1076
-
#556 ja, és a straighten kívül az I stand alone is szerepel a gameben, és az a szám is rohadt jó -
#555 ha a gs-t meg köll kérdezni,az egy dolog, sztem ugyis igent mondanának.. ha a filmből nagy siker lesz, az nekik is hozna egy nagyobb hírnevet sztem... mer amerikán kívül kevesen ismerik őket.. pedig jól tolják -
#554 viszont mivel gondolom akiket érdekel ez a film végigtolták a trilógiát... szl szerintem a SoT végén lévő rockosított indiai zenéket kéne a filmbe berakni.. és igen aha lessz 2-ő akkor mehet bele a straight out of line.. a stright out of line + szerzői jogdíjat von maga után mert azért a godsmack-et meg köll kérdezni hogy mehet e bele... -
Pegasus #553 Helyesen szólsz ifjú padawanom:P -
#552 de akkor azt a javallatot a #526-os hsz-szel mellékelve küld... -
Pegasus #551 Tényleg nem lenne rossz;) Küldjünk e-mailt Miki Baynek, hátha beleegyezik:D A straight out of line-t is benyomhatnák vmelyik jelenethez...(szerintem) -
#550 egyébként milyen frankó lenne ha a filmben is a Godsmack nyomatná a zenét legalább a második részben.. -
#549 az biztos -
el bruja #548 hát sokkal jobb mint Keanue Reeves...:P -
#547 a sotosra hasonlít
csak egy kis fiatalító smink azt jipijájókájé
-
#546 jézus... nehogy má' ez a bájgúnár legyen
egyébként meg, nem is hasonlít nagyon a hercegre... -
#545 a sotba tényleg jó lenne
-
#544 sajna Okay, he isn’t becoming a real prince, but fans are pleading for him to star as the Prince of Persia in Micheal Bay’s Hollywood adaptation of the popular video game
tökre hasonlít a princére (főleg a SoT-belire) :D
szerintem ő (lenne) a legjobb választás.. -
#543 Kerestem egy képet a Prince of Persiából és egy blogon erre akadtam...
John Wanted As Prince
Jul 10th, 2007 by bollywood boogie
John Abraham becoming Prince has been the talk of the town. Okay, he isn’t becoming a real prince, but fans are pleading for him to star as the Prince of Persia in Micheal Bay’s Hollywood adaptation of the popular video game. The adaptation of this game, which is based around the medieval Persian Empire, is being turned into a movie and is being produced by Walt Disney. It is expected to be released in the middle of 2009. The whole campaig of ‘John For Prince’ was started by Venetia Sarll, a huge John Abraham fan. Sujoy Mukherjee, who is the webmaster of John Abraham’s site, had this to comment:
Venetia is one of John Abraham’s biggest fans. She had even met him when he was in the United Kingdom. She was quite excited about starting an online campaign to get John to act in the Prince of Persia movie.
This is recent light of him and Bipasha splitting and Bipasha getting close with Saif Ali Khan. We’ll have to see what is next on John’s plate and if he does get the role.
-
#542 rendben. felrakom a photoshoppot és meglátjuk mi sül ki belőle.:) -
#541 szerintem régebb óta is :P
amúgy sztem csinálhatnál egy olyat amin a film logója van ^^
ebből kihozni valamit :D -
#540 köszönöm! szerintem kicsit nagy lett, majd csinálok egy kisebb verziót:)
amugy már legalább 1éve megvan ez a banner, de csak most rakták be a moderátorok.
remélem nemsokára jön egy-két info is a filmről, és beindul a topic! -
#539 jó így is, ne izélj már -
#538 frankó
bár a "Prince of Persia: The Movie" feliratot sárgával írtam volna rá kicsit nagyobb betüvel fehér háttér nélkül.. am nem leszólom csak ez nem túl PoP-os -
el bruja #537 uuu király!! -
#536 banner beiktatva:)
-
#535 -
#534 beszélnénk ha kapnánk több infót -
#533 legyen már téma -
#532 mintha mondták volna a ww egyik fejlesztői naplóban hogy van benne egy kis monica belucci ha más nem akkor csak azok a kannák
-
#531 az a dúrva hogy Monica Belucci nem csak hogy hangban, de még kinézetben is hasonlít Kaileenára! :D
[reméli erre Bruckheimer is rájön] -
#530 hát ezt a javallatot csak Jerry Bruckheimer-nek kéne elküldeni... lehet egfontolná.... és hát sztem eggyet értünk hogy Parminder Nagra-át és Monica Beluccit megnéznénk abban a piros minikben -
#529 Sztem a Hősökből a festő csákó lenne jó princenek :c de amúgy meg CG-s movie lenne a legjobb xD sosem látott minőségben xD -
#528 kár hogy a készítők nem olvassák ezt a topicot, lehet hogy teteszene nekik az ötleteink, és tnyleg ők lennének a főszereplők, tök jó lenne, mert ezek tényleg jók hozzá :) -
#527 szerintem új, fiatal színész kellene prince alakításához.
egy bejáratott nevű szinész még nem biztos hogy siker. (főleg ha a főszereplőről van szó . Sean Connery, meg a mellékszereplők tényleg még elmehetnének afféle "huzólapnak", de ha orlandoo bloom meg ezeket viszontlátnánk a vásznon , máris a karib/gyürük ura/stb. "fantasy" filmhez hasonlitgatnák) -
#526 végig olvastam az utolsó 100 hszt és arra jutottam hogy kezd kialakulni (mármint köreinkben) hogy kik legyenek a szereplők a 3 filmben
SoT:
Herceg:
Farah: Parminder Nagra
Herci apja: Sean Connery persze hosszabb hajjal és szakállal
WW:
Herceg: Viggo Mortensen
Kaileena: Monica Belucci
T2T:
Herceg: Viggo Mortensen
Kaileena: Monica Belucci
Farah: Parminder Nagra
jó kis össze állítás Sean Conery-t azért mondom mert jól áll neki az indiai-perzsai szerep plusz egy nagy név sokat dob kapásból a filmen :)
-
el bruja #525 el fog menni ez 2010-ig is, a színészeket se választották még meg. -
el bruja #524 ja pont én is ezt gondoltam... -
#523 ez kurva vicces! :D
2006-ban 2007-et mondtak
2007-ben 2008-at
és most (nyakunkon 2008) most meg 2009-et? :D
hát kinyalhatják, most már elnézést! de oylan fixen köpködik itt a dátumokat mint teve a nyált! -
#522 2009 az messze van... -
#521 2009? Szabad várni :P -
Lpneo #520 Imdb: 10 July 2009 -
Pegasus #519 de rég volt comment a témáról:D
milyen csönd van:D -
Prof William #518 Igaz. Ne ne ugordjon be hogy "Ez volt a Caribban is stb..." -
#517 szerintem prince szerepére vmi noname emberke kéne.
fiatalos,agilis, makacs, kecskeszakállas:) ámen