Prince of Persia - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SoT:
Herceg:
Farah: Parminder Nagra
Herci apja: Sean Connery
persze hosszabb hajjal és szakállal
WW:
Herceg: Viggo Mortensen
Kaileena: Monica Belucci
T2T:
Herceg: Viggo Mortensen
Kaileena: Monica Belucci
Farah: Parminder Nagra
jó kis össze állítás Sean Conery-t azért mondom mert jól áll neki az indiai-perzsai szerep plusz egy nagy név sokat dob kapásból a filmen 😊
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
2006-ban 2007-et mondtak
2007-ben 2008-at
és most (nyakunkon 2008) most meg 2009-et? 😄
hát kinyalhatják, most már elnézést! de oylan fixen köpködik itt a dátumokat mint teve a nyált!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"NEKED ateista vagyok; Istennek viszont a Kitartó Ellenzék..\"
milyen csönd van😄
fiatalos,agilis, makacs, kecskeszakállas😊 ámen
szerintem...
.HoPe.FeaR.BRaVe.HaTe.LoVe.StaY.PRaY.
Akkor már inkább õ.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nehéz lehet a döntés, mert ezt a részt igazad van, könnyû elszúrni.
Errõl most pont az jutott eszembe, hogy a "28 nappal késõbb" mekkora lehangoloan rossz film volt, és most egy hasonló filmet készítettek "I am Legend" címmel, fõszerepben Will Smith-el. Majd kiderül, hogy mennyit számít egy ismert színész...
De ha már megvan a "színészi gárda", akkoris egy elszúrt grafika, és ugrott az élmény. Azt hiszem a legbölcsebb kijelentenem, hogy tulajdonképpen egy igazán jó filmhez gyakorlatilag mindennek stimmelnie kell, attól lesz a jó film tényleg jó film..
Moziból jövök... Die Hard 4.0.. <--ez pl azt amit valahogy nagyon eltaláltak...bár nem sci-fi...vagy hasonlo.. 😛
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Bár Jerry Bruckheimer-re gondolva nincs ok aggodalomra. Most itt éppen a Helyszinelõkre gondolok, vagy itt van a Karib, a Nemzet aranya, Beverly Hills-i zsaru xD, Top Gun, Bad Boys, Armageddon, Tolvajtempó, hehe iszonyat jó filmek. Mindössze azért van félelmem, mert azért mégiscsak egy játék megfilmesítésérõl van szó, és tudtommal az elõbb felsoroltak egyike sem játék alapján készült filmecske... 😊
Most ami így hirtelen még eszembejutott, az a Resident Evil. Na az pl. nekem egészen tetszett... 😊 Mármint a film.. 😊
A Silent Hillrõl még annyit, hogy mindenki a saját értékrendjéhez állítja, h mennyire tetszik neki, mennyire fogja meg egy film. Ha ez a legjobb...akkor mi a legrosszabb? Óóó tudom a választ: TombRaider... xDDD

Egyébként lehet buta kérdés, de miért nem animációs filmet készítenek? Meg mi az, hogy Orlando Bloom, Johnny Depp meg tom is én még kik merültek fel a Prince szerepére? Ne sokkoljatok már légyszíves. Egyetlen személy az, akit el tudnék képzelni a Prince szerepére (bár az se olyan hatásos mintha animációs filmet készítenének) õ pedig Josh Holloway. 😊
Szerintem õ az a kb. megfelelõ karakter... 😛
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
akkor majd rájösz
(najó, segítség: csak a kriptás monológot hallgasd meg)
...
engem linkek érdekelnének amikbõl többet tudhatok meg az uj játékról és a filmrõl! elõre is köszi!
másfél órán keresztül azt nézni hogyan ugra-bugrál egy ember 😊
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vágod a magyartat, tudsz te ragzani😄
Azért Bad Boys-ol mindenki, mert arról sok más vélemény van.
A többi Bruckheimeres filmrõl szinte mindenkinek ugyanaz a véleménye szerintem, ezért nem is az a téma.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF