1076
  • el bruja
    elég szar:S
  • tigeroo
    ezt meg honnan veszed?:P
    tudtommal sohasem említi meg prince a nevét
    (nem, nem kakulukiának hivják)
  • Looooser
    Dastannak híjáka herceghet? lol ezt nem mondták soha a játékokban....
  • Challanger
    Jake Gyllenhaal lesz a perzsa herceg (?)
  • Looooser
    egy full elkapkodott filmet fogunk kapni :S
  • Looooser
    shit dmfd... fuck all... sztem csak szopatnak minket...
  • Livin in sin
    ugyanonnan: "Alig került ki több portálon is, hogy Orlando Bloom játsza a címszerepet, máris megérkezett a hivatalos cáfolat.

A hollywood.com zsurnalisztájának köszönhetjük a durva félreértést. A cikket időközben eltávolították, pedig érdekesnek találtátok volna. A cikk szerint Orly 40 millát kapott volna a trilógiáért, s a rendezői székbe maga Jerry Bruckheimer ült volna. Igazság szerint már itt kilógott a lóláb, aztán a már említett takarítás után megérkezett a Disney cáfolata is. Szereplő még nincs, a rendező továbbra is Mike Newell. A forgatás pedig marokkói helyszíneken és a londoni Pinewood stúdióban zajlik majd. A premier tervezett időpontja 2009. június 19."

most akkor hogy is van ez?
  • davidka003
    Jó lesz a szerepre:

• el bruja
    én azt hallottam, h nem Orlando fogja jáccani...
  • Dragooon #667
    "Mint arról nemrégiben beszámoltunk, márciusban megkezdődtek a Prince of Persia mozifilm helyszín- és szereplőválogatásai Marokkóban. A Jerry Bruckheimer producer és Mike Newell rendező köreműködésével készülő alkotástól a Ubisoft természetesen kimagasló minőséget vár, így a Herceg szerepét sem bízhatták akárkire. A befutó végül Orlando Bloom, a Gyűrűk Ura és a Karib-tenger kalózai sztárja lett, megelőzve a High School Musicalből ismert Zac Efront."

a büdösbetyáréletbe :||||www
  • Looooser
    1csak játék 2 meg nem kaptam bünti pontot csak a játékban jókat :) de am tényleg csöpögtethetnének vmi új infót....
  • armageddon666
    nemis a kamuszöveggel van gond mert az avast úgyis megfogja... hanem... na mind1... faszság, hülyejáték hülyegyerekeknek, és eddig minden ilyenért járt bünti. Bitefight/travian/etc...
  • Dragooon #664
    ha továbbolvasnál..
    "*A Hackthat.net csak egy internetes játék. Nem kell félned, számítógépedre nem települt semmilyen program!"
  • Shark96
    Csak szólok, de Looser az az új koncept linkre rányomtam, és azt írta hogy megfertőzte a gépemet vírussal ez igaz? de most komolyan...
  • Shark96
    Hát a kép alapján inkaább a san andreas-ból lépett ki ez a csávó
  • Shark96
    mármint filmről elírtam a szót.............
  • Shark96
    Én azt mondom hogy a WW, meg a T2T-ből jó filmet lehet csinálni...... de én a sot filéről láttam képet, és elmondom nemigazán hasonlít a game-re
  • Looooser
    pontot szereztem rajtatok.... mint pl a bitefight ban :)
  • zoliapu
    Biztos nagyon nagy film lesz, legalább is azok számára akik ismerik a Game- t.

Szerintem a legvalószínűbb párosítás Antonio Banderas és mivel /Pamela Anderson nem lehet :)/ Jessica Alba és valószinű nekik adják, hacsak nem meglepetés lesz.
  • el bruja
    persze h hülyeség volt.
  • Xerxész
    Most légyszi egy olyan linket is, amin a concept artok is bejönnek!
    Vagy ez a link ismét egy beteg hülyeség volt?
  • davidka003
    Hallottátok már, hogy ő lesz a herceg?

