hanem egyéni vélemény max..., neked jó nekem nem 😊 az hogy melyik game jó és melyik nem nagyon nem tud tény lenni mindenki számára.. 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

armageddon666
ez megvan! naon cool!!! és elmondja a storyját SoT Trilogiának!!!!! (a régi klassik prince is benn van de az nem számit XD) nézzétek meg feltétlen!

@

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tigeroo
engem !!!
NEOreg3
Danny De Vito-t hercegnek!!!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Inkább valami ismeretlen/nem annyira közismeret szinészt kéne...

És ki játsza Farah-t?

Én Mili Avital-ra gondoltam. A Csillagkapu(Film)-ben volt õ Shauri. Más filmekben pl az 1001-éjszakában is õ van. Olyan szép harmónikus kissé keleties arca van és gyönyörû szemei.
Serpa
és ki játsza a herceget?
én Orlando Bloomra gondolnék elõször ...

Mennyei Királyságban hasonlít rá.

tigeroo
juuujj hátti nagyon el vagytok tájolva...a számítógépesjáték filmbukásokat uwe boll követte el(+resident evil 1-2)..

ti meg levonjátok a következtetést ebbõl mi??
tigeroo
háte hülye vagy...akkor a DOOM 3 is egy hülye marketing fogás mi??

a prince of persia sands of time - warrior within - the two thrones csak 2 dologban egyezik meg a régi POP-al.: 1.) a neve
2.) a platformugrálás..
Hát a prince esetében a hozzá nem értéstõl nem kell félni, mivel maga a prince atyja írja a sztorit. Nála megfelelõbb személyt nem is találhattak volna.

Why so serious?

Jó forgatókönyvíróval, jó rendezéssel egy jó izgamas pergõs kalandfilmet lehet rajta csinálni...

Csak én érzem úgy hogy még én is jobb játékadaptációt tudnék csinálni mint a Hálivúdi nagyok?

A legtöbb játékadaptációt nem az a klisé ronja el hogy mert játékból készült azért szar, hanem a hozzá nem értõ megfilmesítés... Ezért bízok most a Halo-ban. Peter Jackson+ a 28 napal késõbbös pali. A készítõnak korlátlan beleszólása a sztoriba. (Állítólag a Princeben is így van az Ubisoft)Nem sajnálják a pénzt.

Szóval reméllem.
Kérlek, ha a house of the dead-bõl /ami azért még játéknak is kevés/ készülhetett akkor ebbõl is lehet. Mert a Prince jó. És ez tény.

Why so serious?

fõlegha egy oylan játékbõl készül ami még nem is jó mi? mint pl ebben az esetben 😛PP nade no flame, izlések és pofonok 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hát most miért kell lrontani ezt a jó játékkot egy filmmel?
A játékokból készült filmek általában bukások!!!!
De lehet itt a kivétel!!

REAL MADRID

Hát nem tudom. Az "újrakreált marketingfogás" az utóbbi idõk legjobb játéka. De biztos igazad van.

Why so serious?

Broafka
heh, melyikre gondolsz? a TTT-re? mert az csak egy hónapja "kellt lábra"

remélem a régi Prince of Persia-ból készül és nem ebbõl a újrakreált marketingfogásból ami pár éve kelt lábra

Én is ezt írtam...

Esetleg elszabadulhat egy vírus is amitõl mindenki zombi lessz... 😊 Csak hogy maradjunk a kötelezõ filmes vonalnál... És egy prince helyett egy 10-fõs távol keleti kommandó nyomulna szabjákkal...
Broafka
nem feltétlen kell pontosan a SoT storyja alapján menni, nyílván nem azt akarja nézni az ember hogy egy emberke 1 órán keresztül csak ugrál

Az elsõ sztoriját kissé átalakítva. (Nem sok ember tetszését nyerné el, hogy fõhõsünk két órán át ugrál.)Jó filmet lehetne csinálni belõlle. Pl. olyan PeterjacsonosKinkongos-an lehetne vagy fél órát annak szentelni, amíg megtalálják a tõrt+homokot. A maharadzsa városának ostroma stb....
NEOreg3
700 kb... nem lehtne egy kicsit kisebb?
amúgy jó(y)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Black Hawk
szerintem nagyon jó bár a középsõ kép egy picit lehetne világosabb.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

tigeroo

gyorsan letöltöttem a PS-t (pssszt!<#buck>)

nah, ez milyen?? a dark prince tuti marad... nemakarom hogy "duality" legyen 😄
NEOreg3
szerintem igényesre is meglehet csinálni

Broafka
nagyon remélem hogy nem animációs lesz, az elég primcsi lenne sztem!

