1076
  • Xerxész
    Nyílván pl. a homokszörnyek CGI-sek lesznek nagy valószínűséggel, de az élő szereplőket élő szereplők játsszák. Én inkább olyanra saccolnám a filmet, mint az új Star Wars trilógia.
    Azért nem szeretnék olyan filmet kapni, mint a Beowulf. A Prince of Persia megéri magát annyira, hogy élő film legyen (már ahol lehet).
    Mondjuk ez mind költségvetéstől függ. Arról lehet valamit tudni, hogy mekkora lesz a büdzsé?
  • Looooser
    és lehet ennek jó vége is mint pl a magyarországon kevésbé ismert IMMORTALS című film ami szerintem nagyon jó...
  • Looooser
    figyelj szerintem ezt a filmet biztos nem csak élő szereplősre gondolták... sztem félig animációs lessz... gondolok itt a homokszörnyekre az effektekre amik a képességeket körbeveszik...
  • tigeroo
    szerintem a prince of persia név már önmagában siker. attól hogy magyarországon még nincs akkora létszáma a "játékostársadalomnak", külföldön (főleg a szülőhonban, franciaországban) jordan mechner neve és a prince már olyan szimbólum, mint nálunk süsü:)
  • Xerxész
    Elképzelésnek nagyon jó, amiket beválasztottál. A nagy nevek valóban dobnak a filmen. Viszont itt jön a hátulütője ennek: nagy név, nagy gázsi, ami a büdzsét jelentősen megcsappantaná...és akkor gondolom ez a látvány és sztori rovására menne.
    Én inkább szeretnék noname, de a karakterekhez illő szereplőket, és több pénzt áldoznék a látványra, díszletre, sztorira.
  • Looooser
    #526-ban van az én fav-om
  • el bruja
    ja Josh Hollowayre én is gondoltam, sztem jó lenne Prince-nek.
  • Xerxész
    Ezek a színészek szóba kerültek már a Herceg szerepére?

Josh Holloway
    Gary Stretch

Szerintem még úgy ahogy illenének is hozzá...
    És Oded Fehr és Christopher Lee is illene a filmbe szerintem.
  • Livin in sin
    Boldog Karácsonyt pop fanok
  • Looooser
    az artworkok sajnos már számunkra is is mertek :-/
    sajnos ennyit említ tényleg a disney oldala..
  • tigeroo
    hát ez még langyi. mégcsak nemis "igazi" tréler lesz, hanem játékból fabrikált?!
    hol az a bizonyos artwork?
  • Looooser
    Another potential franchise is called Prince of Persia, produced by Jerry Bruckheimer. Based on one of the longest-running and most successful video game series of all times, Prince of Persia, The Sands of Time, will become an epic, sprawling adventure from Walt Disney Pictures. This artwork represents the spectacular look that we're going for in the film.
    We put together a rough trailer using footage from the Prince of Persia game to give you an idea of the tone, scale and story of the movie. The film, of course, will be live action.
    Disney offic oldalon csak ennyi van fennt...
  • Looooser
    nah valami hírt ide!!!!
  • Livin in sin
    ....
  • Broafka
    lehet! :)
  • Looooser
    dehogy sértődtenm meg egy pajtira
    ---
    túl hiszékeny vagy -.-
  • Broafka
    ez nem belekötés, poénkodás, ne vegyél már mindent gonoszságnak!
    túl sértődékeny vagy!
  • Looooser
    jóh még köss blém 2x 3x
  • Broafka
    hal pete, kis embriók és kész! :D
  • Looooser
    hogy is mondjam a kaviár afrodiziákum.... lenyalnám róla xD
  • Broafka
    azért érdekelne hogy mit gondolt mi fog lefolyni majd róla a kép készítésekor.
    A hal tejjel kevesebb sikert arattak volna a csajnál a fotósok! :)
  • Looooser
    na jó inkább egy erős 16-os
  • Looooser
    rendben megpróbálom de nem szúrom be :)
    Hát ez már jó link remélem Figelem (18)
  • armageddon666
    na fuss neki mégegyszer mert érdekelne :P
  • Looooser
    Kaileena tökéletes Monica Belucci lenne lásd kép:
    A kaviár egészséges, finom és nagyon jó afrodiziákum...(18)
  • Looooser
    figyelj elég ha beképzelt és egész tűrhetően fogja játszani...
  • armageddon666
    jah ^^ TTTs Farahra hasonlít csöppet :D
  • ffxi
    Esteleg még1 jelölt? Ez a csaj mitom én vmelyik évben Miss India volt. Kapott pár mellékszerepet, de nem tudni igazából színészíleg milyen

• el bruja
    ezaz, most nemtom hogy ki-ki Kaileena, meg Farah:S de Kaileenának jo lenne Belucci télleg:D
  • armageddon666

vs

bár igazából őszíntél szólva már összekevertük a dolgokat mert az 1. csajt Farahnak javasolták, aztán valahogy kaileena is szóbakerült, szal... de Kaileenának mindenképp Monica Belucci...
  • el bruja
    sztem meg Belucci lenne rossz választás...
  • armageddon666
    akor meg egyetértünk... mert én az 592re mondtam hogy rossz lenne...

de ha megnézed:
    broafkára válaszoltál aki meg az #592re; én erre mondtam hogy nemtetszik, erre te mondtad hogy olyan mint kaileena, én mondtam hogy bellucci lenne jó, de mondtad hogy te róla beszélsz, én mondom ezt most.
  • Looooser
    idáig én is Belucciról beszéltem sübike #592-esben a csaj eggyáltalán nem jó
  • armageddon666
    akkor rossz szögből van rossz a smink, de nemtom nem jön be és sztem nem 1-az-1-ben kaileena... Monica Belucci jobban hasonlít akkor már rá... a hangjuk meg ugye 1az1ben ugyanaz XD
  • Looooser
    nem teccik a feje? szinte 1 az 1ben kaileena
  • armageddon666
    nemtetszik a feje és sztem szilikon x)) vagymost nem ezt kell nézni? :D
  • Looooser
    bro egy icipici smink kb annyi mint a játékban és máris 22 a csaj :)
  • Livin in sin
    sztem jó lenne:D hangja is passzolna..igaz csak angolul:D és nem is lenne öreg, elvégre ő az "idő császárnője", ergó, biztos nem 20 éves
  • Broafka
    idős!
  • armageddon666
    Kaileena meg majd lehetne Monica Bellucci ^^