Prince of Persia - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na jó végülis igazad van, mindenkinek más tetszhet, de azt nem illik, sõt egyenesen tilos azt mondani rá hogy nem jó 😞
ez egy nagyon jó játék, sokaknak ez a véleménye, maradjunk annyiban hogy neked nem tetszik (bár csak az isten tudja miért :-/)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
@
Nézd meg ezt a videót!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
És ki játsza Farah-t?
Én Mili Avital-ra gondoltam. A Csillagkapu(Film)-ben volt õ Shauri. Más filmekben pl az 1001-éjszakában is õ van. Olyan szép harmónikus kissé keleties arca van és gyönyörû szemei.
én Orlando Bloomra gondolnék elõször ...
Mennyei Királyságban hasonlít rá.
ti meg levonjátok a következtetést ebbõl mi??
a prince of persia sands of time - warrior within - the two thrones csak 2 dologban egyezik meg a régi POP-al.: 1.) a neve
2.) a platformugrálás..
Why so serious?
Csak én érzem úgy hogy még én is jobb játékadaptációt tudnék csinálni mint a Hálivúdi nagyok?
A legtöbb játékadaptációt nem az a klisé ronja el hogy mert játékból készült azért szar, hanem a hozzá nem értõ megfilmesítés... Ezért bízok most a Halo-ban. Peter Jackson+ a 28 napal késõbbös pali. A készítõnak korlátlan beleszólása a sztoriba. (Állítólag a Princeben is így van az Ubisoft)Nem sajnálják a pénzt.
Szóval reméllem.
Why so serious?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A játékokból készült filmek általában bukások!!!!
De lehet itt a kivétel!!
REAL MADRID
Why so serious?
Esetleg elszabadulhat egy vírus is amitõl mindenki zombi lessz... 😊 Csak hogy maradjunk a kötelezõ filmes vonalnál... És egy prince helyett egy 10-fõs távol keleti kommandó nyomulna szabjákkal...
amúgy jó(y)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
gyorsan letöltöttem a PS-t (pssszt!<#buck>#buck>)
nah, ez milyen?? a dark prince tuti marad... nemakarom hogy "duality" legyen 😄
csak nem tudom hogy minek két hét és az is meglessz eredetiben.(meghalt a másolt lemez)😞
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
tudod sok kis képpel amik tök jók.
sok sikert.
@
Le Parkour
de te is dolgozhatol rajta, meg aki kedvet kapott bannert csinálni:p
próbáld meg paintshopban összefolyatni kicsit a képeket!!!
és legyen egy picit nagyobb a látótávolság sztem, vagy hogy mondjam és akkor belehetne tenni a feliratot a képek közé (de nem rossz)
(lásd TTT topic)
Én még ebben bízok de nagyon 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Plusz megfûszerezve néhány durvás harcjelenettel 😊
Kíváncsi vagyok mit tudnak belõle kihozni.
Why so serious?
nekem is csak a visszatekerés jött be
jó hát üthet anélkül is nagyot, de azért hiányozna
Why so serious?