5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
#1791 SZerintem ideje lenne át nevezni a Rexet Zsarnok gyíkok volt királyára.... -
#1790 TIPPELÉSBEN WEHHHEHE.OTT TALÁN DE AZ NEM JELENT SEMMIT!!! -
#1789 a t-rex-et 1908-ban fedezték fel,a giganto-t meg asszem 1990 környékén és asszem 2 v.3-at(amikor elnevezték már ismerték a rex-et és ha nagyobb akkor mért nevezték el gigantosaurusnak?/olyat nem fogadok el mert hülyék voltak/)és a t-rexből meg már rengeteget találtak. -
W B #1788 jaja. ahol a T-rex 16.5m ott a giga 15m -
#1787 Akkor mindketten hülyeségről beszéltek.Megnézitek mit ír egy hülye dokumentumfilm aztán azt szajkózzátok nem hatnak rátok az észérvek.
Az hogy egy paleontológus tippel valamit hogy lehetett akár 16.5 méter az mit ér???
Szart se!!!Ugyanannyi az esély rá hogy téved mint arra hogy nem.
A TALÁLT CSONTOK ALAPJÁN A GIGA A NAGYOBB!!
Ha azt mondom hogy lehetett akár 40méteres is a Giga akkor mi van????SEMMI.
Ugyanazt mondja egy paleontológus csak épp a rexről.Ennyit érnek a tippelésükkel. -
garex #1786 ÉN SOSEM ARROL BESZÉLek hogy átlagban ekkora meg akkora....
én arról beszélek hogy melyik a legnagyobb (szerintem W B-vel egyetemben) -
garex #1785 a T-rex-re azt szokták mondani hogy akár16,5 is. és a gigára??!!! arra csak azt hogy akár 15. és ez mire utal??!!!
arra hogy a REX NAGYOBB MINT A GIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
W B #1784 téves...a legel leg nagyobb méreteknél a Giga kisebb mint a rex. buktad.
a Spinobol 14méternél jóval kisebbet találtak még azt is megkockáztatom hogy azt mondjom hogy még 10méter se -
garex #1783 és ha csontok alapján a Giga 13,7 akkor azt miért mondják 15-nek? -
W B #1782 legalább már tudom hogy mért SZAR a wikipedia -
#1781 Ennyi erővel ha a T-rex 15méteres akkor meg a Giga lehetett 16 is... -
#1780 A Spinosaurus most meg hogy a fenébe jön ide??? abból asszem 15 vagy 16 méterest találtak. -
W B #1779 őőőő Spinot találtak 18 méter hoszút? nem. akkorm ért mindenhol annyi vagy nagyobb van??????????????????????? He?! -
#1778 Itt is 13 méter van!! -
#1777 csak valaki átírta rövidebb-re
Egyébként meg csak azért mert egy dokumentumfilm az mondja nem lesz 15m-es....A csontok alapján a maximum:
12,3m úgyhogy örülhettek már a 13-nak is...
Giga meg:13,7 a csontok alapján.
Jurassic Park-Operation Genesisben is csak 13, mindenhol csak 13!!!
Még a Dinoszauruszok a Föld uraiban is mindenhol kivéve azt a szar dokumentumfilmet..MÉG NEM TALÁLTAK 15MÉTERES T-REXET!!!!!
Szal ciki van -
#1776 Igen így volt mivel valamelyik nyomoronc átírta és visszaírtam az eredetire!!!Mivel az eredetit én írtam és abba még normálisan volt -
garex #1775 rex 15 m . amikor az alőbb néztem úgy volt írva h. a Rex 15 m. és nagyobb a Gigánál
Ezek mind a Carcharodontosauridae családba tartoztak, és mindegyikük hosszabb volt a Tyrannosaurus rex-nél. A családon belül a legnagyobb méretekkel a Giganotosaurus rendelkezett.
az előbb ez így volt:Ezek mind a Carcharodontosauridae családba tartoztak, és mindegyikük rövidebb volt a Tyrannosaurus rex-nél. A családon belül a legnagyobb méretekkel a Giganotosaurus rendelkezett. -
W B #1774 nem nem 13. 15. és csend! -
#1773 nem mivel 13 -
W B #1772 amúgy nem zavar titeket hogy a rex 15 m? -
#1771 Ezt amit találtál teljes egészében én csináltam -
garex #1770 nem 1értelmű . néhol a Rex van nagyobbnak írva néhol a Giga -
garex #1769 a wikipediában ezt találtam -
#1768 Tök jó mert a magyar wikipediának hiányos a Dinoszaurusz adatbázisa és most az szerkesztgetem.
Már írtam a dinoszaurusz méreti listát az angol wikipedia alapján meg leírást ezekről az állatokról:
Brachiosaurus,Giganotosaurus,Spinosaurus,Carcharodontosaurus.
Azért jó ez a wikipedia mert mindenki szerkesztheti. -
#1767 egyik sem.
Nem túl ismert faj -
#1766 na mindegy a google ba beírtam a képeknél :appalachisaurus és a 2.oldalon találtam. -
#1765 najó,ez nehéz és ez lesz az utolsó -
W B #1764 ez se -
#1763 ez se volt jó -
#1762 az előző nem volt jó -
#1761 vagy appalachiosaurus
találtam valamit a stegomotívumról,de nem vagyok jó angolos -
#1760 talán eotyrannus? -
na ezt ki tudja vajon? -
#1758 igen carnotaurus.nehezebbet akartam betenni,de nem találtam jó képet.
ez nekem dvd és benne nincs szó róla,de egyszer mintha allosaurust hallottam volna de az hülyeség,majd még megnézem egy helyen. -
W B #1757 jaja Carnotaurus
amúgy és sem tudom miaz... nekem kazeten ván meg -
garex #1756 az a DVD film nekem is megvan de lövésem sincs -
#1755 Carnotaurus?? -
#1754 ja meg nem tudnátok h, ez mi?mert én nem: -
#1753 tényleg aranyos,de inkább hasonlít arra amit egyszer álmodtam:janosaurus-rex/magamról neveztem el/(majd lerajzolom és berakom,talán holnap).
én szívesen rakok be képet:
najó ezt csak hülyeségből tettem fel,egyébként igen én vagyok rajta ovodában(kb 10 éve):Damúgy szerintem ezt is kitalálnátok.
na itt van: -
W B #1752 "túl aranyos"
és a 3 új.... jeszus