5675
Dinoszaurusz és egyéb őslények.
-
W B #1711 ááá az anatomiára figyelhettek volna... a dromeosauriákon nincs tolla, sem a kölyök T-rexnek... az allo kicsi, a stego nagy, az ankylo is... -
#1710 hát az sem egyszerű, de van egy show amiben megvannak építve a dínók rendesen és mozognak meg minden ez kemény magos leves -
W B #1709 Abaliosaurus... kis helyes írás...
amúgy:
már az is Tyrannosaurus! -
#1708 jaja -
#1707 én azt láttam a tv ben,és ott azért tarbosaurusnak nevezi mert ázsiában van. -
garex #1706 "amit én írtam azt elfogadható???" evvel mit kérdezel? ha a tipp a képre akkor igen -
W B #1705 amit én írtam azt elfogadható???
amúgy a rex és a bataar köz annyi a kölömbség mint mondjuk európai embre és ázsiai közt... van, de szaporodni képesek egymás közt stb... -
garex #1704 a T-rexnek milyen mellékágai voltak mert én csak ezeket ismerem:
Tyrannosaurus bataar
Tyrannosaurus rex -
#1703 Jó.Akkor még nem voltam tag szerintem.
Azt én is olvastam valahol hogy a rex és a tarbo valószínüleg ugyanaz de ezen a videón a faszi még Tarbosaurusnak nevezi. -
garex #1702 a képen abelisaurus van -
W B #1701 ezt már egyzser beszurtam. és az Tyrannosaurus de ne zavarjon... a tarbo t-rex batar. vagyis Tyrannosurus batar -
#1700 Tarbosaurus vs. Therizinosaurus.Jó nagy karmai vannak -
#1699 Igen de mi közelebb is vagyunk a kihaláshoz mint ők ennyi idővel mint mi a hátuk mögött.(pár ezer év)és máris hogy szétbasztuk ezt a bolygót. -
W B #1698 Troodon, Bambiraptor. ez a két faj betudta fordítani hüvelyuját.
a másik: de minket több fejletebb létforma is megelőzött. a dínókat nem, egyiksem volt olyan felylet. ők voltak az elsők, meg kell adni a tiszteletet -
#1697 monnyuk spinosaurusz velociraptorok... azok kezeknek számító mancsok... am nem értem szvl a dínók fejlődetek kb 100-200 milla évet.. mármint a fontosabb dínók... mi közel sem élünk annyi ideje a füldön és mégis fejlettebbek vagyunk nállunk... ezt nem értem -
#1696 Mármint az ujját -
#1695 őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő.Asszem volt valami vagy az csak betudta hajlítani?? -
W B #1694 volt olyan dínó aminek keze volt? -
#1693 De igen.Nekünk kezünk van.A főemlősöknek is.De az a mellső láb amin 2,3 v4 karom van az nem kéz!
Na jó.Ha ő Neovenatort nyom akkor én próbálkozok egy Afrovenatorral.(Habár ez csak tipp) -
W B #1692 Abaliosaurus vagy valami ilyemi...
amúgy meg szerintem kéz... ne alacsonyítsuk le őket, hisz ők a legfehletebbek. ahoz képest -
#1691 az a baj h, szerintem, a fajokat visuálisan lehet megjegyezni,de a dinoknál nincs egységes elképzelés és csak az egyedi formákról lehet megjegyezni.de az ilyen ismeretlenebb fajok nagyon hasonlítanak egymásra és nehéz.
de szerintem: neovenator (de nembiztos) -
#1690 a kéz a hüvelyk ujj miatt kéz,aminek nincs annak mancsa,tappancsa,talpa van. -
W B #1689 kéz. kéz ként többre megy vele mint lábkén. és akkor nekünk sem kezünk van... gyerek -
#1688 Az nem kéz hanem mellső láb
erre se jöttél még rá??? -
#1687 Jujj, emlékszem kiskoromban mekkora dínómániám volt. Állandóan ősgyíkokat rajzolgattam.XD Mondjuk még most is odáig vagyok értük.^^
Látta valaki a Természettudományi Múzeumban a leleteket? Én le voltam nyűgözve tőlük...:D -
W B #1686 hahó nem Tyrannosauria, nézd már meg a kezézét... ezt se veszed észre? -
garex #1685 egyik sem -
garex #1684 valakit meg foogok ölni(az egyik haveromat) -
#1683 Daspleto vagy Alberto?? -
#1682 Tök ismerős de nem ugrik be hogy melyik -
W B #1681 khm... a topik banerjét légyszi szedle... a honlapodról... -
garex #1680 úgy tűnik bejött a kép pedig 2 percig nem lehetett látni -
garex #1679 itt van (remélem ez megjelenik) -
garex #1678 itt van nagyban(AZ ÉN PORTálomról) -
W B #1677 ezt Budapesten ki is plakátozták jópár helyen -
#1676 ja ez komoly ?azt hittem csak úgy berektad.
mint(rosszabbúl élünk mint 65 millió éve)próbáltam úgy fotózni h, elolvasható legyen -
garex #1675
ez jó? ugyanaz a faj -
garex #1674 bocs -
W B #1673 ébresztő nem látom a képet!!!! egy sárga nyilméreg bereki van ott... -
garex #1672 majdnem