Prince of Persia - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ezt tényleg hiányolom.
De volt helyette kissé silányabb, amit a narrátor adott. Nem baj😄
Jó volt ez a film, bárki bármit mondhat.
Játszottam is a legelsõvel pl, a legrégebbivel.
De azért az már nagyon nem ez akart lenni, ha érted, mire gondolok.
Nem is volt olyan játékélmény vele játszani, pedig én kiskoromban játszottam vele, de sohasem élveztem annyira, mint a Sands of Time tetralógiát. Történetileg meg simán felülmúlja azokat a régi részeket.
Szóval azokat tartom igazi PoPnak.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"Most people think Time is like a river that flows swift and sure in one direction. They are wrong. Sit down and I will tell you a tale like none that you have ever heard..." és talán a végére bele is fért volna....
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
@
nem tudjátok milyen élményt hagytatok ki 😊
Kaileena az idõ homokjának a része volt lényegében. Amikor a 3. részben megölték testébõl kiszabadult az idõ homokja, és a 2. részben tudván, hogy a Herceg meg fogja õt ölni, megpróbálta õ is megváltoztatni a sorsát. Szóval lényeg a lényeg, ez nem Kaileena!
emlékszem nem emlékszek...
" h az elsõ, és a 3.(ami már inkább a 4.)" ami inkább a 4.? miért is.
Sands of Time sorozatnak eddig 3 része volt. Ha szeretnéd tudni akkor:
Prince of Persia
Prince of Persia 2
Prince of Persia 3D
-------------------
Prince of Persia: The Sands of Time
Prince of Persia: Warrior Within
Prince of Persia: The Two Thrones
-------------------
Prince of Persia (2009) <-- ezt én mindennek hívom csak nem PoP-nak. Ez valami elvarázsolt Anime fan agybetegsége volt.
-------------------
és ami a Sands of Time trilógiához fog most tartozni:
Prince of Persia: The Forgotten Sands.
Na ez az, amit nem akarnak elkövetni a forgatókönyvírók, és sztem nem is baj.
Játszani jó, de nézni órákig nem a hosszadalmas ugrálásokat, meg tekergetéseket.
Legalábbis én nem örültem volna, ha errõl szól a film. Arra ott a Yamakasi nevû film.
A történet a lényeg, ami változásokkal, de itt is lenyûgözõ volt. Nem kell, hogy minden a játékéhoz hasonlítson.
Broafka: Tamina bizonyos szempontból Kaileena volt, mármint a szerepe ugyanaz lett volna.
Farahnak nem sok köze volt az egész történethez, azon kívül, h az elsõ, és a 3.(ami már inkább a 4.)részben segített a hercegnek, meg beleszeretett...
De a homokhoz semmi köze nem volt.
Legalábbis úgy emlékszek, de elég régen játszottam már a játékkal.
Én is játszottam a játékkal minddel és nekem így is tetszett,sõt régen szórakoztam ilyen jót egy filmen.
@
Hát nagy valszeg megbukott a pop vagyis szomorú vagyok,mert reméltem egy fasza folytatást. 😞😞
1, Tamina, mint Kaileena? Biztos végig játszottad te a játékokat, figyelve a történetre?
Tamina ez esetben rohadtul Farah akart lenni. Kaileena a filmben max az a kislány az idõ homokörvényében vagy mi a szarban amirõl Tamina mesélt a hercegnek a homokviharnál.
2, Hát a homokóra jobb lett volna, minden szempontból logikusabb.
3, Életszerûbbé tenni, életszerûbbé tenni... Az egész film ha azt vesszük nem életszerû. A játékban meg a végére már szinte senki se akarta tudni a nevét, mert õ volt A herceg. És az elsõ 2D-s játék is arról szólt, hogy A herceg megmenti a hercegnõt. Mint a zombielandben: "Á-Á, nincsenek nevek! Merre mész? én Tellehessie-be, szólíts Tellehessie-nek!"
4, (láncszerû izé = DaggerTail) hát én az alap szöveget hiányoltam belõle, habár úgy nem igazán lett volna köze a filmhez, de A herceg nyitó szövege ("Most people think, Time is like a river...") azért jó lett volna bele.
5, Uwe Boll-t szádra ne vedd, hallani is rossz a nevét.
Az eddigi összes PoP-t végigjátszottam, szóval úgy ültem moziba, mint eddig ritkán, talán csak a Silent Hillnél. Úgy, h teljes mértékben ismertem egy többrészes játék történetét.
A film lenyûgözõ volt. Persze, voltak benne ezek a feleslegesnek ható elemek, én mégsem éreztem annak. Szerintem se kell, hogy szó szerint legyen követve a játék.
De ez nagyon epikussá tette, és nagyon hatásos bevezetése volt.
