1076
  • Bokordarab
    Ha már ez a téma, akkor szerintem Parminder Nagra alkalmas lenne. A Vészhelyzet Neela-ja. :)

szerintem...
  • Synchronous
    Tejóég.

Akkor már inkább ő.

• Bokafix2
    A herceg szerepét illetően sok találgatás volt már, na de ki játssza majd Farah szerepét? Ő jó lenne, nem? Tök arabos... igaz hogy 200 kiló, de hát senki sem lehet tökéletes...

• Broafka
    amúgy szerintem a WW vagy a TTT filmhez való legjobb Herceg az Vigo Mortensen lenne (Aragorn), az hogy a Sot-ba ki lenne a legjobb... a fene se tudja!
  • Bokordarab
    Naja, de ezt már 200× is átrágtuk. Az eddig általatok megnevezett színészek közül - szerintem - egyik se alkalmas erre. A Karib is igazából Johnny Depp miatt lett jó film, nem Orlando Bloom vagy akárki miatt. Lássuk, be az ő poénjai miatt tetszett igazán a film. Johnny Depp viszont felejtős, mert - ismét csak szerintem - nem alkalmas arra, hogy ezt a szerepet eljátsza, teljesen más karakter. Nem tudnám elképzelni őt, mint a herceget... Ugyanúgy ahogy Keanu Reeves is NEO, úgy Johnny Depp is Jack Sparrow. :)
    Nehéz lehet a döntés, mert ezt a részt igazad van, könnyű elszúrni.
    Erről most pont az jutott eszembe, hogy a "28 nappal később" mekkora lehangoloan rossz film volt, és most egy hasonló filmet készítettek "I am Legend" címmel, főszerepben Will Smith-el. Majd kiderül, hogy mennyit számít egy ismert színész...
    De ha már megvan a "színészi gárda", akkoris egy elszúrt grafika, és ugrott az élmény. Azt hiszem a legbölcsebb kijelentenem, hogy tulajdonképpen egy igazán jó filmhez gyakorlatilag mindennek stimmelnie kell, attól lesz a jó film tényleg jó film..
    Moziból jövök... Die Hard 4.0.. <--ez pl azt amit valahogy nagyon eltaláltak...bár nem sci-fi...vagy hasonlo.. :P
  • extra sensory
    Hát, hogy hogyan fog teljesíteni a PoP az nemcsak a látványvilágától fog függni. Elsősorban egy normális, hozzáértő szinészi gárda összetoborzása jelenti a sikert.
  • Bokordarab
    Szerintem a TombRaidernél az egész annyira mű volt. Nem figyeltünk másra csak Angelina Jole nagy dudáira azt helo. :P A filmnek annyira története se volt...nemtudom. Nekem nagyon nem jött be... :P Szerintem nem tévedek ha azt mondom, hogy az eddig felmerült adaptációk mindegyikére igaz az állítás, miszerint jobban is megcsinálhatták volna! A P.O.P. szerintem nagyon széleskörű lehetőségeket rejt magában, ha valaki igazán jó író, jó kis sztorit tud kihozni belőle, és élvezetessé alakítja. Bár a sztori sajnos nem minden. Kell mellé az is, hogy az elképzelt világ valóságszerűnek tűnjön. Szerintem a 300-nál sikerült, nekem pl. az a film nagyon tetszett. Elhittem, hogy ami ottvan, az tényleg ott is van. :)
    Bár Jerry Bruckheimer-re gondolva nincs ok aggodalomra. Most itt éppen a Helyszinelőkre gondolok, vagy itt van a Karib, a Nemzet aranya, Beverly Hills-i zsaru xD, Top Gun, Bad Boys, Armageddon, Tolvajtempó, hehe iszonyat jó filmek. Mindössze azért van félelmem, mert azért mégiscsak egy játék megfilmesítéséről van szó, és tudtommal az előbb felsoroltak egyike sem játék alapján készült filmecske... :)
    Most ami így hirtelen még eszembejutott, az a Resident Evil. Na az pl. nekem egészen tetszett... :) Mármint a film.. :)
  • el bruja
    nálam pont fordítva volt... Doom bejött, Silent Hill nem... Tomb Raider annyira nem volt rossz, talán csak a 2. rész.
  • Bokordarab
    Jah csak a legrosszabb, hogy rohadt sokat kell majd várni rá, hihetetlen, hogy mit tudnak csinálni ennyi időn keresztül az alkotók. A DOOM egyébként lehetett volna egy estimese is. Én elég fosós ember vagyok, de ettől a filmtől nem tudtam megijedni, sőt még ki is aszaltam egy kér részletet. Remélem ha már ennyi időt ráfordítanak a film elkészítésére, akkor tényleg valami hihetetlenül jó és különleges lesz kihozva belőle. Nagyon nem szeretnék csalódni... :P

