Prince of Persia - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Livin in sin
bizti h lesz film...<#bdead>

\"NEKED ateista vagyok; Istennek viszont a Kitartó Ellenzék..\"

Kongy
Méh az is lehet hogy me sem csinálják...legyünk 'optimisták'.<#buck>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ffxi
Remélem akkor vmi jó nõ legyen akkor benne, mert a Karibot is Keira miatt nézem<#law>

Fákjúal!

3 mondjuk h ember csoport miatt lesz sikere a filmnek:
1.A PoP fanok, akik mindent meg fognak adni egy mozijegyért😛
2.Azok, akik látták a Transformerst és az Armageddont és látták milyen egy Michael Bay film.
és 3.Azok, akik csak szeretnek moziba járni és úgy mennek el megnézni a flimet, mint anno én a Gyûrûk Urát, azaz akik láttak egy bemutatót avgy egy trailert és érdekli vmennyire a film.
Nagyobb bevétele lesz ennek, mint a pókembereknek vagy a Gyûrûk Uráknak...szerintem
Livin in sin
mi az h semmi sikere nem lesz?😮 ennek így is úgy is sikernek KELL lennie😄

armageddon666
szerintem story és hangulat mellé befér 1-2 látványos harc 😛

@

tigeroo
a sotban is csak egyszer láttam vért...amikor a tõrt meg faraht fogta a prince és a kezébõl kibuggyant a vér😄

a sotban még nemvolt látványos harc, majd a második rész átmehet skorpiókirályba vagy valami...de akkor semmi sikere nemlesz. inkább sztori+ hangulatra gyurjanak
Looooser
meg ütni azt a szintet meg fogja... de láttál egy csepp vért is (harc közben) a karib tengedr kalózaiban?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

tigeroo
fõleg hogy a sot vonalát fogják követni

amúgy ha megfogja ütni a pirates of the caribbean szintjét akkor az nekem már elég.
Kongy
viccelsz...? ezek kihoznak a ww-bõl egy 12+-os filmet... -.-

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ffxi
Disney? Reméljuk nem lesz korhatáros :S

Fákjúal!

Livin in sin
nem is akartam vitázni..<#kuss>

armageddon666
trailerekben! 😄 az nem jelenti azt hogy filmben is 😄 de mondj 2 filmet amiben ugyanaz a zene megy ^^ (és nem úgy hogy mondjuk rádióból hallatszik vagy valami filmen belül)

Anime témát itt hanyagoljuk 😄 80-t láttam kb, Appleseedet és Ghost in the shellt még nem ^^ Hellsing jó volt csak ova lassan jön 😄 de mondom innentõl téma off...

Livin in sin, erre most no comment ^^ itt nem fogok veled errõl vitázni...

@

Livin in sin
anime te jó ég.. <#csodalk><#csodalk>

Looooser
nah pl..
anime? Hellsing? Apple seed? ghost in a shell?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
én filmet nemnagoyn nézek szal nemtom ^^ (anime rulz 😄)

trailerekben hallom mindig ugyanazt XD

@

Looooser
hány sorozatot hány filmet láttam már ugyan azzal a zenével....

Livin in sin
hát de itt is lõjjék csak el😄

armageddon666
I stand alone-t már elõtték filmben a Skorpiókirálynál 😄

@

Looooser
Az I stand alone-t a kezdõ képnél tudnám elképzelni a 2dik részben

Livin in sin
ja, és a straighten kívül az I stand alone is szerepel a gameben, és az a szám is rohadt jó<#banplz>

Livin in sin
ha a gs-t meg köll kérdezni,az egy dolog, sztem ugyis igent mondanának.. ha a filmbõl nagy siker lesz, az nekik is hozna egy nagyobb hírnevet sztem... mer amerikán kívül kevesen ismerik õket.. pedig jól tolják<#duma><#duma>

Looooser
viszont mivel gondolom akiket érdekel ez a film végigtolták a trilógiát... szl szerintem a SoT végén lévõ rockosított indiai zenéket kéne a filmbe berakni.. és igen aha lessz 2-õ akkor mehet bele a straight out of line.. a stright out of line + szerzõi jogdíjat von maga után mert azért a godsmack-et meg köll kérdezni hogy mehet e bele...

Helyesen szólsz ifjú padawanom😛
Looooser
de akkor azt a javallatot a #526-os hsz-szel mellékelve küld...