Black Hawk
én a photoshoppal csináltam a warrior withinem borítóját úgyhogy valamilyen szinten értek hozzá.
csak nem tudom hogy minek két hét és az is meglessz eredetiben.(meghalt a másolt lemez)😞

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

NEOreg3
nemtudom honnan veszem, csak én valami csoda folytán úgy emlékszem, hogy animációs film lesz belõle, mint pl a Shrek. Ha jobban belegondoltok Prince szörnyek (<-számítógép) ellen harcol és oylan mozdulatai vannak, amit szerintem kevés kaszkadõr tudna utánozni, így pl ha én csinálnám, én animációs filmet készítenék belõle, viszont ha élõszereplõs lesz, akkormeg kíváncsi vagyok, hogy kié lesz a fõszerep. Mindenesetre én várom😊

Broafka
én is csinálnék, de nincsen photoshoppom, meg nem is nagyon értek hozzá...

Black Hawk
olyan prince of persiásat.<#wink><#smile>
tudod sok kis képpel amik tök jók.
sok sikert.

tigeroo
400x200 elég lenne😄 jah és a sands of time mappájában benne van a prince of persia font...csak nekem nincs meg a CD vaff😄
armageddon666
Én szeressek logót csinálni! gondolom banner is hasonló 😄 csak mondjátok milyet szeretnétek! a méret lenne a fontos. mekkora kell?

@

tigeroo
szõrjezör
Sheke
jaja úgyhiogy mindeketten a trónon üljenek hogy azé aki nemismeri a sötét herceget azé lássa hogy ez a two thrones

Le Parkour

tigeroo
nincs meg😄 ezt a windows painttal csináltam😊

de te is dolgozhatol rajta, meg aki kedvet kapott bannert csinálni:p
Black Hawk
szerintem az utolsó képkockához (sötétherceg) inkább az a kép kéne amin mindketten rajta vannak.

tigeroo
ez egy hír..nem topic
Sheke
ezaz egycerre két topik

Le Parkour

Black Hawk

Broafka
majdnem így magyaráztam el 😄
próbáld meg paintshopban összefolyatni kicsit a képeket!!!
és legyen egy picit nagyobb a látótávolság sztem, vagy hogy mondjam és akkor belehetne tenni a feliratot a képek közé (de nem rossz)
(lásd TTT topic)

tigeroo
nah erre jutottam😄
monnyátok meg hogyan tovább
Sadist
" A filmkészítési jogokat a Prince of Persia esetében a rendkívül sikeres producer, Jerry Buckheimer szerezte meg. Ha valaki, hát õ igazán tudja, hogyan és mibõl kell és lehet sikerfilmet csinálni. Az úriember nevéhez ugyanis olyan filmek fûzõdnek, mint az Armaggedon, a Bad Boys, A Szikla, a Perl Harbor vagy a Black Hawk Down - A sólyom végveszélyben."

Én még ebben bízok de nagyon 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ha azt a varázslatos keleti hangulatot vissza tudják adni a filmvásznon is, akkor már megérte 😉
Plusz megfûszerezve néhány durvás harcjelenettel 😊
Kíváncsi vagyok mit tudnak belõle kihozni.

Nekem is hiányozna, de az még rosszabb lenne ha egyáltalán nem lenne több POP játék.

Why so serious?

Broafka
A SoT-ban én sem 😊
nekem is csak a visszatekerés jött be
jó hát üthet anélkül is nagyot, de azért hiányozna

A Pop 3D az idióta harcrendszer és a még idiótább kamerakezelés miatt bukott meg. A harcrendszer már megvan, a kamerakezeléssel meg az új trilógiában is voltak gondok /legalábbis engem néha a hideg rázott tõle/. Szóval üthetnek nagyot idõlassítás nélkül is. Én például a visszatekerésen kívül egyetlen képességet sem használtam soha /oké, néha a lassítást igen/.

Why so serious?

tigeroo
inkább ne mer most hogy látom nagyon gagyi😮P
Broafka
nincs kép, nem látjuk a bannert, muta <#idiota>

tigeroo
oh, elnézést minden GC fantól😄