Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a ragadozó neve: ?
a növényevõ neve: ?
a többit ha tudjátok de most azok nem lényegek
akkor én jövök? <#vigyor2>#vigyor2>
A Dinosauriconról:
Méret: ?5.4 - 9.6 m
Tömeg: ?1.1 - ?6.2 t
Kor: felsõ kréta (kampániai-maastrichti, 83.5-65 millió évvel ezelõtt)
Hely: Omnogov, Mongólia
The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive
de amúgy hol élt, meik korszakban, mekora volt?
ezeket megtudnátok mondani?
ezt tényleg nehéz megkülönböztetni
Saurornitholestes....vagy Saurornithoides....vagy valamelyik "sauro"-ból meg "ornitho"-ból összerakott nevû. Ezeket sohasem bírtam megkülönböztetni 😄
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
a Karmáról a hosszú pofájáról és a kezére miat mondom ezt! a veloci és társai felye másmien. de a trodoon nyaka hoszabb mint a képen... na mind 1 Trodoon! erre tippelek! enek a dínónak volt a testméretéhez képest a legnagyobb agya. (szerintem a laginteligensebb is ez volt)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Mellesleg azért láthattad hóban, mert õ az elsõ antarktiszi dinó
a nevét tudom a falynak... csak hogy mien körülmények közt élt, mérete stb... azt nem és érdekelne... mert már látam róla olyan képet ahol hóban ácsorog
aranyos család kép =)
ismét egy kép az egyik legjobb dínós játékból... na mien dínó az?
van de az a topik kihalt
Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek! <#integet2>#integet2>

JP OG!!!!!!!! Iguanodon!!!!!!!! most már tényleg megörülök! A dinosaurusok közé nem sikerült berekni de így meg kifagy... de ez akkor is!!! most már tényleg mi is van?!
és most tetem egy felfedezsét! ha sikerül belinkelem a képet
http://img394.imageshack.us/my.php?image=simjp2006122215432221yd4.jpg
JP OG valahogy megcsináltam csak aza baj ha az ikonhoz viszem az egeret kifagy....
na és a kép :
megoldható a csalás mentes játék?
amúgy meg Daspletosaurus volt <#nezze>#nezze>
az ujabb:
és segítség!!!!!!!!!!!!!!!! (ez más ügy)
a JP OG fõkönyvtárában vannak épületek amik nincsenek magában a játékban bent! eddig sikerült de amikor az ikonhoz viszem az egeret kifagy! ha valaki tud segíteni annak megköszöném!
huntingplatform a neve! aki tud valamit amit feltudok használni megköszöném!