Tényleg nem lenne rossz😉 Küldjünk e-mailt Miki Baynek, hátha beleegyezik😄 A straight out of line-t is benyomhatnák vmelyik jelenethez...(szerintem)
Livin in sin
egyébként milyen frankó lenne ha a filmben is a Godsmack nyomatná a zenét<#circling> legalább a második részben..

Looooser
az biztos

hát sokkal jobb mint Keanue Reeves...😛
Looooser
a sotosra hasonlít
csak egy kis fiatalító smink azt jipijájókájé

Livin in sin
jézus... nehogy má' ez a bájgúnár legyen<#wow3><#wilting>
egyébként meg, nem is hasonlít nagyon a hercegre...<#oooo>

Looooser
a sotba tényleg jó lenne

tigeroo
sajna Okay, he isn’t becoming a real prince, but fans are pleading for him to star as the Prince of Persia in Micheal Bay’s Hollywood adaptation of the popular video game

tökre hasonlít a princére (fõleg a SoT-belire) 😄
szerintem õ (lenne) a legjobb választás..
Looooser
Kerestem egy képet a Prince of Persiából és egy blogon erre akadtam...

John Wanted As Prince
Jul 10th, 2007 by bollywood boogie

John Abraham becoming Prince has been the talk of the town. Okay, he isn’t becoming a real prince, but fans are pleading for him to star as the Prince of Persia in Micheal Bay’s Hollywood adaptation of the popular video game. The adaptation of this game, which is based around the medieval Persian Empire, is being turned into a movie and is being produced by Walt Disney. It is expected to be released in the middle of 2009. The whole campaig of ‘John For Prince’ was started by Venetia Sarll, a huge John Abraham fan. Sujoy Mukherjee, who is the webmaster of John Abraham’s site, had this to comment:

Venetia is one of John Abraham’s biggest fans. She had even met him when he was in the United Kingdom. She was quite excited about starting an online campaign to get John to act in the Prince of Persia movie.

This is recent light of him and Bipasha splitting and Bipasha getting close with Saif Ali Khan. We’ll have to see what is next on John’s plate and if he does get the role.

tigeroo
rendben. felrakom a photoshoppot és meglátjuk mi sül ki belõle.😊
armageddon666
szerintem régebb óta is 😛

amúgy sztem csinálhatnál egy olyat amin a film logója van ^^

ebbõl kihozni valamit 😄

@

tigeroo
köszönöm! szerintem kicsit nagy lett, majd csinálok egy kisebb verziót😊
amugy már legalább 1éve megvan ez a banner, de csak most rakták be a moderátorok.
remélem nemsokára jön egy-két info is a filmrõl, és beindul a topic!
Livin in sin
jó így is, ne izélj már<#vigyor2><#eljen>

Looooser
frankó
bár a "Prince of Persia: The Movie" feliratot sárgával írtam volna rá kicsit nagyobb betüvel fehér háttér nélkül.. am nem leszólom csak ez nem túl PoP-os

uuu király!!<#eljen>
tigeroo
banner beiktatva😊
Livin in sin
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Looooser
beszélnénk ha kapnánk több infót

Livin in sin
legyen már téma<#beka2><#lama>

Looooser
mintha mondták volna a ww egyik fejlesztõi naplóban hogy van benne egy kis monica belucci ha más nem akkor csak azok a kannák

Broafka
az a dúrva hogy Monica Belucci nem csak hogy hangban, de még kinézetben is hasonlít Kaileenára! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
hát ezt a javallatot csak Jerry Bruckheimer-nek kéne elküldeni... lehet egfontolná.... és hát sztem eggyet értünk hogy Parminder Nagra-át és Monica Beluccit megnéznénk abban a piros minikben<#zavart1><#vigyor3>

armageddon666
Sztem a Hõsökbõl a festõ csákó lenne jó princenek :c de amúgy meg CG-s movie lenne a legjobb xD sosem látott minõségben xD

@

Broafka
kár hogy a készítõk nem olvassák ezt a topicot, lehet hogy teteszene nekik az ötleteink, és tnyleg õk lennének a fõszereplõk, tök jó lenne, mert ezek tényleg jók hozzá 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tigeroo
szerintem új, fiatal színész kellene prince alakításához.

egy bejáratott nevû szinész még nem biztos hogy siker. (fõleg ha a fõszereplõrõl van szó . Sean Connery, meg a mellékszereplõk tényleg még elmehetnének afféle "huzólapnak", de ha orlandoo bloom meg ezeket viszontlátnánk a vásznon , máris a karib/gyürük ura/stb. "fantasy" filmhez hasonlitgatnák)