Prince of Persia - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
amúgy az új pop részek nincsenek megszámozva
van az 1, a 2, és a 3d (ami csufos bukás volt)

aztán az ubisoft felélesztette az egész pop-világot,és elkészült prince of persia : sands of time, a következõ rész nem a 2 hanem a warrior within ésatöbbi..

az assasin's creed pedig teljesen más játék, semmi köze a pophoz
(más univerzum, sztori, játékmenetben lesz kicsit hasonló >> TPS ehe)
Prince of Persia Ghost of the Path ez lesz az uj rész csak más történetel?
Jó mind1. Hagyjuk.
Gerbill
Szerintem eddig is csak te beszéltél arról, hogy az Price of Persia lesz. Azért mert az Ubi soft készíti és hasonló stílus azért még nem pop. A prince of Persiának is kszül külön következõ része, aminek feltehetõleg Prince of Persia Ghost of the Path lesz a címe.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Assassin's Creedrõl beszélek
Gerbill
Most melyik játékról beszélsz? A PoP Ghost of the Path(következõ PoP egyenlõre csak xbox360), vagy az assasin's creed? Könnyebben meg lehetne érteni, ha használnád a válasz gombot.

ennek a játéknak csak a története lesz más.
Vagyis ez már nem minõsíthetõ Prince of Persiának.
Nézd meg a trailert
armageddon666
feltehetõleg

@

Most akor lesz egy másik pop ugyan az lesz a harcrendszer vagy hasonlo de elbaszák egy másik történetel?
Én régen játszotam DOS-al.Hát.Az elégé szar volt az igaz.
Gerbill
Ez a mostani(SoT,WW,TtT) is egy trilógia volt, és a következõnek semmi köze nem lesz ennek a történetéhez, ezért nem is számozzák õket. Sokan azértinnen számolják, mert nem hogy a PoP1rõl, de szerintem még DOS-ról sem hallottak. De végülis tök mindegy, és ez már amúgyis elég nagy off.

Erõs vagyok
A legtöbben a Sand of Timetól számolják, mert az elöttelévõk nem voltak olyan lényegesek és ne mvolt köztük sok összefüggés.
Broafka
légy erõs!
az elsõ PoP 1989-ben készült! PoP 1
aztán kijött a PoP 2
majd a PoP 3D ami a nevébõl is látszik 3D-s volt ,ez volt az elsõ próbálkozás, és nagy bukás is lett! 😊
aztán jó nagy szünet, majd megjelent az a negyedik rész a Prince of Persia The Sands of Time
azért is szokták innen számolni néha a kezdetet, (de igazából rosszul teszik) mert hogy ez egy új korszak hajnala volt a PoP történetben

ez volt az úgy nevezett PoP Sands of Time trilógia!
majd ugye megjelent a WW és legvégül a TTT

szóval összesen 6 része van a PoP sorozatnak!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Gerbill
Hát szerintem éppen azokat számozták, mivel a SoT WW és TtT részeket sehol nem számozták, viszont a másodiknak 2 volt a neve, a harmadiknak meg 3D(ez részben arra is utalhat, hogy 3-adik), az 1nek meg megint nem volt számozása, de akkor még nem gondolták, hogy folytatják.

Gerbil a PoP 3d-ig készült PoP-okat nem számozzák úgy
A Sand of Time az 1., a Warrior Within a 2. és a Two Thrones a 3.
Amugy ez a "PoP" ami most jön ki tökugyanolyan grafikájú, nézetû, játékmenetû. Csalódni biztos nem fogunk, mert csak a történetében tér el az eddigi PoP-októl.
Gerbill
Tudomásom szerint már készül a PoP következõ része is. ezt bizonyítják a múltkor kiszivárgott artworkok.

De leglaább a csúcson fejezték be és nem adtak ki újabb és újabb egyre ötletelenné válló egyre ellaposodó folytatásokat, kiegészítõket.
Azé kár ,hogy nem lesz több része!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is egyik hülye haverom monta.Szerinted én nem néztem nagyot mit beszél!Csak meg akartam bizonyosodni a hiröl.
Gerbill
Mondjuk ha olvasnál is, nem csak néznél, akkor látnád, hogy rögtön a második hsz-ben leírják, hogy nem pop rész, ráadásul már be is zárták a topikot. Az Assasin's Creed egy külön játék, meg lesz majd a PoP7(mivel a 4 az a 3D volt)

Broafka
hát kezdjük a legelején:
1, a POP 4 az egy másik játék, és az Assassin Creed is egy másik játék, a 2 nem ugyanaz! azért mert abban a fórumban így hasonlítják össze, az még nem azt jelenti hogy az a PoP4!
2, ez itt egy PoP - movie helye, vagy beszélj úgy hogy ne mindenkinek az egekbe szökjön a vérnyomása, és felálljon a szõr a hátunkon! vagy pedig rakd máshova egy játék trailerjének a fórumját!
3, nem fikázzuk az Assassin Creddet, mert az nem PoP hanem egy másik ubisoft játék, és a maga múdján az is biztos jó! 😊