A Silent Hillről még annyit, hogy mindenki a saját értékrendjéhez állítja, h mennyire tetszik neki, mennyire fogja meg egy film. Ha ez a legjobb...akkor mi a legrosszabb? Óóó tudom a választ: TombRaider... xDDD
  • el bruja
    reméljük ez lesz a legjobb:) majd kiderül...
  • Prof William
    Azért a Silent hil szerintem eddig messze a legjobb adaptáció... A képi világa a díszlete... Nagyon el van találva... a Doomban meg csak annyi stimmelt hogy a Marson vannak. Semmi pokolkapu meg démonok... szánalmas...
  • Bokordarab
    Örülök, hogy egyetértesz. Remélem a készítőknek is leesik, hogy mi a szitu. 2009-ig még 3× is átgondolhatják. A kérdés az, hogy ha meg is kapja a szerepet, vajon el tudná-e játszani hitelesen? Mert vegyük pl. Orlando Bloom-ot. Az a színész egy semmi, egy nulla. Nagyon nem tud játszani, csak egy tinibálvány szépfiú, aki színész létére beszédhibás...lol. Remélem jól meggondolják a készítők, hogy kit választanak a herceg szerepére, mert nem szeretnék csalódni úgy mint a DOOM-nál vagy a Silent Hillnél.
  • el bruja
    pont erre gondoltam még én is anno:) lostban is mindig olyan fejeket vágott, egyből ez a szerep jutott eszembe:) sztem ő lenne a tökéletes herceg.
  • Bokordarab
    Hát...jobb mint berényi... xD
  • Bokordarab
    Vagy inkább Berényi Mikike? xDDDD
  • armageddon666
    Szentem amúgy a hősőkből a festő manusz (nevét elfelejtettem -.-) lenne a jó :DDD
  • Bokordarab
    A Pronce of Persia movie-t a Transformers-t is rendező Michael Bay fogja készíteni, mely várhatóan 2009. nyarán kerül a mozikba. ^^ A film mögött álló Walt Disney Studios és Jerry Bruckheimer Films nagyon bíznak a rendezőben. Tehát kitartás: 2009-ben érkezik a mozi, számos író - köztük Jordan Mechner, a Prince of Persia kitalálója már nagyban dolgozik a film sztoriján. Remélem valami nagyon jót dobnak össze.
    Egyébként lehet buta kérdés, de miért nem animációs filmet készítenek? Meg mi az, hogy Orlando Bloom, Johnny Depp meg tom is én még kik merültek fel a Prince szerepére? Ne sokkoljatok már légyszíves. Egyetlen személy az, akit el tudnék képzelni a Prince szerepére (bár az se olyan hatásos mintha animációs filmet készítenének) ő pedig Josh Holloway. :)

Szerintem ő az a kb. megfelelő karakter... :P
  • Beni521
    hallani már valamilyen kiadási dátumszerűt?
  • Broafka
    azért mondja azt hogy a csaj elhigyje azt történetet amit elmesélt a végén, hogy tényleg megtörtént, mert a csaj ezt a "varázsszót" még senkinek sem mondta el, csak neki, és ezzel bizonyította be, hogy tényleg megtörtént!
  • tigeroo
    a sot végén azt mondja, de semmi köze a nevéhez...mind a 3 részben prinsznek nevezik
  • ronihun
    ?Hát nem azaneve azt tom.....de a sot végén nenm mondjátok már hogy nem aztmonjda....
  • tigeroo
    szerezz be egy magyarítást a sothoz, és játszd végig újra!
    akkor majd rájösz
    (najó, segítség: csak a kriptás monológot hallgasd meg)
  • Broafka
    nem az a neve hogy Kakulukiam, mikor tanuljátok már meg?
  • ronihun
    Dastan?:S Azt elsüthették volna legább mint a SoT végén hogy kakolukia aneve....vagy vmi ilyesmi...meg Tamina?hát sztem nem lesz nagy durranás...
  • Mincsi
    #483 ??
  • Picar77
  • daevkoo
    hát nem tom h beírtad-e már google-ba... mer én már igen és szart se értem vele...
  • ffxi
    Mért? Gúgli nem jó?
  • daevkoo
    siastok
    engem linkek érdekelnének amikből többet tudhatok meg az uj játékról és a filmről! előre is köszi!
  • SNAKE01
    az fasza lesz ha egy parkouros fogja játszani prinszt,várom
  • Broafka
    szerintem nem lesz olyan rossz, egyébként meg ha teljesen követné a játékot akkor marha uncsi lenne! :D
    másfél órán keresztül azt nézni hogyan ugra-bugrál egy ember :)
  • Prof William
    Kár. De ez sem lessz rossz. Reméllem. Bár tőr van. :) Szuóval akkor van időhomok tehát lehetnek majd homoklények is idővel. :)
  • Bokafix2
    okés az infó... de a játék sztoriját megint csak vonalakban érinti a film, mint a többi adaptáció.
  • NEOreg3
    újabb infok
  • Shark96
    A második rész jó volt tényleg
  • ffxi
    Most mér? A 2. rész tök jó volt.
  • Pegasus
    "Most mrá mindenki a Bad boys-ról beszél mindenki?"
    Vágod a magyartat, tudsz te ragzani:D
    Azért Bad Boys-ol mindenki, mert arról sok más vélemény van.
    A többi Bruckheimeres filmről szinte mindenkinek ugyanaz a véleménye szerintem, ezért nem is az a téma.
  • Mincsi
    hagyd, sztem a srác 10 éves
  • Bucser
    ? Nem a szövevényes és értelmes beszédedért szeretnek téged sem otthon igaz?
  • Shark96
    Van vki akinek nincs meg a bad boys játéka?