• Shep
    Még ha Rick Roll-os átverés lett volna, na de ez.
  • armageddon666
  • Looooser
    nah ezek az új conceptek vazz ez nagyon kemény miért nem dobták ki az sg fő oldalára....
  • Looooser
    a cikk elején nem a heri kóklerrel azonosítják,hanem a Karib tenger kalózaival... de akkor se lessz már a filmben egy csepp vér sem??? vagy Farah meztelen melle... remélem a God of Wart nem fogják így elrontani :S tizenkettes karika rulz:S
  • el bruja
    le merném fogadni, hogy a herceg Orlando Bloom lesz:(
  • Xerxész
    Már egy ideje lehet tudni, hogy Mike Newell lesz a rendezője a filmnek, nem? Miért nem akkor kezdtél el búslakodni?
    Ez nem családi mozi lesz.
    Azért a Harry Potternek és a Princenek kicsit más a témája, annyira nem lehet a SoT-t lecsupaszítani, hogy ne legyenek benne durva jelenetek.
    Amíg meggyőző képeket, esetleg videókat nem láttunk, felesleges nyafogni.
  • armageddon666
    én meg SoT-ra számítottam és úgy tűnik azt is kapunk.
  • Broafka
    hát igen, ez a családi mozi nem hangzik túl jól, azért karikás lehetne, legalább 12-es, de én a 16-osra is számítottam :(
    de ki lesz a herceg...
  • Looooser
    A Disney által készített film a kalózoshoz hasonlóan igazi családi mozi lesz, és rendezőnek sikerült megnyerni azt a Mike Newellt, aki a Harry Potter és a Tűz serlegét is készítette (mi inkább a Fedőneve: Donnie Brascóra emlékszünk tőle jobb szívvel), így már tapasztaltnak mondható a fiataloknak szóló műfajban. <--- Miért Istenem miért???????? pedig már reménykedtem hogy kemény jelenetek is lesznek benne :S :( :( :( :( :( :'(
  • Shark96
    lehet hogy korhatáros lesz, de engem nem érdekel, de az is lehet hogy nem, én 12 éves vok, és az osztálytársaim közül sok embert érdekel ez a game. Meg a film is
  • Looooser
    lehet élőszereplős és cgi-s lessz
  • armageddon666
    A harc szellemét rég láttam, az Advent Childrent meg még nem láttam csak képeket :D de ezesetben CGIt a népnek :CCC ^^ a rendező meg író meg etc maradjon a régi, akik meg megcsinálják azok legyenek japók :D azok jól kenik vágják a CGIs témát ^^

(persze, tudom hogy élőszereplős van és ez már eldöntetett)
  • Looooser
    az Advent Child-ben ott már igen japó feje van mindnek
  • Looooser
    az élő szereplős volt addig míg digitálisan be-nem scannelték a szereplőket...
    ---
    arma: Final Fantasy: A harc szelleme című filmben nem mindenkinek van japánfeja.. sőt
  • Xerxész
    Az volt a bajom a Beowulf esetében, hogy teljes mértékben animációs volt. A 3D-vel nem volt bajom, nagyon tetszett. De az élőszereplős filmeket jobban szeretem. Örülnék, ha a Sands of Time is élőszereplős és élőhelyszínes (már ahol lehet persze) film lenne.
  • armageddon666
    én leginkább CGIsnek örülnék :\ Final Fantasys minőségben minimum ^^ cask mondjuk PoPhoz ne olyan "japán fejek" legyenek :D (amikkel semmi bajom, sőt, de PoPhoz mégse...)
  • Looooser
    roger nyúl feelinges film?
  • Looooser
    mivel a Disney csinálja nem hiszem hogy olyan kicsi büdzsé lessz... miért mi baj volt a beowulffal? a 3D szerintem totál elsző osztájú volt és hát 1-2 képből kiálló penge nem egy rossz dolog vagy a szemed elött elszálló homok szemek sem rossz... sajnos ez csak álmodozás