1076
-
#596 Livin véleményét osztom by hsz #526 -
#595 sztem találnak jobbat is.. -
#594 Csájééé!!!!! -
el bruja #593 hát sztem is. -
#592 ismerősöm szerint, Fahra szerepében jól nézne ki Nicole Scherzinger :o
-
#591 hát örülnénk... -
Xerxész #590 A játék alapján elméletileg akkor a filmből is trilógia fog készülni? Vagy ezt még nem tudni? -
#589 kábé ugyan olyan lessz mint a Tombraider az első rész oltári gagyi azt az első rész egész tűrhető lett...
megha nem tudnád sügérke az ubisoft nem jelentette be hivatalosan de lessz új PoP rész... -
el bruja #588 najo ezt tán haggyuk. Nem tudunk rola 1enlőre tul sokat, de ez NEM jelenti azt, hogy béna film lesz. -
#587 te talán tudsz többet 1 pár képnél?
-
#586 ne magadból indulj ki, öreg... -
#585 Most miért? Végülis nem tudunk róla SZINTE semmit...sztem még nagyon soká adják ki,és akkor már senki sem fog a popra emlékezni... -
el bruja #584 nem kicsit... -
#583 mivan, megvesztél?? -
#582 Ha lesz is film,tuti h béna lesz. -
#581 én ne mis az első ről beszéltem az első részba sot végén lévő zenék kellenek.... -
STurmGewehr #580 szerintem marha jóü filmet lehetne csinálni mind a 3-ból:)
jókis kegyetlen karakterfejlődéssel:D -
#579 fogd vissza magad
a godsmack zenéje csak a ww darkos hangulatához illik...
de a sot lesz filmesítve
egy ezeregyéjszakás filmbe minek olyan? -
#578 te nemtucc olvasni... "átmehet" ... értve úgy hogy a stílusa hasonló lehet... (fight-oriented)... innentől a hangnem meg a "sügérke...." meg ilyenek olyan dolgok melyeket nyugodt szívvel vehetsz magadra... én megpróbáltam kultúráltan megfogalmazni ezt a választ, mivel az offenzíva nem ellenem irányult, ám nagy aklövés volt, és szíveskedtem felhívni a figyelmed még a flém kezdete előtt...
köszöntem -
#577 joh neked mindját lessz egy IP banod SG-ről...
---
Pegasus igazadvan kivéve az utolsó sorodban.. a gyűrük urát többen ismerik mint ezt a játékot...
---
tigeroo te hülye vagy??? csak egy költői kérdés hogy a jó büdös picsába kerülne ebbe a filmbe átmenet a skorpió királyba??? megy vagy veszve? játszottál te a játékkal? láttad a múmia 2őt? tudod eggyáltalán miről szól a skorpió király? és a Prince of persia? az hogy ugyan az a zenéjük nem jelent semmit sügérke.... -
#576 bizti h lesz film... -
#575 Méh az is lehet hogy me sem csinálják...legyünk 'optimisták'. -
#574 Remélem akkor vmi jó nő legyen akkor benne, mert a Karibot is Keira miatt nézem -
Pegasus #573 3 mondjuk h ember csoport miatt lesz sikere a filmnek:
1.A PoP fanok, akik mindent meg fognak adni egy mozijegyért:P
2.Azok, akik látták a Transformerst és az Armageddont és látták milyen egy Michael Bay film.
és 3.Azok, akik csak szeretnek moziba járni és úgy mennek el megnézni a flimet, mint anno én a Gyűrűk Urát, azaz akik láttak egy bemutatót avgy egy trailert és érdekli vmennyire a film.
Nagyobb bevétele lesz ennek, mint a pókembereknek vagy a Gyűrűk Uráknak...szerintem -
#572 mi az h semmi sikere nem lesz?:O ennek így is úgy is sikernek KELL lennie:D -
#571 szerintem story és hangulat mellé befér 1-2 látványos harc :P -
#570 a sotban is csak egyszer láttam vért...amikor a tőrt meg faraht fogta a prince és a kezéből kibuggyant a vér:D
a sotban még nemvolt látványos harc, majd a második rész átmehet skorpiókirályba vagy valami...de akkor semmi sikere nemlesz. inkább sztori+ hangulatra gyurjanak -
#569 meg ütni azt a szintet meg fogja... de láttál egy csepp vért is (harc közben) a karib tengedr kalózaiban? -
#568 főleg hogy a sot vonalát fogják követni
amúgy ha megfogja ütni a pirates of the caribbean szintjét akkor az nekem már elég. -
#567 viccelsz...? ezek kihoznak a ww-ből egy 12+-os filmet... -.- -
#566 Disney? Reméljuk nem lesz korhatáros :S -
#565 nem is akartam vitázni.. -
#564 trailerekben! :D az nem jelenti azt hogy filmben is :D de mondj 2 filmet amiben ugyanaz a zene megy ^^ (és nem úgy hogy mondjuk rádióból hallatszik vagy valami filmen belül)
Anime témát itt hanyagoljuk :D 80-t láttam kb, Appleseedet és Ghost in the shellt még nem ^^ Hellsing jó volt csak ova lassan jön :D de mondom innentől téma off...
Livin in sin, erre most no comment ^^ itt nem fogok veled erről vitázni... -
#563 anime te jó ég.. -
#562 nah pl..
anime? Hellsing? Apple seed? ghost in a shell? -
#561 én filmet nemnagoyn nézek szal nemtom ^^ (anime rulz :D)
trailerekben hallom mindig ugyanazt XD -
#560 hány sorozatot hány filmet láttam már ugyan azzal a zenével.... -
#559 hát de itt is lőjjék csak el:D -
#558 I stand alone-t már előtték filmben a Skorpiókirálynál :D -
#557 Az I stand alone-t a kezdő képnél tudnám elképzelni a 2dik részben