Prince of Persia - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
egyet értek, az egy nagyon nagy szar az a film

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Az érdekes lenne amikor egy vak reumás tata rátámad egy homoklényre. 😊

Ha trilógia lenne akkorr a harmadik részben lehetne egy jó cstajelenet a Babyloni polgárok és a homoklények között. 😊
Trója? Inkább ne ha lehet. Mert a trója minden volt csak jó nem. Persze ez csak az én erõsen szubjektív véleményem.

Why so serious?

ronihun
van benne néhány hasonló zene meg jó csaták vannak benne pl.:hogy a homokszörnyek meg a the old man egymásnak szaladna és nagy kardpárbaj de persze elõszõr az elsõ film legyen meg ezt a trilógia már ha lesz utolsó részére tenném.

...

armageddon666
én nem láttam tróját 😊 miért legyen OLYASMI? miben hasonlítson?

@

ronihun
kicsit inditsuk be a topicot.remélem OLYASMI lesz mint a trója

...

A Karib tenge?
Akkor egyre jobban reménykedek,
ennél durvábbakat islehet látni..sok ilyen van😄

Black Hawk
megtaláltam prince kaszkadõrét
egy kis puder meg paróka és csapó.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
amilyen filmet én Jerry Bruckheimer névjegye alatt láttam az mind tetszett
rossztársaság
karib tenger kalózai
...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Sadist
Jah jólvan 😊
Érdekes, hogy amíg nem néztem meg ezt a videót, én is úgy gondoltam, hogy semmi azonosság a két játék között, közbe meg nagyon is sok 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Solya
Aham...mostmár értem...kicsit fogalmi zavarban voltam😊

Persze, hogy szerepel a neve mert õ lesz a producer. De azt sehol sem írják, hogy õ rendezné.

Why so serious?

Solya
Azaz😊 jól beégtem mi?😊
De több lapot is találtam ahol szerepel a neve...bár ez nem jelent semmit...még
pl vagy
itt

Az Bruckheimer szerintem akire te gondolsz. Õ meg nem fogja rendezni mivel producer és nem rendezõ. Még nem tudni ki rendezi.

Why so serious?

Solya
Remélem is😊
Jól láttam h az egyik lapon h Buckenheimer rendezi? Õ csak nem szúrja el...

ronihun
szerintem nagy film lesz bárki bármit mond.

...

tigeroo
igazad van, de azt ezért mondtam mert valaki kijelentette hogy a "mostani" pop csak majmolása a réginek..
Black Hawk
Nekem mondod megvan E-bookban az összes de eggyet sem olvastam el.

armageddon666
tudom. olvastam hogy a régi Prince of Persiának (a korában) volt a legjobb mozgásanimációja!

@

Sadist
Ezzel a videóval arra akartam rávilágítani, hogy igenis nagyon sok közös vonás van a régi és a mostani PoP részeknek.
Nagyon részletes mozgásanimáció (természetesen a kor viszonyaihoz mérve), platformugrálás, kardvívás, ahol fõleg a jó idõzítés számít, csapdák ésatöbbi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tigeroo
Narnia 1.-A varázsló unokaöccse
Narnia 2.-Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény
Narnia 3.-A ló és kis gazdája
Narnia 4.-Caspian herceg

stb, stb..
Black Hawk
TE a narnia 7 könyvbõl áll.és ez csak az elsõ rész volt.

tigeroo
lehet hogy a disney pictures amint befejezi (befejezte..) a narniát belekezd a Pop filmbe😊
Az imdbn 2006 szerepel... Lehet hogy már az évben lessz.?
ja..akor jó..és v.mi hír van róla..hogy kb mikor lesz:

NEOreg3
majd oda fognak kerülni a poszterek videók képek stb. ha majd lesznek, addig csak a helyük van meg😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ja..de akor ez mi?
http://www.thezreview.co.uk/comingsoon/p/princeofpersia.htm
ezek vannak rajta:

Movie Review of Prince of Persia HERE
DVD Review of Prince of Persia HERE!
Prince of Persia Poster HERE!

NEOreg3
még nincs róla semmi

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hol lehet megnézni a videot a filmrõl?vagy posztere vagy v.mi..

armageddon666
nekem is az van! sztem amig nem jön jobb addig használjuk tigeroojét!

@

tigeroo
Photoshop CS2

Cooool (nagyon)! Szerintem PS CS... vagy CS 2? <#vigyor>

Black Hawk
szerintem Photoshop.
De ha igen akkor melyik verzió?

armageddon666
PS = PaintShop vagy PhotoShop?

@

tigeroo
PS
Black Hawk
istenfasza kurvajó nem találok szavakat.
<#worship><#worship><#worship>
Mivel csináltad?

tigeroo

tessék😊 plz rakassátok be egy modival mert lehet nemleszek 2napig (ez a jegyeimen mulik<#buck>)
tigeroo
hát volt egy box (valami collectors edition) azon így volt alul meg sands of time, azokból meg kiraktam a "the movie" szó😄 (painttal kijelöltem a betüket és egymás mellé rakosgattam)
tigeroo
akkor adjatok képet róla, mer a googlebe beirtam és vagy sima prince trónol vagy a dark😛PP KÉPZT
Sheke
szted az csak a doom de remélem a pop film sokkal jobb lesz

Le Parkour

A Doom nem volt rossz szerintem. A resident evil-ök közül nekem a második jobban tetszett de mindegyik nagyon bejött. Úgyhogy örültem amikor hallottam hogy lesz harmadik rész is.

Why so serious?

Broafka
szerintem a Doom középkategória, akárcsak a resident evil 1 de a 2 az egy nagyrakás szar

Hát szted jó film lett a Doom 3!!!
Mert sztem akkora mint állat!!!!

A resident Evil 100x jobb!

REAL MADRID

armageddon666
holnap én is megprobálok vmit összehozni. tigeroo honnan van a popos betutipus? (amivel a The Movie-t és amelyikkel a Prince of Persia-t irtad)

@

Broafka
szerintem is egy kicsit összekéne mosni a képeket, tigeroo, sztem még szenvedj rajta egy kicsit 😊

Black Hawk
szerintem a harmadik kép lehetne ez: a TTT fórumából a #238-as persze csak a hercegre korlátozva és összemosni a ww-s képpel.

Black Hawk
ezt már én is mondtam de hát ...#51.

armageddon666
ja! nemtom miért ragaszkodsz Dark Princehez 😄

@

Broafka
(sztem lehetne az utcsó kép egy duality)