Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive
mire gondolsz? végülis? és kifejtenéd bõvebben azt amit mondtál?
mert én szivesen menék dínókat hajkurászni az esõerdõben.
amúgy meg éllõ dínók? a madarakra gondolsz? vagy a sárkányokra? ilyen pl az afrikai mocsarakban élõ sauropoda? vagy az a rejtéjes 3m magas szürkés tolbundás dínó ami 2003ban egy sziget lakóit terorizálta? vagy olyan ra gondolsz ami olyan mint egy gyík és lemez van a hátán? (na ilyet láttam élõben)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
ha kell adok segítséget. ez nem fog, sem lábon lévõ karam. (kezén volt a pikejesnek)
a Stryracosaurus egyik legközelebbi rokona, jó helyen kerestetek... csak nem merítetétek ki az arzenált
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Meg mondom õszintén én sem vagyon nagy dínó szakértõ, jó párszor utána nézek könyvekben és neten mert a neve nem jut eszembe. (de tudom mi az)
nya tesék
a Pterosaurusok nem kellenek

de megmondom õszintén: nem vagyok benne biztos, hogy Elasmosaurus, mert annak a nyak hosszabb. de eredetileg a Tylot és az Aechelot kérdeztem.
dobjad a képed
mind két állat érdekel (tudom, nem dínók de velük egy idõben éltek + ezt is ismerni kell/kellene)
errõl lenne szó? (a barna az albertosaurus)