Dinoszaurusz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képeken lévõkrõl fogalmam sincs,minden alfajt nem ismerhetek. Spinosaurusról keveset tudok,így nem nyilatkozom róla. Majd utánajárok és akkor elmondom a magamét.
ezt a fajt már egy másik képpel belinkeltem
amásik mért akarsz minden áron Costa Rica-ba menni? ott semi sincs élõ dínók ügyében.
i szervekkel -(persze ezt ne úgy vizualizájátok, hogy felboncolok egy ottani õslakost, és letaperolom a szívét/vérpumpáját😛P). Majd együtt itt szépen kirakjuk, h mit és hová érdemes, no meg mennyit fog kóstálni ez az egész 'muri'. Jah és persze, harag nincs sztem senki közt, úgy találom, h nagyon barátságos közönség vagytok, mi egységesek tudunk maradni, s még erõfeszítéseket sem kell tennünk ezirányban! ..Jh, válaszolva a kérdésre: Sztem a Spino nem volt valami eszményi ragadozó, fõleg a T-Rexhez képest, legalább is az olvasottak, s egyéni elfogultságom alapján is ezt vallom. Nh, mostanra ennyit, majd mindent megbeszélónk, jóccakát agyõ, csókoltatom a tyúkokat, meg minden..!!
életemben nem halotam róla.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
és ti?
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
The monsters make me hide Perhaps I\'ll eat myself alive
na így
Deinonychusida?
Xpeditorr:
Pszichológiát tanultál? Kezdek gyanakodni, hogy te csak tesztelsz minket és a reakciókra vagy kíváncsi 😄
Ha nem, akkor elismerésem, tetszik, hogy vannak még kicsit hibbant, excentrikus emberek, bírom az ilyesmit 😊
B0B0:
Nem kell rögtön arrogánsnak lenni, itt egyikünk se szakember. Lelkes rajongók vagyunk és a véleményünk kb ennyit is ér. A könyvek pedig rettentõ gyorsan el tudnak avulni, ráadásul nagyon régen találkoztam errefelé tudományos igényességgel megírt õslénytani könyvvel...
W B:
Én maximálisan a vallási tolerancia híve vagyok, de....vaze, szelektálj... amit a neten találsz, nem lehet mind készpénznek venni.
Az Ica-köveket, amikrõl a képeket linkelted már vizsgálják egy ideje, és elég valószínû, hogy hamisítványok.
És megint szegény Spinosaurus...
SHARK13:
Kb egyetértek (a vallási dolgokat leszámítva, de az nem ide tartozik)
Nah, remélem sikerült mindenkit megsértenem, kép:
Csócsragadozó vagy inkább betoji dögevõ/halevõ
mielött beképzelt módon dirigálnál, elöbb nézd meg ki mit mondot!
Méghogy felsõbb teremtmény,akkor nekik lenne civilizációjuk ha az Isten tényleg õket szeretné. De nyugi,minket embereket sem szeret. Csak párakat közülünk,nem kollektívan egy fajt. Ugyanis a kollektív kiválasztás eliminálja a hitet. márpedig ez a vallás alapja.
ha élõ dínókat akarsz találni akkor Afrika a jó célpont! Hivatalosan is dokumentálva van! A huszadikévszázad elején a londoni állatkert egy profik állatbefog csapatot küldöt, hogy fogjanakbe egy olyan állatot (addig csak az õslakók meséltek róla) nem mertél bofogni!!!! Olyan nagy volt! (ha tudtok egy jó képfeltõltõ honlapot akkor meg mutatom az ilusztrációkat az állatról)
amúgy ha lesz normális ötlet stb. és meg lenne az expedícióra a pénz, akkor menék. igaz 14 vagyok nem soká 15.
de Kosztarikába! ott nincs semmi olyan! a legjobb hely ha élõ egyedet akarunk az Afrika
2, inkábbmaradok othon mint a maradék dinosaurusok a felfedezésem álltal kihaljanak. (így idõt nyernek)
3, DOBJÁTOK MÁR AZT A KÉPET!!!! (már mint amit ki kell találni)
\"If the Tiger does not stop fighting the Elephant, the Elephant will die of exhaustion\" Ho Chi Minh
(Bcsi, ezt még régebben írtam, cssk nem ment át)