A történet meg önmaga szerintem sokkal közelebb állt a játékhoz, mint ahogy páran írták.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A király meggyilkolása számomra váratlan fordulat volt, nem számítottam rá. Persze vhogy el kellett érni, hogy együtt tartsanak Dastan és Tamina, de nem volt elõrelátható.
És ebben a filmben volt még váratlan fordulat, szemben az agyonhypeolt Avatarral, mert az nekem nem tetszett ennyire, pedig elsõdlegesen sci-fis vagyok.
Dastan meg azért lett Dastan, és nem csak a herceg, mert valljuk be õszintén, elég hülyeség volt a játékban egy fõszereplõt mindig csak hercegnek szólítani. És ez is csak életszerûbbé tette az egészet.
Nem volt benne sok felesleges effekt, a zene, és a narrátor szövege is tökéletes volt. És persze a rajongókra is gondoltak(sok egyéb mellett), hogy a tõr, a láncszerû izé(a PoP TT-bõl) mind visszaköszönnek.
Egyetlen hátrány, ami annyira nem is, hogy így valszeg nem lesz folytatása a filmnek, de nekem ez így nagyon tetszett.
Szóval mint játékadaptáció, messze felülmúlta Uve Boll gyenge próbálkozásait.
Nagyon sajnálom, hogy ellopta(!!!) a jogokat, mert így valszeg azokból már nem is lesz jó film.
Szóval (nem csak rajongóknak) mindenképpen megnézõs, nem hiába elkészült film.
A változtatások, amik voltak, meg kellettek, én úgy érzem. Ettõl függetlenül, mint játék történet, a játéknak jobb volt a sztorija, de filmre ugyanazt nem lehet(!!!) vinni.
Gyakorlatilag unalmas lenne tõle a film, mert ha a játékot csak youtube-on nézi valaki, akárki megunná.
Különben is, zombis filmekbõl már Dunát lehetne rekeszteni, szóval nekem nagyon tetszett ez a film a leírtakban. Nem volt különösebb negatívum.
10/10
IMAX 3D, a valós szerû 3D! Én így a Szafarit néztem meg, és nekem sokkal jobban tetszett, mint a sima 3D. Nekem az IMAX, olyan érzés volt, mintha benne lenék a filmben.
3D-t vágom,de 2D???😄
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
hiányzott a falon futás ami igazán popossá teszi a dolgot :_( (egyszer volt egy nagyon rövid, de az inkább faltól ellökés volt)
nah és az ellenségre való felfutás és pörgõ támadás? Engem a játékban ezek az elemek nyûgöztek le.
Még egy nem túl kellemes dolog, hogy a harcokat nem igazán lehetett látni. Közeli plánok harcokban nem a legjobbak.
pro:
- Hercegnek szerintem jó lett volna ez a karakter, de a kicsit gyerekeskedése miatt...
- Hangulat 5-ös.
A többi az kiderült a trailerbõl
@
pro:
- Látványos idõviszzapörgetések
- Szép jelmezek
- Jó poénok
- Jó történet, habár nem a játék története, bizonyos elemeket átvettek ami kellemesen hatott.
kontra:
- Dastan, Tamina (szerintem meglehetett volna oldani, hogy HERCEG és FARAH, nah de mind1)
- A herceg kicsit dedós lett.
- Mi? utcagyerekbõl Herceg? tök fölösleges elem volt a filmben.
- A végén ez a "homokóra visszatekerõs föld elpusztulós" dolog elég zagyva volt. (lényegében (én így értelmeztem): amint beledöfik a tõrt és visszapergetik az idõt, a homok kiszabadul és pusztít, ha sokáig pergetik vissza, mondjuk több évet akkor a homok teljesen elpusztítja a földet, de lényegében 1-2 napot még akár visszatekerhetnek, talán ezért nem pusztult el a Föld amikor a herceg pár órát (talán másfél napot) tekert vissza)
- Kopasz = Vizier, nem? a filmben kicsit más szerepet osztottak neki. De pro-ként hat, hogy a film történetébe máshogy, de szépen belevitték ezt a karaktert, nem Vizier, hanem egy másik kopasz alak.
talán kicsit többnek tûnik a kontra, de amúgy tetszett a film. Aranyos kis kalandfilm, és igen, én is csak azt tudom mondani, hogy PoP fanoknak kötelezõ.
õszintén szólva sokkal rosszabbra számítottam. Kellemes volt
7/10
Ha meg Miskolcra mennék fel, tovább tartana már az út, mint maga a film.
Meg fogom nézni moziban(ezt megígérhetem), de annyira kíváncsi vagyok a filmre, és olyan messze van olyan mozi, ahol vetítik, hogy kíváncsi lennék, mozisban v bárhogy le lehet-e már tölteni vhonnan? Ha igen, honnan? Kösz elõre is.
Örülnék magyar feliratnak mellé, ha esetleg nem angol lenne.