Egy pillanatra megált bennem az ütõ, mert azt hittem A POP múviról beszélsz...
A 3ik keresztesháborúban kell majd a lovagokat öldökölni vmi szar cuccal
http://www.gamingdump.com/showthread.php?t=321
Amugy a 12ik században fog játszódni és semmi köze nem lesz az eddig PoP-okhoz
armageddon666
talán a pop4 topicban kérdezd -.-

@

hy lehet,hogy hülye kérdés de ugy halotam lesz pop4 pc!!! Tud valaki eröl valamit?
Picar77
Ték

()() (^^)

Mincsi
nem rossz xD

Rush!

armageddon666
Szerintem legyen Eddy Murphy vagy Arnold Schwarzenegger... vagy Britney Spears! (de csakis parókában) mitszóltok hozzá?

@

Orlando Bloom tökkéletesen SZAR/SHIT hercög lenne😄
Jó akkor Ian sem, de ez a pasi se hasonlítana rá.
Nyissunk egy új témát, hogy ki lenne az ideális prince. Legalábbis kinézetre.
orlando bloom hasonlít a legjobban !!! <#smile><#mf1>

Most mér?😄
Arcra jobban hasonlít, ezt a gázkazánt, aki meg most a prince, marhára el kell maj maszkolni mert ez a fej ide nem illõ. Vita NINCS😄😄
Broafka
ha az ideális langyi Prince-t keresnénk akkor valóban! 😄

Ennek a pasinak nincs elég brutális feje sztem és a csajnak sincs olyan komoly feje mint farah-nak. Sztem Ian Somerhalderrel jobban járnánk
Broafka
és ez biztos amúgy?

hát ööö, elég nulla feje van, mármint olyan megjegyezhetetlen, de én is inkább egy Noname színészre voksolok

WW meg TTT-re meg 100%-ig a Viggo lenne a legjobb!

Prince23
Hát ja... de ott a képen nagyon hasonlít.

Nem hiszem...

Kicsit már túl öreg lenne hozzá.
Prince23
http://www.isabelleadjani.net/

Õ=Farrah?

Nem rossz. Szeretem ha noname szinészek jönnek. Így senkire sem kell asszociálni.

És Farah -ról van valami?
Prince23
Egy noname fogja alakítani a herceget, Charlie Clausen.

Azért a Karibot is jól megcsinélték. Remek kis kalandfilm lett az. 😊 Anno am moziban csak néztem amikor a Disney logó bejött a végén. 😊
Jerry Bruckheimernek örülök, de a Disney zavar egy kicsit. Azért annyira nem volt "donáldkacsás" a PoP. Bár a Karibtenger is elég jó így gyerekfilmként.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

espio
oh, azért köszi...

Talán a vége nincs megírva még...

"A Disney ezévi filmtermésének sajtóanyagában végre feltûnt az, amire régóta vártunk: a Bruckheimer által patronált Prince of Persia film. A Sands of Time alcímet viselõ filmadaptáció részletei még mindig nem ismertek, az alant szereplõ koncepciós ábrákon kívül lényegében nem tudunk róla semmit"
nem.<#pardon1>

espio
Közhírré adták-e már a premier bemutató dátumát?

Talán a vége nincs megírva még...

Tudna vki 1 linket esetleg a bõvebb informálódás érdekében? Köszi szépen elõre is.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

<#eljen><#eljen>király😄 a rajzok tényleg hangulatosak
http://www.576konzol.hu/hir_reszletes.php?id=811&PHPSESSID=0c7a833dbcefbbb6c76cf0b7067d6c16

Ez NAGYON jó hír!

Ez a pali sok jó fimet rendezett! Az Arthur is jó zúzós volt. 😊 Elég pénzel, jó szinészekkel, szép látvánnyal és zenével nagyon jó filmet lehet csinálni belõlle!
Prince of Persia: The Sands of Time
Jerry Bruckheimer (Artur Király, Bad Boys 2, Karib Tenger Kalózai, Black Hawk Down, CSI, Sakáltanya, Armageddon, Flashdance stb) a Disney-vel karöltve viszi vászonra Perzsia hercegének történetét. A forgatókönyvrõl maga Jordan Mechner, az elsõ Prince of Persia játék megalkotója gondoskodik majd. Habár a film a Sands of Time címet kapta, állítólag gyökeresen eltér a játék történetétõl. Jordan egyébként elismerõen nyilatkozott Bruckheimer-rõl, és már alig várja a közös munkálatok elkezdését! 😊

ezt találtam elõrébb lehet azóta lecserélték😊