Prince of Persia - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Második rész szar volt egyetértek😊
Szikla jó volt Transformerst reméljük jó lesz 3 hónap múlva megtudjuk😊
Bay Akciófilmeket nagyon jól tud rendezni és ugye a Prince of Persia-tól nem azt várjuk, hogy a világ legösszetetteb legoskatmondóbb filmje legyen hanem egy akcióorgiát (mint ahogy az uj generációs játékok is voltak ebben a témáûban)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
tudtok már valami új hírt a filmrõl?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Az Armageddon egy klisés akciófilm, de olyan jól meg van rendezve hogy máig nagy rajongója vagyok. Ez illik a Karib Tenger... -re is.
Ha hasonló minõségben lessz A POP megfilmesítve akkor nagyon jó lessz.
Armageddon... nekem tetszett... és akár látványos is volt... hogy a hõs amerika világ kép... hidd el PoPba nem lesz ilyen -.-
BadBoyst nem ismerem
@
hát nem azért mondom de egyik sem egy hû de nagy ördöngõsség, Bad Boys az amolyan eröltetett szerintem, Szikla ez elég átlagos film, Armageddon meg a hõs amerika giccses világképe!
én már most kezdek félni...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Bruckheimer Hollywood legsikeresebb producere. Michael Bay Hollywood egyik legbiztosabb kezû akciófilm-direktora. Ketten eddig olyan filmeket hoztak már tetõ alá, mint a Bad Boys-széria, A szikla vagy az Armageddon. Bay azonban 2005-ös A sziget címû buktája miatt kissé lejjebb süllyedt a képzeletbeli ranglétrán, ám úgy tûnik a következõ két-három év ismét az õ nevétõl lesz hangos.
Ahogy arról már mi is beszámoltunk, Bruckheimer szerezte meg a Ubi Soft sikerjátékának megfilmesítési jogait. A Prince of Persia: The Sands of Time mozifilm vázlatai már kikerültek a netre, ám ma újabb jó hír került nyilvánosságra.
Bruckheimer az akcióguru Michael Bayt kérte fel a rendezõi posztra, a direktor pedig el is vállalta azt. Bay nemrég fejezte be a DreamWorks számára a Transformers filmváltozatát, 2010-ben pedig a 2012: The War for Souls címû sci-fit küldi a mozikba. Szóval épp ráér, a Prince of Persia a tervek szerint úgyis 2009-ben a vásznakra kerül.
@
de ha valaki át akarja rajzolgatni nyugodtan, csak legyen egy jó bannerünk<#nyes>#nyes>
Mondjuk azt a fehér hátteret a felirat mögül kivenni, a feliratot meg mondjuk sárgára csinálni, és akkor még látható is lenne, és mondjuk a WW-s herceghez tenni, hogy középen legyen! 😊
@
amúgy én még mindig valami noname ficsúrnak örülnék😄
ezt nyomjuk be bannerba? ha tetszik vki szóljon a modi tokipba...
akkor már inkább az a jövõbe látó festõs csóka...
Fákjúal!
Végülis hasonlít.....
Bár akárki lesz is a fõszereplõ, ha alacsonyköltségvetésû a film, akkor tuti h hamar visszajön az ára, mert szereplõtõl függetlenül mindenki meg fogja nézni aki ismeri a PoP-ot
olcsóbb költségvetés, ekkora név mellé szvsz nem kell híres ember..minek
(meg ha orlando lesz akkormá téleg karib kalóz koppintásnak fogják nézni)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A PoP-ról szóló cikkekben 3 lehetséges esélyes van a fõszerepre. Orlando Bloom (mint már említettem) akkor ott van még Keanu Reeves (<#wilting>#wilting>) és Viggo Mortensen.
Ja és a lehetséges rendezõk: J. Bruckheimer, Petes Jackson, Uwe Boll (<#wow3>#wow3><#szomoru1>#szomoru1><#wilting>#wilting><#vomit>#vomit><#wow3>#wow3><#shakehead>#shakehead><#falbav>#falbav> )
Ez rettenetes, ha Boll fogja.... áhhh.... nem idegesítem magam!!
A rádzsa lányának Farah-nak a szerepére viszont egy egzotikus arab szépséget fognak leszerzõdtetni. Még jó hogy nem mindent tolnak el.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
de sztem a PoP film ne legyen már olyan, mint Karib...
Rush!
Ha csak a Karib szinvonalát éri el már jó kis film lessz...
ne legyen Bloom a herceg! :-/
bár mondjuk fejre, mármint hogy kisfiús-e? az igaz! akár a Herceg az elsõ részben, de stílusra nagyon nem jó!
Prince of Persia The Sands of Time - Tha Master The Sands
Prince of Persia Warrior Within - Kill Kaileena
Princeb of Persia The two Thrones - One Warrior Two Souls
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
addig várjuk. amugy a témához hozzászólva én még mindíg annak örülnék a legjobban, ha a sot, ww, t2t sztoriját vinnék fel filmvászonra..azért a sot vége odabaszott anno😊 emlékszem meséltem tesoméknak ahogy játszottam a sztorit, hát bejött nekik..